Перейти до головної сторінки
  1. Сторінка з відгуками про готель
  2. Мальдіви: відгуки про готелі
  3. Мальдіви: відгуки про готелі
Мальдіви Дійсні відгуки про готелі типу ''ліжко та сніданок" та міні-готелі від справжніх гостей

Нещодавні відгуки

• Blue Sky Beach Оцінка за відгуками: 10

“Кондиціонер, персонал, теплий сервіс, чистота“

• Clove Beach Hulhumale Оцінка за відгуками: 5

“Кухня зі всім необхідним, доступні кава, чай. Безкоштовний вайфай. В ванній - гель для душу. В кімнаті кондиціонер, вентилятор.“

• Ahiva Village Оцінка за відгуками: 10

“Затишний готель на Мальдівах на локальному острові - просто казкове місце для відпочинку! Відмінний сервіс, чисті та затишні номери. Чудова кухня з місцевими делікатесами, ввічливий персонал, який завжди готовий допомогти. Незабутні враження і неймовірна атмосфера - рекомендую з усією впевненістю!“

• Thoddoo Haisha inn, Maldives Оцінка за відгуками: 10

“Затишний та чистий номер. Зручне ліжко, гарний Wi-fi. Власник дуже привітний та доброзичливий. Зустрічають з пірсу та відвозять на пірс. Допомогають з бронюванням трансферу до аеропорту. Є опція замовити сніданок, обід або вечерю. Дуже смачно. Ціна відповідає якості. Біля гостьового дому є магазини. В гостьовому домі можна безкоштовна взяти ласти та маску.“

• The Park House Оцінка за відгуками: 6

“В реальності виглядая набагато гірше) Сплачував наче з урахуванням всіх податків, але при поселенні треба було ще доплатити $18 додаткового податку. Персонал гарний, допоміг викликати таксі.“

• Blue Haven Retreat Оцінка за відгуками: 10

“Все було чудово від моменту заїзду та до виїзду! Чудовий персонал, номер чистий і просторий, чиста білизна, прибирання раз на 3 дні, дуже смачний і великий сніданок (до нього додавався сік і вода). Ванна кімната в чудовому стані, тепла вода була завжди. Багато хто думає, що місцерозташування не дуже зручне, АЛЕ я б з цим не погодився, тому що зранку за 10 хвилин ви можете опинитись на чудовому Dream Beach, потім прийти швидко до номеру і відпочити, поли надворі спека і після цього йти до Bikini Beach, до нього також йти десь 10 хвилин“

• Vegas Thoddoo Maldives Оцінка за відгуками: 10

“Готель Vegas зробив мій відпочинок незабутнім! Кімната простора, світла, і великий бонус панорамні вікна з видом на зелений сад з пальмами. Кожного дня прибирають кімнату. Зустріли нас з компліментом від готелю, це був кокос , папая, кавун. Vishal , завжди допомагав з організацією незабутніх екскурсій. Я гурман кави, і для мене дуже важливо було наявність кавомашини з дуже смачною ароматною кавою.Також дуже важливо було наявність велосипедів, з ними за одну хвилину можна доїхати до пляжу.Маски також були в наявності!!! Моя подорож співпала з Днем Народження і Vishal зробив все , щоб моє свято було незабутнім! Рекомендую готель Vegas від щирого серця!“

• Serene Sky Guest house Оцінка за відгуками: 10

“Краєвид з вікна, чистота, природа, команда готелю допомагала у всіх питаннях Рекомендую“

• Fairytale Inn Оцінка за відгуками: 10

“Персонал, сніданки, чистота, номери, безкоштовні рушники, велосипеди, екіпірування для снорклінгу та гостинність, любов господарки нас вразили. 100% ви маєте тут побувати😍 Ви не помилитесь)“

• Island Zephyr Оцінка за відгуками: 10

“Чудовий персонал і сам острів дивовижний . Тихий і спокійний . Мені значно більше сподобалося ніж відомий фулхаду. Нуан - найкращий адміністратор . Ми почували себе безпечно і комфортно“