Prejsť na hlavný obsah
  1. domovská stránka hodnotení hotelov
  2. Taliansko - hodnotenia hotelov
  3. Taliansko - hodnotenia hotelov
Valle d'Itria Overené hodnotenia Bed & Breakfast a penziónov od skutočných hostí

Aktuálne hodnotenia

• Grotta Cilicia B&B Priemerné hodnotenie: 10

„Veľký priestranný apartmán v krásnom prostredí Bazén Príjemné raňajky na terase v cene“

• Le Corti del Casale Priemerné hodnotenie: 10

„Veľmi pekné, tiché miesto uprostred olivového hája. Je to udržiavaná usadlosť, štýlové a čisté izby, parkovanie v tieni stromov priamo pri objekte, Chutné raňajky a kávička. Majiteľ Paolo je veľmi milý a ústretový hostiteľ. Odporúčam každému.“

• Casa Bianca B&B Priemerné hodnotenie: 10

„Vsetko super“

• Tipico Suite Priemerné hodnotenie: 10

„Jedným slovom krása...ubytovanie v centre všade blízko...“

• Dimora Sumerano Priemerné hodnotenie: 10

„Výborné ubytovanie, kľud a čisto, všetko nové“

• Il Gabellota Resort Priemerné hodnotenie: 10

„Krásny trulli domček v uzatvorenom komplexe plnom zelene, posedení a bazéna. Uzatvorený areál bol nádherný počas dňa a aj v noci keď sa rozsvietili svetielka. Areál bol krásne udržiavaný a všetko bolo perfektné. Súčasťou rezervácie boli aj výborné raňajky a káva zadarm počas celého dňa. Bazén, vírivky aj domček boli čisté a udržiavané. Pobyt sme si veľmi užili. Lokalita bola cca 15 minút pešo od historického centra.“

• Il Girasole Priemerné hodnotenie: 9

„dobrá poloha, blízko centra, pekný výhľad, fľaša vína ako pozornosť od majiteľa, pitná voda v chladničke, na krátky pobyt super ubytovanie“

• Masseria Palombara Grande Priemerné hodnotenie: 10

„Ubytovanie na samote, autentické talianske prostredie, izba bola krásna, súper vybavenie, aj papuče. Sladké raňajky..., príjemné okolie....“

• Masseria Gorgognolo Priemerné hodnotenie: 10

„Perfektná rekonštrukcia priestoru, výborné vybavenie, perfektná hospitality od personálu.“

• Palazzo Mascetti Priemerné hodnotenie: 8

„Apartmán je umiestený v priamom centre a má výbornú polohu. Treba počítať so schodmi do apartmánu, ale to nám nerobilo problém. Na vrchnej terase je krásny 360° výhľad na mesto a okolie. Zároveň na nej nájdete aj menší bazénik v ktorom bola ale studená voda, preto sme ho v podstate nepoužívali. Na terase je príjemné tienenie a viete tam stráviť príjemné raňajky, alebo večerné posedenie.“