Prejsť na hlavný obsah
  1. domovská stránka hodnotení hotelov
  2. Srí Lanka - hodnotenia hotelov
  3. Srí Lanka - hodnotenia hotelov
Cultural Triangle Overené hodnotenia Bed & Breakfast a penziónov od skutočných hostí

Aktuálne hodnotenia

• Sigiriya River Side Resort Priemerné hodnotenie: 10

„Veľmi priateľká a ochotná rodina, vynikajúce raňajky, krásny bazén. Celko miesto bolo moje najobľúbenejšie vo vnútrozemí Srí Lanky. Majitelia nám pomohli zorganizovať výlety a odviezli nás kam sme potrebovali. Všetko potrebné bolo v pešej vzdialenosti. Určite odporúčam!“

• Bethel Rest Homestay Priemerné hodnotenie: 10

„Páčila sa nám prívetivý a starostlivý personál. Pri príchode nám zabezpečili večeru podľa priania bez dohody vopred. Raňajky boli skvelé. Krásny panoramatický výhľad.“

• Sigiri Gayani Home Stay Priemerné hodnotenie: 9

„Je to ubytovanie v súkromí, pri domácich , ktorý su veľmi ústretoví , a milí. Chutná večera ktorú nám pripravili a ranajky boli tiez super . Nečakajte 4* hotel no na prespanie to je super , isto by som sa tam vrátil len aby som podporil domácich.“

• Terrace Kandy Priemerné hodnotenie: 5

„Výhľad na mesto, terasa a raňajky.“

• Sunbloom Hostel Priemerné hodnotenie: 9

„Bol to prijemný pobyt. Izby sú priestranné. Pán domáci robil všetko pre našu spokojnosť. Je to výborný pomer cena výkon. Ubytovanie je do kopca, ale zato ste odmenení výhladom. Na izbe nam chýbala jedine chladnička, ale pán domáci nam uskladnil veci u seba :)“

• Mount Palace Priemerné hodnotenie: 8

„Ubytovanie malo perfektne krásnu lokalitu, panoráma mesta bola neskutočná“

• Sigiri SAAT Cabana Priemerné hodnotenie: 10

„Veľmi priateľský a ústretový majiteľ. Vždy so všetkým pomohol a poradil keď bolo niečo treba. V noci nám ukázal divokého slona.“

• Lake Island Home Stay Priemerné hodnotenie: 9

„Terasa, tiché a príjemné prostredie, rodinná atmosféra, ochota pripraviť raňajky aj v skoršiu hodinu, chutné a výdatné raňajky.“

• Yashi's Place Sigiriya Priemerné hodnotenie: 10

„Páčili sa nám urcite ranajky, velmi bohaté a chutné Krásne spravený pozemok, veľa zelene a hojdacie siete Izba jednoduchá čistá a klimatizácia fungovala perfektne“

• Rivora Residence Priemerné hodnotenie: 9

„Krasny hotel ktory posobi velmi luxusne izby su ciste personal bol velmi priatelsky“