Prejsť na hlavný obsah
  3. Rumunsko - hodnotenia hotelov
Delta Dunaja Overené hodnotenia Bed & Breakfast a penziónov od skutočných hostí

Aktuálne hodnotenia

• Pensiunea Lebada Priemerné hodnotenie: 10

„Ihneď po príchode do penziónu sa o nás postarali na recepcii a ukázali nám krásne izby. Všetko bolo čisté, pripravené na náš pobyt. Reštaurácia varí do neskorého večera, takže sa viete v kľude výborne najesť a posedieť pri poháriku s priateľmi. Aj vďaka checkout-u o 12°° hod sa viete po raňajkách opaľovať pri hotelovom bazéne, ktorý je dostatočne veľký na plávanie a rozhýbanie sa. K dispozícii sú aj slnečníky a lehátka. Celkový pobyt bol príjemný a vedel by som si tu predstaviť pobyt na viac nocí a viac sa zamerať na prehliadku delty Dunaja, ktorá tu začína. Takže plán na ďalší výlet je pripravený. Už sa teším :)“

• Pensiunea Melisa Priemerné hodnotenie: 8

„Veľmi priateľský prístup majiteľky. Apartmánové izby sú staršie ale čisté. Nakoľko sme spali v apartmáne len jednu noc a na druhý deň sme chceli ísť na výlet loďou po Dunaji, pani majiteľka nám výlet vybavila a aj po vysťahovaní z izieb sme si mohli nechať u nej v penzióne veci.“

• 5 Chirpici - Small Traditional Resort Priemerné hodnotenie: 10

„Krásne zariadenie, čistota, veľká rozloha areálu, super bazén, výborné lokálne raňajky, blízkosť delty a milý personál.“

• Casa Adelmar Priemerné hodnotenie: 10

„Veľmi milí priateľskí hostitelia, ponúkli nám ovocie z vlastnej záhrady, domaci koláč, ochotne poradili pomohli. Ubytovanie čisté aj priestranné, pohodlné. K dispozícii kuchyna s vybavením, aj práčka. Uprostred leta je vo vnutry velmi teplo ale je k dispozícii klíma.“

• Casa Mara Priemerné hodnotenie: 9

„Je to v centre, blízko prístavu odkiaľ sme išli na výlet. Izby boli čisté, mali chladničku, klimatizáciu a všetko potrebné. Celé je to také domácke, ako v dome. Pani nám poradila spoločnosť na výlet na deltu Dunaja a bolo to výborné.“

• Pensiunea Dolosman Priemerné hodnotenie: 10

„Prekrásny nový s prekrásnym výhľadom na Dunajská deltu, s možnosťou sa okúpať v bazéne, izby nové čisté a klimatizovane, personál veľmi milý a príjemný Raňajky veľmi dobre, Jednoduchý prístup k penzionu s parkovaním, Personál komunikoval v Rumuncine Ruštine a Anglictine Určite odporúčame!!!!“

• Pensiunea Melisa Priemerné hodnotenie: 10

„Vsetko je super“