Перейти до головної сторінки
  3. Італія: відгуки про готелі
Siena Area Дійсні відгуки про готелі від справжніх гостей

Нещодавні відгуки

• Hotel Arcobaleno Siena Оцінка за відгуками: 10

“У першу чергу привітна комунікація з адміністратором готелю. Номер був комфортний з кондиціонуванням та всіма туалетними приналежностями. Дуже хорошому сніданок. Також плюсом є наявність на території парковки“

• Hotel Athena Оцінка за відгуками: 9

“Зручне місцерозташування, привітний персонал, чудові сніданки та панорамний ресторан на терасі!“

• Casanova - Panoramic Rooms and Suites Оцінка за відгуками: 10

“Нам дуже сподобався готель. Розміщення, басейн, номер, прибирання щодня. Гарні сніданки. Вони трохи одноманітні, але нам на три рази було нормально. Багато місць для паркування.“

• Hotel Il Pietreto Оцінка за відгуками: 10

“Відмінне розшування, чудовий вид. Хороший сніданок. Чистота. Привітний персонал. Надзвичайно зручне ліжко.“

• Hotel Panoramic Montepulciano Оцінка за відгуками: 10

“Чудовий отель, дуже красиве затишне місце із надзвичайним краєвидом. Дуже тихо, комфортно, приємний персонал“

• Hotel Reali Оцінка за відгуками: 10

“Чудовий чистий готель. Привітні люди, були на вечері в них, зверніть увагу вона з 19:45 до 20:30. На сніданок багато домашньої випічки.“

• Castello di Selvole Оцінка за відгуками: 5

“З плюсів однозначно басейн та навколишні краєвиди.“

• Casale delle Civette Montepulciano Оцінка за відгуками: 10

“Помешкання просто неймовірно чисте, затишне та комфортне, а краєвид просто заворожує. Дуже затишна тераса, чудовий басейн та дуже привітні господарі!!!“

• Albergo La Rosetta Оцінка за відгуками: 8

“Привітний персонал. Мебель стара, але чисто“

• Castello Di Meleto Оцінка за відгуками: 7

“Нічого“