Prejsť na hlavný obsah
  3. Vâlcea - hodnotenia bed and breakfasts a penziónov
Vâlcea Overené hodnotenia Bed & Breakfast a penziónov od skutočných hostí

Aktuálne hodnotenia

• Pensiunea Bulevard Priemerné hodnotenie: 10

„Vrúcny a pohostinný prístup majiteľov, pohodlné matrace, príjemný interiér, skvelé raňajky, možnosť parkovania. Majiteľ je vášnivý motorkár a privítal nás aj so svojou ženou priamo u nich v kuchyni a pozval nás na ochutnanie lokálnych maškŕt. Skvelo sme si pokecali o motorkách a aj sme sa dozvedeli niečo nové. Verím, že sa ešte niekedy stretneme. Ak budú mať cestu na Slovensko, radi ich privítame. Odporúčame všetkým motorkárom, ktorí prechádzajú okolo.“

• Pensiunea Doro Priemerné hodnotenie: 9

„Malý penzión, príjemní a ochotní majitelia hovoriaci anglicky, čistota, malý balkón pre 1 osobu, priestranná kúpeľňa, supermarket aj reštaurácie hneď vedľa, pod oknami kúpalisko, parkovanie za penziónom.“

• Casa ARBO Priemerné hodnotenie: 8

„Parkovanie vo dvore. Lokalita v centre.“

• Pensiunea Bety Priemerné hodnotenie: 5

„Izba je priemer bol čistá mali sme uteráky mydlo šampón funkčná chladnička s mrazakom . Spanie celkom fajn postel ok obliečky čiste voňavé zamna super . Co sa týka spania je to pri ceste …. Strašný ale že strašný hluk a pomôžu maximálne tak tlmiče do uši alebo 10 pív a 5 poldeci 52% . Personál v pohode rezervácia cez boooking so zľavou rozdiel 20e - keď porovnáte ak by ste sa chceli ubytovať na mieste … takze priemer … kto je unavený zaspí je tam fakt čisto nieJe to luxus ale stačí na prespatie až na ten hluk. 39e za noc izba je zamna dosť v tejto kvalite 😉 ALE BUDIS PRE BEZPEČNOSŤ“

• Pension Andra's House Priemerné hodnotenie: 9

„Pekné a tiché miesto, dobré parkovanie, reštaurácia veľmi blízko.“

• GREY VILLAS Priemerné hodnotenie: 9

„Všetko bolo čisté a pohodlné.“

• Casa Joe Priemerné hodnotenie: 9

„Príjemné ubytovanie. Vybavenie, posedenie von.“

• Pensiunea Casa Rica Priemerné hodnotenie: 10

„Výborná lokalita, skvelá komunikácia,pohodlná a čistá izba. Určite odporucame“

• Vila Sia Priemerné hodnotenie: 10

„Veľmi príjemný domáci, počkal nás aj o 10 večer, privítal nás pivkom, fľašku vody, s úsmevom, veľmi milé privítanie, izba bola pripravená, obrovská, čistá, okno, klimatizácia kúpeľňa, všetko v poriadku funkčné čisté. Využili sme to na prespatie počas cesty do Bulharska, maximálna spokojnosť, splnilo to svoj účel.“

• Vila Calix Priemerné hodnotenie: 10

„Priestranné, čisté a dobre vybavené ubytovanie. Príjemná pani domáca. Parkovanie priamo vo dvore.“