proverenih recenzija stvarnih gostiju

Kako funkcioniše?

  • 1

    Sve počinje rezervacijom

    Jedini način da i vi ostavite recenziju je da rezervišete smeštaj. Tako znamo da recenzije stižu od pravih gostiju koji su boravili u objektu.

  • 2

    Zatim sledi putovanje

    Tokom posete objektu, naši gosti mogu da provere da li su sobe tihe, da li je osoblje ljubazno i još mnogo toga.

  • I na kraju, recenzija

    Posle putovanja gosti dele svoje utiske sa nama. Mi proveravamo da li recenzije sadrže bezobrazne reči i da li su autentične, a zatim ih objavljujemo.

Nedavne recenzije

  • Hotel SU

    Antalija, Turska

    Prosečna ocena gostiju: 8
    • +

      Ekstra lokacija, ciste plaze i bistra voda, ljubazno osoblje i ambijent hotela

    22. jul 2015.
    zoran Crna Gora
  • Peraia Rooms

    Perea, Grčka

    Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • +

      Položaj objekta jer je na samoj obali.

    • -

      Što se djubre ne iznosi svakog dana.

    22. jul 2015.
    Nebojša Srbija
  • Hotel Draga di Lovrana

    Lovran, Hrvatska

    Prosečna ocena gostiju: 9,3
    • +

      Uvek nam se isto dopada: divan pogled, odlična hrana, ljubazno osoblje, udoban smještaj

    22. jul 2015.
    Slobodan Srbija
  • Apartments & Rooms Marija

    Portorož, Slovenija

    Prosečna ocena gostiju: 8,2
    • +

      Pristojan smeštaj, dobra higijena, obezbeđen parking.

    • -

      Lokacija! Daleko od plaže.

    22. jul 2015.
    Nebojša Srbija
  • Gorbatchov

    Budimpešta, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • +

      Excellent well equipped apartment for 2 persons. The owner is a great guy, very helpful and welcoming. I recommend it to everyone.

    • -

      /

    22. jul 2015.
    ALEKSANDAR Srbija
  • Miami Hotel

    Mati, Grčka

    Prosečna ocena gostiju: 8,1
    • +

      Dobar smestaj za jednu noc zbog blizine trajekta iy rafine. Cisto, osoblje ljubazno. Dorucak pocinje vrlo rano sto odgovara putnicima koji su vezani za jutarnji brod.

    • -

      Parking los, tesko parkiranje na ulici gde je guzva.

    22. jul 2015.
    Stanka Srbija
  • Dream Hotel

    Tirana, Albanija

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • +

      Osoblje hotela vrlo ljubazno, prijatno i gostoljubivo. Hotel je zaista odlican. Preporucio bih svakome boravak u istom ukoliko bilo kojim povodom posecuje ovu destinaciju.

    22. jul 2015.
    Nikola Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • +

      Ljubazno osoblje, odlična lokacija hotela i prijatna atmosfera za ugodan odmor.

    22. jul 2015.
    Mirjana Srbija
  • Retta Apartment

    Sofija, Bugarska

    Prosečna ocena gostiju: 8,2
    • +

      odlican polozaj ima blizu parking

    22. jul 2015.
    marija Srbija
  • Amfitrion Hotel

    Agios Konstantinos Fthiotida, Grčka

    Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • +

      Dobar smestaj za nocenje prilikom dugog puta iz Atine.

    • -

      Najava za kasno ulazenje koju smo izvrsili dosta ranije, nije bila potvrdjena. Osoblje nas je ipak cekalo u 2h posle ponoci, ali nam je na recepciji ponudjena soba koju nismo bukirali, vec soba sa doplatom, sa pogledom na more. Nama taj pogled nije potreban, jer svrha ovog smestaja je nama iskljucivo odmor od puta i nastavak dalje.Dobili smo tu drugu sobu, iako nismo pristali na doplatu.

    22. jul 2015.
    Anoniman/-na Srbija

Objekti ocenjeni kao popularni

  • Evropa
  • Premier Prezident Hotel and Spa

    Sremski Karlovci, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9.5
    • +

      Supruga i ja smo došli na vikend da pobegnemo od gužve, sve je bilo kako smo želeli, vrlo ljubazno osoblje i sladak hotel ušuškan u centar grada

    15. jun 2015.
    Branislav Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9
    • +

      bazen, soba, ljubaznost osoblja

    • -

      doručak bi mogao biti bolji

    23. jun 2015.
    bmilan Srbija
  • Sarajevo Apartments

    Sarajevo, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9.2
    • +

      Izuzetno lepo opremljen apartman. Baš čaršija je dosta blizu. Miljacka odmah ispod ulice. U apartmanu ima daska za peglanje, pegla, fen. I sve osnovne stvari koje su vam potrebne za boravak. Osim toga apartman je jako lep!

    • -

      izuzetno teško naći ulicu u kojoj je apartman, ako dolazite kolima. Nedovoljan nivo higijene.

    12. april 2015.
    Stefan Srbija
  • Hotel M Nikić

    Podgorica, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9.5
    • +

      Sve

    • -

      Nedostatak bazena, saune ...

    17. jul 2015.
    Sead Srbija
  • Apartments Athos

    Podgorica, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9.5
    • +

      The best accomodation in Podgorica :)

    10. maj 2015.
    Ljubo Crna Gora
  • Hotel Szavija

    Segedin, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9.7
    • +

      Sve

    12. jul 2015.
    Milica Srbija
  • Hotel Leotar

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • +

      Sjajan hotel,na odlicnoj lokaciji,sobe veoma prostrane,osoblje veoma ljubazno,za svaku preporuku

    19. jul 2015.
    Predrag Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9.2
    • +

      Skoro sve, od objekta,ljubaznog osoblja,kupatila.......

    • -

      Bucna klima i bucni odlazeci gosti ujutru.

    12. jul 2015.
    Miodrag Srbija
  • Prince Apartments

    Budimpešta, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9.1
    • +

      Blizina centra. Nov udoban namestaj. Kongorman apartman.

    • -

      Nemaju svi apartmani klimu a orijentisani su ka suncu... Jedina mana smestaja. nismo imali internet iako je navedeno u sadrzaju

    16. jun 2015.
    Djordje Srbija
  • Cvetni Konaci Hotel

    Vrnjačka Banja, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9.3
    • +

      Hotel je na odličnoj lokaciji, blizu samog centra banje a dovoljno udaljen da vam boravak bude prijatan, bez buke i gužve. Prelepo uređena bašta i terasa, pogled na rečicu i park jednostavno vas neće ostaviti ravnodušnim već ćete poželeti da svakom preporučite boravak u njemu. Lepo uređene, čiste i dovoljno prostrane sobe, TV, internet, ma sve je ok.

    18. jul 2015.
    Nadežda Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9.3
    • +

      Osoblje, čistoća,priroda.

    • -

      Nestabilna klima,mali I celom dužinom plitak zatvoreni bazen.naravno I put.

    28. jun 2015.
    Dusanka Srbija
  • Vila Dama

    Novi Sad, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9.4
    • +

      Sve je bilo predivno,za svaku preporuku.

    14. april 2015.
    sonja Srbija
  • Hotel Palić Resort

    Palić, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9.4
    • +

      Sve, dolazimo vec drugi put i nameravamo ponovo

    21. jul 2015.
    Vojin Srbija
  • Vila Prezident

    Sremski Karlovci, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9.2
    • +

      Sobe su divne, sve je cisto, osoblje ljubazno, hrana odlicna.

    16. jun 2015.
    Tina Srbija
  • Hotel Majestic

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 8.8
    • +

      Osoblje, gostoprimstvo, kvalitet usluga i informacija.

    • -

      Idiotski design tusa u kupatilu. Skoro sam se slomio zbog klizavog poda van tus kade gde nema adekvatne zastite za vodu koja prska po celom podu.

    3. jul 2015.
    Nic Švedska
  • Prosečna ocena gostiju: 9.3
    • +

      Savrsena lokacija, blizu samog jezera... Prelepa terasa sa bajkovitim pogledom. Divni i ljubazni vlasnici. Prostrana i lepa soba sa toplim bojama. Sve u svemu, fantasticno iskustvo i uzivanje :)

    3. jun 2015.
    Ana Srbija
  • Apartments Light

    Palić, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9.1
    • +

      Mir, izlazak na bazen-koji je sigurno divan kada je letnja sezona. Blizina setalista. Apartmani su divni, vlasnik je ljubazan, uvek spreman za pomoc.

    • -

      Sa apartmanima je sve u najboljem redu. Lepo je otici na Palic, a bice jos lepse kada se jos uredi setalitste i voda-sada plutaju mrtveodlican ribe

    30. maj 2015.
    mirjana Srbija
  • Udvarház Apartman

    Morahalom, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • +

      Luksuz kakav se retko nalazi.puno pozdrava za vlasnike!

    • -

      Nemam ni jednu zamerku!!!

    8. maj 2015.
    SILVIJA Srbija
  • Vila Pina

    Zlatibor, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • +

      Čisto, udobno i mirno mjesto. Fino opremljen prostor i ljubazno osoblje.

    • -

      Cijene su previsoke. U trenutne cijene bi morala biti uračunata boravišna taksa i doruček. Trenutna ponuda doručka od 7€ po osobi je užasno visoka.

    22. mart 2015.
    Rajko Crna Gora
  • Prosečna ocena gostiju: 9.1
    • +

      Odlicna lokacija, besplatan parking, ljubaznost osoblja.

    16. jun 2015.
    igor_ns Srbija
  • Hotel Centar

    Novi Sad, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9.3
    • +

      Polozaj hotela i fantastican pogled iz sobe.

    28. jun 2015.
    Dragica Bosna i Hercegovina
  • Vila Boska Palic

    Palić, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9.2
    • +

      Prelijep ambijent,ljubazno osoblje....

    20. jul 2015.
    dragica Crna Gora
  • Gozsdu Court Aparthotel

    Budimpešta, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 8.9
    • +

      Lokacija idealna za obilazak grada, jer se do skoro svih znamenitosti može doći pješke. Apartmani opremljeni svim potrebnim sadržajima. Brz internet.

    25. maj 2015.
    Dejan Crna Gora
  • Apartments Bohemia

    Zlatibor, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9.2
    • +

      Sve je savršeno!

    14. jul 2015.
    Aleksandar Srbija
  • Balkan Hotel Garni

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 8.8
    • +

      osoblje hotela

    26. april 2015.
    branislav Srbija
  • Vila Barović and Spa

    Zlatibor, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • +

      Sve je bilo uredno, vise no sto sam ocekivao. Bazen je bio presudan za izbor mesta smestaja - odlican za unuke, 9 i 10 godina.

    • -

      - Pomocni lezaji nisu bas udobni za spavanje - Zvuci gradjevinskih radova u okolini (mesalice, testere, kucanje eksera...od 7h !?!)

    7. jul 2015.
    Boško Srbija
  • Prosečna ocena gostiju: 9.1
    • +

      sve je bilo ok

    20. jul 2015.
    Petar Srbija
  • Hotel Izvor Arandjelovac

    Arandjelovac, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • +

      Sve

    • -

      Nista

    19. jun 2015.
    Aleksandar Srbija
  • Birokrat Hotel

    Ljubljana, Slovenija

    Prosečna ocena gostiju: 8.7
    • +

      ljubaznost kao prvo a potom sve ostalo

    13. jul 2015.
    nebojsa Crna Gora
  • Villa Bozovic

    Zlatibor, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9.3
    • +

      Ljubazni domacini, komforan i cist smestaj, za svaku preporuku!

    18. jul 2015.
    Branislav Srbija
Izaberite datum prijavljivanja
Izaberite datum odjavljivanja
Učitava se

Unesite svoju adresu e-pošte i ponovo ćemo vam poslati potvrdu rezervacije

Molimo unesite važeću adresu e-pošte

Ponovo smo poslali tražene potvrde rezervacija na

Molimo imajte u vidu da slanje e-poruke može trajati do 10 minuta

Žao nam je, nismo u mogućnosti da vam pošaljemo tražene potvrde