Se primært indhold

8,4

• Gratis wi-fi

8,6

100% verificerede anmeldelser

Ægte gæster. Ægte ophold. Ægte meninger.

Læs mere- åbner en dialogboks
Skriv en anmeldelse

Her vises 1 - 11

• Anmeldt: 22. juli 2024

7,0
    "Selve hotellet var fint, god udsigt til vandet og fint værelse, poolen nåde vi ikke at benytte os af men den så fin ud,"
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

Morgenmaden var virkelig ikke pengene værd, den var super dårlig, jeg spiste lidt pommes fritter og chokopops uden mælk. Hotellet bør også tage hensyn til turister der ikke kommer fra Tyrkiet

At vi blev opgraderet til et værelse med bedre udsigt

Overnattede: juli 2024

• Anmeldt: 23. oktober 2025

6,0
    Nogenlunde
    • Forretningsrejse
    • Gruppe
    • Deluxe-værelse med havudsigt
    • 7 overnatninger

Morgenmaden var slet ikke på det niveau, som var beskrevet, og da en af dem der arbejdede der, stod og hostede direkte ned over buffeten, mistede vi appetitten og valgte at spise ude i byen på morgenmadsrestauranter i stedet. Ingen steder - man kunne sidde og læse, hvis man ville sidde et andet sted end på værelset. Mørk kedelig lounge. Mørk kedelig "restaurant" eller cafeteria hvor det trak om morgenen fordi der var åbent ud til. Et held at amaturet i brusenichen ikke faldt af. Beskidte vinduer som kan knapt kunne se ud af. Bør også fremgå meget tydeligere at det absolut ikke egner sig til folk med gangbesvær.

Gode senge. God plads på badeværelset. Fin rengøring. Godt wifi.

Overnattede: oktober 2025

• Anmeldt: 26. januar 2025

1,0
    Meget dårligt
    • Par
    • Family Room with City View
    • 3 overnatninger

120 trapper at skal op af. Ingen elevator. 4 stjerner min røv

Overnattede: januar 2025

• Anmeldt: 18. november 2024

5,0
    "Meget skuffende ophold - hotellet fortjener bestemt ikke en 4-stjernet rating"
    • Deluxe-værelse med havudsigt
    • 4 overnatninger

Hotellet står som ikke-ryger hotel, men i hotellets restaurant røg flere af gæsterne (under middag om aftenen). Personalet røg ligeledes i restauranten. Under al kritik. Morgenmaden var meget ringe. Dårligt/lille udvalg, gammel tørt brød, og brødrister i stykker den sidste dag. Ingen opfyldning, hundekoldt i restauranten, så vi måtte sidde med jakker på. Den ene dag, hvor det regnede, var der vand på gulvet i restauranten Herudover dårlig eller ingen service. Vi droppede morgenmaden på hotellet de sidste dage. Andre ting, der forringede vores hoteloplevelse. Ingen varme på badeværelset, to dage måtte vi bede om toiletpapir og toiletartikler, da dette ikke var fyldt op. I to af vinduerne på værelset kunne vi under hele opholdet ikke trække gardinerne fra, hvilket vi gjorde opmærksom på allerede første dag. Føntører i stykker. Vinduerne utætte, så vi måtte dække dem til med diverse for at undgå træk.

Beliggenheden ok men umulig/ufremkommelig, hvis man var gangbesværet. Fin udsigt.

Overnattede: november 2024

• Anmeldt: 31. maj 2024

4,0
    "Kommer ikke tilbage trods venligt personale"
    • På rejse sammen med venner
    • Family Room with City View
    • 4 overnatninger
    • Indsendt mobilt

Frygtelig morgenbuffet. Automatkaffe, saftevand som juice, ringe kvalitet og lille variation af tilbehør, pålæg mm. Anrettet på småbeskidte fade og tallerkner. Vi droppede morgenmaden og spise ude til helt fair pris og langt bedre kvalitet. Vær opmærksom på at poolen kun er åbent i sommersæson. Det var vi ikke og kunne derfor ikke benytte dem selvom det var 25 grader varmt. Gode senge, men utrolig meget larm fra naboer (ikke hotellets gæster), ventilationsanlæg og baggårdskatte-slåskampe så det er svært at få en god nats søvn. Derudover fremstår hotellets værelser lidt slidte, ingen sans for finish (mangler kontakter hvor der bare er et hul i væggen, fliser der er limet op med fugemasse i andre farver og smurt ud over det hele). Derudover løb vores toilet hele tiden, vi gjorde opmærksom på det, men det blev ikke lavet. Det gav også generende støj under opholdet med en konstant løben af vand ned i kummen.

Beliggenhed var god, der var rent, venligt og imødekommende personale.

Overnattede: maj 2024

• Anmeldt: 7. april 2024

4,0
    "Slidt og sjusket hotel. Der lugter af kattetis, og der katte overalt. Vi havde 2 værelser, fx værelse 503 er slidt, nuss"
    • Familie med små børn

• Anmeldt: 1. oktober 2023

8,0
    Meget godt
    • Par
    • Economy-værelse med udsigt til haven
    • 2 overnatninger

Overnattede: maj 2024

Her vises 1 - 11

Vi matcher prisen
Vi matcher prisen
Lave priser • Ingen bookinggebyrer • Har du fundet en lavere pris? Så refunderer vi differencen!