Comentaris autèntics de clients reals

Com funciona?

  • 1

    Tot comença amb una reserva

    Els clients només poden deixar la seva opinió si han fet una reserva. Així, ens assegurem que els nostres comentaris són de clients reals que s'han allotjat a l'establiment.

  • 2

    Continua amb un viatge

    Quan els clients s'allotgen a l'establiment, comproven si l'habitació és tranquil·la, si el personal és atent i altres coses.

  • I acaba amb un comentari

    Quan tornen del viatge, els clients ens expliquen com els ha anat. Abans d'afegir els comentaris al nostre web, mirem que no tinguin cap expressió malsonant i en comprovem l'autenticitat.

Opinions recents

  • Hotel Santa Cruz

    Montaos, Espanya

    Des de

    € 45
    Puntuació mitjana: 8,2
    • +

      Menú per a dinar i sopar al mateix hotel econòmic i molt bo. La banyera.

    31 de juliol de 2015
    Luis Espanya
  • Rock Cascade Home Stay

    Polonnaruwa, Sri Lanka

    Des de

    € 14
    Puntuació mitjana: 8
    • +

      Senyora atenta, agradable i amb ganes de parlar amb els hostes i donar-los bons consells. Bicicletes a bon preu.

    • -

      La propietària s'ocupa de tot el negoci sense cap ajuda...i no dona l'abast per mantenir un nivell d'higiene i servei òptims si te les 4 o 5 habitacions ocupades. Dutxes amb granotes i cargols...però és habitual a més llocs barats del pais.

    31 de juliol de 2015
    Sergi Espanya
  • Bielsa

    Bielsa, Espanya

    Des de

    € 33
    Puntuació mitjana: 8,7
    • +

      La situació , el personal molt amable.

    • -

      L'excessiu soroll que produeix una terrassa exterior, just sota les habitacions i el soroll de les persones que surten dels sopars que ofereix l'hotel per persones que no si allotgen.Es llàstima que un hotel com aquests no cuidi aquests aspectes !!!!

    31 de juliol de 2015
    Melcior Espanya
  • Lora Apartment

    Trogir, Croàcia

    Des de

    € 117
    Puntuació mitjana: 9,6
    • +

      La tranquil•litat de l'entorn de la casa i dels veïns.

    31 de juliol de 2015
    JORDI Espanya
  • Des de

    € 47
    Puntuació mitjana: 7,8
    • +

      És la quarta vegada que anem a aquest hotel. Relació qualitat-preu és tan excel·lent, que no crec que cap el superi. Hi tornarem, segur. !!!

    31 de juliol de 2015
    RAMON Espanya
  • Hotel Altora

    Tomelloso, Espanya

    Des de

    € 45
    Puntuació mitjana: 8,7
    • +

      L'equipament, molt nou, tot ell en tons neutres fa l'estada molt relaxant

    • -

      Tot molt correcte

    31 de juliol de 2015
    anna Espanya
  • Hostal Miramar

    Deià, Espanya

    Des de

    € 79
    Puntuació mitjana: 7,7
    • +

      Vistes esplèndides, situat damunt el poble. Bona atenció i servei. Esmorzar magnífic.

    • -

      El wifi no funciona sempre. El preu en temporada alta es equivalent a un hotel de quatre estrelles. Les habitacions tenen ventilador peto no aire condicionat.

    31 de juliol de 2015
    Jordi Espanya
  • Des de

    € 60
    Puntuació mitjana: 8,1
    • +

      L'emplaçament i la tranquilitat

    • -

      El manteniment una mica descuidat

    31 de juliol de 2015
    anna Espanya
  • Hôtel Neste de Jade

    Saint-Lary-Soulan, França

    Des de

    € 59
    Puntuació mitjana: 8,5
    • +

      La situació, l'acolliment, la tranquil·litat de l'hotel I de l'entorn. El personal molt agradable I professional. I plurilinguístic (francès, espanyol I...CATALÀ)

    • -

      Trobo que l'esmorzar és molt car I que el cafè és...per a què la direcció s'ho replantegi (és imbevible)

    31 de juliol de 2015
    RAMON Espanya
  • Des de

    € 24
    Puntuació mitjana: 7,1
    • +

      Situació prop de Victoria Station i centre històric,i staff agradable i disposat a donar informació pràctica.

    • -

      Relació qualitat preu pèssima, però això és normal a Mumbai. A les habitacions del costat hi havia "autòctons" bastant sorollosos. Tours agafat a través del guest house per "sightseeing" i "mumbai slums"...interessants però amb preus exagerats...molt millor llogar un tuk tuk i fer-ho per lliure.

    31 de juliol de 2015
    Sergi Espanya

Hotels més recomanats

  • Oceania
  • Sud-amèrica
  • El Carib
  • Amèrica Central
  • Nord-amèrica
  • Orient Mitjà
  • Àsia
  • Àfrica
  • Europa
  • Bay Motel

    Half-moon Bay, Nova Zelanda

    Des de

    € 105
    Puntuació mitjana: 9.3
    • +

      Tot. Atenció molt acurada i tracte impecable. Habitació àmplia, lluminosa i confortable.

    • -

      Res a dir

    11 de gener de 2015
    Glòria Espanya
  • Adabco Boutique Hotel Adelaide

    Adelaide, Austràlia

    Des de

    € 82
    Puntuació mitjana: 8.7
    • +

      La relación calidad/precio es excelente. La habitación es muy espaciosa, muy bien decorada y muy bien equipada, tiene todo lo que necesitas. La cama es muy cómoda cómoda. El personal del hotel es muy amable y te ayuda en todo lo que necesitas. Está situado en el centro de Adelaide. The rate quality/price is excellent. The room is so big, nicely decorated and very well-equipped, it has all you need. The bed is so comfortable. The staff is so friendly and they helped us always we need. It is located in the center of Adelaide.

    • -

      El desayuno es pobre. The breakfast is poor.

    27 de desembre de 2014
    Albert Espanya
  • Quest Serviced Apartments Alice Springs

    Alice Springs, Austràlia

    Des de

    € 106
    Puntuació mitjana: 8.7
    • +

      La relación calidad/precio es excelente. La habitación es muy espaciosa, muy bien decorada y muy bien equipada, tiene todo lo que necesitas. La cama es extremadamente cómoda. La piscina pequeña, pero muy agradable. El personal del hotel es exageradamente amable y te ayuda en todo lo que necesitas. The rate quality/price is excellent. The room is so big, nicely decorated and very well-equipped, it has all you need. The bed is so comfortable. The swimming-pool is small, but it is nice. The staff is so friendly and they helped us always we need.

    • -

      ---

    27 de desembre de 2014
    Albert Espanya
  • Caples Court

    Queenstown, Nova Zelanda

    Des de

    € 75
    Puntuació mitjana: 8.9
    • +

      El wifi es gratuït

    31 de octubre de 2014
    Jordi Espanya
  • Gavan Family Apartments

    Cromwell, Nova Zelanda

    Des de

    € 78
    Puntuació mitjana: 9.7
    • +

      Una caseta molt ben cuidada, de 2 plantes, amb garatge... Total, que ve de gust acostar-te un moment al supermercat i preparar un sopar romàntic amb el confort més semblant al de casa teva...

    26 de gener de 2015
    AGUSTI Espanya
  • Glenella Guesthouse

    Blackheath, Austràlia

    Des de

    € 86
    Puntuació mitjana: 8.8
    • +

      Bona localització, al carrer principal amb molt bons restaurants al costat mateix. Habitació no molt gran, però molt cuidada. Buffet d'esmorzar boníssssssim!

    28 de novembre de 2014
    Susana Espanya
  • The Turret Bed and Breakfast

    Lake Hayes, Nova Zelanda

    Des de

    € 117
    Puntuació mitjana: 9.3
    • +

      Molt agradable. Entorn encantador. Tracte familiar

    12 de desembre de 2013
    Eduardo Espanya
  • Franz Josef Oasis

    Franz Josef, Nova Zelanda

    Des de

    € 60
    Puntuació mitjana: 9.2
    • +

      L'habitació molt bonica i comfortable. El personal molt amable.

    4 de abril de 2015
    m. dolors Espanya
  • Shelly Beach Motel

    Hervey Bay, Austràlia

    Des de

    € 66
    Puntuació mitjana: 8.9
    • +

      La propietaria ens ha tractat molt bé. L'apartament es molt ampli. Zona molt tranquil·la.

    23 de octubre de 2014
    Emili Xina
  • Shakespeare House Bed and Breakfast

    Te Anau, Nova Zelanda

    Des de

    € 84
    Puntuació mitjana: 9
    • +

      Un B&B amb tot el que ha de tenir i amb uns esmorzars ""kiwis" fabulosos...

    26 de gener de 2015
    AGUSTI Espanya
  • Rotorua Motel

    Rotorua, Nova Zelanda

    Des de

    € 48
    Puntuació mitjana: 8.9
    • +

      Amabilitat dels amos

    14 de abril de 2015
    albertpv Espanya
  • Braxmere

    Tokaanu, Nova Zelanda

    Des de

    € 108
    Puntuació mitjana: 9.2
    • +

      Te unes instalacions excelents, esta el costat del llac Taupo i te un bon restaurant. Es un motel extraordinariament tranquil. Per recomanar.

    28 de octubre de 2014
    Marissa Espanya
  • Mossman Motel Holiday Villas

    Mossman, Austràlia

    Des de

    € 105
    Puntuació mitjana: 9.1
    • +

      Les instal.lacions comunes i l'equipament de les villes.

    • -

      Molt a prop de la carretera

    3 de setembre de 2014
    joan carles Espanya
  • Kalbarri Sunsea Villas

    Kalbarri, Austràlia

    Des de

    € 73
    Puntuació mitjana: 8.5
    • +

      El apartamenr perfecte I les vistes a la platja genials. Al costat de la platja. Ens ha encantat

    • -

      Res, ha sigut tot perfecta

    27 de gener de 2015
    NOHEMI Austràlia
  • Hotel Gran Palace

    Santiago, Xile

    Des de

    € 88
    Puntuació mitjana: 7.4
    • +

      Vaig aprofitar una oferta excel·lent, potser no sempre hi ha tan bona relació qualitat/preu. Ubicació, serveis, personal, comoditat, decoració, tot PERFECTE

    24 de febrer de 2015
    Francesc Espanya
  • Montes de la Castellana

    Armenia, Colòmbia

    Des de

    € 37
    Puntuació mitjana: 9
    • +

      Personal encantador

    20 de novembre de 2014
    MONTSERRAT Espanya
  • Kokopelli Hostel Cusco

    Cusco, Perú

    Des de

    € 9
    Puntuació mitjana: 8.3
    • +

      Personal i instal.lacions molt correctes

    2 de novembre de 2014
    ELISABET Espanya
  • Plaza Mayor

    San Martín de los Andes, Argentina

    Des de

    Puntuació mitjana: 8.1
    • +

      Tres dias perfectos, en silencio y en un sitio bonito y agradable. Con tardes relajadas en la piscina climatizada y con desayunos charlando con los dueños que son adorables. Lugar perfecto

    18 de desembre de 2014
    aida Argentina
  • Hotel La Posada Leticiana

    Leticia, Colòmbia

    Des de

    € 10
    Puntuació mitjana: 8.7
    • +

      El buen rollo del propietario del hostal, Don Mario.

    • -

      No esta céntrico, céntrico. tan solo 5 min andando del centro.

    29 de juliol de 2014
    Daniel Espanya
  • Quechuas Inka Palace

    Puno, Perú

    Des de

    € 19
    Puntuació mitjana: 8.4
    • +

      Increíblemente amables. Nos ayudaron muchísimo.

    16 de agost de 2014
    Laura Espanya
  • Nina Suites Buenos Aires

    Buenos Aires, Argentina

    Des de

    € 51
    Puntuació mitjana: 8.3
    • +

      El personal tremendamente atento, la habitación muy bien y en el barrio perfecto. Totalmente recomendable.

    17 de juny de 2014
    Joan Brasil
  • Aguacanto Cabañas

    Tilcara, Argentina

    Des de

    € 67
    Puntuació mitjana: 9.4
    • +

      La situación, las instalaciones, las vistas y sobretodo, el trato del personal, te hacen sentir como en casa

    • -

      Nada

    28 de desembre de 2014
    desiree Espanya
  • Pousada Ouro Sobre Azul

    Trancoso, Brasil

    Des de

    € 65
    Puntuació mitjana: 9.6
    • +

      Atenció personalitzada. Mauricio i Filipe són persones extremadament educades i atencioses Esmorzar deliciós Piscina amb vistes al mar Situació ideal Habitació àmplia amb TV per cable Molt net, roba blanca canviada diàriament

    6 de maig de 2015
    RamonGracia Espanya
  • Hostel del Glaciar Pioneros

    El Calafate, Argentina

    Des de

    Puntuació mitjana: 7.4
    • +

      Excel·lent servei. Atenció rebuda per part de tot el personal excel·lent. Molt agraïts del personal tarda pel seu tracte i seva ajuda amb un parell de trucades et solucionen els pròxims dies de viatge cap al Chalten i qualsevol destí o excursió.

    20 de febrer de 2015
    Núria Espanya
  • Conchita Flores B&B

    Santiago, Xile

    Des de

    € 63
    Puntuació mitjana: 8.5
    • +

      Que inclús entrant i sortint a hores tardanes o massa d'hora eren allà per oferir un cop de ma amb un somriure.

    8 de novembre de 2014
    SERGI Brasil
  • Atton Vitacura

    Santiago, Xile

    Des de

    € 117
    Puntuació mitjana: 8.8
    • +

      COMODITAT DE LES HABITACIONS I EXCELENCIA EN EL SERVEI

    2 de març de 2015
    DANIEL Espanya
  • Island Life Backpackers Hostel

    Santo Domingo, República Dominicana

    Des de

    € 14
    Puntuació mitjana: 9.1
    • +

      La ateción es excelente, así como todo el hostal que es nuevo y muy cuidado. Habitaciones compartidas o privadas, desayuno incluido y piscina para refrescarse, bar y billar. Los fines de semana se hacen actividades o excursiones. En definitiva, una muy buena opción en Santo Domingo.

    • -

      Nada que comentar.

    14 de agost de 2014
    Ramon República Dominicana
  • Xeliter Balcones del Atlantico

    Las Terrenas, República Dominicana

    Des de

    € 233
    Puntuació mitjana: 8.4
    • +

      Tranquilidad, limpieza, atención, confort, ubicación. Perfecto para descansar porque incluso tienen resturante en la playa, con lo que te puedes olvidar del carro por unos días. Difícil encontrarle algún defecto. Además nos dieron habitación con jacuzzi sin haberlo solicitado!

    • -

      Quizás sea un poco caro, sobre todo pensando en que fuimos entre semana en temporada baja. Yo porque repito de años anteriores, pero si no ese precio seguro desincentiva a viajeros que nunca hayan estado.

    2 de novembre de 2014
    FerranBcn Espanya
  • La Mami River Beach - Caribean House

    Los Patos, República Dominicana

    Des de

    € 91
    Puntuació mitjana: 9.1
    • +

      La Mami, no es un Hotel. La Mami es una casa d'estil caribeny amb molt de terreny tota per a tu. Situada en un espai de somni, amb el riu d'aigua gelada i cristalina i el mar carib blau larimar i calent al davant. Impresionant. El propietari, Joel, sempre disposat a ajudar i a aconsellarte. Moltes gràcies.

    5 de setembre de 2013
    Jaume Espanya
  • El Beaterio

    Santo Domingo, República Dominicana

    Des de

    € 72
    Puntuació mitjana: 9
    • +

      Trato humano, muy afables

    • -

      Situacion, parte de la zona colonial,mas degradada

    13 de juny de 2015
    Jaume Espanya
  • Parador El Buen Cafe

    Hatillo, Puerto Rico

    Des de

    € 100
    Puntuació mitjana: 8.2
    • +

      L'habitació és correcta.

    • -

      L'olor de l'habitació només entrar. Després amb a.a va marxar un mica

    16 de setembre de 2014
    Angel Espanya
  • Port Bonaire Beachhouse

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius i Saba

    Des de

    € 130
    Puntuació mitjana: 8.6
    • +

      Tranquilidad. Relacion precio/calidad

    • -

      Irregularitat en tarifa ya que han cobrado a parte la luz y el agua. No hay persona fisica en el lugar para los problemas, te dan un telefono de contacto.

    16 de juliol de 2014
    Juan Espanya
  • Hodelpa Caribe Colonial

    Santo Domingo, República Dominicana

    Des de

    € 61
    Puntuació mitjana: 7.4
    • +

      la neteja. la situacio al mitg de la zona colonial.

    • -

      el carrer estava tot en obres i l'acces era complicat.

    8 de gener de 2015
    ALBERTO Espanya
  • Hotel Flor De Sarta

    León, Nicaragua

    Des de

    € 54
    Puntuació mitjana: 9.7
    • +

      El servei i els propietaris són molt atents. Està molt bé perque pots encarregar menjar als restaurants de la zona i te'l porten a l'hotel

    • -

      Res.

    17 de agost de 2014
    Carles Espanya
  • Puntuació mitjana: 8.8
    • +

      Increïble!!! Petit hotel que conte amb TOT el que et pot fer sentir com en el paradís, excel.lent platja, piscina, yacuzzi, grans i confortables habitacions, tot el personal molt atent en tot moment... postes de sol precioses...

    4 de agost de 2014
    Jordi Espanya
  • Marfi Inn

    Cahuita, Costa Rica

    Des de

    € 54
    Puntuació mitjana: 8.9
    • +

      Tot. especialment l'amabilitat de la familia que ho gestiona.

    9 de març de 2015
    maria carmen Espanya
  • Hotel Villa Casa Blanca

    Ocotal, Costa Rica

    Des de

    € 41
    Puntuació mitjana: 7.9
    • +

      Una estança deliciosa. Un hotel amb encant i sabor, amb una terrassa privilegiada sobre la bahia (amb una biodoversitat àmplia i diversa: us espectacle) amb habitacions confortables (llit, matalàs, llençols, AC, tot!), una petita piscina molt agraïda,... gestionat per una parella madrilenya acollidora i molt professional (en Javier i la Liz) i el seu fill (Borja) que t'ajuden, orienten, aconsellen i et reben de manera immillorable. EL MILLOR LLOC DE PLATJA DE COSTA RICA

    • -

      La wi-fi no arribava a la meva habitació (una de les últimes) però com que la terrassa és tan confortable i agraïda, RES A RECLAMAR (quasi millor així)

    1 de setembre de 2014
    Francesc Espanya
  • Vista Real Guatemala

    Guatemala, Guatemala

    Des de

    € 108
    Puntuació mitjana: 8.8
    • +

      Situació

    12 de maig de 2014
    Albert Espanya
  • Hotel La Casa de Nery La Ceiba

    La Ceiba, Hondures

    Des de

    € 77
    Puntuació mitjana: 9.4
    • +

      El servei personalitzat, les habitacions i el jardí i piscina

    • -

      Res

    14 de setembre de 2014
    Jaume Espanya
  • Hotel La Palapa Eco Lodge Resort

    Portalón, Costa Rica

    Des de

    € 34
    Puntuació mitjana: 8
    • +

      + naturalesa + personal/atenció

    15 de setembre de 2014
    Laia Espanya
  • Nepenthe B&B

    El Castillo de La Fortuna, Costa Rica

    Des de

    € 77
    Puntuació mitjana: 8.3
    • +

      Maravilloso hotel!Vistas espectaculares del volcan, desayuno increibled, habitaciones perfectas. Repetiriamos seguro.

    27 de novembre de 2014
    Mariona Espanya
  • Clarion Hotel Copan Ruinas

    Copán, Hondures

    Des de

    € 81
    Puntuació mitjana: 8.3
    • +

      Bona situació a 2 km del centre arqueològic. Personal molt atent i servicial. En mitj de la naturalesa i molt tranquil per gaudir d’un descans i visita cultural.

    • -

      Per la zona on és es un hotel car però val la pena pagar-ho.

    20 de març de 2014
    Narcis Espanya
  • Tabacon Grand Spa Thermal Resort

    Fortuna, Costa Rica

    Des de

    € 217
    Puntuació mitjana: 8.8
    • +

      El millor spa que he trepitxat mai. Riu natural d'aigua calenta i el personal i tracte de l'spa tancat inmillorable

    9 de juny de 2015
    Isaac Espanya
  • Conchal Hotel

    Brasilito, Costa Rica

    Des de

    € 62
    Puntuació mitjana: 8.4
    • +

      Relacio qualitat preu molt bona. Servei i amabilitat. Confort dels llits Cuina

    13 de juliol de 2014
    Jordi Costa Rica
  • Hotel Le Bergerac

    San José, Costa Rica

    Des de

    € 36
    Puntuació mitjana: 8.1
    • +

      zona tranquila, segura, a 5-10 min del centre i ben comunicada. Hotel amb aire afrancesat, molt digne, confortable, tranquil i molt ben dimensionat: poques habitacions, en edificis diferents, jardins, espais comuns... Personal molt atent. L'habitació que em va tocar (18) era magnifica: molt espaiosa, 2 llits king, bons llençols, matalàs confortable, terrassa ajardinada, tv plana amb molts canals, bany ampli, ... amb tot el que esperes d'un 4* (que no té). UNA ESTADA PERFECTE. HI TORNARE

    • -

      Per dir alguna cosa: milloraria l'esmorzar (donen una quantitat rídicula de fruita) i eliminaria/reduiria la rutina de seguretat (la porta esta tancada sempre en clau, tot el dia: per entrar i sortir has de molestar sempre al recepcionista: sempre molt atent i disposat)

    26 de agost de 2014
    Francesc Espanya
  • El Paraiso de Cristian

    Uvita, Costa Rica

    Des de

    € 49
    Puntuació mitjana: 9.5
    • +

      El millor: l'exquisit tracte que dispensa el propietari (en Cristian) als seus hostes. Si teniu sort i aconseguiu que us cuini un plat de pasta per sopar... sereu al paradis.

    15 de juliol de 2015
    FRANCESC Espanya
  • Hotel Linda Vista

    El Castillo de La Fortuna, Costa Rica

    Des de

    € 60
    Puntuació mitjana: 8.1
    • +

      L"atencio de tot el personal.

    29 de juliol de 2015
    Jaume Espanya
  • Hotel Ficus

    Monte Verde, Costa Rica

    Des de

    € 114
    Puntuació mitjana: 8.8
    • +

      Habitacions molt grans i molt ben cuidades amb un gran finestral i vistes!!! A destacar l'esmozar i l'amabilitat del personal de l'hotel.

    4 de agost de 2014
    Jordi Espanya
  • Sea Tower Hotel

    Puerto Viejo, Costa Rica

    Des de

    € 36
    Puntuació mitjana: 8.9
    • +

      Such a comfortable and quite place, comfortable and self-made house design. Ignacio, the housekeeper, is a pretty nice person.

    2 de febrer de 2015
    JESÚS Espanya
  • Hotel Isla de Flores

    Flores, Guatemala

    Des de

    € 53
    Puntuació mitjana: 8.6
    • +

      Estil, servei, piscina superior

    • -

      Bany petit

    14 de setembre de 2014
    Jaume Espanya
  • West Gate Bed and Breakfast

    Gananoque, Canadà

    Des de

    € 63
    Puntuació mitjana: 9.6
    • +

      L'atenció de Bruce i Esther. L'esmorzar genial. La informació sobre els creuers a les 1.000 illes. La decoració de la casa, molt acollidora. Gananoque és bonic i tranquil.

    15 de agost de 2014
    Miquel Espanya
  • Grand Hotel & Suites

    Toronto, Canadà

    Des de

    € 150
    Puntuació mitjana: 8.7
    • +

      Amb més de 80 reserves fetes per Booking i posant els comentaris oportuns, aquest és el primer 10 que he posat. Vull fer una menció especial de la Meritt Uribe. Una petita joia atenent als clients. Gràcies maca.

    • -

      Tots els establiments haurien se ser així. Per acabar d'arrdonir el tema, als clients "genius" harien de fer millors condicions encara.

    26 de juliol de 2015
    ANTONI Espanya
  • The Mirage

    Las Vegas, Estats Units

    Des de

    € 59
    Puntuació mitjana: 8.4
    • +

      Tot, sobretot l'habitacio q ens han donat

    • -

      Res

    16 de octubre de 2014
    NURIA Espanya
  • Seine Boat Inn

    Alert Bay, Canadà

    Des de

    € 77
    Puntuació mitjana: 9.7
    • +

      És un lloc màgic, perfecte, ideal. Les habitacions que donen davant de l'oceà són una meravella, val moltíssim la pena pagar el preu una mica més car que tenen. El tracte del propietari és immillorable, és un home entranyable. La netedat de l'habitació era extrema i a la cuineta i havia tot el necessari. A l'illa recomanem fer les excursions pels caminets senyalitzats i sobretot anar a la reserva índia i al centre cultural: són molt acollidors, tothom saluda.

    7 de juliol de 2015
    ANNA Espanya
  • Motel Studio la Croisière

    Grandes-Bergeronnes, Canadà

    Des de

    € 73
    Puntuació mitjana: 8.8
    • +

      Apartaments renovats recentment que conserven un estil "vintage" de Motel. Tot està molt net, llits perfectes, disposen d'una terrassa privada que dóna a un bonic jardí comunitari al darrere. Cuina i bany nous. És un lloc tranquil i molt ben situat per anar a veure balenes. Camí de la marina d'on surten les zòdiacs per les balenes (a 5 minuts) hi ha un forn de pa artesanal i cafeteria increïblement bo (Le Petit Cochon) on val la pena fer una parada, tot un descobriment! Els propietaris del Motel són una gent magnífica, mireu què ens va passar: Ens vàrem oblidar dues peces de roba en un armari del Motel i com que els havíem dit que per la tarda aniríem a agafar el ferry a Les Escoumins, van venir expressament fins on surt el ferry per portar-nos la roba, increïble! Quina gent tant atenta i amable!

    6 de juliol de 2015
    Eliseu Espanya
  • Hotel 32 32

    Nova York, Estats Units

    Des de

    € 147
    Puntuació mitjana: 8.2
    • +

      Confort i decoració de les habitacions. Situació de l'hotel.

    • -

      Soroll puntual de l'aparell d'aire acondicionat.

    24 de març de 2015
    Marta Espanya
  • Gîte Aux Orchidées

    Grand-Mère, Canadà

    Des de

    € 48
    Puntuació mitjana: 9.6
    • +

      El Frederic es va atendre en tot moment d'excel·lent manera, la casa està situada a l'entrada del parc natural i és perfecte. Molt aconsellable el restaurant del costat de la casa.

    • -

      Gran-Mere no és un poble especialment bonic

    20 de juny de 2015
    Joan Espanya
  • The Victoria Park Hotel

    Fort Lauderdale, Estats Units

    Des de

    € 72
    Puntuació mitjana: 9.3
    • +

      Tot. Instalacions, personal, habitacions, ubicació, preu, esmorçar, etc. etc. Tot es petit, pero bonic i practic. L´habitació es inmensa i te de tot. Café i aigua fresca tot el día gratis. Molt recomenable.

    1 de novembre de 2014
    MIGUEL Espanya
  • Eaton Furnished Suites

    Toronto, Canadà

    Des de

    Puntuació mitjana: 8.9
    • +

      Servei excel·lent, bona situació, apartament impecable.

    2 de març de 2015
    Montserrat Espanya
  • EB Hotel Miami Airport

    Miami, Estats Units

    Des de

    € 162
    Puntuació mitjana: 9
    • +

      El confort I el hotel en sí mateix.

    • -

      Res.

    9 de maig de 2015
    LEOPOLDO Espanya
  • B.F. Hiestand House

    Marietta, Estats Units

    Des de

    € 122
    Puntuació mitjana: 9.7
    • +

      Les habitacions cuidades, la casa ben moblada, els esmorzars variats, l'atenció personalitzada, els suggeriments per conèixer la regió agrícola amish, Lancaster, Lititz, els 'cover bridge'...

    5 de agost de 2014
    Antoni Espanya
  • Delta Toronto

    Toronto, Canadà

    Des de

    € 159
    Puntuació mitjana: 9.3
    • +

      La situació, les vistes i l'amabilitat del personal

    16 de març de 2015
    Ana Corina Espanya
  • Puntuació mitjana: 8.9
    • +

      Practicament tot

    • -

      L'aire acondicionat de l'habitació fa una mica de soroll i dona direstament sobre el llit

    21 de octubre de 2014
    José Maria Espanya
  • À la Chouette B&B

    Baie-Saint-Paul, Canadà

    Des de

    Puntuació mitjana: 9.7
    • +

      El tracte familiar, habitació i llits confortables, l'esmorzar meravellós, la decoració de la casa, el jardí... tot.

    5 de juliol de 2015
    Eliseu Espanya
  • Hotel Posada El Zaguan

    San Cristóbal de Las Casas, Mèxic

    Des de

    € 41
    Puntuació mitjana: 9.3
    • +

      En general tot l'hotel. Una habitació còmoda, ben decorada i bonica. Bany excel·lent. Un esmozar molt bo i abundant i personal molt atent. Si no canvien els preus, molt bona relació qualitat/preu.

    • -

      Tot i ser a prop del centre és a uns 10 minuts caminant de la catedral.

    14 de agost de 2014
    Xavier Espanya
  • Des de

    € 34
    Puntuació mitjana: 9.5
    • +

      Ms Pickles knows how to rule a great place

    28 de desembre de 2014
    Jordi Níger
  • Hampton Inn Brooklyn Downtown

    Brooklyn, Estats Units

    Des de

    € 162
    Puntuació mitjana: 8.7
    • +

      Excel·lent en tots els aspectes: 1 - Situació: a prop de les parades Jay MetroTech i Dekalb, permet plantar-se al centre de la ciutat en 15-20 minuts, ja que totes les línies de Metro hi passen. 2 - Instal·lacions: hotel completament nou, a prop d'un supermercat i una àrea de restaurants. 3 - Esmorzar: completíssim i amb un horari ampli (de 6 a 10 h). A més, durant tot el dia es poden beure infusions i xocolata desfeta al vestíbul de l'hotel gratuïtament. No dubteu a agafar-lo!

    12 de abril de 2015
    Montserrat Espanya
  • Playa Xcanan Tulum

    Tulum, Mèxic

    Des de

    € 109
    Puntuació mitjana: 8.9
    • +

      El lloc es excel.lent, com tots els de la Platja de Tulum. Aquestes cabanes, però, són especials perquè són poques, hi ha poca gent, no falta de res, i són molt autèntiques. Vam venir per 2 dies i vam allargar.

    20 de juliol de 2014
    David Espanya
  • The Garden House B&B

    Toronto, Canadà

    Des de

    € 77
    Puntuació mitjana: 9.1
    • +

      Jardi i el tracte dels propietaris

    • -

      Res

    28 de juliol de 2015
    jose manuel Espanya
  • Puntuació mitjana: 8
    • +

      Les instal·lacions de l'hotel són fantàstiques, igual que el personal i els serveis. Vam utilitzar l'hotel per fer escala a l'aeroport Ben Gurion, molt útil el servei de transport de l'hotel a l'aeroport. The hotel facilities are fantastic, as staff and services. We used the hotel to stop at Ben Gurion airport, useful shuttle service from the hotel to the airport.

    16 de agost de 2014
    Eulàlia Espanya
  • Beachfront Hotel

    Tel Aviv, Israel

    Des de

    € 27
    Puntuació mitjana: 7.8
    • +

      Es l´edifici menys imponent però mès ancestral i amb més prosapia de la hipermodernitat del passeig marítim de Tel Aviv. Nosaltres teniem una terrassa a davant del passeig per contemplar les onades, el cel i els passejants; distraccions canviants amb el curs de les hores.Amb l´oratge subtropical de Tel Aviiv podiem ocupar la terrassa totes les hores de sol a ple hivern. Per canviar la perspectiva, a dalt de l´edifici tenim un altra terrassa comunitaria construida amb un disseny naïf. Hi havia l´ambient cosmopolita, animat i promiscu - mescla de persones diverses entre elles en un ambient ambigu i imprecís i fins i tot confús - propi dels hotels de la Joventut.

    8 de gener de 2015
    Alejandro Espanya
  • Alexandra House

    Nazareth, Israel

    Des de

    € 118
    Puntuació mitjana: 9.7
    • +

      L'amabilitat del propietari Michel, és insuperable. Estàs com a casa i el lloc és molt maco.

    • -

      Res

    4 de gener de 2015
    Laura_N_M Espanya
  • Puntuació mitjana: 9.1
    • +

      TOT Amabilitat exquisida!

    • -

      RES, Llàstima q una recepció tant senzilla no et permet endevinar totes les ofertes d l hotel, com un luxós buffet per esmorzar

    26 de gener de 2015
    Roma Espanya
  • Puntuació mitjana: 8.4
    • +

      Habitació àmplia, neta, luminosa, fresca i confortable. Lloc original i un jardí preciós (en el claustre d'una esglèsia anglicana). Proximitat Ciutat Vella (Porta de Damasc) permet anar a peu en 5 minuts. Ampli pati permet aparcament del vehicle.

    • -

      El recepcionista es va despistar i no va retornar la tarjeta de crèdit en pagar (la meva mare també es va despista...) al fer el check out a les 05:00h del matí.

    29 de maig de 2015
    ALBERT Espanya
  • Ramada Deira

    Dubai, Unió dels Emirats Àrabs

    Des de

    € 54
    Puntuació mitjana: 7.8
    • +

      Relació qualitat preu. Esmorzar i confort habitació. Metro just davant

    2 de juliol de 2014
    Josep Espanya
  • Jumeirah Zabeel Saray

    Dubai, Unió dels Emirats Àrabs

    Des de

    € 222
    Puntuació mitjana: 8.8
    • +

      TOT

    • -

      PREU VERS SERVEIS

    4 de setembre de 2014
    andreu Espanya
  • Agripas Boutique Hotel

    Jerusalem, Israel

    Des de

    € 99
    Puntuació mitjana: 8.2
    • +

      M'afegeixo totalment al comentari d'en Sergi.

    22 de juny de 2014
    Antoni Espanya
  • Dalat Cozy Nook Hostel

    Dalat, Vietnam

    Des de

    € 5
    Puntuació mitjana: 9.7
    • +

      Hostal molt familiar. Cada dia fan un family dinner, una bona ocasió per coneixer gent si viatges sol.

    7 de juliol de 2015
    Aina Espanya
  • Centurion Cabin & Spa

    Tòquio, Japó

    Des de

    € 33
    Puntuació mitjana: 8.9
    • +

      Ubicació, el servei del personal. la continua neteja, el material que et donen per posar-te còmoda, i per el teu relax.Tele a cada cabina, I pad.

    • -

      Que algunes senyores ronquen i no està insonoritzat... Que el wifi era poc potent.

    10 de maig de 2015
    DOLORS Espanya
  • Des de

    € 42
    Puntuació mitjana: 7.9
    • +

      Habitació i llit grans (per ser Japó), a 5 min de l'estació de UENO. És un aparthotel per uns 50 euros/nit. Sensacional.

    14 de octubre de 2014
    Martí Espanya
  • lebua at State Tower

    Bangkok, Tailàndia

    Des de

    € 116
    Puntuació mitjana: 8.8
    • +

      Despres de tot un viatge ple de busos de nit, vols interns i molta avrntura, vam decidir passar la ultima nit en un hotel de luxe. Immillorable

    • -

      Potser el servei massa atent. Al bar sirocco que esta a dalt de tot de l'esifici no et seixen entrar segons com vagis vestit.

    1 de agost de 2014
    Gloria Espanya
  • Inle Lake View Resort & Spa

    Nyaung Shwe, Birmània

    Des de

    € 81
    Puntuació mitjana: 8.2
    • +

      Un hotel molt cuidat, agradable. Amb detalls. Habitacions perfectes, excursions pel llac.

    • -

      El wi-fi, fluix

    18 de juliol de 2015
    Toni Espanya
  • Lemonade Boutique Inn

    Ko Lanta, Tailàndia

    Des de

    € 7
    Puntuació mitjana: 8.5
    • +

      Personal encantador, pots llogar motos al mateix hotel, bicis gratuïtes, habitació molt ben equipada

    • -

      No fan esmorzars

    5 de maig de 2015
    Maite Espanya
  • Super Hostel

    Almaty, Kazakhstan

    Des de

    € 10
    Puntuació mitjana: 8.6
    • +

      Els responsables del hostel, molt bona gent

    28 de maig de 2015
    Vicente Espanya
  • Aquarius Beach Hotel

    Sanur, Indonèsia

    Des de

    € 43
    Puntuació mitjana: 8.7
    • +

      Excelent ubicaciò per estar tranquil.

    12 de juliol de 2015
    PERE Espanya
  • The Samar Villas & Spa Resort

    Siem Reap, Cambodja

    Des de

    € 65
    Puntuació mitjana: 8.5
    • +

      Hotelet amb poques habitacions, totes personalitzades. Tracte molt atent i amable. Restaurant amb una cuina excellent. Del tot recomanable.

    30 de juliol de 2014
    Cambra Espanya
  • Sita Norasingh Inn

    Luang Prabang, Laos

    Des de

    € 16
    Puntuació mitjana: 9
    • +

      L'atenció del propietari. Tot i no oferir esmorzar, ens va convidar a berenar un dia, un postre de fruita i llet de coco fet expresament per a nosaltres. Ens va oferir tasses per prendre el cafè que havia anat a comprar a fora de bon matí. Tot per compensar el fet de no tenir esmorzar. Una delícia de persona!

    • -

      Res. Tot perfecte

    12 de abril de 2015
    Jesus Hong Kong
  • Des de

    € 124
    Puntuació mitjana: 8.6
    • +

      Tot

    2 de abril de 2015
    Francisco Espanya
  • Singharat Guest House

    Luang Prabang, Laos

    Des de

    € 22
    Puntuació mitjana: 8.7
    • +

      En general tot.Net i ben accondicionat

    17 de juliol de 2015
    Cristina Espanya
  • Espace Kasbah Amridil

    Skoura, Marroc

    Des de

    € 25
    Puntuació mitjana: 9
    • +

      Bonito hotel junto a la kasbah Amridil. Su dueño Reda muy simpático y acogedor, nos hizo una visita muy interesante de la kasbah. La cena y el desayuno muy ricos. El gran palmeral y muchas kasbahs alrededor de la kasbah te permite dar un largo e interesante paseo.

    24 de desembre de 2014
    MONICA Espanya
  • Riad Swaka

    Marràqueix, Marroc

    Des de

    € 42
    Puntuació mitjana: 9.3
    • +

      M'ha encantat. Molt bonic, tranquil i acollidor. Un oasis dins el soroll de la ciutat. M'he sentit com a casa. El tracte excel·lent, proper i respectuós a l'hora. La terrassa increïblement agradable, amb el verd dels jardins del costat, els ocells i el silenci. Tornaré sens dubte!

    17 de juny de 2014
    Bàrbara Espanya
  • Riad Balkisse

    Marràqueix, Marroc

    Des de

    € 39
    Puntuació mitjana: 8.8
    • +

      - personal molt amable i atent - mol bona ubicacio, molt centric

    19 de octubre de 2014
    Mireia Espanya
  • Knysna Inn

    Knysna, Sud-àfrica

    Des de

    € 37
    Puntuació mitjana: 8.9
    • +

      L'hotel està molt ben situat i és fàcil de trobar. Les habitacions estàn decorades amb molt de gust, i la dutxa, una passada!!! A més tenen parquing privat!! El millor hotel relació qualitat/preu que hem estat a Sud Àfrica!!

    • -

      Res!! Tot perfecte!!!

    16 de novembre de 2014
    Anna Espanya
  • 56 Mitchell Street Guest House & Spa

    Hermanus, Sud-àfrica

    Des de

    € 50
    Puntuació mitjana: 9.1
    • +

      Un lugar encantador con una genial amfitriona, Anita. Gracias por la cálida acogida en su casa.

    • -

      La lentitud del wifi.

    4 de juliol de 2014
    Esther Espanya
  • Riad Ghali

    Marràqueix, Marroc

    Des de

    € 65
    Puntuació mitjana: 9.5
    • +

      El riad està molt ben siutat, a prop de la plaça principal Djemà-el-Fna. Tot i així, és sorprenentment silenciós. Les habitacions son netes i estan cuidades al detall. És recomanable pactar el transfer des de l'aeroport amb ells, el preu és adequat i d'altra manera el riad pot resultar difícil de trobar. El personal excel·lent, sobretot l'Abdol. Ens va donar molt bones indicacions i ens va ajudar en tot el que vam necessitar. També ens va organitzar una excursió al desert inolvidable. Gràcies!

    • -

      Ens ha agradat tot.

    29 de agost de 2014
    Helga Espanya
  • Hôtel Ksar Merzouga

    Merzouga, Marroc

    Des de

    € 35
    Puntuació mitjana: 9.2
    • +

      Hem estat dues nits i ha estat genial, molt bon tracte per part de tot el personal. Totalment recomenable.

    2 de octubre de 2014
    MANEL Espanya
  • Riad Dabachi

    Marràqueix, Marroc

    Des de

    € 47
    Puntuació mitjana: 8.3
    • +

      És un RIAD força nou i molt a prop del centre de la Medina, no és difícil de trobar . El seu personal és molt amable i pendent en tot moment de les teves necessitats

    2 de juny de 2015
    Anna Espanya
  • Auberge Cavaliers

    Aït Baha, Marroc

    Des de

    € 25
    Puntuació mitjana: 8.8
    • +

      Tot és excel·lent, la situació, el menjar, la comoditat... i el millor de tot són els propietaris. Des del primer moment et cuiden i et fan sentir com si fossis de la família. T'ajuden en tot i et donen bons consells per fer la teva estada fàcil i agradable. Molt bona gent, formidable i encantadora.

    • -

      Res, tot ha estat perfecte.

    6 de gener de 2015
    Mar Espanya
  • Riad Al Rimal

    Marràqueix, Marroc

    Des de

    € 58
    Puntuació mitjana: 8.9
    • +

      El riad es precios, molt ben decorat i te tot allo que es necessari per una bona estada. La habitacio suite diamante genial, comoda y bien quipada. El jacuzzi molt net, s'agraeix quan arribes poder fer un banyet. La ubicacio bona i tranquil.la. El personal de l'hotel molt atenta i detallista, agrair a Ismael la atencio tan agradable i la seva disponibilitat.

    • -

      No hi ha res.

    7 de juliol de 2015
    María Jesús Espanya
  • Riad Baladin

    Essaouira, Marroc

    Des de

    € 54
    Puntuació mitjana: 9.2
    • +

      Me ha gustado todo, la localitzación, las habitaciones, el jacuzzi que puedes utilitzar de manera gratuita.El personal del ryad es encantador. Muy recomendable.

    • -

      No hay nada que no me haya gustado.

    6 de abril de 2015
    Olga Espanya
  • Al Hambra Hotel

    Luxor, Egipte

    Des de

    € 14
    Puntuació mitjana: 8.8
    • +

      Establecimiento de reciente inaguración, con unas habitaciones impecables donde todavía se huele a obra nueva y madera recién cortada. Fantástica azotea donde disfrutar de unas cervezas por la noche. El ambiente relajado del west bank de Luxor es la mejor alternativa para mochileros o viajeros independientes que prefieren ver de lejos los grupos de rusos que se quedan en los grandes hoteles del east bank.

    25 de novembre de 2014
    German Espanya
  • Des de

    € 40
    Puntuació mitjana: 9.4
    • +

      Personal molt agradable, apartament acollidor i una situació perfecte

    25 de gener de 2015
    Margarita Espanya
  • Riad El Bir

    Rabat, Marroc

    Des de

    € 62
    Puntuació mitjana: 9.3
    • +

      El propietari és una bellíssima persona, l'habitació era magnífica i l'esmorzar abundant. El propietari parla espanyol, francès i una mica l'anglès.

    7 de maig de 2015
    David Espanya
  • Edificio Magico

    Tarrafal, Cap Verd

    Des de

    € 30
    Puntuació mitjana: 8.9
    • +

      Excel·lent situació a primera línia de mar a Tarrafal. Zona tranquil·la però molt a prop del centre. Personal amable i atent. Apartament ampli i molt confortable.

    19 de juliol de 2015
    Francesc Josep Espanya
  • Riad Al Nour

    Marràqueix, Marroc

    Des de

    € 49
    Puntuació mitjana: 9.3
    • +

      La situació és perfecte, en un dels carrers més autèntics de la medina! A diferencia d'altres raids o comentaris, no vam trobar que la localització fos complicada, no ens va resultar difícil arribar-hi en cap ocasió. Val la pena fer un sopar al riad i deixar-se sorprendre per un dels seus plats marroquins. Els dos gats de la família són igual d'encantadors que els seus amos ;) sense dubte, Repetiré quan torni.

    18 de novembre de 2014
    Clara Espanya
  • Dar 7 Louyat

    Fes, Marroc

    Des de

    € 50
    Puntuació mitjana: 9
    • +

      La decoració, l'ambientació, la comoditat, la terrassa i sobretot el tracte amable rebut del Bertrand, de la Saida i també de l'excel.lent cuinera, Mariam. Molt recomanable.

    • -

      Caldria millorar la senyalització de l'allotjament, almenys un cop allà.

    10 de juny de 2014
    Nuria Espanya
  • Casa Solé

    Villalba dels Arcs, Espanya

    Des de

    € 110
    Puntuació mitjana: 9.6
    • +

      M´ ha agradat la ubicació i la comoditat de les instal.lacions. Posa apartament però es una casa rural molt ben decorada. El menjador, cuiina i sala es a baix i les habitacions son a dalt amb un lavabo.

    • -

      Ho he trobat tot molt bé.

    5 de maig de 2015
    margarita Espanya
  • 4 Evora Hostel

    Évora, Portugal

    Des de

    € 45
    Puntuació mitjana: 9.2
    • +

      Instal.lacions genials. Obrigado Carlos per l'ajut i els consells. Un plaer!

    4 de juliol de 2015
    Josep Mª Espanya
  • SH Ifach

    Calp, Espanya

    Des de

    € 107
    Puntuació mitjana: 8.1
    • +

      El menjar, lo milloret

    • -

      La piscina climatitzada un poc careta.

    7 de abril de 2015
    RAFAEL FERNANDO Espanya
  • 7Seasons Apartments Budapest

    Budapest, Hongria

    Des de

    € 80
    Puntuació mitjana: 9.2
    • +

      Tot ha anat a la perfecció,la situació dels apartaments era genial . TTotalment aconsellable i evidentment si tornem sera el lloc d'elecció

    31 de març de 2015
    Anna Espanya
  • Valencia Apartmans El Carmen

    València, Espanya

    Des de

    € 71
    Puntuació mitjana: 9
    • +

      Todo perfecto, luminoso, comedor amplio, agradable. Trato amable de Peter y su predisposición para cualquier duda

    24 de novembre de 2014
    jaume Espanya
  • Hotel Ibaiondo

    Olave, Espanya

    Des de

    € 66
    Puntuació mitjana: 9.2
    • +

      El tracte i la amabilitat del personal immillorable

    29 de març de 2015
    Josep Maria Espanya
  • Hotel Garazar

    Mendexa, Espanya

    Des de

    € 78
    Puntuació mitjana: 9.3
    • +

      El trate dels propietaria,la tranquil-litat i la neteja

    • -

      Res

    26 de maig de 2015
    RAMON Espanya
  • Apartments Sandra Solitudo

    Dubrovnik, Croàcia

    Des de

    € 90
    Puntuació mitjana: 9.6
    • +

      El tracte rebut i la situació

    21 de juliol de 2015
    josep anton Espanya
  • Free Hostels Barcelona

    Barcelona, Espanya

    Des de

    € 26
    Puntuació mitjana: 9.2
    • +

      Tot molt b!.

    13 de juliol de 2014
    Abraham Espanya
  • Casa Rural Alejos

    Fago, Espanya

    Des de

    € 32
    Puntuació mitjana: 9.3
    • +

      El tracte de la mestressa de casa és excel•lent

    28 de juliol de 2015
    ADELA Espanya
  • Puntuació mitjana: 8.2
    • +

      Situació bona, a 10-15 min del centre Habitació gran i comfortable

    26 de desembre de 2014
    Anna Espanya
  • Des de

    € 75
    Puntuació mitjana: 9
    • +

      Vam estar com a casa. Tot i arribar tard, ens van atendre molt bé

    • -

      Tot ens va agradar

    12 de juliol de 2015
    Laura Espanya
  • Double Locks Chambres D'Hote

    Huelgoat, França

    Des de

    € 70
    Puntuació mitjana: 9.6
    • +

      L'habitacio esta molt be i l,esmorzar fantastic.

    • -

      La pica del lavabo es una mica petita.

    25 de juliol de 2015
    Marcel Espanya
  • El Porxo de Can Baixeres

    El Montseny, Espanya

    Des de

    Puntuació mitjana: 9.7
    • +

      Lloc amb vistes privilegiades. Aïllat del poble del Montseny, però s'hi arriba caminant (5 minuts a peu) Casa molt ben equipada. Espais amplis. Molt neta. Ideal per a família amb dos fills o més, o amb grup d'amics

    7 de octubre de 2013
    Cristina Espanya
  • My Story Hotel Rossio

    Lisboa, Portugal

    Des de

    € 119
    Puntuació mitjana: 9.3
    • +

      La situació de l'hotel és privilegiada. Excel·lent en amabilitat, neteja I molt ben insonoritzat. El llit molt confortable I la decoració de tot l'hotel encara tractant-se d'un lloc petit és molt entranyable I bonica.

    • -

      Res

    29 de juny de 2015
    GR Espanya
  • Des de

    Puntuació mitjana: 9.1
    • +

      La simpatia i amabilitat de la propietaria. El jardi i el ordre en tot

    14 de juliol de 2015
    Pedro Ramon Espanya
  • Hotel Retiro del Maestre

    Almagro, Espanya

    Des de

    € 45
    Puntuació mitjana: 9.2
    • +

      Tot!! Esmorzar amb teatre i tot! ;-)

    26 de agost de 2014
    Araceli Espanya
  • The Lisbonaire Apartments

    Lisboa, Portugal

    Des de

    € 105
    Puntuació mitjana: 9.1
    • +

      Apartament en perfectes condicions, nou, ampli i agradable. Zona comuna, al soterrani, xula, amb billar, begudes self-service, maquines gimnàs, sofàs còmodes, etc. La situació de l'apartament és òptima per accedir a peu a diverses zones de la ciutat. El metro està a tocar.

    • -

      La calefacció va per aire calent i cal controlar bé la temperatura de l'habitació, si no, per la nit, cal tenir-la en funcionament i pot ser molest. Que no hi hagi teòricament ningú a recepció les 24h pot ser un problema (a nosaltres no ens va funcionar el codi per entrar a l'edifici quan vam arribar). Ara bé, en horaris standard sempre hi vam trobar una persona que ens va atendre molt amablement.

    10 de febrer de 2015
    Socratic77 Espanya
  • Marina Palace by Intercorp Group

    Badia de Sant Antoni, Espanya

    Des de

    € 211
    Puntuació mitjana: 8.3
    • +

      Lloc tranquil, amb vistes increibles, molt ben comunicat i tracte excel.lent!! Repetirem segur!!!!

    28 de juny de 2015
    Mrosa Espanya
  • El Jardín del Convento

    Hervás, Espanya

    Des de

    € 50
    Puntuació mitjana: 9.1
    • +

      Excel·lent el tracte el lloc els esmorzars...tot

    • -

      No poguer-hi estar més dies

    28 de juliol de 2015
    Pere Espanya
  • Hotel O Parranda

    Camariñas, Espanya

    Des de

    € 25
    Puntuació mitjana: 8.6
    • +

      Tot unes grans instalacions i persones, mol simpatics

    • -

      Res tot excelent

    14 de febrer de 2015
    jordi Espanya
  • Hostal Rodri

    Granada, Espanya

    Des de

    € 25
    Puntuació mitjana: 9.6
    • +

      Sobretot la predisposició i les atencions del personal vers nosaltres.

    28 de febrer de 2015
    Josep Antoni Espanya
  • Puntuació mitjana: 9.5
    • +

      Genial todo

    9 de gener de 2015
    Jordi Espanya
  • Appartement Aloa

    Carcassona, França

    Des de

    € 150
    Puntuació mitjana: 9.4
    • +

      L'apartament és gran i confortable.

    17 de agost de 2014
    Ana Espanya
  • Haus Ringblick

    Nürburg, Alemanya

    Des de

    € 50
    Puntuació mitjana: 9.5
    • +

      M'ha agradat l'ambient del poble i la localització. L'allotjament és perfecte.

    2 de maig de 2015
    Jose Maria Espanya
  • Toc Hostel Sevilla

    Sevilla, Espanya

    Des de

    € 17
    Puntuació mitjana: 9
    • +

      Genial la ubicació, la terrasseta i el silenci. Poder fer la migdiada perquè ets a prop.

    13 de maig de 2015
    Maria Hortensia Espanya
  • Shangri La Mansion

    Mostar, Bòsnia i Hercegovina

    Des de

    € 45
    Puntuació mitjana: 9.6
    • +

      Situat a dues passes del Stari Most (pont vell). Impecablement net i amb una terrassa espectacular. S'agraeix la tranquil.litat del lloc i la discreció del personal.

    • -

      No es pot pagar amb VISA (amb cap targeta)

    8 de setembre de 2014
    Jeroni Espanya

Opinions destacades

  • Pensión Holgado

    Saragossa, Espanya

    Des de

    € 25
    Puntuació mitjana: 8,1
    • +

      Bona relacio qualitat- preu Ben situat, net,tranquil( teniem habitacio interior)

    • -

      Poca pressio d ' aigua a la dutxa

    30 de desembre de 2014
    Meritxell Espanya
  • Cal Pai

    Pardines, Espanya

    Des de

    € 85
    Puntuació mitjana: 8,5
    • +

      L,apartament, l,entorn, l,atenció de l,Annita en donar-nos tota la comoditat per la nostra estada....gràcies....

    • -

      Res

    6 de abril de 2015
    Anna Espanya
  • Camping Rio Nela

    Trespaderne, Espanya

    Des de

    € 30
    Puntuació mitjana: 7,6
    • +

      Accepten gossos dins els bungalows. El personal és molt amable. La cafeteria és molt senzilla però bona i econòmica.

    • -

      El bungalow no tenia sofà ni microones

    5 de agost de 2014
    Juan Espanya
  • Vilar Rural De Sant Hilari Sacalm

    Sant Hilari Sacalm, Espanya

    Des de

    € 76
    Puntuació mitjana: 8,3
    • +

      L'entorn, les instal.lacions i perfecte per families

    13 de setembre de 2014
    lola Espanya
  • Can Bastons

    Vilanova de la Muga, Espanya

    Des de

    € 70
    Puntuació mitjana: 8,6
    • +

      Especialment el menjar i la situació.

    • -

      Està molt msl indicat. Costa arribar-hi

    19 de setembre de 2014
    Esperanza Espanya
  • Apartamentos Mas Pinell

    Torroella de Montgrí, Espanya

    Des de

    € 140
    Puntuació mitjana: 8,3
    • +

      Bona ubicació Ambient tranquil a tota la urbanització Bona distribució de l'apartament

    • -

      Se sentien males olors (claveguera). Només es notava a l'entrada de l'apartament

    2 de setembre de 2014
    Sebastià Espanya
  • Camping Poboleda

    Poboleda, Espanya

    Des de

    € 80
    Puntuació mitjana: 8,5
    • +

      Tot és força correcte. Lloc molt tranquil i en ple contacte amb la natura. Perfecte tant per a qui vol fer vida de càmping com per a qui ho vol combinar amb visites i excursions pels pobles de la comarca.

    7 de abril de 2015
    JordideReus Espanya
  • 4R Playa Park

    Salou, Espanya

    Des de

    € 89
    Puntuació mitjana: 7,8
    • +

      Per ser un hotel gran, hi ha molta tranquil.litat. El personal del menjador molt atent. També caldria citar el personal de la neteja,que malauradament és absent en molts dels comentaris. Valoro la neteja de l'habitació i lavabo que hem trobat molt bé. L'habitació molt maca i espaiosa. Els llits molt grans i el lavabo maquíssim i nou.

    • -

      Que no entenguessin el català a recepció. Els horaris dels àpats ( dinar i sopar) massa d'hora pel client d'aquí.

    31 de juliol de 2014
    Anna Espanya
  • Hotel Rosa Dels Vents

    Sant Antoni de Calonge, Espanya

    Des de

    € 80
    Puntuació mitjana: 7,9
    • +

      Bon emplaçament, bon esmorçar.

    10 de setembre de 2014
    Antonio Espanya
  • Cesar Augustus

    Cambrils, Espanya

    Des de

    € 39
    Puntuació mitjana: 7,4
    • +

      Veure la sortida del sol del desl llit, conremplant el cap de Salou

    19 de abril de 2015
    Maria Espanya
  • Puntuació mitjana: 8
    • +

      La varietat de l'esmorzar

    • -

      Ens van donar una habitació doble i hi van afegir 2 llits supletoris (els nens tenen 9 i 11 anys) i no podíem passar per enlloc. Vam haver de treure una butaca de l'habitació per tenir una mica més d'espai

    14 de abril de 2015
    Anònim Espanya
  • Sakura Terrace

    Kyoto, Japó

    Des de

    € 72
    Puntuació mitjana: 8,7
    • +

      Habitacions espaioses. Possibilitat de poder sopar a l hotel per un preu raonable. Ubicació a la vora de l estació de Kyoto. Esmorzar típic japonès molt bo i variat.

    • -

      Les finestres de l habitació no eren prou hermètiques i passava el fred, tampoc no funcionava massa bé la calefacció. Ubicat en una zona a la vora de l estació però sense llocs de restauració al costat, bastant allunyat del centre.

    11 de gener de 2015
    Anònim Espanya
  • Be Sound Hostel

    Barcelona, Espanya

    Des de

    € 21
    Puntuació mitjana: 7,8
    • +

      Ubicació per anar al BBF.

    • -

      La dutxa i lavabo estaven molls d'aigua i bruts.

    11 de abril de 2015
    Anònim Espanya
  • Hostal Trainera

    Esterri d'Àneu, Espanya

    Des de

    € 49
    Puntuació mitjana: 7,3
    • +

      La neteja i situació habitació.

    • -

      Els endolls.

    11 de agost de 2014
    Anònim Espanya
  • Palacio de los Salcedo

    Baeza, Espanya

    Des de

    € 45
    Puntuació mitjana: 8,3
    • +

      L'espai per almorzar. El bufet de molta calitat.

    • -

      No tenir un espai on poder mantenir una tertulia.

    27 de gener de 2015
    Anònim Espanya
Tria una data d'arribada
Tria una data de sortida
Estem carregant les dades

Indica la teva adreça d'e-mail i et tornarem a enviar la confirmació

Introdueix una adreça d'e-mail vàlida

Hem tornat a enviar la confirmació que has demanat a:

Pot ser que triguis fins a 10 minuts a rebre l'e-mail

No hem pogut tornar-te a enviar la confirmació que has demanat