Comentaris autèntics de clients reals

Com funciona?

  • 1

    Tot comença amb una reserva

    Els clients només poden deixar la seva opinió si han fet una reserva. Així, ens assegurem que els nostres comentaris són de clients reals que s'han allotjat a l'establiment.

  • 2

    Continua amb un viatge

    Quan els clients s'allotgen a l'establiment, comproven si l'habitació és tranquil·la, si el personal és atent i altres coses.

  • I acaba amb un comentari

    Quan tornen del viatge, els clients ens expliquen com els ha anat. Abans d'afegir els comentaris al nostre web, mirem que no tinguin cap expressió malsonant i en comprovem l'autenticitat.

Països populars

  • Samaya Hotel Deira

    - "Ens van fer esperar bastant al registrar-nos, i més tenint en compte l hora que era (1,30) i a canvi per les molèsties ens van donar una suite i wiki gratis"

  • Glenella Guesthouse

    - "Bona localització, al carrer principal amb molt bons restaurants al costat mateix. Habitació no molt gran, però molt cuidada. Buffet d'esmorzar boníssssssim!"

  • Harbor Self Saint Emilion

    - "Tot en general, però destacaria la comoditat i confort de les seves habitacions i llits"

  • À la Chouette B&B

    - "El tracte familiar, habitació i llits confortables, l'esmorzar meravellós, la decoració de la casa, el jardí... tot."

  • Novotel München City

    - "Localització molt bona, a uns 500 metres del centre, zona molt tranquila de nit, tot gairebé nou a la molt net, piscina, sauna, bany turc...., tot fenomenal!!"

  • Pensión La Mar

    - "Tracte molt amable, proper i profesional de qualsevol membre de la familia que regenta la pensió. Tracte excel·lent. Situació òptima."

  • Brit Hôtel Marvejols

    - "Tot en general. Habitación, l'atenció de la senyora de recepció. Piscina. Parking tancat graruit. Etc.."

  • St Giles Apartments

    - "el pis i la situacio"

  • William's Houses

    - "El jacuzzi a l'apartament i les vistes... El tracte del personal L'ambient familiar"

  • Green Hill Boutique Hotel

    - "El lloc molt bonic.El menjar perfecte. Gent molt amable."

  • Lirma B&B

    - "El personal és encantador i l.esmorzar boníssim!!!!!!!"

  • HOTEL MYSTAYS Kyoto Shijo

    - "Tracte del personal. Habitacions grans. Un supermercat Fresco molt ben servit a la cantonada. Moltes línees d'autobús passen per davant de l'hotel. Insonorització. Netedat."

  • Traders Hotel Kuala Lumpur

    - "vista torres petrones"

  • The Old Lady

    - "L'espai i el personal"

  • ApartFlat Mariacka

    - "El carrer i l'apartament, zona amb molt d'encant."

  • Casa Pinha

    - "Les instal.lacions i la tranquilitat"

  • Hostel Makarena

    - "L'amabilitat del personal. La seva situació."

  • Dang Derm Hotel

    - "El personal és molt atent i intenta ajudar-te en tot. Les instal•lacions estan molt bé pel preu que pagues i està molt ben situat."

  • Selvili Kosk

    - "Jardí, decoració, amabilitat"

  • Fifty NYC-an Affinia hotel

    - "La seva localització, el tracte del personal i l estat de la habitació. Genial!"

Opinions recents

Hotels més recomanats

  • Amèrica Central
  • Nord-amèrica
  • Àsia
  • Europa
  • Oceania
  • Àfrica
  • Orient Mitjà
  • Sud-amèrica
  • El Carib
  • Hotel El Encanto

    Cahuita, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 9,3
    • +

      L'hotel es genial!!! Molt acollidor. Les habitacions espaioses i amb un encant especial, totes cobertes de fusta. L'atenció de la gent es molt bona, els consells de l'Alex, els esmorzars. Molt i molt recomanable. Hotel genial! Muy recomendable. La situacion es ideal, las habitaciones espaciosas y con encanto, cubiertas de madera, muy acogedoras. La atención de la gente que lo lleva es muy buena.

    7 de febrer de 2016
    Laia Espanya
  • Arenal Observatory Lodge & Spa

    El Castillo de La Fortuna, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 8,8
    • +

      La situació, el lloc, comoditat ... excel.lent

    25 de agost de 2015
    Maria Espanya
  • Cabinas Icaco Tortuguero

    Tortuguero, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 8
    • +

      La situació i la neteja

    • -

      L, habitació era massa fosca i amb olor a humitat. Pel preu està massa sobrevalorada. Ens va tocar l, habitació més apartada q donava al ciment i no al jardí.

    20 de juliol de 2016
    Estefania Espanya
  • El Faro Beach Hotel

    Manuel Antonio, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 8,2
    • +

      Situació excel·lent si es vol visitar el parc Manuel Antonio. L'hotel està a dalt d'una pujada immensa però ho compensen pujan-te les maletes amb un cotxe-carret. Excelent situation if you plan to visit the Manuel Antonio Park. The hotel is found in a high hill but they compensate it bringing your luggage with a kind of small car

    • -

      L'habitació feia olor a humitat i hi havia bitxerts morts a sobre el llit. Personalment creiem que és un hotel que intenta semblar de categoria però es queda pel camí. The room smelled musty and there was some small insects dead on the bed. On our opinion,it is a hotel which tries to look like as first class but it does not really achieve it.

    29 de maig de 2016
    ORIOL Espanya
  • lebua at State Tower

    Bangkok, Tailàndia

    Puntuació mitjana: 8,8
    • +

      Molt bona atenció del personal del hotel.

    6 de setembre de 2015
    Ana Isabel Espanya
  • De Talak Hostel

    Bangkok, Tailàndia

    Puntuació mitjana: 8,3
    • +

      Tot,un lloc fantastic amb un personal i jefa sempre atents a qualsevol petició.Una illa a Khlong Toei, prop del metro i al costat del mercat.

    23 de gener de 2016
    Josep Espanya
  • Hotel ICON

    Hong Kong, Hong Kong

    Puntuació mitjana: 9,3
    • +

      L'esmorçar es maravellòs i el gimnàs està perfecte, la piscina també està molt bé i el servei es magnífic.

    6 de juny de 2016
    IGNACIO Espanya
  • Traders Hotel Kuala Lumpur

    Kuala Lumpur, Malàisia

    Puntuació mitjana: 9
    • +

      Llit gran i comode. Situacio immillorable

    • -

      Moqueta al terra. Està una mica antiquat

    12 de abril de 2016
    Maria Espanya
  • Miyajima Guest House Mikuniya

    Miyajima, Japó

    Puntuació mitjana: 9,6
    • +

      En senyor de la casa molt atent a tot i molt amable. No podríem demanar mes. Ens ha fet sentir com a casa

    • -

      Res

    22 de maig de 2016
    Noé Espanya
  • Oyado Koto No Yume

    Takayama, Japó

    Puntuació mitjana: 9,2
    • +

      L'encant d'un allotjament tradicional sense renunciar a les comoditats modernes

    22 de octubre de 2015
    Josep Espanya
  • Eastin Grand Hotel Sathorn

    Bangkok, Tailàndia

    Puntuació mitjana: 9,2
    • +

      Habitacio fantastica Restauracio execel.lent

    17 de abril de 2016
    Maria Teresa Espanya
  • Furama Silom Hotel

    Bangkok, Tailàndia

    Puntuació mitjana: 7,9
    • +

      L'esmorzar buffet és molt complert, les habitacions molt netes i espaioses, igual que el bany.

    • -

      De vegades feia massa calor als passadissos

    8 de juny de 2016
    ALBA Espanya
  • Royal Park Hotel The Shiodome

    Tòquio, Japó

    Puntuació mitjana: 8,9
    • +

      Habitació gran i molt confortable, magnífiques vistes, bany impecable, excel·lent bufet d'esmorzar. Ubicació molt convenient, amb connexió directa amb l'estació de Shimbashi (metro i JR), i a 5 minuts a peu de Ginza. Large, comfortable room , with great views , bathroom spotless , excellent breakfast buffet. Very convenient location , with direct connection to Shimbashi Station (JR and metro), 5 minutes walk to Ginza.

    • -

      -

    3 de setembre de 2015
    Teresa Espanya
  • FM7 Resort Hotel - Jakarta Airport

    Tangerang, Indonèsia

    Puntuació mitjana: 8,2
    • +

      Molt proper al Aeroport Muy cercano al Aeropuerto Close to the Airport

    23 de octubre de 2014
    LLuis Espanya
  • Mitsui Garden Hotel Okayama

    Okayama, Japó

    Puntuació mitjana: 8,6
    • +

      Al costat de l'estació de jr I d'un super centre comercial I de molta oferta de restaurants al costat, super bona ubicació I alhora tranquil. Wifi molt bo. Onsen correcte amb dues cadires de massatge brutals. Tamany habitacions molt bo per ser japó!

    • -

      Vam fer un dia buffet d'esmorzar que es molt correcte, però si no el tens inclòs, tens mil ofertes més econòmiques a la vora

    29 de setembre de 2015
    Susana Espanya
  • Royal Park Hotel The Kyoto

    Kyoto, Japó

    Puntuació mitjana: 9,1
    • +

      Instal·lacions modernes. Perfectament situat, a uns minuts de Pontocho i del barri de Gion.

    31 de agost de 2015
    Anònim Espanya
  • Tara Place

    Bangkok, Tailàndia

    Puntuació mitjana: 8,8
    • +

      Bona ubicacio.Personal molt eficiente.molt bon llit I habitación. Neta, cuidada, amb gust. Aprop de centre turístico de Kao San. Molts llocs per menjar, de tots els niveles. Cada día tienen trasllat fins al Palau Reial, al bell mig dels centres visitables mes importants.

    • -

      Res.

    25 de novembre de 2015
    JUAN Espanya
  • Hotel Grand Arc Hanzomon

    Tòquio, Japó

    Puntuació mitjana: 8,8
    • +

      El llit era comode, el lavabo era net, les vistes eren espectaculars. La situacio molt bona per moure's en metro, i al costat del jardi del Palau Imperial.

    • -

      Era una mica petit i no caviem be amb les maletes...

    7 de abril de 2016
    Raquel Espanya
  • Oyado Tsukiusagi

    Miyajima, Japó

    Puntuació mitjana: 9,4
    • +

      La mastressa molt amable i el hotel era preciós

    2 de abril de 2016
    Marta Espanya
  • HOTEL MYSTAYS Kanazawa

    Kanazawa, Japó

    Puntuació mitjana: 9
    • +

      L'esmorçar era molt ampli combinant menjar occidental i oriental (val molt la pena), l'habitació molt gran i el llit molt cómode :)

    • -

      res tot era perfecte :)

    19 de juliol de 2016
    MireiaRM Espanya
  • Marina Bay Sands

    Singapur, Singapur

    Puntuació mitjana: 8,7
    • +

      vistas espectaculares, vale la pena habitaciones en pisos altos. Nos hicieron upgrate por estar en la luna de miel. La piscina un lujo. Pudimos hacer el check in antes de hora. No probamos el desayuno

    14 de maig de 2016
    Paula Espanya
  • Village Kyoto

    Kyoto, Japó

    Puntuació mitjana: 8,5
    • +

      L es mortar el pots guards per fer un apat

    • -

      Res

    11 de juliol de 2016
    Olga Espanya
  • Thai Thai Sukhothai Guesthouse

    Sukhothai, Tailàndia

    Puntuació mitjana: 9,3
    • +

      Meravellós, l' atenció un 10! L' hotel un 10! Molt ben situat

    30 de octubre de 2015
    viatgera Espanya
  • Super Hotel Lohas Akasaka

    Tòquio, Japó

    Puntuació mitjana: 9,2
    • +

      La situació, el personal, la neteja, el onsen. a prop del metro. El llit ès molt confortable. Pots triar el coixí segons el teu gust de duressa.

    • -

      L'habitació es petita per una larga estada. Y no té armari; es a dir si portes maletes grans les has de tenir pel mig de l'habitació.

    14 de maig de 2016
    RAFAELTENEDOR Espanya
  • Piece Hostel Kyoto

    Kyoto, Japó

    Puntuació mitjana: 9,3
    • +

      Molt bona relació qualitat-preu. Tot i ser un alberg és molt millor que molts dels hotels a on hem anat. Molt net i nou. El llit enorme. Et deixen la tovallola i xancles.

    • -

      L'habitació era petita i feia una mica de calor.

    10 de maig de 2016
    Jordi Espanya
  • Mitsui Garden Hotel Ginza Premier

    Tòquio, Japó

    Puntuació mitjana: 8,8
    • +

      Espectacular!

    4 de maig de 2016
    LAURA Espanya
  • Kikunoya

    Miyajima, Japó

    Puntuació mitjana: 8,6
    • +

      Habitació còmoda, zona tranquila a 5 minuts de la zona de temples, banys comuns genials. Vam passar una estada perfecta.

    • -

      Com a la majoria de llocs al Japó, el personal parla molt poc anglès. Tot i així sempre t'acabes entenent, però hauria estat més còmode si algú del personal hagués parlar anglès fluid.

    12 de maig de 2016
    Anònim Espanya
  • Urbain Hiroshima Central

    Hiroshima, Japó

    Puntuació mitjana: 8,6
    • +

      Habitació petita però moderna. Ben situat. Nou i ben net. Molt bona qualitat preu.

    17 de juliol de 2016
    Ramon Gràcia Espanya
  • Hotel Sunroute Plaza Shinjuku

    Tòquio, Japó

    Puntuació mitjana: 8,5
    • +

      L'hotel està molt ben situat. Just al costat de l'estació de Shinjuku (4 minuts caminant) però en un carrer força tranquil. És un hotel gran, d'estil occidental. La relació qualitat/preu és excel·lent. Recomanaria aquest hotel a qui hagi d'anar a Tokio.

    • -

      l'habitació és petita, però això és l'habitual al Japó.

    24 de agost de 2015
    Toni Espanya
  • Mitsui Garden Hotel Kyoto Shijo

    Kyoto, Japó

    Puntuació mitjana: 8,4
    • +

      Bon esmorzar. disposa de banys tipus onsen.

    • -

      Res.

    26 de agost de 2015
    Joan Xavier Espanya
  • K's House Takayama - Quality Hostel

    Takayama, Japó

    Puntuació mitjana: 8,9
    • +

      Molt a prop de l'estació de JR Personal molt amable

    17 de juliol de 2016
    Natàlia Espanya
  • Kyoto Century Hotel

    Kyoto, Japó

    Puntuació mitjana: 8,9
    • +

      Molt a prop de la estaciò. Buffet d'esmortzar assortit i de qualitat. Habitación ample amb llits molt confortables.

    • -

      El café del buffet dolent encara que es habitual a tots els hotels del mon.

    1 de setembre de 2015
    Jorge Espanya
  • HOTEL MYSTAYS Kyoto Shijo

    Kyoto, Japó

    Puntuació mitjana: 8,4
    • +

      Bona situacio

    • -

      Habitació massa petita

    15 de novembre de 2015
    Cristina Espanya
  • Sakuraya

    Miyajima, Japó

    Puntuació mitjana: 8,9
    • +

      És un luxe poder quedar-se a dormir a la illa..i aquest hotel està a molt ben situat. L'habitació tradicional és bastant còmode, i fa gràcia dormir en un futon sobre el tatami (almenys 1 nit)

    • -

      Per dir alguna cosa, que el lavabo és molt petit..

    18 de juliol de 2016
    Guillem Espanya
  • Hotel Delamar - Adults Only

    Lloret de Mar, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,5
    • +

      El bufet lliure era molt variat, el llit molt còmode

    • -

      No hi ha plaça de parking per totes les persones que s'estàn allotjant a l'hotel

    10 de juliol de 2016
    Edu Espanya
  • Estança La Pau - Adults Only

    Malla, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,7
    • +

      Tot

    17 de juliol de 2016
    SILVIA GENER Espanya
  • Casa Matilda Bed and Breakfast

    Corçà, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,6
    • +

      L'esmorzar excel·lent, producte de qualitat i molt casolà. El tracte de la parella que regenta la casa, fantàstic. Et fan sentir com a casa.

    24 de febrer de 2016
    Jordi Espanya
  • Aparthotel K

    Figueres, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,7
    • +

      L'atencio a recepció excepcional. Et fan sentir com a casa teva amb molta informació sobre llocs per visitar i restaurants on sopar. Apartament molt cuidat i net. Felicitats!!!!!

    17 de juliol de 2016
    sonia Espanya
  • Hotel El Ciervo

    Vielha, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,6
    • +

      Persones a recepció extraordinàriament amables. Decoració exquisita. Esmorzar cuidadíssim. Ben situat.

    • -

      tot molt bé en Gral. Llit millorable.

    9 de juliol de 2016
    Joan Espanya
  • The Museum Apartments

    Figueres, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,7
    • +

      La situació de l'apartament,l'amabilitat de la persona responsable.

    18 de maig de 2016
    Anna Espanya
  • Mas la Serra

    Serra de Pruit, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,6
    • +

      Tot estava molt bé, un bon esmorzar i el personal molt agradable.

    • -

      Els coixins, podríen ser un pèl més còmodes.

    11 de juliol de 2016
    Miquel Espanya
  • Mas Vilosa Bed and Breakfast

    Corçà, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,7
    • +

      esmorssar al costat de la pisc, tran quilitat iel tracte dels propietaris

    19 de juliol de 2016
    montse i joan Espanya
  • Hostal La Lolita

    Sant Martí Vell, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,7
    • +

      En primer lloc l'atenció d'en Quim i la Roser, que són encantadors i fan que l'estancia sigui encara més agradable i encisadora.La casa es preciosa, plena d petits racons acollidors i tant l esmorzar com el sopar bonisssim!

    • -

      res

    19 de juliol de 2016
    Mireia Espanya
  • Apartamentos Les Picardes

    Espot, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,8
    • +

      Ubicació fantàstica, lloc tranquil ideal per desconnectar, totes les comoditats, l´apartament molt complet i ampli

    19 de juliol de 2016
    Carme Espanya
  • El Palauet de Monells

    Monells, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,5
    • +

      Tot molt bé. Un lloc preciós portar per persones molt amables i generoses. L'esmorzar genial!

    2 de maig de 2016
    Glòria Espanya
  • Casa Leonardo

    Senterada, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,5
    • +

      Tracte familiar, molta atenció. El sopar I esmorzar espectaculars, sobretot en quantitat. Estància qualitat-preu insuperable

    • -

      No hi ha nota negativa en el meu pas per Casa Leonardo

    19 de juliol de 2016
    Vicenç Espanya
  • Sport Hotel Hermitage & Spa

    Soldeu, Andorra

    Puntuació mitjana: 9,4
    • +

      tot.

    • -

      res.

    5 de març de 2016
    xavier Espanya
  • Satori B&B

    Sant Joan de les Abadesses, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,6
    • +

      el lloc , el jardi,

    • -

      res

    20 de maig de 2016
    Angela Espanya
  • Mas Rubió

    Joanetes, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,4
    • +

      L'esmorzar boníssim. Embotits de la terra, melmelades artesanes. El tracte molt proper i agradable. Ideal per anar amb nens.

    5 de juliol de 2016
    Xavier Espanya
  • Hotel Colomers

    Salardú, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,5
    • +

      Esmorzar molt complet Tracte molt cordial i molt bo Detalls molt pensats 100 per 100 recomanable

    6 de juliol de 2016
    Miquel Espanya
  • Aparthotel Spa Areu

    Àreu, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,5
    • +

      Tot molt bé.

    • -

      No vam llegir la lletra petita i l'spa era de pagament, però ens van fer molt bon preu!

    30 de juny de 2016
    Nadia Espanya
  • Tramuntana Hotel

    Cadaqués, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,5
    • +

      Bon tracte, bona situació, habitació impecable. Si puc, hi tornaré :)

    2 de juliol de 2016
    Ricard Irlanda
  • Hotel de la Moneda

    Castelló d'Empúries, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,5
    • +

      Habitació àmplia i molt confortable. Les persones de l'hotel molt amables. Esmorzar molt complet

    16 de juliol de 2016
    Teresa Espanya
  • El Pedrís

    El Pont de Suert, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,5
    • +

      l'atenció de la parella q ho porta, excel·lent. Esmorzar abundant i bo.

    19 de juliol de 2016
    Ana Espanya
  • Casa Rural La Comella

    Tírvia, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,5
    • +

      Tot perfecte. Habitació acollidora, vistes molt maques, personal amable, bon esmorzar, llit comodíssim

    18 de juliol de 2016
    marcta Espanya
  • Mas Trobat

    Juià, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,5
    • +

      El esmorça, l'hospitalitat, el lloc. Perfecte

    14 de juny de 2016
    Eduard Espanya
  • Hotel Cal Piteu

    Guisona, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,4
    • +

      Tot perfecte, l'hotel impressionant...ampli, cómode, net...el personal agradable. M'agradat que hi hagui una tenda abaix i els preus del restaurant molt económics. M'ha sorprés gratament la dinámica de l'esmorzar (com a casa) i no faltava de res. Cal agrair una habitació amb persiana (somfy per cert) i que no entri llum al matí. Sens dubte ho recomano i hi tornaria. Per mi 5 estrelles.

    • -

      Per ficar alguna pega...les habitacions no tenen minibar i a l'estiu s'agraeix poder deixar alguna beguda fresca o algo de menjar....tot queda compensat ja que pots deixar lo que vulguis a la nevera del menjador.

    26 de juny de 2016
    Azara Espanya
  • Allotjament Marjal - Adults Only

    El Poblenou del Delta, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,4
    • +

      Habitació àmplia i molt confortable, amb tot el necessari i ben decorada; com tot l'hotel, amb molt d'encant i bon gust. Esmorzar variat i deliciós. Hotel molt ben situat, amb vistes sobre els arrossars i en un poble amb molt bona restauració. I sobretot personal amabilíssim: Sisco, Rebeca... Per aconsellar a tothom i per repetir.

    10 de juliol de 2016
    SANTIAGO Espanya
  • Hostalet de Begur - Adults Only

    Begur, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,5
    • +

      Localització i instal•lacions immillorables, la realitat supera les expectatives. Personal molt atent que ens ha fet sentir com a casa. Afegir que en destaquem el matalàs per la seva comoditat i la dutxa, que ens ha maravellat per la seva practicitat. En els detalls és on està la diferència.

    19 de juliol de 2016
    Cèlia Espanya
  • Casa Marcial

    Besalú, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,4
    • +

      L'entorn és xulíssim,l'habitació molt còmode i neta,gran esmorzar,i la noia de recepció excepcionalment trempada

    • -

      Piscina molt petita

    8 de juliol de 2016
    Josep Espanya
  • Can Segura Hotel

    Sant Feliu de Guíxols, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,1
    • +

      Només entrar a l'hotel ja es respira aires mediterranis... L'habitació és bonica i romàntica, espaiosa, amb decoració senzilla i agradable, amb parquet, el llit moooolt còmode, un labavo amb tots els detalls, sabonets, complements, tovalloles ben blanques i amb bona olor... Vam sopar i vam menjar molt bé. L'hotel està en una ubicació immillorable, a mitja cantonada del mar i al centre de Sant Feliu de Guíxols, a prop de tot el que es necessita per una bona estada.

    • -

      No vam agafar esmorzar perquè vam valorar que pagar 18 euros per dues persones era excessiu, vam anar a una cafeteria a prop. No tenim més coses negatives a comentar.

    31 de maig de 2016
    Gemma Espanya
  • Hotel La Freixera

    Solsona, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,4
    • +

      L'atenció del personal. L'edifici on està ubicat l'hotel

    11 de juliol de 2016
    Joel Espanya
  • B&B Hostalet dels Indians

    Begur, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,4
    • +

      Petit hotel emergent que cuida el detall al màxim aprofitant el potencial d'una casa catalogada. Les bones sensacions et transporten sens dubte al passat.

    • -

      Tracte extrem i personalitzat dels seus propietaris que pot fins i tot a aclaparar al client

    5 de juliol de 2016
    Anna Espanya
  • Hotel Rantiner

    Taüll, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,3
    • +

      El personal molt amable. La situació i l'esmorzar excel.lents

    19 de juliol de 2016
    Anna Espanya
  • Riad Palau

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 9,5
    • +

      L'amabilitat amb la qual et tracten. Tot molt bé.

    • -

      Tot ha estat al meu gust.

    14 de agost de 2015
    Mireia Espanya
  • Riad Diana

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 8,9
    • +

      Bona ubicació a 10 minuts caminant de la plaça Jemaa El Fnaa, habitacions netes i bon esmorzar.

    1 de febrer de 2016
    Anònim Espanya
  • Riad De Vinci & SPA

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 9,1
    • +

      Esmorzar boníssim i abundant. Habitacions molt còmodes

    15 de febrer de 2016
    Andrea Espanya
  • Ryad Alya

    Fes, Marroc

    Puntuació mitjana: 9,5
    • +

      Uns esmorzars bosissims! tot molt be Us ho recomanem!

    19 de maig de 2016
    Olgas Gil Espanya
  • Riad Andalla

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 9,3
    • +

      Lloc perfecte per la situacio i el personal del Riad.

    29 de març de 2016
    Joan Espanya
  • Riad Dar Alsaad

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 9,1
    • +

      El servei és molt atent, el menjar molt bo, les habitacions netes i confortables. El lloc perfecte per descansar abans o després d'un trekking per el Atles. Hem estat encantats

    21 de abril de 2016
    Roser Espanya
  • Riad Alamir

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 8,9
    • +

      Esmorzar molt bó. Tracte del personal. Tranquil·litat

    2 de març de 2016
    JORDI Espanya
  • Dar El Paco

    Essaouira, Marroc

    Puntuació mitjana: 9
    • +

      La tranquil·litat i la situació. Personal amable. Relació qualitat-preu immillorable. Ambient familiar.

    2 de març de 2016
    JORDI Espanya
  • Hotel Molino

    Xauen, Marroc

    Puntuació mitjana: 8,7
    • +

      La terrasseta de baix!

    22 de maig de 2016
    Marc Unió Espanya
  • Hotel & Spa Dar Bensouda

    Fes, Marroc

    Puntuació mitjana: 9,3
    • +

      Soc arquitecta i el millor l'arquitectura i la decoració. Magnífics. Anava amb la meva filla i van viure una experiència a el spa fantàstica.

    • -

      Potser la comunicació amb el personal

    1 de abril de 2016
    Josie Espanya
  • Riad Rose Du Desert

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 8,9
    • +

      L'esmorzar està molt bé

    • -

      Habitació humida

    9 de febrer de 2016
    Albert Espanya
  • Riad Balkisse

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 8,7
    • +

      Molt bona situació i personal molt amable. Esmorzar casolà senzill però suficient i molt bo. Molt bona relació qualitat-preu.

    21 de gener de 2016
    Carla Espanya
  • Dar El Kheir

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 7,7
    • +

      El personal molt amable, el Riad molt tranquil i agradable. I la situació perfecte, dins la Medina peró no en el follón.

    21 de maig de 2016
    Oriol Espanya
  • Riad Alwachma

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 9,4
    • +

      L'atenció del personal El servei d'esmorzar a la terrassa

    • -

      El bany de la nostre habitació feia olor de clavaguera.

    2 de novembre de 2015
    José Oriol Espanya
  • Riad Palais Des Princesses

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 8,9
    • +

      El pati d'entrada i el confort d les habitacions

    17 de gener de 2016
    pelaia Espanya
  • Dar Yanis

    Rabat, Marroc

    Puntuació mitjana: 8,8
    • +

      Lesmorzar molt bó, el Riad situat dins la medina.

    • -

      El lavabo feia mala olor.

    9 de abril de 2016
    MONICA Marroc
  • Maison Adam

    Fes, Marroc

    Puntuació mitjana: 8,2
    • +

      Casa d'hostes ben decorada, semblant a Riad. Ubicació, a una zona tranquil·la i bonica de la medina de Fes.

    • -

      El bany potser és un xic senzill. L'esmorzar molt simple i bàsic

    8 de juny de 2016
    MARC Espanya
  • Dar Zambra

    Xauen, Marroc

    Puntuació mitjana: 8,9
    • +

      La casa ha estat magníficament restaurada seguint tècniques tradicionals L'equipament i mobiliari garanteixen un alt confort Hi ha diversitat d'espais per a esmorzar i llegir El tracte és molt acollidor sense ser asfixiant

    • -

      Solament que per la configuració del poble la casa està ubicada en un lloc alt, amb carrerons i escales pel mig. Si es porten maletes i es té una edat cal tenir-ho en compte. El planell facilitat pel propietari amb tota la bona voluntat ajuda poc la primera vegada, cal que algú t'acompanyi.

    22 de març de 2015
    jordi Espanya
  • Riad Jnane Mogador

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 8,3
    • +

      Esta ben situatat

    25 de març de 2015
    Anònim Espanya
  • Dar Lalla Kenza

    Fes, Marroc

    Puntuació mitjana: 8,3
    • +

      L'habitació espaiosa i molt ben decorada. És un Riad molt ben decorat i cuidat al cor de la Medina de Fes.

    • -

      L'esmorzar és molt senzill i bàsic. És un xic complicat de trobar, quan s'hi arriba per primer cop.

    8 de juny de 2016
    MARC Espanya
  • Sindi Sud

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 7,8
    • +

      Situació excel•lent, prop de la plaça de Jemna el fna i l'habitació es petita pero suficient, el personal molt amable, t'ajuden a tot el que necessites i t'aconsellen molt be, l'esmorzar d'allí molt be, i en temes de neteja molt bé també

    • -

      Des de les habitacions es sent molt el seroll de la gent que esta per fora, pel pasillo del riad, com si les parets fossin primes, i se sent el seroll, pero no es continuu.

    10 de desembre de 2015
    Anònim Espanya
  • Ibis Casablanca City Center

    Casablanca, Marroc

    Puntuació mitjana: 6,8
    • +

      Esmorzar amb Buffet lliure complert amb varietat de menjar, sucs naturals i té marroquí. Hotel situat al costat estació tren i a prop de la plaça Mohamed V

    • -

      El tracte del personal correcte, però només tenen nocions d'anglès.

    17 de maig de 2016
    Pepa Espanya
  • Relax Airport

    Nouaseur, Marroc

    Puntuació mitjana: 7,1
    • +

      Proximitat a l'aeroport.. Shuttle service

    • -

      Esmorzar fluixet

    5 de abril de 2016
    Ramon Espanya
  • Ibis Tanger City Center

    Tànger, Marroc

    Puntuació mitjana: 7,2
    • +

      Ubicació al costat de la estació, però lluny de la Medina

    • -

      Aïllament acústic deficient

    22 de març de 2016
    Ramon Espanya
  • Riad Amssaffah

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 6,3
    • +

      Llit

    • -

      Soroll al pati comú fins les 2 del matí.... Sense a/a dos dies en Agost

    3 de agost de 2015
    Anònim Espanya
  • Novotel Casablanca City Center

    Casablanca, Marroc

    Puntuació mitjana: 6,9
    • +

      La localización especialmente

    23 de juny de 2015
    Santiago Espanya
  • Dar Omar Khayam

    Tànger, Marroc

    Puntuació mitjana: 7,6
    • +

      Una caseta colonial amb cert encant i un jardí molt còmode.

    • -

      Falta calefacció a l'hivern

    31 de desembre de 2014
    Raimon Espanya
  • Le Royal Meridien Beach Resort & Spa Dubai

    Dubai, Unió dels Emirats Àrabs

    Puntuació mitjana: 8,8
    • +

      El hotel es maravilloso y la atencion personalitzada excelente.

    5 de juliol de 2016
    Laura Espanya
  • Premier Inn Dubai International Airport

    Dubai, Unió dels Emirats Àrabs

    Puntuació mitjana: 8,3
    • +

      Un hotel molt correcte per passar una nit a prop de l'aeroport. Té un Costa Café a l'entrada que està molt bé per esmorzar o comprar un entrepà a qualsevol hora. També funciona molt bé el bus transfer gratuït a l'aeroport i al Dubai Mall.

    • -

      Sobre el mapa sembla que gairebé es pugui anar caminant des de l'aeroport a l'hotel. A la realitat cal esperar el bus de l'hotel que fa un llarg trajecte i dóna una gran volta per arribar-hi. Per una mica més de temps es pot dormir a Dubai.

    14 de febrer de 2016
    Anna Espanya

Opinions destacades

  • Cal Pai

    Pardines, Espanya

    Puntuació mitjana: 8,2
    • +

      L,apartament, l,entorn, l,atenció de l,Annita en donar-nos tota la comoditat per la nostra estada....gràcies....

    • -

      Res

    6 de abril de 2015
    Anna Espanya
  • Camping Rio Nela

    Trespaderne, Espanya

    Puntuació mitjana: 7,4
    • +

      Accepten gossos dins els bungalows. El personal és molt amable. La cafeteria és molt senzilla però bona i econòmica.

    • -

      El bungalow no tenia sofà ni microones

    5 de agost de 2014
    Juan Espanya
  • Vilar Rural De Sant Hilari Sacalm

    Sant Hilari Sacalm, Espanya

    Puntuació mitjana: 8,3
    • +

      L'entorn, les instal.lacions i perfecte per families

    13 de setembre de 2014
    lola Espanya
  • Can Bastons

    Vilanova de la Muga, Espanya

    Puntuació mitjana: 8,5
    • +

      Especialment el menjar i la situació.

    • -

      Està molt msl indicat. Costa arribar-hi

    19 de setembre de 2014
    Esperanza Espanya
  • Apartamentos Mas Pinell

    Torroella de Montgrí, Espanya

    Puntuació mitjana: 8,2
    • +

      Bona ubicació Ambient tranquil a tota la urbanització Bona distribució de l'apartament

    • -

      Se sentien males olors (claveguera). Només es notava a l'entrada de l'apartament

    2 de setembre de 2014
    Sebastià Espanya
  • Camping Poboleda

    Poboleda, Espanya

    Puntuació mitjana: 8,2
    • +

      Tot és força correcte. Lloc molt tranquil i en ple contacte amb la natura. Perfecte tant per a qui vol fer vida de càmping com per a qui ho vol combinar amb visites i excursions pels pobles de la comarca.

    7 de abril de 2015
    JordideReus Espanya
  • 4R Playa Park

    Salou, Espanya

    Puntuació mitjana: 7,7
    • +

      Per ser un hotel gran, hi ha molta tranquil.litat. El personal del menjador molt atent. També caldria citar el personal de la neteja,que malauradament és absent en molts dels comentaris. Valoro la neteja de l'habitació i lavabo que hem trobat molt bé. L'habitació molt maca i espaiosa. Els llits molt grans i el lavabo maquíssim i nou.

    • -

      Que no entenguessin el català a recepció. Els horaris dels àpats ( dinar i sopar) massa d'hora pel client d'aquí.

    31 de juliol de 2014
    Anna Espanya
  • Hotel Rosa Dels Vents

    Sant Antoni de Calonge, Espanya

    Puntuació mitjana: 8,1
    • +

      Bon emplaçament, bon esmorçar.

    10 de setembre de 2014
    Antonio Espanya
  • Cesar Augustus

    Cambrils, Espanya

    Puntuació mitjana: 7,4
    • +

      Veure la sortida del sol del desl llit, conremplant el cap de Salou

    19 de abril de 2015
    MVILADO5 Espanya
  • Hotel Restaurant Pessets & SPA

    Sort, Espanya

    Puntuació mitjana: 8,1
    • +

      La varietat de l'esmorzar

    • -

      Ens van donar una habitació doble i hi van afegir 2 llits supletoris (els nens tenen 9 i 11 anys) i no podíem passar per enlloc. Vam haver de treure una butaca de l'habitació per tenir una mica més d'espai

    14 de abril de 2015
    Anònim Espanya
  • Sakura Terrace

    Kyoto, Japó

    Puntuació mitjana: 8,6
    • +

      Habitacions espaioses. Possibilitat de poder sopar a l hotel per un preu raonable. Ubicació a la vora de l estació de Kyoto. Esmorzar típic japonès molt bo i variat.

    • -

      Les finestres de l habitació no eren prou hermètiques i passava el fred, tampoc no funcionava massa bé la calefacció. Ubicat en una zona a la vora de l estació però sense llocs de restauració al costat, bastant allunyat del centre.

    11 de gener de 2015
    Anònim Espanya
  • Be Sound Hostel

    Barcelona, Espanya

    Puntuació mitjana: 7,8
    • +

      Ubicació per anar al BBF.

    • -

      La dutxa i lavabo estaven molls d'aigua i bruts.

    11 de abril de 2015
    Anònim Espanya
  • Hostal Trainera

    Esterri d'Àneu, Espanya

    Puntuació mitjana: 7,3
    • +

      La neteja i situació habitació.

    • -

      Els endolls.

    11 de agost de 2014
    Anònim Espanya
  • Palacio de los Salcedo

    Baeza, Espanya

    Puntuació mitjana: 8,4
    • +

      L'espai per almorzar. El bufet de molta calitat.

    • -

      No tenir un espai on poder mantenir una tertulia.

    27 de gener de 2015
    Anònim Espanya

Indica la teva adreça d'e-mail i et tornarem a enviar la confirmació

Introdueix una adreça d'e-mail vàlida

Hem tornat a enviar la confirmació que has demanat a:

Pot ser que triguis fins a 10 minuts a rebre l'e-mail

No hem pogut tornar-te a enviar la confirmació que has demanat

Gestiona una reserva activa

  • Canvia les dates
  • Edita les dades del client
  • Contacta amb l'allotjament
  • Canvia't a una categoria superior
  • Cancel·la la reserva
  • I molt més...