Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Turkije
  3. Hotelbeoordelingen Turkije
  4. Beoordelingen van Dodo Hotel Spa Old City

Beoordelingen over Dodo Hotel Spa Old City 4 sterren

Hoca Paşa Mah. Hüdavendigar Cad. Serdar Sok. No:2 Sirkeci Eminönü, Fatih, 34110 Istanbul, Turkije

Beoordelingsscore

7,6

• Gratis WiFi

8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

Resultaat 1 – 25

• Beoordeeld op: 3 juni 2026

Fijn uiteindelijk.
    • Deluxe Driepersoonskamer
    • Verstuurd vanaf een mobiel

De eerste dag hebben we een kamer gekregen die vreselijk was. gelukkig was er een hele lieve man en heeft de manager het goed met ons opgelost. We zijn verplaatst naar een nette kamer.

De ligging was heel mooi. In een goede straat zaten we!

Verbleven in juni 2026

• Beoordeeld op: 2 mei 2026

Aanrader voor het gezin
    • Deluxe Familiekamer
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Ontbijt was niet zo heel uitgebreid maar prima

TopLocatie en ruime kamers en niet zo druk

Verbleven in april 2026

• Beoordeeld op: 18 mei 2025

Niet waard
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Handdoeken werden niet verwisseld, we hadden 2 dagen geen handdoeken, 3 dagen geen wc papier en meerdere keren aangegeven. En helaas toen we wilde vertrekken en nog de laatste dingen aan het inpakken waren bleven de schoonmaaksters bij de deur staan tot we de deur uit wilde waardoor we het gevoel hadden dat we ons moesten haasten terwijl we nog genoeg tijd hadden om uit te checken. Ontbijt was ook niet te eten helaas. Voor de rest waren de kamers ook heel erg vies.

De locatie is ideaal. Flesjes water stonden op tafel in de hotelkamer, dat was fijn. Mini shampoo etc hadden ze ook klaar staan.

Verbleven in mei 2025

• Beoordeeld op: 2 mei 2025

Prima
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Gebruik van Spa is belachelijk geprijsd

Locatie was top

Verbleven in mei 2025

• Beoordeeld op: 31 maart 2025

• Verstuurd vanaf een mobiel

Personeel die geen Engels spreekt, matig ontbijt en kamers slecht geïsoleerd.

• Beoordeeld op: 10 maart 2025

Sober hotel
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Algemene hygiëne mocht beter. Personeel bij aankomst (late check-in) was niet vriendelijk. Nadien beter.

Sober, maar ok.

• Beoordeeld op: 2 februari 2025

Goed
    • Verstuurd vanaf een mobiel

De wastafelonderkast was ksaot en er was echt veel kalk rondom de wastafel. Het stonk daar n

Verbleven in februari 2025

• Beoordeeld op: 31 december 2024

6,0
    Goede locatie, maar daar blijft het ook bij
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Kamers waren niet echt schoon badkamer had schimmels en ik moest 4x vragen voor een babybedje die uiteindelijk defect geleverd is

Goede locatie

Verbleven in december 2024

• Beoordeeld op: 21 oktober 2024

• Verstuurd vanaf een mobiel

Smerigste ontbijt die een hotel kan hebben, in een ruimte wat wel een schoonmaakhok leek. Kamers waren verrot, vies en veel kapot. Waterkoker met een hele laag schimmel erin. Geen toiletpapier.

De locatie was top

Perfecte locatie

Verbleven in juni 2024

• Beoordeeld op: 8 februari 2024

• Verstuurd vanaf een mobiel

Gehorig, sanitair aan vervanging toe, onvriendelijk personeel, ontbijt werd niet bijgevuld en was kwalitatief matig, verlichting werkte niet goed

Locatie overal dichtbij en goed bed en warme douche

Verbleven in februari 2024

• Beoordeeld op: 16 juli 2023

Erg goed
    • Suite met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Internet werkte niet, alleen in de lobby

Groot kamer, comfortabel en mooie uitzicht

Verbleven in juli 2023

• Beoordeeld op: 21 juni 2023

• Verstuurd vanaf een mobiel

Ontvangt en geluid van andere gasten ( tv kan je heel goed horen en gesprekken)

Verbleven in juni 2023

• Beoordeeld op: 15 juni 2023

geen 4-sterren hotel, sorry
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

er was 1 dag geen warm water, de lift werkte niet altijd, Engels van het personeel bij de receptie was twijfelachtig, de adviezen die gaven waren ook twijfelachtig

handige locatie in het centrum

Verbleven in juni 2023

• Beoordeeld op: 19 mei 2026

1,0
    Slecht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Bijna alles er word niet schoongemaakt wij moesten extra geld betalen aan de schoonmaker om elke dag onze kamer laten schoonmaken

Personeel

Verbleven in mei 2026

• Beoordeeld op: 17 mei 2026

2,0
    Goede locatie maar hele slechte hygiëne en niet vriendelijk

Hartstikke vies

Verbleven in april 2026

• Beoordeeld op: 14 februari 2026

Teleurgesteld
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Beloftes komen ze niet na, hygiëne is heel slecht. Kamers zijn koud donker stinken. Bedden val je bijna erin. Geen kinderbedden beschikbaar. Te veel gehoor van de buren etc. Ontbijt is heel slecht geen open buffet.

Niets

Verbleven in februari 2026

• Beoordeeld op: 27 oktober 2025

2,0
    Slecht hotel slechte service en onbetrouwbare medewerker.
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Het is helaas niet mogelijk om goed uit te rusten in dit hotel. De kamers zijn slecht geïsoleerd, waardoor er voortdurend geluidsoverlast is. Daarnaast laat de klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid van het personeel bij de receptie te wensen over.

Ik heb een transfer naar het vliegveld geboekt en €50 betaald. Ik ontving hiervan een bevestiging via WhatsApp, maar er werd uiteindelijk niets geregeld en het geld bleek verdwenen. Om 6 uur ’s ochtends was er een andere medewerker aanwezig, maar ook hij kon niets voor mij betekenen. Hierdoor heb ik bijna mijn vlucht gemist en moest ik nog eens €25 betalen voor een nieuwe taxi. Er was beloofd dat er contact met mij zou worden opgenomen om dit probleem op te lossen en het bedrag terug te betalen, maar dat is niet gebeurd. Het lijkt erop dat het geld niet op de juiste manier is afgehandeld. Het hotel neemt geen verantwoordelijkheid, ondanks de bevestiging die ik via het officiële WhatsApp-account van het hotel heb ontvangen.

Verbleven in oktober 2025

• Beoordeeld op: 26 april 2025

Teleurstellend
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

De eerste nacht was de kamer niet in orde. Wij zijn bij een naast gelegen hotel Savoy ondergebracht. Een vies en onveilig hotel. De kamers gaan niet op slot, trapopgang vol met vuil en haren en de lift die continue vastzit. Het management is vooral gericht op geld verdienen. Ze hebben ter compensatie een transport naar het airport aangeboden . De lucht in de kamers stinkt naar Riool. Ik ben er nog steeds ziek van.

De lokatie is goed, vlakbij de Bosperus. Je moet vroeg opstaan om te kunnen ontbijten. Later is er bijna niks meer op het buffet

• Beoordeeld op: 13 april 2025

Nooit meer
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Ik ben normaal niet voor slechte recensie’s maar deze wou ik toch even delen. Voor mij is het hotel helemaal geen 4 sterren waard, eerder geen! We kregen zogezegd een ruime kamer op de bovenste verdieping, dit was eerdere een opgelapte zolderkamer. De geur dat er hing was meer riool dan fris, heel vuil en onhygiënisch. Vochtplekken op de plafond, badkamer heel vuil, lag nog gerief van vorige logeerder, douche enorm vuil…in de kamer hingen de elekriciteitsdraden gewoon los, vlekken op deken, bed moest een boxspring zijn, deze was echter met een veel te kleine matras, op de Zijranden lagen kruimels. En dan nog het personeel heel onvriendelijk, bij het uitchecken was ik nog iets in de kamer vergeten. Ik ging er snel om, er was al een man in de kamer aanwezig die aan het roepen was dat ik moest weggaan. En dan nog het ontbijt, hier hebben we voor betaald, geen enkele keer van gegeten. Eerste dag was er niks meer aanwezig om 9u en werd nie echt aangevuld, de eetzaal was dan ook enorm vuil. Niks werd opgeruimd. Andere dagen, oud brood, vlees dat er al te lang lag, echt zijn geld niet waard! En dan nog het laatste puntje neem geen taxi via het hotel voor luchthavenshuttle, rekenen veel te veel aan. Neem een Uber van de luchthaven kost je zeker 35€ minder!! Er zijn veel beter hotels in sirkeci waar je minder betaald!

• Beoordeeld op: 9 april 2025

3,0
    Het was niet zoals we hadden verwacht. De dagelijkse schoonmaak van de kamers was helemaal niet goed en het ontbijt was

Heel slechte ervaring.

• Beoordeeld op: 7 april 2025

3,0
    Geen 4 sterren hotel, hooguit 2 steren
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Ik verbleef twee weken in dit hotel in Istanbul en het zou een 4-sterren hotel moeten zijn, maar mijn ervaring was teleurstellend. Het ontbijt was erg slecht; het was van 8:00 tot 10:30, maar als ik om 9:00 arriveerde, was er niets meer te eten omdat ze het niet aanvulden, en zelfs brood was er niet. Wat betreft de schoonmaak was het ook niet goed; elke dag maakten ze het bed op, maar aan het einde van mijn verblijf gaven ze me geen schone handdoeken meer. Toen ik naar de receptie ging om douchedoeken te vragen omdat er al twee dagen geen douchedoeken waren, vertelden ze me “ik stuur zo meteen de douchedoeken naar uw kamer” en ze hebben mijn verzoek niet ingewilligd. De laatste keer gaven ze me slechts één douchedoek en zeiden dat er geen andere beschikbaar waren. Ook was de telefoon in de kamer kapot, en als je iets nodig had, moest je naar de receptie gaan. Het internet was heel slecht en onbruikbaar. Kortom, een slechte ervaring en ik zou dit hotel niet aanraden

• Beoordeeld op: 23 maart 2025

Zeker geen aanrader
    • Zakenreis
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Personeel die zelfs de moeite niet doet om te groeten

Resultaat 1 – 25

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!