proverenih recenzija stvarnih gostiju

Kako funkcioniše?

  • 1

    Sve počinje rezervacijom

    Jedini način da i vi ostavite recenziju je da rezervišete smeštaj. Tako znamo da recenzije stižu od pravih gostiju koji su boravili u objektu.

  • 2

    Zatim sledi putovanje

    Tokom posete objektu, naši gosti mogu da provere da li su sobe tihe, da li je osoblje ljubazno i još mnogo toga.

  • 3

    I na kraju, recenzija

    Posle putovanja gosti dele svoje utiske sa nama. Mi proveravamo da li recenzije sadrže bezobrazne reči i da li su autentične, a zatim ih objavljujemo.

Nedavne recenzije

  • Hotel Astoria

    Ravena, Italija

    Prosečna ocena gostiju: 8,2
    • +

      Lokacija, čisto, ima parking.

    • -

      Potpuno nefunkcionalno, loše rešeno kupatilo, iako vrlo čisto.

    • 21. maj 2015.

    • Milan
    • Srbija
  • Pensao Nova Goa

    Lisabon, Portugal

    Prosečna ocena gostiju: 7,2
    • +

      Ljubazno osoblje i položaj

    • -

      Istrajnost svega. Tuševa, daske u wcu, tuš baterija ogledala.......

    • 21. maj 2015.

    • Aleksandar
    • Srbija
  • Hotel William

    Prag, Češka

    Prosečna ocena gostiju: 8
    • +

      Domaća atmosfera, dobar doručak i odlična lokacija

    • 21. maj 2015.

    • Slavka
    • Srbija
  • Hotel do Norte

    Porto, Portugal

    Prosečna ocena gostiju: 7,8
    • +

      Položaj hotela

    • -

      Minimalna veličina sobe (u stvari je jednokrevetna) jer ulazna vrata se otvaraju 30% zbog kreveta koji je minimalan za dve osobe

    • 21. maj 2015.

    • Aleksandar
    • Srbija
  • Villa Romantica

    Tivat, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 8,6
    • +

      Lokacija je inzvanredna kao i usluga, inače sam vlasnik turističke agencije i posjećujem sve Hotele po Crnoj gori da vidim kvalitet smještaja i mogu reći da sam iznenađen da ovakav kvalitet ima u Crnoj Gori, pored velike profesionalnosti osoblja, ostao sam dan ali i sat je dovoljan da se kvalitet prepozna.

    • 21. maj 2015.

    • Aleksandar
    • Crna Gora
  • B&B Hotel Frankfurt Hahn-Airport

    Laucenhauzen, Nemačka

    Prosečna ocena gostiju: 7,8
    • +

      Blizina aerodroma.

    • 21. maj 2015.

    • Anoniman/-na
    • Srbija
  • Hostel 24

    Ljubljana, Slovenija

    Prosečna ocena gostiju: 7,9
    • +

      Za ovakvu cenu, hostel izgleda odlicno, sobe su odlicne, sve je cisto i uredno, osoblje je ljubazno.

    • -

      Soba sa francuskim lezajem je u suterenu, mali prozor koji gleda na parking.

    • 21. maj 2015.

    • Anoniman/-na
    • Srbija
  • Motel Malcon

    Subotica, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 5,7
    • +

      Nista mi se nije dopalo

    • -

      Lose je sve,soba katastrofalmna kreveti sa rupama,posteljina nije prana mesecim a,komarci i prljavstina posvud.

    • 21. maj 2015.

    • Anoniman/-na
    • Srbija

Objekti ocenjeni kao popularni

  • Evropa
  • Hotel M Nikić

    Podgorica, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9.4
    • +

      Komforna soba, vrhunska usluga, izuzetno čisto. Osoblje je sjajno, ljubazni su I vrlo preduzimljivi.

    • 29. mart 2015.

    • Slobodan
    • Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9.1
    • +

      Prezadovoljni smo, odlican hotel, vrlo profesionalno i azurno osoblje!

    • 28. april 2015.

    • Milana
    • Srbija
  • Vila Prezident

    Sremski Karlovci, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9.2
    • +

      Divna lokacija, sa bozanstvenim pogledom. Priroda , mir, odlicna hrana u restoranu i vrlo lepa vina u vinskom podrumu

    • 18. maj 2015.

    • Maja
    • Srbija
  • Udvarház Apartman

    Morahalom, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • +

      Luksuz kakav se retko nalazi.puno pozdrava za vlasnike!

    • -

      Nemam ni jednu zamerku!!!

    • 8. maj 2015.

    • SILVIJA
    • Srbija
  • Hotel Contact

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 8.6
    • +

      Ljubaznost na prvom mjestu, cisto i udobno.

    • -

      mozda malo pretoplo ali bolje nego hladno.

    • 18. april 2015.

    • Dragan
    • Velika Britanija
  • Hunguest Hotel Forrás

    Segedin, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 8.6
    • +

      Lokacija je odlična, odmah preko Belvaroši mosta se stiže do centra. Hotel je povezan sa akva parkom i tihim velnesom, tako da odmah iz hotelske sobe dolazi do vodenog parka, u bade mantilu koji se dobija u sobi. Hrana je takođe odlična.

    • -

      Sve je bilo odlično.

    • 19. maj 2015.

    • Biljana
    • Srbija
  • Apartments Vila Marina

    Zlatibor, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 8.9
    • +

      Lokacija,opremljenost,predusretljivost osoblja i želja da se ugodi gostu sa malim pažnjama kao npr tanjir sa farbanim jajima jer smo bili za uskrs.Objekat za svaku preporuku.

    • -

      Nismo imali zamerki.

    • 14. april 2015.

    • dragana
    • Srbija
  • Hotel Vozarev

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 8.8
    • +

      Mirno mijesto i cvrkut ptica cine ovaj hotel potencijalno dobrim mjestom za kraci boravak.

    • -

      Jako losa izolacija izmedju soba pa vas moze probuditi kada se neko tusira u susjednoj sobi. Jeftina galanterija u kupatilu ukljucujuci tus bateriju. U kupatilu nema niti jednog ormarica ili prostora da ostavite neseser. Mislim da na sajtu pise da ima teretanu a na recepciji su rekli da je nemaju.

    • 19. april 2015.

    • Goran
    • Crna Gora
  • Novotel Szeged

    Segedin, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 8.4
    • +

      Vrlo ljubazno osoblje na recepciji. Odličan odnos kvalitet cena za porodice sa malom decom.

    • 18. april 2015.

    • Zoran
    • Srbija
  • Хотел Палисад

    Zlatibor, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 8.6
    • +

      Od ljubaznog osoblja, udobnog smestaja.. do lokacije samog hotela ,samo reci hvale.

    • -

      Jedina primedba je sto je temperatura u sobi malo niska, kada bi bio koji stepen visi bila bi ocena +10 :-) I ne bi bilo lose kada biste uveli sobne papuce!

    • 23. april 2015.

    • Smiljana
    • Srbija
  • Hotel Zlatibor Mona

    Zlatibor, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 8.4
    • +

      Ljubaznost osoblja, i sama arhitekturs hotela, kao i sobe

    • -

      Bazeni su 34 c... U vreme nase posete nis bili preko 24... Hladna voda, na reklamaciju i sledeceg dana je voda bila hladna... Steta

    • 12. maj 2015.

    • Marko
    • Švajcarska
  • Side One Design Hotel

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 8.3
    • +

      Mirno mesto, opusteno. Prijatan personal . Cistoca na visoko nivo!

    • -

      To sto nije obelezeno parking metso za goste!

    • 14. april 2015.

    • Zlatica
    • Makedonija
  • Guest House Stefani

    Star Dojran, Makedonija

    Prosečna ocena gostiju: 8.4
    • +

      Sve je novo i čisto. Gazda je veoma ljubazan.

    • -

      Objekat nije dovršen, pogotovo ulaz i parking. Nije bilo moguće plaćanje karticom.

    • 10. oktobar 2014.

    • Dijana
    • Bosna i Hercegovina
  • Hotel El Greco

    Solun, Grčka

    Prosečna ocena gostiju: 8
    • +

      Odlicna lokacija hotela samo 5 minuta laganog hoda do centra, ima svoju garazu sto mu je najveca prednost. Sobe su ciste i lepo sredjene. Dorucak je odlican, bogat izbor na svedskom stolu.

    • 11. maj 2015.

    • Aleksandar
    • Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 7.8
    • +

      Sobe su vrlo komforne, ciste i lepo uredjene. Wi-Fi je takodje odlican. Osoblje je na raspolaganju uvek i ima dosta njih iz nasih krajeva.

    • -

      Dorucak je veoma "jednostavan" u odnosu na cenu. Generalno izbor ne zasluzuje 9e dnevno po osobi. 2 od 3 jutra salate nije bilo sat i po pre kraja dorucka. Jurnjava za besplatan parking je bila svokodnevna :-).

    • 5. maj 2015.

    • Tамара
    • Srbija
  • Hotel Dash

    Novi Sad, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 8.3
    • +

      Jako lep grad i ljudi su gostoprimljivi. Hrana je bila odlicna u nekoliko restorana i fruskogorska vina vrhunskog kvaliteta

    • -

      Nije mi se dopalo sto je dozvoljeno pusenje u holu hotela ili u sali za dorucak .

    • 19. maj 2015.

    • Tanja
    • Švedska
  • Lenas West Hotel

    Beč, Austrija

    Prosečna ocena gostiju: 7.8
    • +

      Parking besplatan,ljubazno osoblje

    • -

      Dosta hladno u sobi

    • 12. april 2015.

    • Josip
    • Bosna i Hercegovina
  • Hotel Jugoslavija

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 7.8
    • +

      Врло леп ентериер! Хотел Југославија је стварно одличан Хотел!

    • 28. april 2015.

    • Milan
    • Austrija
  • Lenas Donau Hotel

    Beč, Austrija

    Prosečna ocena gostiju: 7.7
    • +

      Uglavnom OK.

    • -

      Soba u prizemlju,keramika pod,ribanje poda i kupatila uglavnom hemijskim sredstvima ciji miris je neprijatan

    • 14. maj 2015.

    • Miroslav
    • Srbija
  • Hotel Kaffeemühle

    Beč, Austrija

    Prosečna ocena gostiju: 7.6
    • +

      Odlicna lokacija, topla soba, veliko kupatilo. Osoblje je ljubazno i svi odlicno govore engleski.

    • 20. februar 2015.

    • Jelena
    • Srbija
  • Vergina Hotel

    Solun, Grčka

    Prosečna ocena gostiju: 7
    • +

      lokacija,osoblje,garaza

    • 15. april 2015.

    • Radomir
    • Srbija
  • Hotel Slavija

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 6.7
    • +

      sve

    • 9. maj 2015.

    • Ljubisav
    • Švedska
  • Emporikon

    Solun, Grčka

    Prosečna ocena gostiju: 6.9
    • +

      Lokacija

    • -

      Monoton dorucak

    • 13. maj 2015.

    • Zoran
    • Srbija

Unesite svoju adresu e-pošte i ponovo ćemo vam poslati potvrdu rezervacije

Molimo unesite važeću adresu e-pošte

Ponovo smo poslali tražene potvrde rezervacija na

Molimo imajte u vidu da slanje e-poruke može trajati do 10 minuta

Žao nam je, nismo u mogućnosti da vam pošaljemo tražene potvrde