„Krásny novo-zrekonštruovaný resort, izby pomerne priestranné a čisté. Každý deň upratané a vymenené ručníky. Výborná dostupnosť z letiska. More je kúsok od resortu i keď nie celkom piesočnaté pláže. Bazén je pomerne veľký a čistý, my sme mali izbu orientovanú na bazén, čo nam aj vyhovovalo. Jedlo výborné a každý večer s inou tématikou. Bohatý výber drinkov a veľmi príjemná obsluha pri bare aj v jedálni.“
„-Krásne priestory hotela
-welcome drink hneď ako vstúpite do hotela 😉
-super jedlo
-voda ktorú si môžete kedykoľvek načapovať
-nádherná promenáda
-malý obchod priamo v hotely
-rôzne aktivity počas dňa
-večerné programy
-pool bar“
„Hotel bol vynikajúci a určite odporúčam. Priamo pri pláži, ktoré boli síce mestské, ale kedže sme boli rovno pod nimi, mali sme za 7,50 denne zabezpečené najlepšie miesta. Kto by preferoval lehatka pri bazéne zadarmo, len si odskočí sa okúpať do mora, veľmi oceňujem túto polohu hotela.“
„Pekný hotel s nádherným výhľadom na more a západy slnka. Viac bazénov, dokonca jeden sme mali hneď pár metrov od izby. Strava pestrá, personál pozorný, večere v krásnej reštaurácii s výhľadom. Každý večer kultúrny program.“
Máme už viac ako 70 miliónov hodnotení ubytovania a všetky sú od skutočných overených hostí.
Ako to funguje?
Začne to rezerváciou
Začne to rezerváciou
Hodnotenie je u nás možné zanechať len po uskutočnení rezervácie. Tak vieme, že naše hodnotenia pochádzajú od skutočných hostí, ktorí sa v objekte ubytovali.
Pokračuje to pobytom
Pokračuje to pobytom
Počas pobytu sa hostia presvedčia, či je v izbách ticho, či je personál prívetivý a vôbec o ďalších veciach v ubytovacom zariadení.
A nakoniec hodnotenie
A nakoniec hodnotenie
Po pobyte nám hostia napíšu o svojej skúsenosti. Každé hodnotenie skontrolujeme, aby sa tam nevyskytovali urážlivé slová a potom ho zverejníme na našich stránkach.
Pokiaľ ste si rezervovali ubytovanie cez nás a chcete napísať hodnotenie, najprv sa, prosím, prihláste.