Preskoči do glavne vsebine
  3. Iaşi - komentarji o počitniških nastanitvah
  4. Iaşi - komentarji o počitniških nastanitvah
Romunija Iaşi Preverjeni komentarji resničnih gostov o počitniških nastanitvah

Nedavni komentarji

• “Všeč mi je bila bližina centra mesta, ki je čudovito. Apartma je bil odličen, opremljen z vsem kar sva potrebovala, klima, hladilnik, pralni stroj in vse ostalo. Osebje je bilo takoj na razpolago. Vse pohvale.”

• “Čisto in mirno. Pralni stroj, ki je tudi sušilni stroj. Moderna oprema. V centru mesta si s tramvajem zelo hitro (postaja je zelo blizu).”

• AMADEUS IASI Ocena: 9,9

“Bili smo zelo zadovoljni. 1. Gostitelji so bili zelo prijazni in nam pomagali z nasveti in informacijami v mestu. 2. Parkirišče je veliko in zaščiteno z zapornico, tako da vsak ne mora nanj. 3. Pričakala naju je dobrodošlica v brezalkoholni pijači in sadju. 4. Apartman je zelo prostoren z balkonom in klimo, čist in moderno opremljen. Ima vso potrebno opremo od pralnega stroja, likalne mize.... 5.Vstop v apartman smo rešili vse preko Whatsappa. 6. Apartman je v prvem nadstropju in ni težav do dostopa. 7. Komarniki na oknih in vratih. 8. Čaj in kava 9......in še veliko tega. 10. Apartman je takšen kot na fotografijah Bookinga ali pa še lepši. To se na dogaja prav pogosto. Priporočal ga bom vsakemu Hvala Amadeus za lepe trenutke in spomine, ki bodo ostali. Super sva se imela.”

Najboljših 30 počitniških nastanitev - Iaşi

na podlagi 50.148 komentarjev gostov o počitniških nastanitvah na Booking.com.

Izbor gostov