Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Oostenrijk
  3. Hotelbeoordelingen Oostenrijk
Klopeinersee Geverifieerde hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen

• Lakeside Petzen Glamping Beoordelingsscore: 7

“Lekker luxe camping met een mooie verlicht zwembad wat ze ook kunnen overdekken. Ook het gratis lenen van de waterfietsen en sup is erg leuk. Het is prachtig onderhouden en het ontbijt is echt geweldig, dat is een top service!!”

• Appartement Hotel Marolt Beoordelingsscore: 10

“We kregen een upgrade omdat we zo laat arriveerde. We hebben dus mogen genieten van een luxe appartement. Gezellige sfeer rond het meer.”

• Pension Pirkdorfer See Beoordelingsscore: 10

“Locatie, netheid, vriendelijk personeel. Eten en drinken.”

• Kummers Motel Beoordelingsscore: 10

“Prachtige kamer Zalig en volledig ontbijt”

• Seelacherhof Beoordelingsscore: 7

“De kamer was goed. Hij werd alleen niet schoongemaakt. Er was een balkon met stoeltjes en een tafel. Het ontbijt was meer dan prima en royaal. Personeel aardig. Op korte loopafstand naar het meer. Het hotel had geen privestrand maar je kreeg direct kaartjes voor her publieke strandbad. drie stuks publiek strandbad. met vanalles te doen. Er was een leuke boulevard en vanalles te doen en overal wat te koop. Erg gezellig langs de Klopeinersee.”

• Chaletpark Petzen Beoordelingsscore: 7

“De rust op de locatie en het uitzicht”

• Fishery Steffan Beoordelingsscore: 8

“Mooi park, nette huisjes en heel behulpzaam en vriendelijk personeel. Ook voor niet-vissers een mooie plek en genoeg te doen in omgeving”

• Hotel Silvia Beoordelingsscore: 7

“Perfecte ligging dicht bij het meer en het centrum met de promenade. Kamer was ruim, goed schoon en zoals op de foto. We waren wat eerder, maar de kamer was al klaar en konden er gewoon in. Vriendelijk personeel!”

• Rosenberger Motel Völkermarkt Beoordelingsscore: 1

“No comment”