Pretražite hotele u regiji 'Splitska regija', Hrvatska

Unesite svoje datume i birajte među 23166 hotela i drugih smještajnih objekata

Pogledajte ove popularne gradove u regiji 'Splitska regija'

Split

Brela

556 hotela

Omiš

1003 hotela

Boravite u najboljim hotelima u regiji 'Splitska regija'!

Razvrstaj po:

Broj zvjezdica
Ocjena gostiju

Cora Hotel

Hotel U Splitu

Objekt Cora Hotel nalazi se u Splitu, na 2,6 km od znamenitosti Plaža Bačvice, te nudi smještaj koji sadrži terasu, privatno parkiralište i bar.

M
Marina
Austrija
Hotel je nadmašio naša očekivanja, djelatnici su ljubazni, nasmijani i zaista se gost osjeća dobrodošlo. Posebna pohvala Marijani na recepciji, ljubazna, nasmijana i uvijek sklona pomoci i odgovoriti na nasa pitanja. Zaista nam je olakšala sa savjetima. Dorucak je izvanredan, nevjerojatno raznolik i ukusan, dok su djelatnici na doručku uslužni i ljubazni, na razini hotela sa 5 zvjezdica. Spa je također odlično opremljen i mogućnost rezervacije termina je odlicna. Soba je odlicne velicine i sadrži sve sto je potrebno za ugodan boravak, cistoca na razini. Jos jednom sve pohvale za osoblje hotela. Rado cemo se vratiti i ponoviti boravak.
Izvanredan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 1.200 recenzija
272,71 US$

Hotel Ambasador

Hotel U Splitu

Objekt Hotel Ambasador nalazi se u Splitu, na 19 min hoda od znamenitosti Plaža Bačvice, te nudi smještaj koji sadrži sezonski vanjski bazen, privatno parkiralište, fitness centar i terasu.

D
Dimitrije
Srbija
Pozicija i enterijer su fantastični.
Izuzetan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 2.005 recenzija
529,31 US$

AC Hotel by Marriott Split

Hotel U Splitu

Objekt AC Hotel by Marriott Split nudi smještaj u Splitu. Na 2,5 km od znamenitosti Plaža Bačvice i 7 min hoda od znamenitosti Stadion Park mladeži, a sadrži besplatan WiFi.

Antonela
Južna Afrika
Ljubazno osoblje, udobni kreveti, kvaliteta na nivou.
Izvanredan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 1.769 recenzija
263,05 US$

Grand Hotel View

Hotel U gradu 'Postira'

Objekt Grand Hotel View s 4 zvjezdice smješten je uz plažu u gradu 'Postira', a ima vanjski bazen, fitness centar i zajednički salon. Moguće je dogovoriti privatno parkiralište uz naknadu.

Anton
Njemačka
Otprilike smo znali sta nas ocekuje, ali opet nas je dočekalo pozitivno iznenadjenje kad smo stigli u odlicni Grand View u Postiri. Smešten na obodu mesta s prelepim pogledom na Jadransko more, ovaj hotel odise svojom lepotom. Bio je to idealan izbor za opuštajući odmor. Sobe u Grand Viewu su prostrane, moderno uredjene i vrlo udobne. Posteljina i peškiri su bili besprekorno cisti, a osoblje hotela bilo je ljubazno i spremno pomoci u svakom trenutku. Vidi se da ih je vecina mlada i nesikusna, ali je bilo dovoljno da se nasmeju i to bi bilo to. Cini mi se da je to ono sto je stvaralo pozitivnu hemiju u celom hotelu, ta zelja da nam svima bude lepo. U sklopu hotela je prelep bazen s kojeg se pruza prelep panoramski pogled na more i okolne pejzaze. Bazen je bio cist i dovoljno velik za sve goste hotela, što je doprinelo ugodnom iskustvu kupanja. Ispod je cista i uredjena plaza, tako da je izbor postojao, i mi smo redovno koristili obe pozicije, mi vise plazu, deca vise bazene. Iako nismo imali veceru u hotelu, dorucak je bio zadovoljavajuci. Dovoljna izbor svezeg voca, peciva, mlecnih proizvoda i toplih jela zadovoljio je nase ukuse, mada nam se cini da moze bolje. Mozda dodatni izbor premium namirnica, kao i sama organizacija dorucka. Mozda da se stolovi malo premeste, jer unutra deluje pomalo skuceno, pogotovo oko samog jela. Ali i to jedan osmeh je resavao. Nama se cini da su ljudi ovde presudni, mislim na osoblje, i da su oni ucinili da pozelimo opet da se vratimo.
Izvanredan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 1.926 recenzija
229,05 US$

Hotel Antonio

Hotel U Makarskoj

Objekt Hotel Antonio smješten je u Makarskoj, na 3 min hoda od znamenitosti Plaža Biloševac, te nudi smještaj koji sadrži sezonski vanjski bazen, privatno parkiralište, terasu i bar.

S
Selma
Bosna i Hercegovina
Uživali smo u vremenu provedenom u Vašem hotelu. Zaista sve pohvale, čistoća, lokacija, pogled te preljubazno osoblje. Topla preporuka!
Izvanredan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 1.174 recenzije
177,05 US$

Aminess Laurel Khalani Hotel

Hotel U Makarskoj

Objekt Aminess Laurel Khalani Hotel nalazi se u Makarskoj, na kratkoj udaljenosti od znamenitosti Plaža Biloševac, te nudi smještaj koji sadrži sezonski vanjski bazen, privatno parkiralište, fitness...

Alen
Danska
Hotel je ispunio sva naša očekivanja. Posebno želim zahvaliti i ovim putem istaći Slavena i Marka te osoblje restorana koji su naš boravak i uslugu učinili još posebnijim. Doručak i vecera, odličan izbor hrane , osoblje je zaista vrijedno i ljubazno. Uistinu smo se osjećali kao kod kuće. Vidimo se opet.
Izvanredan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 2.281 recenzija
279,63 US$

Heritage hotel Santa Lucia

Hotel U Splitu

Objekt Heritage hotel Santa Lucia nalazi se na povoljnoj lokaciji u centru odredišta ‘Split’ te ima klimatizirane jedinice, vrt, besplatan WiFi i zajednički salon.

O
Ognjen
Srbija
Savrseno , sigurno cu doci opet !
Izvanredan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 1.087 recenzija
350,76 US$

Time Boutique Hotel

Hotel U Splitu

Butik hotel Time u ponudi ima smještaj s 4 zvjezdice i nalazi se u Splitu. Objekt sadrži wellness-centar, unutarnji bazen i restoran. Objekt u ponudi ima elegantne sobe.

M
Matilda
Nizozemska
Dorucak, ok, sve svjeze i dobar izbor. Spa centar, lijepo uredjen kao i ostatak hotela. Jako lijep dekor i boje u hotelu, sve jako umirujuce, savrseno za odmor. Osoblje ljubazno i profesionalno.
Izvanredan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 1.561 recenzija
271,63 US$

Boutique Hotel Mirjam

Hotel U Makarskoj

Objekt Boutique Hotel Mirjam nalazi se u Makarskoj, na 2 min hoda od znamenitosti Plaža Biloševac, te nudi smještaj koji sadrži sezonski vanjski bazen, besplatno privatno parkiralište, fitness centar...

S
Semir
Bosna i Hercegovina
osoblje je bilo toliko ljubazno unatoc nasim zahtjevima kojih je bilo vise. prilikom dolaska i odlaska dobili smo mali poklon za bebu, to je veliki znak paznje. takodjer posto smo ujutru u 6 kretali spremili su lunch paket za put jer nismo bilo na dorucku. a dorucak ja bio fenomenalan i raznovrstan. najljepse je bilo doruckovati u basti. temperature vode u bazenu je bila idealna. bar na bazenu je extra s dobrom ponudom
Izuzetan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 1.708 recenzija
270,30 US$

Bluesun Hotel Jadran

Hotel U Tučepima

Objekt Bluesun Hotel Jadran u ponudi ima smještaj s 5 zvjezdica, a nalazi se na osamljenoj (javnoj) plaži u Tučepima.

Ana
Srbija
Divan hotel sa zanimljivom istorijom koju smo saznali zahvaljujući vrlo ljubaznom Marku (hvala!). Hrana je odlična, velik izbor i za doručak i za večeru - večere se ne ponavljaju, svaki dan je nešto drugačije i za svačiji ukus i dijetu. Osoblje divno, uvek tu da pomogne. Plaža ispred hotela vrlo prijatna, voda čista, a ležaljke hotela u maloj borovoj šumi, idealno. Sobe se čiste svaki dan, nijednom nam ništa nije zafalilo. Uveče su bile prijatne svirke u kojima smo uživali na hotelskoj terasi slušajući talase mora. Mi smo rezervisali sobu sa zadnje strane hotela, međutim kad smo došli smo dobili free upgrade na sobu koja gleda na sunčanu stranu i na more, što nas je vrlo prijatno iznenadilo i ulepšalo nam odmor. Moram da priznam da nam se čini da su sobe koje gledaju na more bolje od onih koje gledaju na zadnju stranu, zbog toga što je tu parking i ceo sistem ventilacije koji je dosta bučan - ali imajte na umu da su sobe odlično izolovane i da kada se zatvore balkonska vrata ništa se ne čuje. Ipak, pored svih sadržaja koje hotel nudi, u sobi smo proveli najmanje vremena i to nam ne bi pokvarilo odmor - jednostavno je lepše iskustvo ukoliko to sebi možete da priuštite :)
Izvanredan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 1.198 recenzija
276,39 US$
Prikaži svih 23166 hotela u regiji 'Splitska regija'

Najčešće rezervirani hoteli u regiji 'Splitska regija' tijekom proteklog mjeseca

Prikaži sve

Sjajan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 1.181 recenzija

Izuzetan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 2.005 recenzija

Na ljestvici do 10, ocjena gostiju 8,1
Vrlo dobar - Mišljenja prijašnjih gostiju, 1.566 recenzija

Najbolji hoteli s doručkom u regiji 'Splitska regija'

Izvanredan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 1.250 recenzija

Hotel Eden is peacefully situated only 20 metres from the sea in Podstrana, a 10-minute drive from Split. It offers spacious and modern, bright rooms with free internet access.

Od 238,59 US$ po noćenju
Izvanredan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 348 recenzija

Objekt Akademis - Fit Split smješten je u Splitu, na 13 min hoda od znamenitosti Plaža Prva Voda, te nudi smještaj koji sadrži fitness centar, besplatno privatno parkiralište, terasu i bar.

Od 106,29 US$ po noćenju
Izvanredan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 106 recenzija

Objekt Marshal Hotel Heritage nalazi se u Visu, na 3 min hoda od znamenitosti Plaža Zmorac, te nudi smještaj koji sadrži privatnu plažu, besplatno privatno parkiralište, terasu i bar.

Od 190,87 US$ po noćenju
Izvanredan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 108 recenzija

Objekt Hotel Oscar nalazi se u Kaštelima, na 5 min hoda od znamenitosti Plaža Resnik, te nudi smještaj koji sadrži vanjski bazen, besplatno privatno parkiralište, vrt i terasu.

Od 177,75 US$ po noćenju
Na ljestvici do 10, ocjena gostiju 9,7
Izuzetan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 565 recenzija

Objekt Hotel Aria nalazi se u Podstrani te nudi smještaj uz plažu, na kratkoj udaljenosti od znamenitosti Plaža Grbavac, a ima razne sadržaje kao što su terasa, restoran i bar.

Od 85,89 US$ po noćenju
Izuzetan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 137 recenzija

Objekt A Heritage Split nalazi se na odličnoj lokaciji u centru odredišta ‘Split’ te nudi švedski stol i besplatan WiFi u cijelom objektu.

Od 186,99 US$ po noćenju
Izvanredan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 346 recenzija

Objekt Mirari Boutique Hotel smješten je u Splitu, na 15 min hoda od znamenitosti Plaža Ježinac, te nudi smještaj koji sadrži vrt, privatno parkiralište i terasu.

Od 188,96 US$ po noćenju
Izuzetan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 267 recenzija

Objekt Emotheo Heritage Hotel smješten je u Imotskom, u regiji Splitsko-dalmatinska županija, na 5 min hoda od znamenitosti Blue Lake i 28 km od znamenitosti Crkva svetog Lovre, a sadrži bar.

Od 131,22 US$ po noćenju

Niskobudžetni hoteli u regiji 'Splitska regija'

Na ljestvici do 10, ocjena gostiju 9,0
Izvanredan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 569 recenzija

Hotel Art Depandansa ima teretanu i restoran u sklopu objekta, a nalazi se u neposrednoj blizini povijesnog centra Splita, svega 10 minuta hoda od Dioklecijanove palače i drugih znamenitosti te...

Od 97,70 US$ po noćenju
Na ljestvici do 10, ocjena gostiju 9,0
Izvanredan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 804 recenzije

Hotel Consul nalazi se u blizini splitskoga Starog grada, samo 3 km od obale Jadrana. Ponuđeni su besplatni bežični pristup internetu, posluga u sobu i usluga prijevoza iz/do zračne luke.

Od 112,14 US$ po noćenju
Izvanredan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 740 recenzija

Hotel Plaža nalazi se u centru Omiša, pored glavne gradske plaže. Bilo da u hotelu boravite poslovno ili iz užitka, na raspolaganju su vam razne aktivnosti.

Od 110,23 US$ po noćenju
Izuzetan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 48 recenzija

Objekt Samstag ParkZone smješten je u Splitu te nudi smještaj s 4 zvjezdice s privatnim balkonima. Dostupan je besplatan WiFi, a privatno parkiralište može se dogovoriti uz naknadu.

Od 104,98 US$ po noćenju
Izvanredan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 57 recenzija

Objekt Rooms Malo More Trogir smješten je u Trogiru, u krugu od 4 min hoda od znamenitosti Javna plaža i 24 km od znamenitosti Arheološki park Salona, a nudi smještaj koji sadrži zajednički salon,...

Od 119,29 US$ po noćenju
Vrlo dobar - Mišljenja prijašnjih gostiju, 1.009 recenzija

Objekt Hotel Pax nalazi se u Splitu, na 8 min hoda od znamenitosti Plaža Trstenik, te nudi smještaj koji sadrži fitness centar, besplatno privatno parkiralište, vrt i zajednički salon.

Od 68,45 US$ po noćenju
Sjajan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 1.181 recenzija

Objekt Central Square Heritage Hotel nalazi se na atraktivnoj lokaciji u samom srcu Splita, u neposrednoj blizini najpopularnijih gradskih znamenitosti.

Od 80,52 US$ po noćenju
Sjajan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 1.087 recenzija

Hotel Agava Split u ponudi ima smještaj s 4 zvjezdice i nalazi se u Splitu, na 700 metara od Dioklecijanove palače i 300 metara od Trga Republike - Prokurativa.

Od 118,10 US$ po noćenju

Hoteli u regiji 'Splitska regija' koje možete rezervirati bez kreditne kartice

Grand Hotel View

Izvanredan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 2.281 recenzija

Hotel Saint Hildegard

Hotel u Omišu
Izvanredan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 1.269 recenzija

Objekt Hotel Saint Hildegard nalazi se u Omišu, na kratkoj udaljenosti od znamenitosti Plaža Čelina, te nudi smještaj koji sadrži sezonski vanjski bazen, besplatno privatno parkiralište, vrt i...

Boutique Hotel Mirjam

Izvanredan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 1.198 recenzija

Hotel Brown Beach House & Spa

Hotel u Trogiru
Izvanredan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 1.423 recenzije

Hotel Brown Beach house nalazi se u Trogiru. Objekt nudi smještaj u kojem je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca, restoran, bar uz bazen, besplatni WiFi i besplatno privatno parkiralište.

Boutique Hotel Bol

Hotel u Bolu
Izvanredan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 1.047 recenzija

Boutique Hotel Bol nalazi se na oko 5 minuta hoda od priobalne šetnice, a nudi vanjski bazen s terasom za sunčanje, teretanu i prostor za opuštanje sa saunom.

Izvanredan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 2.986 recenzija

Moderno ljetovalište s 4 zvjezdice Medora Auri Family Beach Resort nalazi se uz plažu u Podgori, u srcu Makarske rivijere, na 5 km od vidikovca „Nebeska šetnica - Skywalk Biokovo”, a nudi grijane...

Najčešća pitanja o hotelima u regiji 'Splitska regija'

Prikaži recenzije gostiju koji su boravili u hotelima u regiji Splitska regija

Prikaži sve
Sjajan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 806 recenzija
Lijep pozdrav, bila sam 6 dana u ovome hotelu i bilo nam je prelijepo.Sve nam je se svidjelo najvise udobnost i pogled na more.Hrana je bila pre ukusna i bilo je veoma puno hrane za svakog po nesto mislim da niko nije ostao gladan bilo je i previse svega.Čistoca je bila na nivou , bazen isto tako .Htjela bi pohvaliti osoblje veoma ljubazni i kulturni .Recepcionarke su bile na nivou a posebno zelim pohvaliti Dubravku koja je veoma ljubazna i koja pruza takvu energiju da nam je bilo prelijepo imati nju za prezentaciju hotela.Veoma lijepo iskustvo i vracamo se opet u isti hotel i nadamo se istom osoblju.💕💕💕💕💕Amira Suljic-Austrija
Autor recenzijeAmira
Na ljestvici do 10, ocjena gostiju 8,0
Vrlo dobar - Mišljenja prijašnjih gostiju, 1.005 recenzija
Hotel definitivno zaslužuje 4 zvjezdice. Hrana odliča, osoblje isto, sve novo uređeno. Krevet preudoban, spavali smo ko u raju. Hotel se nalazi na fenomenalnoj lokaciji. Ispred hotela odlične plaže, a na 10 min najljepša kamena plaža kamenjara na Hvaru. Ma top!! Cijene sadržaja oko hotela su skroz u redu i pristupačne
Autor recenzijeKatarina
Sjajan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 1.426 recenzija
Nadmasilo je nasa ocekivanja.Sve je predivno hotel, lokacija.Posebno nam se svidjelo da je puno zelenila i prirode.Cistoca hotela i samog mjesta je posebna.Imate osjecaj da ste u nekom drugom svijetu.Hrana u hotelu je vrh.Jako ukusno i mnogo izbora.Osoblje ljubazno.Tako da cemo ponovo doci i sve preporuke za hotel.
Autor recenzijeDilla
Izvanredan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 2.986 recenzija
Sve je bilo savrseno, smjestaj, osoblje hrana top nista se dodatno neplaca sto ocjenu 10 dobiva ovaj hotel. Posebno zahhalnicu za osoljbe na recepciji Franjo, Milovan i Leonarda.
Autor recenzijeHaris
Švedska
Izuzetan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 457 recenzija
Ovom Hotelu i njegovom osoblju se ne moze ni jedna jedina zamjerka naci❤️ Lucija Masaza - Ana recepcija.. Top top za svaku preporuku..
Autor recenzijeEdina
Vrlo dobar - Mišljenja prijašnjih gostiju, 2.133 recenzije
Odlican resort, lijepa i cista soba sa terasom i velikim kupatilom. Atmosfera na bazenu prelijepa, usluga ljubazna.
Autor recenzijeSophia
Ujedinjeno Kraljevstvo
Na ljestvici do 10, ocjena gostiju 8,7
Sjajan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 1.446 recenzija
Lokazija hotela je izvrsna blizu je plaza i setaliste kao i Brela. Osoblje u hotelu je izuzetno ljubazno.
Autor recenzijeksenija
Sjajan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 946 recenzija
Svidjela nam se lokacija hotela,ljubazno osoblje,hrana i usluga kompletno za cijenu koju plačamo.
Autor recenzijeZvijezdana
Na ljestvici do 10, ocjena gostiju 7,6
Dobar - Mišljenja prijašnjih gostiju, 908 recenzija
Sve je super bilo, hrana je puno bolja nego prošle godine i drago nam je sto je izbor bio veći.
Autor recenzijeAsmir
Danska
Na ljestvici do 10, ocjena gostiju 8,0
Vrlo dobar - Mišljenja prijašnjih gostiju, 1.002 recenzije
Sve je bilo super, puno vam hvala! Izvrsni uvjeti, prekrasan pogled i panorama.
Autor recenzijeVladimir Megorskii
Crna Gora
Vrlo dobar - Mišljenja prijašnjih gostiju, 665 recenzija
Bilo je sve odlično,pohvale osoblju i animatorima. Svaka preporuka za posjetu!!
Autor recenzijeIvan
Izvanredan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 557 recenzija
Prelijep hotel , izuzetno ljubazno i susretljivo osoblje. Sve preporuke
Autor recenzijeazra
Sjajan - Mišljenja prijašnjih gostiju, 1.711 recenzija
U hotelu sve odlicno lokacija ,smjestaj hrana osoblje sve za pohvalu .
Autor recenzijeMarija
Njemačka
Od 143,15 US$ po noćenju
Na ljestvici do 10, ocjena gostiju 8,1
Vrlo dobar - Mišljenja prijašnjih gostiju, 341 recenzija
Sve je bilo odlično, hrana, smještaj, blizina mora....predivno!!!
Autor recenzijeAida
Na ljestvici do 10, ocjena gostiju 7,5
Dobar - Mišljenja prijašnjih gostiju, 605 recenzija
Lokacija hotela, ljubazno osoblje, ponuda sve pohvale
Autor recenzijeAzemina
Vrlo dobar - Mišljenja prijašnjih gostiju, 741 recenzija
Lokacija,čistoća,ljubaznost osoblja,hrana
Autor recenzijeŽeljko
Vrlo dobar - Mišljenja prijašnjih gostiju, 1.795 recenzija
Lokacija je predivna, pogled na more
Autor recenzijeGegić
Hrvatska

Planirate putovanje? Inspirirajte se ocjenama gradova u području Splitska regija

Na ljestvici do 10, ocjena gostiju 6,0

Mislim da je Zadar puno ljepši, originalniji, i sređeniji...

Mislim da je Zadar puno ljepši, originalniji, i sređeniji grad od Splita. Bili smo u vrijeme Adventa. To je naše mišljenje.
Autor recenzijeMario
Na ljestvici do 10, ocjena gostiju 10

Makarska je predivan grad i žao mi je zašto ne rade mnogi...

Makarska je predivan grad i žao mi je zašto ne rade mnogi hoteli zimi , mislim da imaju uvjete za to .. Također i okolna mjesta zimi “spavaju “ i nemate otvorene restorane , hotele niti bilo kakve atrakcije . U Makarskoj je za vrijeme Adventa življe , imate kućice , klizalište i sl . ali nije dovoljno po meni !! Taj grad je najljepsi zimi , iskreno
Autor recenzijeOmanovic
Na ljestvici do 10, ocjena gostiju 10

Trogir nudi autentičnu atmosferu šetnjom kroz drevne uličice...

Trogir nudi autentičnu atmosferu šetnjom kroz drevne uličice. Jako puno povijesti na tako malom prostoru, prepun grad crkvama i palačama ali i dobrom gastronomskom ponudom.
Autor recenzijeDražen
Na ljestvici do 10, ocjena gostiju 10

Vež nekoliko godina dolazimo u Podstranu i uvijek nam bude...

Vež nekoliko godina dolazimo u Podstranu i uvijek nam bude veoma ugodno. Gostoljubivost, plaže, prodajni objekti, restorani,... ispunili su naša očekivanja. Sasvim sigurno ćemo i naredne sezone provesti nekoliko dana u Podstrani.
Autor recenzijeSenudin
Na ljestvici do 10, ocjena gostiju 10

Konoba Intrada ima odličnu ponudu i ukusnu hranu.

Konoba Intrada ima odličnu ponudu i ukusnu hranu. Šarm koji se vidi na svakom koraku kroz stare kamene kuće je za sve zaljubljenike Dalmacije. Svaki zvonik kao stražar i udgodna šetnja čak i po vjetru.
Autor recenzijeIvana
Na ljestvici do 10, ocjena gostiju 10

Prekrasan gradić s patkicama i macama i najljepšom šetnjom...

Prekrasan gradić s patkicama i macama i najljepšom šetnjom uz Jadro na svijetu. Split i Marjan su blizu kao i more i plaže.
Autor recenzijeAMADEA
Na ljestvici do 10, ocjena gostiju 10

Raj .. koji mir i predivni ljudi ...ne znam da li bi prije...

Raj .. koji mir i predivni ljudi ...ne znam da li bi prije preporučila hranu ili ljude koji su druželjubivi , vedri ... kompletan grad odiše mirom i nekom posebnom tradicijom ... sve dostupno na par metara , kompletan sadržaj ...priroda predivna .. nemam riječi
Autor recenzijeMarija
Na ljestvici do 10, ocjena gostiju 10

Sve je predivno od hotela,osoblja pogotovo za jelenu ,hrane...

Sve je predivno od hotela,osoblja pogotovo za jelenu ,hrane smjestaja,park za djecu a plaze su neopisive preporuka velika ja sam tri putq bila ove sezone.sve najbolje!URANIA
Autor recenzijeEmina
Na ljestvici do 10, ocjena gostiju 10

Brela su prekrasan grad s čistim plažama i izuzetno čistim...

Brela su prekrasan grad s čistim plažama i izuzetno čistim morem Restorani su uz samu plažu a oni koji su izvan plaže dobro su povezani za odlazak s njihovim taxi uslugom koja je besplatna u većini slučajeva Brela preporučujem i obitelji s djecom i bez njih -sve Vam je dostupno i sve ima .Mali nedostatak su parking mjesta jer je to nemoguće osim u sklopu smještaja .
Autor recenzijeSUZANA
Na ljestvici do 10, ocjena gostiju 10

U Omišu smo bili nekoliko puta.

U Omišu smo bili nekoliko puta. Krase ga lijepe i prostrane plaže, Tvrđava Hercega Stjepana do koje se može doći i planinarskim putem iz centra Omiša ili ferratom. Kanjon Cetine je prelijep. Obavezno otići. Tople preporuke.
Autor recenzijeJasmina