Tatranska Lomnica 202, 05960 Tatranská Lomnica, Slovensko
Pomer cena/kvalita
8,1
Wi-Fi zdarma
8,7
Skutoční hostia. Skutočné pobyty. Skutočné názory.
Zobraziť viac– otvorí dialógové oknoHodnotenie môžu napísať iba hostia, ktorí cez stránky Booking.com rezervovali a využili svoj pobyt. Vďaka tomu sa uistíme, že hodnotenia boli napísané skutočnými hosťami, ako ste vy. Kto iný než ten, čo sa skutočne ubytoval, môže lepšie ostatným povedať o bezplatných raňajkách alebo o tom, či bol personál prívetivý a izba tichá?
Zverejníme ako dobré, tak aj nepriaznivé skúsenosti z vášho pobytu. Jediné, čo treba urobiť, je nasledovať niekoľko jednoduchých pokynov.
Veríme, že príspevky s hodnoteniami od hostí, ako i reakcie zo strany ubytovaní poskytujú široké spektrum názorov a skúseností, ktoré budúcim hosťom môžu pomôcť pri výbere a rozhodovaní sa pre najvhodnejšie ubytovanie.
Príspevky s hodnoteniami na Booking.com odrážajú angažovanosť našich hostí a ubytovaní a veľmi si ich vážime.
Nech už sú hodnotenia pozitívne alebo negatívne, každé z nich uverejňujeme v plnom znení a čo možno najskôr, ak je v súlade s podmienkami Booking.com. V rámci transparentnosti tiež informujeme o aktuálnom statuse hodnotenia.
Pokiaľ chce hosť upraviť hodnotenie, ktoré už bolo odoslané, kontaktujte tímu Služieb zákazníkom Booking.com.
Pre obsah generovaný užívateľmi ako aj pre reakcie ubytovaní na daný obsah sú platné rovnaké smernice a štandardy.
Postoj Booking.com k zverejneným hodnoteniam bude vždy neutrálny. Úlohou spoločnosti Booking.com je distribúcia spätnej väzby zo strany hostí a zo strany ubytovaní.
Tieto smernice a štandardy majú za cieľ zabezpečiť relevantný obsah na Booking.com a jeho vhodnosť pre užívateľov všetkých vekových kategórií bez toho, aby boli obmedzované vyhranenejšie názory. Smernice a štandardy sú uplatňované bez ohľadu na to, či sú hodnotenia pozitívne alebo negatívne.
Príspevky by mali súvisieť s pobytom. Najužitočnejšie príspevky sú tie, ktoré poskytujú konkrétne informácie, ktoré pomôžu budúcim hosťom pri rozhodovaní. Prostredníctvom svojich hodnotení, prosím, nevyjadrujte osobné, politické, etické či náboženské názory. Propagačné príspevky bude odstránené a poznámky súvisiace so službami Booking.com budú presmerované na náš Tím Služieb zákazníkom alebo asistenčnému tímu pre ubytovanie.
Príspevky by mali byť koncipované tak, aby boli užitočné pre užívateľov na celom svete. Nepoužívajte, prosím, vulgarizmy, či už priame alebo naznačené, a to v žiadnom jazyku. Komentáre a názory zahŕňajúce prejavy nenávisti, diskriminácie, vyhrážania sa či sexuálne narážky, verbálne prejavy násilia alebo propagáciu nelegálnej činnosti, nie sú povolené.
Obsah by mal byť autentický a špecifický. Hodnotenia sú najcennejšie vtedy, keď sú autentické a nezaujaté a odrážajú vašu skúsenosť. Ubytovania spolupracujúce s Booking.com nesmú uverejňovať hodnotenia v mene hostí, ani ponúkať hosťom výhody výmenou za dobré hodnotenie. Pokusy o zníženie ratingu konkurenčného ubytovania uverejnením negatívneho hodnotenia nebudú tolerované.
Rešpektujte súkromie ostatných. Spoločnosť Booking.com sa bude snažiť o to, aby e-mailové adresy, telefónne čísla, adresy webových stránok, profily zo sociálnych médií, atď., neboli zobrazované.
Názory vyjadrené v príspevkoch pochádzajú od zákazníkov Booking.com a zástupcov partnerských ubytovaní, nie zo strany Booking.com. Booking.com nenesie zodpovednosť a neručí za hodnotenia alebo reakcie. Spoločnosť Booking.com je distribútorom (bez povinnosti overovania) a nie vydavateľom týchto komentárov a reakcií.
Hodnotenia sú štandardne zoradené najprv podľa dátumu a následne podľa ďalších kritérií, vďaka ktorým sa hosťovi zobrazujú hodnotenia, ktoré sú preňho najviac relevantné. Do úvahy berieme aj jazyk, to, či hodnotenie obsahuje komentár alebo to, či je anonymné. Hodnotenia je tiež možné zoradiť na základe typu cestujúceho, priemerného hodnotenia a iných kritérií.
Koniec dialógového okna
Zobrazených 1 – 25
Ohodnotené: 20. marca 2022
Ľubica
SlovenskoVšetko sa mi páčilo :-)
Raňajky i večera boli veľmi chutné i bohaté :-)
Termín pobytu bol marec 2022
Ohodnotené: 13. augusta 2021
Ockokw
SlovenskoStaršie zariadenie,”apartmán” je nadhodnotený vyraz pre miestnosť na konci chodby s presklenými dverami s veľmi malými rozmermi izby.
Raňajky bufetové, celkom slušný výber,večera servírovana,ochota personálu,uvítali sme v kúpeľni vaňu po celodennej túre
Termín pobytu bol august 2021
Ohodnotené: 1. augusta 2021
Michal
SlovenskoVeľkosť izby
Chutné jedlá...
Termín pobytu bol august 2021
Ohodnotené: 17. júla 2021
Jana
SlovenskoChýbala mi na izbe aspoň mala chladnička.
Veľmi dobrá a chutná strava chutila ako doma. Pre nenáročného dovolenkára doporučujem. Za cenu ktorú ponúkajú super.
Ohodnotené: 4. júla 2021
Izabela
SlovenskoRanajky boli v case od 7:30 do 9:00 prisli sme o 8 a uz sa na stol nic nedoplnilo, mali sme dost jedla, ale uz nebolo mlieko, dzus a podobne.
Velmi prijemna recepcna nam vysvetlila vsetko co sme potrebovali, ranajkovy vyber bol skvely a aj izba bola prijemna a cista.
Ohodnotené: 13. júna 2021
Helena
SlovenskoAk idete do hotela kde ponukaju pobyt za ludove ceny, necakate luxus. Preto nas nic neprijemne neprekvapilo. Nato ze sa vlastne pridete do hotela len vyspat, postacuje
Tiche prostredie, ubytovanie zodpovedalo nizkej cene. Bola som rada ze ponukaju ranajky aj vecere. Jedlo sme si pochvalovali, bolo ho dost aj chutne.
Ohodnotené: 9. júna 2021
Kristína
SlovenskoVeľmi milí personál a dobré jedlo.
Ohodnotené: 31. mája 2021
Viera
SlovenskoStrava bola super ,milý personál
Ohodnotené: 21. septembra 2020
Peter
SlovenskoV kúpeľni mohlo byť umývadlo oddelené od sprchy
strava výborná a vždy jej bol dostatok, výhľad na štíty Vysokých Tatier, ochotný personál
Termín pobytu bol september 2020
Ohodnotené: 24. augusta 2020
Jan
SomálskoJediné čomu by som dal mínus boli postele na izbe 15 ,útulná malá izba ktorá mi na prespatie stačila ale nevedel som si zvyknúť na posteľ mám problemy s chrbticou tak mi dosť vyležaná posteľ vadila.
Čo sa týka jedla bolo skutočne výborné aj raňajky aj večera bohatý výber a kuchár musel byt naozaj čo sa v remesle vyzná -ako od mamy. Milí a úslužní personál.Lokalita sa mi tiež páčila .
Termín pobytu bol august 2020
Ohodnotené: 19. augusta 2020
Katarína
SlovenskoNepáčilo sa nám ,že sme neboli upozornení na to,že tam bol detský tábor.bol tam hluk .kapacita reštaurácie nebola dostatočná pre klientov , ktorí tam boli ubytovaní .
Prostredie kľudné
Termín pobytu bol august 2020
Ohodnotené: 2. augusta 2020
Drahomíra
SlovenskoBoli trochu zle riešené skrine na ukladanie vecí.
Lokalita je dobrá tichá mne vyhovovala, personál bol milý, vo všetkom sa nám snažil vyjsť v ústrety, strava bola chutná vždy teplá a pravidelne doplňovaná, takže vždy bolo jedlo dostupné, teplé a chutné.
Termín pobytu bol júl 2020
Ohodnotené: 1. marca 2020
Michal
Slovenskovelkost izby, vybavenie. Nebolo kde usušiť veci po lyžovačke, nevhodne rozmiestnenie vybavenia, aj keď to mohlo byť len na izbe č.15.
slušná strava a obsluha. Čisto.
Termín pobytu bol február 2020
Ohodnotené: 23. februára 2020
Jaroslav
SlovenskoBolo by fajn doplniť do kúpeľne malý ohrievač a namontovať vešiak na uterák, aby ste ho nemuseli vešať na kľučku dverí.
Hotel Tatranec je postavený už dávnejšie. Bolo by čo na ňom už zrekonštruovať. Stojí vľavo pri ceste 2 km pred Tatranskou Lomnicou. (v Smere Veľká Lomnica - Tatranská Lomnica. V jeho okolí je niekoľko chatiek. Hotel má rodinný a skromný charakter. Udržujú ho v čistote a vďaka milému a ochotnému personálu má tento hotel u mňa veľké plus. Raňajky aj večere boli veľmi chutné a boli formou bufetu. Raňajky dostatočný výber vrátane čerstvej zeleniny. Večere vždy jedna chutná polievka a na rôzne druhy upravené mäsko, k tomu všetky druhy príloh (podľa chuti), vždy aj bezmäsité jedlo. Nám veľmi chutilo a páčil sa nám aj celý pobyt. V kúpeľni nám ale chýbal ohrievač a aspoň jeden vešiačik na uterák. Izby sú tu menšie, ale úplne postačujú na niekoľkodňový pobyt. Nám bolo trošku zima, (ale my s manželkou sme doma zvyknutí na vyššiu teplotu ako väčšina ľudí). V izbe potešil aj menší TV s plochou obrazovkou. Nízka cena za pobyt, chutná polpenzia a príjemný personál sú dôvody prečo hodnotím tento pobyt pozitívne. Mne sa páčila aj atmosféra v jedálni, ktorú majitelia vyhrievali veľkým krbom. Ak sa bude dať, radi sa sem vrátime.
Termín pobytu bol február 2020
Ohodnotené: 15. januára 2020
Riči
Slovenskoochotny personal, cista izba, dobre ranajky, najlepsia cena v Lomnici
Termín pobytu bol január 2020
Ohodnotené: 2. novembra 2019
Jaroslav
SlovenskoJeden z prihlásených účastníkov na poslednú chvíľu ochorel a nemohol sa zúčastniť, avšak zaplatiť sa muselo aj za neho!!!
Lokalita, ochota personálu, pestrosť a dostatočné množstvo stravy na raňajky
Termín pobytu bol november 2019
ústretový personál
Termín pobytu bol január 2022
Ohodnotené: 7. augusta 2021
Kristína
SlovenskoPrvé čo sme videli za 52€/noc boli pavučiny v rohoch plafóna s tromi pavúkmi. Nie sme nároční, nespávame v 5* hoteloch, avšak tu sme 10minút skúmali komu viac smrdia návlečky na paplóne a prečo. Socialistické zariadenie by sa dalo odpustiť. Ale povýšenecký, arogantný prístup pána “asi hlavného” ktorý sa asi snažil byť vtipný bola posledná kvapka… Sedeli sme na raňajkách a staršia pani na barle prišla o 8:58 na raňajky (ešte sa ospravedlnila že zaspala), raňajky sú do 9:00. Áno. No tak ako ju arogantne odbil, nás ráno neodzravil, majster sveta… Keď som videla tú starú pani a pomyslela si ako si sem prišla užiť krásu Tatier a tamten idiot ju bude ešte vyháňať z raňajok keď sa slušne ospravedlnila. Ani kúsok ľudskosti. Čo Vám poviem, prídite zažiť…
Lokalita, recepčné
Ohodnotené: 2. augusta 2021
Ľuboš
SlovenskoJe načase modernizovať, nábytok, kúpelne .. asi všetko.
Řanajky nesklamú.
Ohodnotené: 20. júna 2021
Štefan
SlovenskoZa tie peniaze očakávam viacej, ani nemám chuť písať, žijú z nostalgie.
Výhľad na Tatry ale nie z okna
Ohodnotené: 14. mája 2021
Ingrid
Slovenskonic
v prvom rade ked pridete sa ubytovat vas privita velmi mili a usmievavi majitel ktory od momentu ako na vas pozre hned vie co potrebujete. je to clovek s velkym C ktory zije pre svoj hotel. Clovek sa tu citi lepsie ako doma. izby su pekne utulne blede a hlavne ciste a vonave. Ranajky su pripravene sposobom svedskeho stola od vymislu sveta. na pitie caj, kava. Vecera polievka a druhe velmi chutne jedlo naozaj sa naje aj ten kto vsetko nema rad. majitel ochotne vam vsetko vysvetli poradi a hlavne sa stale usmieva cim vam aj uprsany den sprijemni. na recepcii je mila recepcna a tiez aj mila upratovacka ktara nema s nicim problem. prostredie je krasne v lese. da sa tu ubytovat bud v hoteli alebo v chatkach krasny velky pozemok a cistucky. je to tu pre ludi ktory si chcu oddychnut ako mi alebo idu na tury. ked sa postavite na dvor tak ste ako v rozpravke vrelo odporucam kazdemu.
Ohodnotené: 2. mája 2021
Anna
SlovenskoNemalo sa nám čo nepáčiť, pretože všetko bolo perfiš!!!!
Všetko. Boli sme maximálne spokojní , personál vynikajúci, strava mňamka, v izbe čisto, prostredie nádherné, výhľad na končiare V. Tatier, krásne sme videli Lomnický štít este aj počasie nám žicilo, bolo krásne slnečno. Proste lepší relax sme dávno, pradávno nezažili.
Ohodnotené: 31. mája 2020
Anka
SlovenskoPočasie
Všetko, príjemný riaditeľ, recepčná, raňajky aj večere chutné,, opatrenia na Covid-19 boli na 100 % úrovni, dezinfekcia rukavice aj izby počas našej neprítomnosti dezinfikovali, boli sme veľmi spokojní
Termín pobytu bol máj 2020
Sveti Vlas, Bulharsko
Letojanni, Taliansko
Praha, Česko
Kaštela, Chorvátsko
Spoločnosť Booking.com je súčasťou skupiny Booking Holdings Inc., svetového lídra v poskytovaní online služieb zameraných na cestovný ruch a súvisiace služby.
Máme už viac ako 70 miliónov hodnotení ubytovania a všetky sú od skutočných overených hostí.
Hodnotenie je u nás možné zanechať len po uskutočnení rezervácie. Tak vieme, že naše hodnotenia pochádzajú od skutočných hostí, ktorí sa v objekte ubytovali.
Počas pobytu sa hostia presvedčia, či je v izbách ticho, či je personál prívetivý a vôbec o ďalších veciach v ubytovacom zariadení.
Po pobyte nám hostia napíšu o svojej skúsenosti. Každé hodnotenie skontrolujeme, aby sa tam nevyskytovali urážlivé slová a potom ho zverejníme na našich stránkach.
Pokiaľ ste si rezervovali ubytovanie cez nás a chcete napísať hodnotenie, najprv sa, prosím, prihláste.
Koniec dialógového okna