proverenih recenzija stvarnih gostiju

Kako funkcioniše?

  • 1

    Sve počinje rezervacijom

    Jedini način da i vi ostavite recenziju je da rezervišete smeštaj. Tako znamo da recenzije stižu od pravih gostiju koji su boravili u objektu.

  • 2

    Zatim sledi putovanje

    Tokom posete objektu, naši gosti mogu da provere da li su sobe tihe, da li je osoblje ljubazno i još mnogo toga.

  • I na kraju, recenzija

    Posle putovanja gosti dele svoje utiske sa nama. Mi proveravamo da li recenzije sadrže bezobrazne reči i da li su autentične, a zatim ih objavljujemo.

Nedavne recenzije

  • Stelakis Beach

    Limenarija, Grčka

    Prosečna ocena gostiju: 8,7
    • +

      Lokacija objekta, za one koji vole šum mora. Dobro je doći automobilom. Dobar pogled, ljubazno osoblje

    • -

      Nije bilo loših iskustava

    • 29. jun 2015.

    • Rade
    • Srbija
  • Villa Tea 2

    Ohrid, Makedonija

    Prosečna ocena gostiju: 9,2
    • +

      Sve je bilo izuzetno čisto, studio je opremljen taman onim osnovnim a ipak ima dovoljno svega. Vlasnici su izuzetno ljubazni i predusretljivi.

    • 29. jun 2015.

    • Aleksandar
    • Srbija
  • Sea View Apartments

    Herceg-Novi, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 6,8
    • +

      Da smo birali bolje mijesto za odmor ne bih ga pronasli. Boravio sam sa porodicom 5 dana u ovom apartmanu, i mogu samo reci rijeci hvala, na gostoprimstvu ovog apartmana. Vlasnik i njegova sestra su bili i vise nego ljubazni. Apartman se nalazi na plazi predivog mijesta Savina u Herceg Novom. Imali smo apartman u potkrovlju sa pogledom na more. Apartman je cist, i imate sve sto vam treba za odmor. Nalazi se blizu restorana,kafia, prodavnica na predivnom setalistu Pet Danica. Ovim putem hocu da se zahvalim vlasnicima ovog apartmana sto su ucinili da ovaj odmor pamtimo po lijepom. Moja preporuka svakome ko zeli odmor sa stilom. Nikola, Desa, Branka i Marko

    • 29. jun 2015.

    • NIKOLA
    • Bosna i Hercegovina
  • Hotel Ioanna

    Olimpijaki Akti, Grčka

    Prosečna ocena gostiju: 9,1
    • +

      Mir i tisina za spavanje, iako se nalazi u samom centru mesta. Udobni kreveti i blistavo bela, kvalitetna posteljina i jastuci.

    • -

      Za dorucak je postavljen tako da su se lepo posluzili prvi gosti. Ostali su mogli samo da uzmu ono sto je preostalo, skoro nista, a u restoranu tokom citavog dorucka nije bilo nikog kome bi mogli da se obratite da se dopuni pojedeno.

    • 29. jun 2015.

    • Desanka
    • Srbija
  • Haroula Apartments

    Sidárion, Grčka

    Prosečna ocena gostiju: 8,8
    • +

      bazeni su bili besprekorno čisti svaki dan,apartman je čišćen svakog dana,dakle higijena na visokom nivou,zaista sam zadovoljan

    • -

      nemam zaista nikakvih zamerki

    • 29. jun 2015.

    • Marko
    • Srbija
  • DITER Hotel

    Sofija, Bugarska

    Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • +

      Udoban, čist, odlična lokacija, prijatno osoblje.

    • -

      Nije bilo loših iskustava

    • 29. jun 2015.

    • Rade
    • Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9
    • +

      Lepo uredjen objekat u etno stilu. Tih i čist. Ljubazno osoblje. Sve Pohvale

    • -

      Nema primedbi

    • 29. jun 2015.

    • Rade
    • Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 7,7
    • +

      Preko bookinga godinama rezerviram smjestaj na raznim destinacijama diljem svijeta. Nikada se nije desilo da smjestaj ne odgovara slikama prilikom rezervacije. Ovdje smo dobili stari apartman jer su naš u novom dijelu izdali strancima. Usli smo u prastari app sa hrpom prljavih rucnika na podu i nespremljenim krevetom ( 18 h popodne), vratili se na recepciju i trazili drugi adekvatan smjestaj koji smo platili. Nakon 1,5 h nazivanja uputili su nas u drugi hotel. Appartments are old and dirty!

    • -

      U spomenutim app rucnici se mijenjaju svaka 3 dana, a dva nocenja dodju 400 eur!!! Prestrasno

    • 30. jun 2015.

    • Anita
    • Hrvatska

Objekti ocenjeni kao popularni

  • Evropa
  • Hotel Leotar

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • +

      Lokacija,ljubazno osoblje,ciste i velike sobe,veliko i cisto kupatilo,bogat svedski sto za dorucak, cuvani parking dobar wireles net sve za 10.

    • 28. jun 2015.

    • Milan
    • Srbija
  • Premier Prezident Hotel and Spa

    Sremski Karlovci, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9.5
    • +

      Supruga i ja smo došli na vikend da pobegnemo od gužve, sve je bilo kako smo želeli, vrlo ljubazno osoblje i sladak hotel ušuškan u centar grada

    • 15. jun 2015.

    • Branislav
    • Srbija
  • Hotel M Nikić

    Podgorica, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9.5
    • +

      Sve je perfektno

    • 15. jun 2015.

    • Dejan
    • Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9
    • +

      bazen, soba, ljubaznost osoblja

    • -

      doručak bi mogao biti bolji

    • 23. jun 2015.

    • bmilan
    • Srbija
  • Sarajevo Apartments

    Sarajevo, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9.2
    • +

      Izuzetno lepo opremljen apartman. Baš čaršija je dosta blizu. Miljacka odmah ispod ulice. U apartmanu ima daska za peglanje, pegla, fen. I sve osnovne stvari koje su vam potrebne za boravak. Osim toga apartman je jako lep!

    • -

      izuzetno teško naći ulicu u kojoj je apartman, ako dolazite kolima. Nedovoljan nivo higijene.

    • 12. april 2015.

    • Stefan
    • Srbija
  • Apartments Athos

    Podgorica, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9.4
    • +

      The best accomodation in Podgorica :)

    • 10. maj 2015.

    • Ljubo
    • Crna Gora
  • Hotel Szavija

    Segedin, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9.7
    • +

      Hotel sa ukusom uredjen, nov, veoma prijatno osoblje, doričak iznad proseka, sobe jako lepo uredjene,prostrane, udobne, konforne, više nego dobar odnos cene i kvaliteta

    • 24. jun 2015.

    • Vesna
    • Srbija
  • Prince Apartments

    Budimpešta, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9.1
    • +

      Blizina centra. Nov udoban namestaj. Kongorman apartman.

    • -

      Nemaju svi apartmani klimu a orijentisani su ka suncu... Jedina mana smestaja. nismo imali internet iako je navedeno u sadrzaju

    • 16. jun 2015.

    • Djordje
    • Srbija
  • Vila Prezident

    Sremski Karlovci, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9.2
    • +

      Sobe su divne, sve je cisto, osoblje ljubazno, hrana odlicna.

    • 16. jun 2015.

    • Tina
    • Srbija
  • Vila Dama

    Novi Sad, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9.4
    • +

      Sve je bilo predivno,za svaku preporuku.

    • 14. april 2015.

    • sonja
    • Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9.2
    • +

      Osoblje, čistoća,priroda.

    • -

      Nestabilna klima,mali I celom dužinom plitak zatvoreni bazen.naravno I put.

    • 28. jun 2015.

    • Dusanka
    • Srbija
  • Hotel Palić Resort

    Palić, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9.4
    • +

      Sve !

    • 16. jun 2015.

    • Zdravko
    • Srbija
  • Cvetni Konaci Hotel

    Vrnjačka Banja, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9.4
    • +

      Ljubazno osoblje

    • -

      Bez sadrzaja koji su navedeni na sajtu ; hidromasaza, sauna , jer je masaza nedovoljna

    • 14. jun 2015.

    • Ljubomir
    • Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9.3
    • +

      Savrsena lokacija, blizu samog jezera... Prelepa terasa sa bajkovitim pogledom. Divni i ljubazni vlasnici. Prostrana i lepa soba sa toplim bojama. Sve u svemu, fantasticno iskustvo i uzivanje :)

    • 3. jun 2015.

    • Ana
    • Srbija
  • The Only One Suites

    Niš, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9.2
    • +

      Lokacija-epicentar Garaža-potpuna sigurnost

    • -

      Kupatilo

    • 19. april 2015.

    • NIHAD
    • Bosna i Hercegovina
  • Hotel Majestic

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 8.8
    • +

      Osoblje i lokacija

    • 20. maj 2015.

    • EVGENIYA
    • Rusija
  • Vila Pina

    Zlatibor, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9.1
    • +

      Čisto, udobno i mirno mjesto. Fino opremljen prostor i ljubazno osoblje.

    • -

      Cijene su previsoke. U trenutne cijene bi morala biti uračunata boravišna taksa i doruček. Trenutna ponuda doručka od 7€ po osobi je užasno visoka.

    • 22. mart 2015.

    • Rajko
    • Crna Gora
  • Apartments Light

    Palić, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9.1
    • +

      Mir, izlazak na bazen-koji je sigurno divan kada je letnja sezona. Blizina setalista. Apartmani su divni, vlasnik je ljubazan, uvek spreman za pomoc.

    • -

      Sa apartmanima je sve u najboljem redu. Lepo je otici na Palic, a bice jos lepse kada se jos uredi setalitste i voda-sada plutaju mrtveodlican ribe

    • 30. maj 2015.

    • mirjana
    • Srbija
  • Udvarház Apartman

    Morahalom, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • +

      Luksuz kakav se retko nalazi.puno pozdrava za vlasnike!

    • -

      Nemam ni jednu zamerku!!!

    • 8. maj 2015.

    • SILVIJA
    • Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9.1
    • +

      Odlicna lokacija, besplatan parking, ljubaznost osoblja.

    • 16. jun 2015.

    • igor_ns
    • Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9.1
    • +

      Izuzetno ljubazno osoblje

    • -

      Nedosratak dodatnog pokrivaca

    • 6. april 2015.

    • Slobodan
    • Srbija
  • Gozsdu Court Aparthotel

    Budimpešta, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 8.9
    • +

      Lokacija idealna za obilazak grada, jer se do skoro svih znamenitosti može doći pješke. Apartmani opremljeni svim potrebnim sadržajima. Brz internet.

    • 25. maj 2015.

    • Dejan
    • Crna Gora
  • Apartments Bohemia

    Zlatibor, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9.2
    • +

      lokacija, higijena, komfor...

    • -

      previše mekni jastuci i loša izolacija-čuje se razgovor iz susednih soba...

    • 5. maj 2015.

    • MarijaDj
    • Srbija
  • Balkan Hotel Garni

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 8.7
    • +

      osoblje hotela

    • 26. april 2015.

    • branislav
    • Srbija
  • Hotel Centar

    Novi Sad, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9.3
    • +

      Polozaj hotela i fantastican pogled iz sobe.

    • 28. jun 2015.

    • Dragica
    • Bosna i Hercegovina
  • Vila Boska Palic

    Palić, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9.2
    • +

      Jubaznost osoblja

    • 21. jun 2015.

    • Danilo
    • Srbija
  • Vila Barović and Spa

    Zlatibor, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • +

      Ljubaznost, cistoca, mogucnost regulacije grejanja u apartmanu.

    • -

      Nije bilo losih iskustava.

    • 22. jun 2015.

    • Svetlana
    • Srbija
  • Hotel Izvor Arandjelovac

    Arandjelovac, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 8.9
    • +

      Sve

    • -

      Nista

    • 19. jun 2015.

    • Aleksandar
    • Srbija
  • Villa Natural Wood

    Zlatibor, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9.3
    • +

      lokacija, smestaj, osoblje

    • 26. maj 2015.

    • Goran
    • Srbija
  • Birokrat Hotel

    Ljubljana, Slovenija

    Prosečna ocena gostiju: 8.7
    • +

      Odličan odnos kvaliteta i cene. Uredne, čiste i prostrane sobe sa velikim TV-om i dobrim internetom. Izuzetno prijatno i ljubazno osoblje. Lokacija odlična za one koji dolaze sopstvenim automobilom u neposrednoj blizini obilaznice oko grada. Hotel ima svoj besplatan parking za goste.

    • -

      Jedna jedina mala zamerka. Kreveti su previše uski.

    • 3. maj 2015.

    • Vojislav
    • Srbija
Izaberite datum prijavljivanja
Izaberite datum odjavljivanja
Učitava se

Unesite svoju adresu e-pošte i ponovo ćemo vam poslati potvrdu rezervacije

Molimo unesite važeću adresu e-pošte

Ponovo smo poslali tražene potvrde rezervacija na

Molimo imajte u vidu da slanje e-poruke može trajati do 10 minuta

Žao nam je, nismo u mogućnosti da vam pošaljemo tražene potvrde