Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Roemenië
  3. Beoordelingen B&B en herberg: Mureş
Mureş Geverifieerde B&B- en herbergbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen

• Carolina House Beoordelingsscore: 9

“We verbleven in een charmante B&B net buiten Sighisoara. In minder dan 20 minuten wandel je naar het historische centrum. De kamers zijn netjes en verzorgd, en het ontbijt was lekker en gevarieerd. Er is een honesty bar met drankjes in de koelkast – handig en eerlijk systeem. ’s Avonds mag je zelf eten laten bezorgen, wat je dan gezellig op het terras of in je kamer kunt opeten. De eigenaar spreekt geen Frans, Engels of Duits, maar met veel enthousiasme, gebaren en vriendelijkheid maakte hij alles duidelijk. Een ontzettend hartelijke man die je je meteen welkom laat voelen. Ook parkeren binnen de accomodatie was mogelijk, zodat de auto veilig staat. Al is dat in Roemenie nu echt geen probleem om je auto op straat te parkeren.”

• Pensiunea Sovirag Beoordelingsscore: 9

“Prachtige accommodatie met grote tuin aan een beekje dichtbij het dorpje Praid. Op loopafstand zat een heel leuk restaurantje waar we lekker gegeten hebben. De eigenaars waren heel vriendelijk en we mochten zelfs later uitchecken. Er was airco.”

• Pension Bella Vista Beoordelingsscore: 8

“Het uitzicht is onbetaalbaar! De kamers en de badkamer waren netjes, veel beter dan andere pensioenen we gehad hebben in andere locaties in Roemenië.”

• Casa Soare check-in independent Beoordelingsscore: 9

“We hebben hier twee nachten geslapen en voelden ons vanaf het eerste moment welkom. Het ontvangst was vriendelijk en behulpzaam, en we kregen meteen goede tips over de omgeving. De kamer was netjes en comfortabel, met alles wat we nodig hadden. Het bed lag heerlijk.”

• Casa cu Suflet Beoordelingsscore: 10

“Heerlijk rustige hoeve met uitgebreid ontbijtbuffet vol lokale producten. Ruime, afgesloten parkeergelegenheid bij het hotel en een zeer ruime kamer.”

• Pension Norbert Beoordelingsscore: 8

“Gastvrije ontvangst, parkeren op eigen terrein, airco werkt goed, rustige locatie. We kregen tips voor restaurants en een festival in de buurt.”

• Casa Saseasca Beoordelingsscore: 8

“Dicht in het centrum, aan het pleintje. Prachtige kamer. Een gezellige binnenplaats waar je rustig kon zitten en iets drinken. Aaridge mensen.”

• Pension Tip-Top Beoordelingsscore: 6

“Het was een mooie locatie en omgeving om te wandelen, zeker met de hond. De kamer was heel zeker ok, qua grootte. Het was er ook netjes. Het was een gewone ontvangst, niet veel bijzonders. S'avonds kon je gezellig buiten eten. Er was een grote menukaart en het eten was lekker.”

• SóVárLak Beoordelingsscore: 10

“Het is een idyllisch plekje, perfect om tot rust te komen. Ook in de zomer is de kamer koel door de dikke muren, en hebben we heerlijk buiten kunnen zitten in de schaduw. Rózi (de gastvrouw) is heel gastvrij en vriendelijk.”

• Pensiunea Gasthaus Alte Post Beoordelingsscore: 8

“Prima hotel aan de voet van de prachtige oude stadskern van Sighișoara. In het bijbehorende restaurant zijn ontbijt, lunch en diner opties.”

De 30 beste B&B's en herbergen in: Mureş

gebaseerd op 56.112 B&B- en herbergbeoordelingen op Booking.com