Prejsť na hlavný obsah
  3. Bulharsko - hodnotenia hotelov
Dobruja Overené hodnotenia Bed & Breakfast a penziónov od skutočných hostí

Aktuálne hodnotenia

• Casa Sofia Priemerné hodnotenie: 5

„Bolo to blízko k pláži. Bola tam práčka, šnúra na prádlo, internet, parkovacie miesto, televízor na izbe, súkromná kúpeľňa, Potrebovali sme 3 postele a boli k dispozícii. Mali sme aj uteráky. Vonkajšia kuchyňa mala plynový sporák bez rúry. Na dvore bola hadica na umytie si nôh od piesku. Cena 32Eur bola zodpovedajúca.“

• Pensiunea Dolosman Priemerné hodnotenie: 10

„Prekrásny nový s prekrásnym výhľadom na Dunajská deltu, s možnosťou sa okúpať v bazéne, izby nové čisté a klimatizovane, personál veľmi milý a príjemný Raňajky veľmi dobre, Jednoduchý prístup k penzionu s parkovaním, Personál komunikoval v Rumuncine Ruštine a Anglictine Určite odporúčame!!!!“

• La Cer Priemerné hodnotenie: 9

„Vyhlad“

• Hostel Delfinul Albastru Priemerné hodnotenie: 8

„Izba 4 posteľová s vlastnou kúpeľňou bola s chladničkou aj s klímou. Poskytli internet aj kuchyňu. Dobre odvetravané. Čisté. Pekné. izba na prízemí. Cena 33eur za izbu a noc pre 3 osoby.“

• Vila Sunrise Priemerné hodnotenie: 8

„Ubytovanie je hneď pri pláži. V blízkosti sú obchody, bary, reštaurácie. Izba je vybavená chladničkou a klímou. Personál bol ochotný.“

• Casa Ana Priemerné hodnotenie: 9

„Lokalita, cena, majiteľka.“

• Villa Sun & Sea Priemerné hodnotenie: 9

„Blízko more, dobre vybavený apartmán, milí hostitelia“

• Voila Inn Priemerné hodnotenie: 8

„Klimatizované izby. Pohodlné postele. Tichá lokalita blízko pláže aj centra a promenády. Fajn personál (2 ľudia, mimochodom). Dá sa dobre aj s deťmi.“

• KIR House On The Beach Priemerné hodnotenie: 10

„Súkromná pláž s malými altánkami pre každú izbu, súkromné lehátka na pláži aj pri ubytovaní netrebalo za nich platit , čisté komfortné ubytovanie malo ludi na pláži, cistucke more, síce trochu viac vĺn ale v pohode, vyborne raňajky, veľmi milí ľudia, bazen výborný vhodné pre tých čo potrebujú mať kľud na dovolenke“

• Casa de la Mare Priemerné hodnotenie: 10

„Krásne prostredie na oddych či už cez deň, alebo večer pri príjemnej hudbe a jemne vysvietenej záhrade aj so sviečkami. Skvelí majitelia, veľmi ochotní. Nakoľko pri ubytovaní je veľký problém s parkovaním, dovolili nám zaparkovať motorky priamo vo dvore. Majiteľ Alexander sa sám ponúkol, že ma odviezie do najbližšieho mesta priamo ku zmenárni aby som si mohol zmeniť peniaze. Kávu si môžete kedykoľvek pripraviť v spoločnej kuchynke vo dvore.“