2. Indonésie hodnocení hotelů
  3. Indonésie hodnocení hotelů
Java Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Doeloerkoe Homestay Průměrné hodnocení: 10

„Všichni v ubytování byli naprosto úžasní, nic nebyl problém. Jasný doporučení.“

• Jeru Homestay Průměrné hodnocení: 8

„Domácí byla moc milá a ochotná. Na přespání to úplně stačilo.“

• Sunnydays homestay Průměrné hodnocení: 1

„nic“

• INNI Homestay Průměrné hodnocení: 10

„Tento rodinný penzion nás nadchl hned od počátku - rodinná atmosféra byla všude, počínaje recepcí, kde byla většinou paní majitelka až po hospodyni i uklízečku. My měli pokoj č. 1 v přízemí, který měl ještě další samostatný vchod ze dvora. V prvním patře je společná kuchyňka se vším potřebným. Bonusem je možnost zakoupení lehkého občerstvení a chlazených nealkoholických nápojů i piva. Jednoduše do sešitu napíšete co jste si vzali a na konci pobytu zaplatili za vše najednou. Umístěni je taky skvělé - na malém hlídaném klidném náměstíčku, kde jsou restaurace, kavárny, obchod o lékárna, v těsné blízkosti najdete i kavárnu se skvělým prostředím, obsluhou i výbornou kávou a jídlem. Poloha penzionu je znamenitá - nedaleko letiště a jako dobrý výchozí na výlety - třeba na sopku Bromo nebo vodopády Tumpsk Sewu a Goa Tetes. Tyto výlety vám zde také zajistí. Určitě se tady při návštěvě Malang zastavte!“

• KESATRIYAN JOGJA GUEST HOUSE Průměrné hodnocení: 8

„Ubytování se nachází v dobré lokalitě, všude poblíž jsou obchody a restaurace. Pokoje jsou relativně čisté a dostatečně vybavené. Po celou dobu můžete čerpat nápoje (voda, čaj a káva) ze společenské místnosti. Na vyžádání vám ubytování poskytne kontakt na pronájem skútru.“

• Maharani Guest House Průměrné hodnocení: 8

„Určitě jsme ocenili pohodlné postele. Druhý den aniž bychom to čekali bylo povlečení i ručníky nově převlečené. Pokoj byl dostatečně velký. Také jsme ocenili teplou vodu na sprchování. Bazén byl určitě příjemným zpestřením. V blízkosti se nachází různé restaurace.“

• Omah Konco Yogyakarta Průměrné hodnocení: 9

„Klidná lokalita v krásné zahradě, milý majitel, který vše zařídí“

• Ahlen Pangandaran Průměrné hodnocení: 10

„Ubytování je ve skvělé lokalitě, blízko obchodů i restaurací. Všechno čisté, upravené. Personál je moc milý a nápomocný, zorganizoval nám skvělý výlet do místního parku i s průvodcem a půjčení skútrů. Skvělá snídaně.“

• GIO Guesthouse Bogor Průměrné hodnocení: 10

„Ubytování je blízko autobusového terminálu a blízko centru města. Hostitelé jsou velice milí a přátelští lidé . Příjemné je i posezení v malé zahrádce .“

• EC Pondokan Průměrné hodnocení: 6

„Dostačující“