Ugrás a tartalomhoz
  4. Hanoi hotelértékelések
Vietnám Hanoi Hiteles hotelértékelések valódi vendégektől

Legfrissebb értékelések

• Hanoi E Central Luxury Hotel & Restaurant Értékelési pontszám: 9,5

„Rosie minden elvárható teljesítményt felülmúlt kedvességével és odaadásával. Rengeteg segítséget nyújtott nekünk, amivel kifejezetten megkönnyítette az utazást. A szállás nemcsak hotel, hanem egyben utazási iroda is, ami hihetetlen módon megkönnyíti és segíti az utazókat. Nagyon minőségi és nagyon jó utakat foglaltak számunkra, hihetetlenül kedvező áron. Ha visszamegyünk, biztosan itt fogunk újra megszállni. A reggeli szintén kiváló, bőséges és friss volt.”

• Acoustic Hotel & Spa Értékelési pontszám: 9,4

„kitűnő”

• Hanoi Shining House Értékelési pontszám: 9,1

„Kedves személyzet. Bőséges változatos reggeli. Közel az óváros. Streetfood hangulat.”

• Lucien Hanoi Lakeside Hotel & Rooftop Értékelési pontszám: 9,7

„Csodaszép szálloda, nagyon kedves, mindig segítőkész és mosolygós személyzettel. A reggeli nagyon gazdag, ízletes, az épület tetején eső közben ültünk a hatalmas jacuzziban, szuper élmény volt. Két felnőtt és két kamasz voltunk egy összenyitható családi szobában. Minden tökéletes volt! Csak ajánlani tudjuk, minden megtalálható a közelben, mi biztos a Lucien Hanoi Lakeside hotelt választjuk, ha újra Hanoiba utazunk!”

• Omina Hotel & Travel Értékelési pontszám: 9,5

„Nagyon kedves volt a személyzet, nagyon finom és bőséges volt a reggeli. A szoba tiszta és rendezett volt. A hely kiváló, közel van az éjszakai piac és több látnivaló is.”

• Eliana Ruby Hotel & Travel Értékelési pontszám: 9,6

„Hanoi nevezetessègei közelèben helyezkedik el, a családi szoba tágas ès kènyelmes volt. A szemèlyzet nagyon kedves ès segítőkész! Nagyon köszönünk mindent Anna, Kelvin ès Jessica! 🥰🤗🇻🇳”

• Luxeden Hotel Hanoi Értékelési pontszám: 9,2

„Nem vártam túl sokat, amikor lefoglaltam a szobát, de a Luxeden messze felülmúlta az elvárásaimat. Meghitt hangulat, letisztult és tiszta belső tér fogadott. Minden épp annyi, amennyi a kellemes pihenéshez kell. Különösen tetszett a személyzet barátságos hozzáállása – ez nem minden szállodában magától értetődő”

• Hanoi Heritage Corner Hotel & Spa Értékelési pontszám: 9,1

„Nagyon kedves megerto volt a szemelyzet es mindenben a segitsegunkre voltak”

• Hanoi Paon Hotel & Spa Értékelési pontszám: 8,9

„Nagyon jó elhelyezkedés. Segítőkész személyzet. Finom reggeli”