proverenih recenzija stvarnih gostiju

Kako funkcioniše?

  • 1

    Sve počinje rezervacijom

    Jedini način da i vi ostavite recenziju je da rezervišete smeštaj. Tako znamo da recenzije stižu od pravih gostiju koji su boravili u objektu.

  • 2

    Zatim sledi putovanje

    Tokom posete objektu, naši gosti mogu da provere da li su sobe tihe, da li je osoblje ljubazno i još mnogo toga.

  • I na kraju, recenzija

    Posle putovanja gosti dele svoje utiske sa nama. Mi proveravamo da li recenzije sadrže bezobrazne reči i da li su autentične, a zatim ih objavljujemo.

Najpopularnije države

  • Landmark Riqqa Hotel

    - Odlican hotel ,ljubazno osoblje,svaki dan detaljno ciste,internet u celom hotelu(dobar signal).

  • International Beach Resort

    - lokacija idealna pogled na more usluge super

  • Best Western Tarobá Hotel

    - Lokacija, smoking room, ljubaznost osoblja

  • Sandman Suites Vancouver on Davie

    - Lokacija je odlicna, blizina obale i zivopisan kraj. Kuhinjica je potpuno funkcioalna. Hotel je OK. Cesto odsedam ovde i ubuduce cu, verovatno.

  • Arizo Apartments & Suites

    - Nalazi se u samom centru grada, sve je tu na par minuta. Odlican smestaj, cist, lepo sredjen. Odusevljena sam :)

  • Hotel La Carolina

    - Good lokated, near the beach and center of town Pleasent atmospher and helpful staff

  • Baie des Anges Apartment

    - Dobra lokacija, prelep kompleks

  • Charlotte House Hotel

    - Kvalitet odlican a cijena nije losa. Moze lako da se poredi sa najboljim (najskupljim) hotelima. Detalji u hotelu su inzvaredni. Fantasticno! Definitivno se vracam i preporucujem za sve prilike.

  • Ameris Studios & Apartments

    - Fantasticni apartmani, opremljeni fenomenalno. Lokacija extra. Toplo preporucujem svima.

  • Frangipani Bungalow

    - Doručak na terasi, bujna vegetacija, miran kraj, čisto, lepo kupatilo

  • Ostello per la Gioventù Genova

    - Sve,osoblje naročito

  • Asakusa View Hotel

    - Hospitality, organization, cleanliness, comfort

  • Shangri-La Hotel Kuala Lumpur

    - Hotel je prelep, cist, dorucak super.

  • Corendon Vitality Hotel Amsterdam

    - Lokacija hotela van centra grada i mogucnost koriscenja bicikla po celoj metro eriji i okolini.

  • EuroApartments

    - na odlicnoj lokaciji, sve super...

  • Bairro Alto Comfort Carmo

    - U samom centru, novo, cisto, moderno, odlicna zvucna izolacija, komforno. Ima sve sto je potrebno za sjajan boravak u Lisabonu.

  • 3 MostA

    - lokacija, ljubaznost, cistoca

  • The Beach Natural Resort Koh Kood

    - We liked everything!!! Our bungalow was clean, smelling fresh, comfortable and with a nice view on the garden. Staff is more than nice, very friendly, always smiled, very servible and helpfull.

  • Alphonse Hotel

    - Osoblje, koje je pre svega profesionalno, ali istovremeno i prijateljski nastrojeno, udobnost hotela, čistoća, obilan i ukusan doručak. Sve pohvale za Alphonse hotel!

  • Courtyard by Marriott New York Manhattan/Herald Square

    - Fenomenalna lokacija, odličan klub ( Monarch ) na vrhu zgrade sa pogledom na ESB.

Nedavne recenzije

  • Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • +

      Lep vrt dorucak na terasi

    • -

      Lezaljke na privatnoj hotelskoj plazi su 18 eur dnevno hotel nema bazen Zbog loseg vremena zeleli smo da ranije prekinemo nas boravak naplaceno nam je kao da smo boravili jos dva dana

    30. avgust 2015.
    Ljiljana Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 8,1
    • +

      Odlična lokacija

    • -

      Neudobni kreveti i balkon bez pogleda

    30. avgust 2015.
    Biljana Velika Britanija
  • Prosečna ocena gostiju: 7,7
    • +

      Mislim da ljudi koji nisu nikada bili u hostelu bilo bi idealno da dođu ovdje. Upoznaće sve čari hostela. U i oko hostela ujutru i na večer uvijek ima mnoštvo ljudi,hostel je oslikan u ,,friendly" duhu,...,sve preporuke.

    31. avgust 2015.
    Ninoslav Slovenija
  • Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • +

      Odlican smestaj, ljubazni domacini, preporucujemo obilazak planine, posebno prsten oko Durmitora u organizaciji domacina, profesionalno, idealno za fotografisanje predivnih predela...

    30. avgust 2015.
    Zoran Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9,1
    • +

      Apsolutno preporucujemo!

    30. avgust 2015.
    Branko Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9,2
    • +

      Osoblje je sjajno i gostoljubivo.Sobe velike,ciste sa terasom.Motore smo parkirali u dvoriste.

    30. avgust 2015.
    Bogdan Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 6,8
    • +

      Sve je bilo ok.Sobe nove ciste ,sve mirise.Motore smo parkirali u dvoristu unutra.Vrlo smo zadovoljni smestajem i cenom.

    • -

      Blizina zeleznicke stanice pa se cuju vozovi.

    30. avgust 2015.
    Bogdan Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 7,2
    • +

      Dobra lokacija,Ljubazni domacini

    31. avgust 2015.
    Predrag Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • +

      Odnos prema gostu je na vrlo visokom nivou.Osoblje se maksimalno trudi da se osecate vrlo prijatno I da uzivate u odmoru.

    • -

      Sto nisam mogao duze ostati!

    30. avgust 2015.
    Tibor Srbija

Objekti ocenjeni kao popularni

  • Centralna Amerika
  • Evropa
  • Karibi
  • Severna Amerika
  • Južna Amerika
  • Afrika
  • Azija
  • Okeanija
  • Bliski istok
  • Prosečna ocena gostiju: 8,7
    • +

      Location

    • -

      No brecfast, bad fiwi in room

    12. april 2015.
    Vladimir Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 8
    • +

      only island around

    • -

      city is very dirty with lots of people who puling you and ask for money. Just ignore them its safe and better

    11. april 2015.
    Vladimir Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 8,9
    • +

      Great people, try to help you in every way, free londry. The give me a ride a free diner as welcome!!!

    • -

      Poor wifi in rooms, problem with hot wather (not in all rooms). Only boss speak good English

    20. april 2015.
    Vladimir Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 7,8
    • +

      staff is frendly and the have some parots whos talking, some dogs that i like, ac is good

    • -

      Poor fiwi, have to pay separate for brecfast (not included in price,even brad and jam or serial)

    18. april 2015.
    Vladimir Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9,3
    • +

      Srdačnost i ljubaznost gospodina koji nas je dočekao, korisne informacije koje nam je dao čine da smo se u ovom lepom gradu osećali kao kod kuće.

    12. avgust 2015.
    Olivera Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • +

      Izuzetna ljubaznost, predusretljivost, dostupnost domaćina za sve sugestije, odlična lokacija, čistoća na zavidnom nivou! Uživali smo u boravku u "SKY APARTMANIMA" I sigurni smo da ćemo ih opet izabrati kada buidemo opet boravili u srcu šumadije. Za svaku preporuku!!!!

    18. avgust 2015.
    Aleksandra Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • +

      Izuzetno ljubazni domacini, udoban, prostran i cist apartman, Durmitor, planina epske lepote.

    30. avgust 2015.
    Branko Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • +

      Doček na autobuskoj stanici. Udobnost autonomije i blizina centra grada.

    21. jul 2015.
    Zorica Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • +

      lokacija lepo sredjen apartman

    26. avgust 2015.
    Anoniman/-na Slovenija
  • Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • +

      Proslavila sam godišnjicu sa svojim momkom, predivno osoblej na recepciji mi je pomoglo da iznenadim momka!!! Divni utisci, divne sobe, divna atmosfera!!!

    15. jun 2015.
    Petra Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9,2
    • +

      Odlična lokacija, obezbeđen parking,

    7. jun 2015.
    Marko Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • +

      Apartman je lep, čist, blizu centra, banje i prodavnice. Imali smo mogućnost korišćenja biciklova. Vlasnik prijatan i otvoren za dogovore. Svakako ćemo izabrati isti smeštaj i sledeći put.

    2. avgust 2015.
    Ana Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • +

      Odlican apartman, domacini predivni ljudi

    30. avgust 2015.
    Biljana Srbija
  • Apartments Biser

    Vrnjačka Banja, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • +

      Opremljenost, komfor, higijena

    24. avgust 2015.
    Aleksandar Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • +

      Sve pohvale i preporuke i za gazdarice i za smestaj! Veoma uredno i cisto, jos lepse nego na slikama.Gazdarica izuzetno predusretljiva i nenametljiva. Odlicna lokacija, veoma se lako nalazi i bez navigacije. Prezadovoljni smo se vratili!

    28. avgust 2015.
    ALEKSANDRA Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • +

      sve mi se Dopalo i sve je Vrx...

    21. avgust 2015.
    Radule Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • +

      Jako prijatno mjesto za aktivan odmor (mogucnost obilaska okoline kao i Tare koja je u blizini) ljubazni domacini,koji i dalje rade na poboljsanju kvaliteta objekata i okolisa.

    29. avgust 2015.
    Soldo Crna Gora
  • Prosečna ocena gostiju: 9,3
    • +

      Zadovoljstvo mi je bilo da opet provedem odmor u Foka Spa.Prezadovoljna sam bila prosle godine pa sam se odlucila da ponovo dodjem.Apartmani,osoblje,spa centar...za cistu desetku.Hvala na svemu,vidimo se sigurno cim padne sneg.

    31. avgust 2015.
    Nadica Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • +

      Sve je predivno,sve pohvale!!!

    30. avgust 2015.
    Ivana Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • +

      Sve je fenomenalno, sobe su lepse nego na slici, veoma cisto, uredno. Internet veoma brz, za svaki apartman poseban prikljucak, tako da radi fenomenalno. U centru grada

    • -

      Nema parking, dopalata od 5 eura za kasni check in.

    3. avgust 2015.
    Branko Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • +

      Hotel je odličan!

    • -

      Nije mi se dopalo što su u bazen i saunu ulazlili ljudi koji nisu gosti hotela. Nikoga nije bilo da kontroliše ulazak u welnes.

    7. jul 2015.
    Snezana Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9
    • +

      Bazeni , SPA centar , osoblje ,,,

    • -

      Buka sa bulevara ....

    29. avgust 2015.
    Anoniman/-na Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9,3
    • +

      Izuzetno lepo opremljen apartman. Baš čaršija je dosta blizu. Miljacka odmah ispod ulice. U apartmanu ima daska za peglanje, pegla, fen. I sve osnovne stvari koje su vam potrebne za boravak. Osim toga apartman je jako lep!

    • -

      izuzetno teško naći ulicu u kojoj je apartman, ako dolazite kolima. Nedovoljan nivo higijene.

    12. april 2015.
    Stefan Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9,3
    • +

      Hotel sjajan ,osoblje ljubazno , pravo mesto za odmor i opustanje

    28. jun 2015.
    Suzana Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9,2
    • +

      Velika svetla, klimatizovana soba sa odličnim internetom i krevetom.

    • -

      Sve je ok.

    16. maj 2015.
    Insajder Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9
    • +

      Sjajan hotel,na odlicnoj lokaciji,sobe veoma prostrane,osoblje veoma ljubazno,za svaku preporuku

    19. jul 2015.
    Predrag Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • +

      Sve

    12. jul 2015.
    Milica Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9
    • +

      Lokacija apartmana odlicna , u njemu ima sve sto je potrebno za samostalni boravak...

    27. avgust 2015.
    Velibor Crna Gora
  • Vila Dama

    Novi Sad, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • +

      Moja recenzija se odnosi na superior dvokrevetnu sobu s bračnim krevetom i s' razlogom je ocena 10. Uredjenost i opremljenost su zaista na zavidnom nivou, vrlo prakticna i luksuzna soba.Kada je zanimljiva i zbog televizora koji poseduje, kupatilo je divno. Osoblje prijatno i zeli da izadje u susret, zaista bih svakome preporucio ovu vilu. Devojka i ja smo bili odusevljeni tokom boravka u ovom smestaju :)

    30. avgust 2015.
    Stefan Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • +

      Veoma zadovoljan hotelom i njegovim sadrzajem. Osoblje vrlo profesionalno i ljubazno. Nemam zamerke. Super !!!

    30. avgust 2015.
    Danijel Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9,2
    • +

      Hotel je odličan za porodični odmor, osoblje hotela je jako ljubazno. Sobe su velike i komforne, kupatila takodje. Obroci su obilni, raznivrsni i ukusni, i imaju poseban dečiji meni koji sadrži i teglice sa bebi obrocima.

    • -

      S obzirom da u okolini nema sadržaja sem zimskih sportova u sezoni, trebali bi napraviti bogatije dečije igralište i mnogo moderniju dečiju igraonicu u hotelu.

    25. avgust 2015.
    Snezana Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • +

      Ljubazno osoblje, potpun konfor, prelepo dvoriste za ugodan boravak, odmor i razgovor, opremljeni su rostiljem ili mestom za kuvanje kotlica, mir i tisina, a opet nedaleko od centra gradica i banjskog kompleksa Hagymatikum...

    30. avgust 2015.
    Istvan Srbija
  • Vila Prezident

    Sremski Karlovci, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,2
    • +

      Sobe su divne, sve je cisto, osoblje ljubazno, hrana odlicna.

    16. jun 2015.
    Tina Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9,1
    • +

      Lepo opremljeno, cisto, ima sve sto je potrebno za udoban boravak

    • -

      Zao mi je sto se nisu potrudili da ranije mogu uci u apartman, vec u deset su izasli predhodni i u 11 smo mogli mi, da je bilo volje sa strane izdavaoca apartmana

    16. avgust 2015.
    Novosadjani Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • +

      Sve je fenomenalno....raj na zemlji !

    23. septembar 2014.
    Jasminka Komljenovic Srbija
  • Hotel La Pagerie

    Les Trois-Îlets, Martinik

    Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • +

      location, rooms, garden,swiming pool, helpful staff

    4. februar 2015.
    Tatjana Crna Gora
  • Prosečna ocena gostiju: 8,3
    • +

      The hotel is in an excellent and quiet location close to the airport. Nature and air are phenomenal. We booked a junior suite. Upon arrival at the hotel, we Surcharge for Monarch Villa Ocean Front All Inclusive (in the hotel is cheaper to pay extra to upgrade to the villa). The villa is comfortable, with great views and privacy. Free 24 hour room service, private butler, very very friendly staff, great food, free internet available at almost all locations in the hotel. Beautiful pools, small private beach, beach towels available all day, moderate daily animation, mainly peace, quiet and relaxation. Very nice, luxurious complex, which is recommended for those who want peace and quiet without a lot of music and noise. Beautiful Juanillo beach next to the hotel. Cleanliness is a general problem in the Dominican Republic, but in this hotel is at a high level.

    • -

      After a stay in the Maldives, we expected here in Punta Cana ALSO beautiful white sand and crystal clear turquoise water. However, it is not like in the pictures. Often the wind blows, and causing waves to throw grass on the beach. The grass is also in the shallow and hangs around our legs. Waves grow dim the water, so the wather is not clear but it is very blurry. In addition to the white sand, the sea is blurry and lots of grass, so most tourists swim at the pools. We were in January and the water was quite cold, too.

    10. februar 2015.
    Kristina Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9
    • +

      Sve je pravo cudo. Osecate se kraljevski. Ne znam sta da kazem i kako da pohvalim hotel.

    • -

      Prilaz hotelu je malo haotican jer su zatvoreni neki prilazi ali nije problem naci.

    27. septembar 2014.
    Milos Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 8,8
    • +

      Osoblje je vise nego predusretljivo, super su sobe, sve u svemu - preporuka!

    24. jun 2015.
    Anatolij Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 7,4
    • +

      Sve je odlicno .Hotel je u centru blizu metro stanice,osoblje uvek ljubazno i spremno da pomogne za sve sto je potrebno.Internet odlican.Besplatan zatvoren parking i uvek ima mesta.

    4. avgust 2015.
    Aleksandar Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 6,9
    • +

      Sve je super.posebna pohvala svim zaposlenima posebno radnicima koji rade kao cistaci soba,konobari i ostali obicni radnici.samo ljubaznost i dobrodoslica.vidimo se sledece godine u istom hotelu

    • -

      Nista sve je super.

    31. mart 2015.
    radovan Norveška
  • Prosečna ocena gostiju: 7,6
    • +

      Sve

    24. decembar 2014.
    Branislav Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • +

      Najvise mi se dopao komfor, cistoca i ljubazno osoblje.

    • -

      Gotovo da sam svaki put imao problem sa taksi vozacima oko objasnjenja gde se hotel nalazi, posto sa istim osnovnim imenom ima jos nekoliko hotela. Kad rezervisemo hotel uglavnom gledamo cenu koja je napisana, sto svakako utice na odluku o izboru hotela, ali nas pri placanju iznenade dodaci koji nisu uracunati u predstavljenu v=cenu, bez obzira sto su naznaceni na rezervaciji.

    6. jun 2015.
    Milomir Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 8,9
    • +

      Sve je prakticno na dohvat ruke, osoblje hotelase na sve to trudi da vam na sve nacine boravak ucini jos lepsim.Pored toga, dobili smo kao porodica sa detetom od tri godine veci apartman od rezervisanog bez dodatnog placanja, i na dan odlaska produzeni boravak do odlaska na aerodrom, takodje bez dodatnog placanja.Internet je izvanredan, parking mesto nije tesko naci,centar Bejruta je jako blizu, ali je razdaljina od centra taman dovoljna za lep san i odmor, izolovan od gradske buke i nocnih izlazaka

    7. maj 2015.
    Dejan Liban
  • Prosečna ocena gostiju: 8,3
  • Prosečna ocena gostiju: 8,6
  • Prosečna ocena gostiju: 7,8
    • +

      Ljubazno osoblje, free kafa, caj i voda u sobi, free prevoz do plaze i Dubai mola

    12. april 2015.
    goran Srbija
Izaberite datum prijavljivanja
Izaberite datum odjavljivanja
Učitava se

Unesite svoju adresu e-pošte i ponovo ćemo vam poslati potvrdu rezervacije

Molimo unesite važeću adresu e-pošte

Ponovo smo poslali tražene potvrde rezervacija na

Molimo imajte u vidu da slanje e-poruke može trajati do 10 minuta

Žao nam je, nismo u mogućnosti da vam pošaljemo tražene potvrde