Ugrás a tartalomhoz
  1. Hotelértékelések főoldal
  2. Csehország hotelértékelések
  3. Csehország hotelértékelések
Podyjí Hiteles panzió- és fogadóértékelések valódi vendégektől

Legfrissebb értékelések

• Penzion Kulíšek Értékelési pontszám: 9

„Hétvégén érkeztünk, a kávézó is zárva volt szabadság miatt, de telefonáltunk, és 5-10 perc alatt ott volt a tulaj. Kedves fogadtatás, parkolással a hétvége miatt sem volt gond a az utcán, nagyon bőséges és finom reggeli. Közel minden. (A kerthelység is hangulatos a papagájokkal, de mi nem voltunk ott sokat.)”

• „A reggeli első osztályú, bőven megéri az árát. Az épület mellett foglalt parkolóban lehet megállni. A hely fekvése pazar, az óvárosban minden nevezetesebb hely néhány lépésre található. A személyzet nagyon kedves, beszél angolul.”

• Penzion Austis Értékelési pontszám: 10

„A szállás Znojmo központjában van, gyaloglásnyi távolságra a vártól és a sörgyártól. A személyzet kedves, segítőkész. Parkolni a szállás belső, zárt udvarán lehet, de jelezni kell ha szükség van parkolóhelyre, mert kevés van. Az udvarra történő behajtás egy kicsit szűkös. A reggeli tökéletes volt és a szoba tisztasága, felszereltsége is.”

• Penzion Znojmo Értékelési pontszám: 8

„Könnyű volt megtalálni, jó a parkoló”

• Penzion Kaplanka Értékelési pontszám: 10

„MINDEN!!!”

• Penzion Solnice Értékelési pontszám: 10

„A szoba és hozzá a fürdőszoba megfelelő nagyságú, kényelmes, tiszta. A panzió mindenhez közel van, és könnyen megközelíthatő. A reggeli választéka megfelelő.”

• Penzion U Hradeb Értékelési pontszám: 9

„A belváros közepén található, gyalog távolságra minden fontos látnivalótól.”

• Althanský hostinec Értékelési pontszám: 9

„Kényelmes szoba, nem volt kellemetlen a meleg sem nyáron, tisztaság várt. A személyzet nagyon segítőkész volt. Az étteremben gyorsan elkészült a finom étel. Az autóval kényelmesen parkoltunk.”

• Pension Grant Lux Znojmo Értékelési pontszám: 10

„Az óvárostól 2 utcányira lévő, nagyon csöndes, otthonos szállás, a reggelizőhelyiségből csodás kilátással. A szállásadó hölgy rendkívül kedves és figyelmes volt. A reggeli minden igényt kielégítően bőséges és változatos volt.”

• Adama PRO Értékelési pontszám: 10

„Kényszermegoldásként kellett nagyon gyorsan szállást találnunk, 180 km-el arrébbról. Motorral mentünk és iszonyat eső kapott el minket, az útvonalat meg kellett változtassuk. A bookingon hamar megtaláltuk a szállást, lefoglaltuk. Nagyon tetszett a kulcsdobozos megoldás, így nem kellett időre oda érjünk, amit minden motoros tud, hogy nagy kincs! Znojmo. egy nagyváros van 15 percnyire, mi este értünk oda, így egy KFC mentett meg minket, amit a csodaszép konyhában ettünk meg, némi cseh sör kíséretében! :) Másnap a kulcsot csak a postaládába kellett dobni és már mehettünk is!”