Mazury, Polska – wyszukaj hotele

Wprowadź daty i wybierz spośród 5063 hoteli i innych miejsc na pobyt

Zobacz te popularne miasta w regionie Mazury

Olsztyn

Ryn

94 hotele

Kętrzyn

60 hoteli

Zatrzymaj się w jednym z najlepszych hoteli w regionie Mazury!

Filtruj według następujących kryteriów:

Liczba gwiazdek
Ocena Gości

Lake Hill Mazury, a member of Radisson Individuals

Hotel w Ostróda

5-gwiazdkowy obiekt Lake Hill Mazury, a member of Radisson Individuals usytuowany jest przy plaży w miejscowości Ostróda i oferuje centrum fitness, ogród oraz taras.

A
Anna
Holandia
Bardzo fajny wystrój hotelowy. Pokój przestrzenny. A Widok na jezioro super!! Śniadanie smaczne i duży wybór potraw i produktów.
Znakomity - Co sądzą poprzedni goście, 1196 opinii
₪ 634,44

Hampton By Hilton Olsztyn

Hotel w Olsztyn

Obiekt Hampton By Hilton Olsztyn, położony w miejscowości Olsztyn, oferuje takie udogodnienia, jak centrum fitness, restauracja, bar i bezpłatne Wi-Fi.

J
Justyna
Wielka Brytania
Bardzo cicho, czysto, jedzenie swieze, obsluga przyjemna. Cena zaskakujaco przystepna. Pozytywne doswiadczenie.
Znakomity - Co sądzą poprzedni goście, 2614 opinii
₪ 320,43

Przystań Hotel&Restaurants

Hotel w Olsztyn

Obiekt Przystań Hotel & Spa usytuowany jest nad jeziorem Ukiel w Olsztynie. Hotel oferuje bezpłatne centrum odnowy biologicznej z basenem, saunami, siłownią oraz wanną z hydromasażem.

K
Katarzyna
Polska
Hotel Przystań to świetne miejsce na wypoczynek. Obsługa jest bardzo miła i profesjonalna. Lokalizacja nad jeziorem robi ogromne wrażenie. Pokoje są czyste, a atmosfera sprzyja relaksowi. Strefa spa i basen z widokiem to duży atut – na pewno wrócimy.
Znakomity - Co sądzą poprzedni goście, 1962 opinie
₪ 713,85

Hotel Marina Club

Hotel w Olsztyn

Hotel Marina Club to pięciogwiazdkowy obiekt położony na półwyspie na Jeziorze Wulpińskim.

W
Wioletta
Francja
Położenie hotelu, las i jezioro w pobliżu, spokój , uprzejmość personelu, komfort pokoju, spa i jakość usług , dobra restauracja
₪ 646,17

Hotel Mikołajki Leisure & SPA - Destigo Hotels

Hotel w Mikołajki

Pięciogwiazdkowy hotel Mikołajki jest położony na Ptasiej Wyspie i półwyspie na Jeziorze Mikołajskim.

P
Pobierska
Wielka Brytania
Wykupiłam dwie noce w hotelu w ramach niespodzianki dla męża i córki abyśmy mogli zaznać trochę spokoju i relaksu podczas pobytu w Polsce. Korzystaliśmy z usług SPA , nasza pięcioletnia córeczką była zachwycona " masażem dla małej księżniczki" a dla mnie i męża " masaż klasyczny" był bardzo relaksujący i odprężający. Panie masażystki bardzo miłe i profesjonalne - bardzo polecamy! Korzystaliśmy również kilkukrotnie z basenu, również byliśmy bardzo zadowoleni, zawsze pod okiem ratownika - bardzo na plus. Posiłki były przepyszne warte swojej ceny i obsługa bardzo profesjonalna, uprzejma i przychylna gościom. Pokój czyściutki z przepięknym widokiem. Nasza córeczka z chęcią korxystała z sali zabaw dla dzieci.Z całego serca polecamy ten hotel !
₪ 632,77

Warmiński Hotel & Conference

Hotel w Olsztyn

Obiekt Warmiński Hotel & Conference położony jest zaledwie 500 metrów od centrum Olsztyna. Oferuje on pokoje z telewizorem z dostępem do kanałów kablowych, szybkim łączem internetowym WiFi i łazienką....

A
Agnieszka
Wielka Brytania
Sympatyczna i pomocna obsługa, zarówno panie na recepcji jak i panie sprzątające. Świetna lokalizacja. Duży pokój.
Znakomity - Co sądzą poprzedni goście, 3781 opinii
₪ 286,56

Aries Lago Park Hotel & SPA, Mazury

Hotel w Olsztynek

Obiekt Aries Lago Park Hotel & SPA, Mazury, usytuowany w miejscowości Olsztynek, oferuje ogród, bezpłatny prywatny parking, prywatną plażę oraz bar.

P
Paulina
Polska
Polecam hotel, super otoczenie cisza i dźwięk ptaków to idealne połączenie na odpoczynek. Hotel pięknie wykończony, recepcja widać, że na wysokim poziomie. Restauracja top - jedna z najlepszych perliczek jakie jadłam, śniadania duży wybór więc myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. Bar nie mamy się do czego przyczepić, jedynie pochwalić za top beze jaką jedliśmy. Strefa basenów ogromny ma wybór, z tego co zauważyliśmy bardzo dużo osób korzysta z udogodnień. Był to weekend po naszym ślubie i otrzymaliśmy od hotelu szampana oraz życzenia, które nas rozczuliły- jeszcze raz dziękujemy, Panie z recepcji przesympatyczne i pełne profesjonalizmu. Każda napotkania osoba z personelu uprzejmi i nie dawali po sobie poczuć, że są tutaj obecni. Polecam z dużym plusem
Znakomity - Co sądzą poprzedni goście, 480 opinii
₪ 519,74

Folwark Karczemka

Hotel w Małdyty

Obiekt Folwark Karczemka, usytuowany w miejscowości Małdyty, oferuje bezpłatne rowery, bezpłatny prywatny parking, ogród oraz wspólny salon. Odległość ważnych miejsc od obiektu: Kanał Elbląski – 37...

B
Borecka
Polska
Wspaniałe miejsce! Klimatyczne, z pięknymi widokami na jezioro i cudownym, towarzyskim kotem. Same apartamenty bardzo wygodne - wszystko utrzymane w mega klimacie. Wygodne łóżka, ekspres do kawy z gotowymi kapsułkami. Meble z odpowiedniej epoki. Bajka <3 a restauracja? Zjadłam tu drugi najlepszy stek w moim życiu <3 Wspaniała obsługa i genialne miejsce - polecam <3
Znakomity - Co sądzą poprzedni goście, 538 opinii
₪ 288,75

Hotel & Restauracja Nad Sandelą

Hotel w Lubawa

Obiekt Hotel & Restauracja Nad Sandelą, usytuowany w miejscowości Lubawa, oferuje ogród, bezpłatny prywatny parking, taras oraz bar.

D
Daniel
Szwecja
Niesamowicie miła obsługa. Pyszne jedzonko . Niesamowicie czysto 😍
Znakomity - Co sądzą poprzedni goście, 405 opinii
₪ 264,68

Pokoje Hotelowe LUPUS

Hotel w Gołdap

Obiekt Pokoje Hotelowe LUPUS, usytuowany w miejscowości Gołdap, oferuje ogród, bezpłatny prywatny parking, taras oraz bar. Odległość ważnych miejsc od obiektu: Jezioro Hańcza – 43 km.

E
Ewa
Polska
Gustownie urządzone pokoje, super lokalizacja, bardzo miła i pomocna obsługa, zatyczki do uszu przygotowane dla gości w pokojach, kontakt mailowy przed naszym przyjazdem z informacją, ze bedzie wesele. Na śniadaniu pyszne swojskie wyroby wędliniarskie.
Znakomity - Co sądzą poprzedni goście, 564 opinie
₪ 202,73
Zobacz wszystkie 5063 hotele w regionie Mazury

Najczęściej rezerwowane hotele w regionie Mazury w zeszłym miesiącu

Fantastyczny - Co sądzą poprzedni goście, 3031 opinii

Ocena gości w dziesięciostopniowej skali 8,1
Bardzo dobry - Co sądzą poprzedni goście, 869 opinii

Znakomity - Co sądzą poprzedni goście, 714 opinii

Fantastyczny - Co sądzą poprzedni goście, 1584 opinie

Mazury – najlepsze hotele ze śniadaniem

Znakomity - Co sądzą poprzedni goście, 553 opinie

Hotel Natura Mazur Resort & Conference usytuowany jest w Warchałach, w województwie warmińsko-mazurskim, przy drodze krajowej nr 58, 34 km od Olsztyna.

Znakomity - Co sądzą poprzedni goście, 387 opinii

Hotel Kopczyński położony jest w centrum Dobrego Miasta, nad rzeką Łyną. Obiekt oferuje bezpłatny parking prywatny oraz bezpłatny bezprzewodowy dostęp do Internetu.

Znakomity - Co sądzą poprzedni goście, 318 opinii

Obiekt Folwark Łękuk mieści się w odnowionym XIX-wiecznym budynku położonym nad pięknym jeziorem Łękuk, w otoczeniu Puszczy Boreckiej.

Znakomity - Co sądzą poprzedni goście, 836 opinii

Czterogwiazdkowy Hotel St. Bruno znajduje się w Giżycku, nad Kanałem Łuczańskim i w pobliżu mostu obrotowego. Goście mogą bezpłatnie korzystać z basenu.

Znakomity - Co sądzą poprzedni goście, 574 opinie

Hotel Joseph Conrad SPA & Wellness położony jest 10 metrów od jeziora Roś i 2 km od centrum Pisza. Oferuje on bezpłatne WiFi oraz prywatną plażę nad jeziorem.

Znakomity - Co sądzą poprzedni goście, 714 opinii

Ten czterogwiazdkowy hotel mieści się w zabytkowym zamku, który jest usytuowany w centrum Lidzbarka Warmińskiego. Hotel dysponuje obserwatorium astronomicznym i imponującą biblioteką.

Znakomity - Co sądzą poprzedni goście, 317 opinii

Hotel SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie usytuowany jest na Mazurach. Pokoje wyposażone są w telewizor LCD z dostępem do kanałów satelitarnych i oferują bezpłatne WiFi.

Dymer

Hotel w Biskupiec
Opcje śniadaniowe
Ocena gości w dziesięciostopniowej skali 9,1
Znakomity - Co sądzą poprzedni goście, 12 opinii

Oferta obiektu Dymer położonego w miejscowości Biskupiec obejmuje ogród, taras, bar oraz bezpłatne Wi-Fi we wszystkich pomieszczeniach.

Mazury – niedrogie hotele

Znakomity - Co sądzą poprzedni goście, 84 opinie

Obiekt Focus Hotel Premium Olsztyn, usytuowany w miejscowości Olsztyn, oferuje centrum fitness, prywatny parking oraz bar. Odległość ważnych miejsc od obiektu: PKS Olsztyn – 1,4 km.

Ocena gości w dziesięciostopniowej skali 9,6
Wyjątkowy - Co sądzą poprzedni goście, 6 opinii

Obiekt Apartament-Zdrojowa 27, usytuowany w miejscowości Gołdap, oferuje taras oraz pokoje z klimatyzacją. Odległość ważnych miejsc od obiektu: Jezioro Hańcza – 41 km.

Znakomity - Co sądzą poprzedni goście, 19 opinii

Obiekt EKWADOR Hotel Ośrodek Jeździecki, usytuowany w miejscowości Barczewo, oferuje ogród, bezpłatny prywatny parking, prywatną plażę oraz wspólny salon.

Ocena gości w dziesięciostopniowej skali 8,3
Bardzo dobry - Co sądzą poprzedni goście, 312 opinii

Obiekt Kraina Jezior położony jest w miejscowości Ostróda i oferuje zakwaterowania w pokojach z klimatyzacją oraz prywatną łazienką.

Fantastyczny - Co sądzą poprzedni goście, 422 opinie

Obiekt Austeria, usytuowany w miejscowości Ostróda, oferuje ogród, bezpłatny prywatny parking, taras oraz bar. Odległość ważnych miejsc od obiektu: PKS Olsztyn – 44 km.

Fantastyczny - Co sądzą poprzedni goście, 442 opinie

Hotel Giżycko oferuje zakwaterowanie w Giżycku, 400 metrów od plaży i portu w Giżycku. W odległości 1,4 km znajduje się twierdza Boyen.

Bardzo dobry - Co sądzą poprzedni goście, 646 opinii

Obiekt Hotel Wanda, usytuowany w miejscowości Kętrzyn, oferuje ogród, bezpłatny prywatny parking oraz bar. Odległość ważnych miejsc od obiektu: Sanktuarium Maryjne w Świętej Lipce – 14 km.

Fantastyczny - Co sądzą poprzedni goście, 316 opinii

Obiekt Mazurski Dwór, usytuowany w miejscowości Olecko, oferuje ogród, bezpłatny prywatny parking, wspólny salon oraz taras. Odległość ważnych miejsc od obiektu: Jezioro Hańcza – 45 km.

Mazury – hotele, które możesz zarezerwować bez karty kredytowej

Fantastyczny - Co sądzą poprzedni goście, 65 opinii

4-gwiazdkowy obiekt Hotel Rezydencja Mazury SPA & Lake usytuowany jest przy plaży w miejscowości Mrągowo i oferuje sezonowy odkryty basen, ogród oraz wspólny salon.

Ocena gości w dziesięciostopniowej skali 8,0
Bardzo dobry - Co sądzą poprzedni goście, 94 opinie

Obiekt Noclegi Lidzbark -Stacja Paliw k Lidzbarka, usytuowany w miejscowości Lidzbark, oferuje ogród, bezpłatny prywatny parking oraz taras.

Hotel Marina Club

Restauracja Balton

Hotel w Grajewo
Znakomity - Co sądzą poprzedni goście, 199 opinii

Obiekt Restauracja Balton, usytuowany w miejscowości Grajewo, oferuje ogród, bezpłatny prywatny parking, taras oraz bar. Odległość ważnych miejsc od obiektu: PKP Augustów – 47 km.

Biały Łabędź

Hotel w Kretowiny
Znakomity - Co sądzą poprzedni goście, 106 opinii

Obiekt Biały Łabędź położony jest przy plaży w miejscowości Kretowiny i oferuje rozmaite udogodnienia, takie jak wspólny salon, taras oraz bar.

Stara Kuźnia Mazurska

Hotel w Węgorzewo
Znakomity - Co sądzą poprzedni goście, 302 opinie

Obiekt Stara Kuźnia Mazurska usytuowany jest w miejscowości Węgorzewo. Odległość ważnych miejsc od obiektu: Wioska Indiańska – 13 km, Twierdza Boyen – 21 km.

55myHOUSE

Hotel w Mikołajki
Znakomity - Co sądzą poprzedni goście, 122 opinie

Obiekt 55myHOUSE położony jest w Mikołajkach, 600 metrów od Jeziora Mikołajskiego. Oferuje on przestronne pokoje z telewizorem z dostępem do kanałów satelitarnych i bezpłatnym dostępem do Internetu.

Hotel Ognisty Ptak

Hotel w Węgorzewo
Znakomity - Co sądzą poprzedni goście, 233 opinie

Obiekt Hotel Ognisty Ptak, usytuowany w miejscowości Węgorzewo, oferuje bar oraz bezpłatny prywatny parking. Odległość ważnych miejsc od obiektu: Wioska Indiańska – 13 km.

Często zadawane pytania na temat hoteli w regionie Mazury

Zobacz opinie gości, którzy zatrzymali się w hotelach w regionie Mazury

Od ₪ 802,07 za noc
Opinia pozostawiona przezPobierska
Od ₪ 681,76 za noc
Znakomity - Co sądzą poprzedni goście, 553 opinie
To już kolejna nasza wizyta w tym hotelu, który jest naszym absolutnym numerem jeden , piękny hotel , super atrakcje , przemiła obsługa , przepyszne śniadania , bardzo dobry obiad można zjeść również w restauracji , dania z karty zmieniają się co jakiś czas . Super strefa basenowa i dla tych którzy chcą popływać basen typowo pływacki jak i brodziki dla dzieci , rewelacyjna strefa saun . Przepiękny widok na jezioro i mnóstwo miejsca do spacerowania i ścieżek do jazdy na rowerze . Na pewno po raz kolejny wrócimy . Polecamy !!!
Opinia pozostawiona przezEwa
Znakomity - Co sądzą poprzedni goście, 1962 opinie
Opinia pozostawiona przezKatarzyna
Znakomity - Co sądzą poprzedni goście, 647 opinii
Lokalizacja w srodku lasu (auto potrzebne bo do najblizszego sklepu jest ok 3km), ladna zadbana plaza, możliwość wypożyczenia sprzętu wodnego i łódek na miejscu. Domki czyste i dobrze wyposażone. Sporo atrakcji dla dzieci.
Opinia pozostawiona przezPatrycja
Irlandia
Bardzo dobry - Co sądzą poprzedni goście, 130 opinii
Obiekt jest niesamowity. Historia tego miejsca plus bardzo życzliwi Właściciele powodują, ze pobyt jest bardzo udany i niezapomniany. Polecam wszystkim serdecznie.
Opinia pozostawiona przezAnna
Opinia pozostawiona przezWioletta
Francja
Od ₪ 641,66 za noc
Ocena gości w dziesięciostopniowej skali 7,7
Dobry - Co sądzą poprzedni goście, 712 opinii
Na śniadaniu jest spory wybór. Każdy wybierze coś dla siebie. Zaczynając od tych mniejszych gości, a kończąc na starszych. :)
Opinia pozostawiona przezSYLWIA
Bardzo dobry - Co sądzą poprzedni goście, 166 opinii
Bliskość jeziora I przyrody. Niesamowita możliwość obcowania przyrodą. Świetnie skonstruowane domki. Śniadania - rewelacja.
Opinia pozostawiona przezpawel wyziński
Austria
Od ₪ 1 086,81 za noc
Fantastyczny - Co sądzą poprzedni goście, 754 opinie
Super miejsce na wypad z rodziną, we dwoje czy ze znajomymi. Wszystko co potrzeba jest na miejscu wraz z basenami.
Opinia pozostawiona przezKonrad
Fantastyczny - Co sądzą poprzedni goście, 697 opinii
Piękny klimatyczny hotel, super baseny, sauny. Świetnie spedzony czas👌👌👌😁
Opinia pozostawiona przezMarcin
Irlandia
Bardzo dobry - Co sądzą poprzedni goście, 254 opinie
Basen, sauna. Masaż tajski rewelacyjny. Ogólnie wszystko super
Opinia pozostawiona przezSchizolinka
Od ₪ 707,43 za noc
Fantastyczny - Co sądzą poprzedni goście, 1584 opinie
Pyszne śniadania , cudowny basen zewnętrzny.
Opinia pozostawiona przezKajak1992
Ocena gości w dziesięciostopniowej skali 8,8
Fantastyczny - Co sądzą poprzedni goście, 8 opinii
Męka klimatyczne miejsce,cisza,spokój.
Opinia pozostawiona przezKamil
Ocena gości w dziesięciostopniowej skali 8,0
Bardzo dobry - Co sądzą poprzedni goście, 434 opinie
Piękne baseny i sauny przemiła obsługa
Opinia pozostawiona przezKamil
Norwegia
Od ₪ 1 062,75 za noc
Znakomity - Co sądzą poprzedni goście, 317 opinii
Mega obsługa wiadomo za co się płaci
Opinia pozostawiona przezPawel
Norwegia
Od ₪ 608,68 za noc
Fantastyczny - Co sądzą poprzedni goście, 1086 opinii
Piękna miejscowość, smaczne dania.
Opinia pozostawiona przezBozena
Litwa

Planujesz wyjazd? Zainspiruj się opiniami na temat miast w: Mazury.

Ocena gości w dziesięciostopniowej skali 10

Zakochałam się w Olsztynie od pierwszego wejrzenia i wracam...

Zakochałam się w Olsztynie od pierwszego wejrzenia i wracam tam po raz kolejny. Klimatyczne stare miasto. Polecam restauracje Cudne manowce i Karczma nad Łyną. Świetne jest deptak nad jeziorem Ukiel
Opinia pozostawiona przezBożena
Ocena gości w dziesięciostopniowej skali 10

Miasto i infrastruktura ok, gastronomia urozmaicona tez ok,...

Miasto i infrastruktura ok, gastronomia urozmaicona tez ok, cena w miarę możliwości no cóż to miasto wypoczynkowe. Nawet podczas deszczu jest rozrywka.
Opinia pozostawiona przezMieczysław
Ocena gości w dziesięciostopniowej skali 10

Zwiedzaliśmy Giżycko i pobliskie miasta.

Zwiedzaliśmy Giżycko i pobliskie miasta. Pobyt uważam za bardzo udany. Podkładka super restauracja lecz ceny ciut wysokie. Pyszne śniadania w fotelove :)
Opinia pozostawiona przezKlaudia
Ocena gości w dziesięciostopniowej skali 10

Ostróda to urokliwe miejsce na Mazurach, znane z pięknych...

Ostróda to urokliwe miejsce na Mazurach, znane z pięknych jezior i malowniczych krajobrazów. Miasto leży nad Jeziorakiem, co sprzyja różnym formom aktywności, takim jak żeglarstwo czy wędkarstwo. W Ostródzie można znaleźć wiele atrakcji, takich jak: Zamek krzyżacki – wpisany na listę zabytków, który jest świadectwem bogatej historii regionu. Stare Miasto – z malowniczymi uliczkami i lokalnymi sklepami. Szlaki turystyczne – idealne do pieszych wędrówek i rowerowych wycieczek w otoczeniu natury.
Opinia pozostawiona przezPiotr
Ocena gości w dziesięciostopniowej skali 10

Piękne miasto, świetnie się tam czuliśmy.

Piękne miasto, świetnie się tam czuliśmy. Idealne miasto na miejsce wypadowe na Mazury i Warmię. Wiele lokali gastronomicznych ze świetną kuchnią. Niestety, chyba ze względu na powstałe dwa ogromne centra handlowe, miasto powoli "umiera". Ilość lokali do wynajęcia lub sprzedaży, zaskakująco duża. Na każdej ulicy widać zwijające się interesy. Piękne zabytki, wydaje się ,że wiele z budynków ocalało z pożogi wojennej. Tak duża ilość zabytków, pozostawionych oryginalnych wejść i podwórek tworzy niesamowity klimat.
Opinia pozostawiona przezAndrzej
Ocena gości w dziesięciostopniowej skali 6,0

Przyjemne miasto, rozczarował mnie brak starówki, jezioro...

Przyjemne miasto, rozczarował mnie brak starówki, jezioro ładne. Ogólnie raz można przyjechać więcej raczej nie odwiedzę... Mieszkaliśmy w apartamencie Promenada, ul. Nadjeziorna 1a. Niestety trafił się pokój bez balkonu i nie z widokiem na jezioro.. Bardzo dobre lody - "Lody z sercem", cukierrnia "Szarlotka" - ceny b. wysokie i nie ma szału - nie polecam. Długi weekend czerwcowy - praktycznie brak jakichkolwiek imprez, rozrywek ! Najlepiej wziąć rowery - dobre ścieżki, wędkę lub wynająć coś do pływania - inaczej nuda...
Opinia pozostawiona przezMonika
Ocena gości w dziesięciostopniowej skali 10

Sklepy blisko. nad jeziora również. Piękna okolica.

Sklepy blisko. nad jeziora również. Piękna okolica. Smaczne jedzenie W KOLORADZIE oraz POD KOGUTAMI =tam jedliśmy. Ryby wędzone świeżutkie.
Opinia pozostawiona przezBatura-Szyszkowska
Ocena gości w dziesięciostopniowej skali 10

Pobyt we wsi Kal, która jest podpinana pod miejscowość...

Pobyt we wsi Kal, która jest podpinana pod miejscowość Węgorzewo - na co warto zwrócić uwagę, był bardzo satysfakcjonujący. Do miasta/sklepu jest około 5 km. Sama wieś Kal posiada dwie plaże, z czego jedna jest drobnym zejściem do jeziora, natomiast druga posiada większą powierzchnię do plażowania. Miejsce ciche, spokojne, z dużą ekspozycją na przyrodę. Warto zajrzeć do Sołectwa Kal - bywają tam pasjonaci z ogromną wiedzą lokalną, prawdziwi patrioci.
Opinia pozostawiona przezTomasz
Ocena gości w dziesięciostopniowej skali 10

To dobre miejsce na wypoczynek, przez wiele osób nie znany i...

To dobre miejsce na wypoczynek, przez wiele osób nie znany i nie docceniany a szkoda. Naprawdę warto.
Opinia pozostawiona przezMirosław
Ocena gości w dziesięciostopniowej skali 10

Bardzo ładne, zadbane miasteczko.

Bardzo ładne, zadbane miasteczko. Wszystko w miarę blisko siebie. Piękny zamek do zwiedzania, kościół św. Jerzego. Bardzo ładny stadion. Urodziwe miasto. Warte zobaczenia.
Opinia pozostawiona przezAgnieszka