Prejsť na hlavný obsah
  1. domovská stránka hodnotení hotelov
  2. Grécko - hodnotenia hotelov
  3. Iraklio - hodnotenia dovolenkových prenájmov
Iraklio Overené hodnotenia dovolenkových prenájmov od skutočných hostí

Aktuálne hodnotenia

• Villa Irida Priemerné hodnotenie: 9

„Plaz bola hned cez cestu, z balkonu vyhlad na more.“

• Chrysa House Apartments Priemerné hodnotenie: 10

„Pekne, čisto, veľký priestor, skvelé vybavenie kuchynky - všetky potrebné riady, dvojplatnička, malá rúra, kávovar 👌 Blízko obchod a aj pláž. Popis ubytovania sedí s realitou. Vrelo odporúčam.“

• Uni Island - City Heart Suites Priemerné hodnotenie: 9

„Pohodlné postele, funkčná, tichá klimatizácia, čistota, milé privítanie. Apartmán je dobre vybavený. V noci pokoj, dobre sme sa vyspali. Skvelé pekárstvo priamo pod oknami.“

• Troulis Seaside Priemerné hodnotenie: 6

„Nic“

• Renia Hotel Agia Pelagia -Crete Priemerné hodnotenie: 10

„Nedaleko k peknej plazi. Priestranne ubytovanie, bazen.“

• Emi Seaside Priemerné hodnotenie: 10

„Lokalita (priamo pri plazi(do 50m, blizko obchody, restauracie), personal(mily, ochotny, vzdy dobre naladeny, rodinny pristup), cistota a chutne ranajky a jedlo…“

• Arsinoi Studios and Apartments Priemerné hodnotenie: 8

„mily personal, napoj kolac a ovocie na privitanie“

• Dione Villa Priemerné hodnotenie: 10

„Apartmán super, blízko more super“

• Beachfront Cozy Apartments Priemerné hodnotenie: 10

„Apartmán krásny super presvetleny a kľudne by sa vyspali aj 3ja v jednej izbe. Vybavenie hrnce príbory taniere dvojplatnička a že sme mali vlastnú práčku tak toto ma velmi potešilo. Stojan na prádlo na balkóne teda až 2 veľké stojany a balkón krásny veľký no proste spokojnosť nad mieru. Pláž pešo 15min možno som aj prehnala. Obchody ozaj len pár krokov od apartmánu. A ľudia príjemný milý vždy sme v obchode dostali niečo zadarmo s tymto sa na Slovensku človek nestretne. Určite sa vrátime aj budúci rok ale s celou rodinou.“

• Pyrgos Beach Hotel Apartments Priemerné hodnotenie: 10

„TOP TOP TOP“