“Наголовніше в готелі - його вид з вікон! Це Альпи, озеро - красота! Цей вид з власної тераси компенсує всі недоліки готелю (некритичні).
Виглядає готель як великий будинок з декількома квартирами. В кожній своя кухня невеличка, своя ванна. В кухні є чайник, посуд. Але немає ні чаю, ні кави, нічого взагалі. Ми приїхали після 21:00, тож сиділи без нічого - все закрито кругом, в готелі також нікого немає.
Ми були в травні, кругом не було взагалі нікого, все пусте і дивне. Заселялись самостійно по коду, рецепшена немає, людей теж. Знайти щось складно, бо спитати немає в кого - можливо в них сезон в інший час, але дивно. Зранку жінка менеджер (чи власник) була дуже незадоволена, що ми заселялись після 21:00 (треба було раніше на іі думку). Ресторан чи кафе в готелі зранку теж не працювали. Парковка рядом з готелем, безкоштовна.“
“Мальовнича природа, неймовірно гарне озеро. Готель розташовано на розі 2-х доріг, поряд проходять електрички, але не часто, тож це не заважає. Парковка просто на вулиці, під готелем. Пляж (каміння) в 100 кроках. Є зручна доріжка вздовж озера для бігу і вело. У нас був номер з додатковим ліжком, невеличкий, з балконом і 2-ма стільчиками на ньому. Ліжка зручні, все чистеньке. В номері був пустий графін для води, 2 склянки і фен. На першому поверсі є ресторан і бар. Сніданок був чудовий, дуже смачна кава і приємне обслуговування.“
На нашому сайті понад 70 млн відгуків про помешкання, і всі вони від справжніх, перевірених гостей.
Як це працює?
Все починається з бронювання
Все починається з бронювання
Єдиний спосіб залишити відгук - це спершу зробити бронювання. Тому ми точно знаємо, що відгуки на нашому сайті пишуть справжні гості, які зупинялися у наших готельних об'єктах.
Потім - подорож
Потім - подорож
Наші гості приїжджають і перевіряють, наскільки тихо у номері, їжа смачна, персонал дружній та інше.
І нарешті - відгук
І нарешті - відгук
Після подорожі гості розповідають нам про своє перебування. Ми перевіряємо кожен відгук, переконуємося, що в них немає нецензурної лексики і що їх залишили справжні гості, перед тим, як розміщати їх на нашому сайті.
Якщо ви забронювали помешкання через наш сайт і хочете залишити відгук, будь ласка, спочатку увійдіть у свій аккаунт.