„Vrúcny a pohostinný prístup majiteľov, pohodlné matrace, príjemný interiér, skvelé raňajky, možnosť parkovania.
Majiteľ je vášnivý motorkár a privítal nás aj so svojou ženou priamo u nich v kuchyni a pozval nás na ochutnanie lokálnych maškŕt. Skvelo sme si pokecali o motorkách a aj sme sa dozvedeli niečo nové. Verím, že sa ešte niekedy stretneme. Ak budú mať cestu na Slovensko, radi ich privítame. Odporúčame všetkým motorkárom, ktorí prechádzajú okolo.“
„Izba je priemer bol čistá mali sme uteráky mydlo šampón funkčná chladnička s mrazakom . Spanie celkom fajn postel ok obliečky čiste voňavé zamna super . Co sa týka spania je to pri ceste …. Strašný ale že strašný hluk a pomôžu maximálne tak tlmiče do uši alebo 10 pív a 5 poldeci 52% . Personál v pohode rezervácia cez boooking so zľavou rozdiel 20e - keď porovnáte ak by ste sa chceli ubytovať na mieste … takze priemer … kto je unavený zaspí je tam fakt čisto nieJe to luxus ale stačí na prespatie až na ten hluk. 39e za noc izba je zamna dosť v tejto kvalite 😉 ALE BUDIS PRE BEZPEČNOSŤ“
„Malý penzión, príjemní a ochotní majitelia hovoriaci anglicky, čistota, malý balkón pre 1 osobu, priestranná kúpeľňa, supermarket aj reštaurácie hneď vedľa, pod oknami kúpalisko, parkovanie za penziónom.“
Máme už viac ako 70 miliónov hodnotení ubytovania a všetky sú od skutočných overených hostí.
Ako to funguje?
Začne to rezerváciou
Začne to rezerváciou
Hodnotenie je u nás možné zanechať len po uskutočnení rezervácie. Tak vieme, že naše hodnotenia pochádzajú od skutočných hostí, ktorí sa v objekte ubytovali.
Pokračuje to pobytom
Pokračuje to pobytom
Počas pobytu sa hostia presvedčia, či je v izbách ticho, či je personál prívetivý a vôbec o ďalších veciach v ubytovacom zariadení.
A nakoniec hodnotenie
A nakoniec hodnotenie
Po pobyte nám hostia napíšu o svojej skúsenosti. Každé hodnotenie skontrolujeme, aby sa tam nevyskytovali urážlivé slová a potom ho zverejníme na našich stránkach.
Pokiaľ ste si rezervovali ubytovanie cez nás a chcete napísať hodnotenie, najprv sa, prosím, prihláste.