Eksperata za putovanja podelilo je svoje preporuke sa drugima

Kako funkcioniše?

  • 1

    Sve počinje rezervacijom

    Jedini način da i vi ostavite recenziju je da rezervišete smeštaj. Tako znamo da recenzije stižu od pravih gostiju koji su boravili u objektu.

  • 2

    Zatim sledi putovanje

    Tokom posete objektu, naši gosti mogu da provere da li su sobe tihe, da li je osoblje ljubazno i još mnogo toga.

  • I na kraju, recenzija

    Posle putovanja gosti dele svoje utiske sa nama. Mi proveravamo da li recenzije sadrže bezobrazne reči i da li su autentične, a zatim ih objavljujemo.

Najpopularnije države

  • Landmark Riqqa Hotel

    - „Odlican hotel ,ljubazno osoblje,svaki dan detaljno ciste,internet u celom hotelu(dobar signal).”

  • International Beach Resort

    - „lokacija idealna pogled na more usluge super”

  • Tarobá Hotel

    - „Lokacija, smoking room, ljubaznost osoblja”

  • Sandman Suites Vancouver on Davie

    - „Lokacija je odlicna, blizina obale i zivopisan kraj. Kuhinjica je potpuno funkcioalna. Hotel je OK. Cesto odsedam ovde i ubuduce cu, verovatno.”

  • Arizo Apartments & Suites

    - „Nalazi se u samom centru grada, sve je tu na par minuta. Odlican smestaj, cist, lepo sredjen. Odusevljena sam :)”

  • Hotel La Carolina

    - „Good lokated, near the beach and center of town Pleasent atmospher and helpful staff”

  • Baie des Anges Apartment

    - „Dobra lokacija, prelep kompleks”

  • Charlotte House

    - „Kvalitet odlican a cijena nije losa. Moze lako da se poredi sa najboljim (najskupljim) hotelima. Detalji u hotelu su inzvaredni. Fantasticno! Definitivno se vracam i preporucujem za sve prilike.”

  • Ameris Studios & Apartments

    - „Fantasticni apartmani, opremljeni fenomenalno. Lokacija extra. Toplo preporucujem svima.”

  • Frangipani Bungalow

    - „Doručak na terasi, bujna vegetacija, miran kraj, čisto, lepo kupatilo”

  • Ostello per la Gioventù Genova

    - „Sve,osoblje naročito”

  • Asakusa View Hotel

    - „Hospitality, organization, cleanliness, comfort”

  • Shangri-La Hotel Kuala Lumpur

    - „Hotel je prelep, cist, dorucak super.”

  • Corendon Vitality Hotel Amsterdam

    - „Lokacija hotela van centra grada i mogucnost koriscenja bicikla po celoj metro eriji i okolini.”

  • EuroApartments

    - „na odlicnoj lokaciji, sve super...”

  • Bairro Alto Comfort Carmo

    - „U samom centru, novo, cisto, moderno, odlicna zvucna izolacija, komforno. Ima sve sto je potrebno za sjajan boravak u Lisabonu.”

  • 3 MostA

    - „lokacija, ljubaznost, cistoca”

  • The Beach Natural Resort Koh Kood

    - „We liked everything!!! Our bungalow was clean, smelling fresh, comfortable and with a nice view on the garden. Staff is more than nice, very friendly, always smiled, very servible and helpfull.”

  • Alphonse Hotel

    - „Osoblje, koje je pre svega profesionalno, ali istovremeno i prijateljski nastrojeno, udobnost hotela, čistoća, obilan i ukusan doručak. Sve pohvale za Alphonse hotel!”

  • Courtyard by Marriott New York Manhattan/Herald Square

    - „Fenomenalna lokacija, odličan klub ( Monarch ) na vrhu zgrade sa pogledom na ESB.”

Nedavne recenzije

  • Hotel Caroline

    Beč, Austrija

    Prosečna ocena gostiju: 8,7
    • +

      Everything is just perfect. Room is spacious, clean, beautiful. Breakfast is very good. And staff of hotel is proffesional. No complaints at all. Would definitely come again.

    21. februar 2017.
    Jovana Srbija
  • Ikbal Deluxe Hotel Istanbul

    Istanbul, Turska

    Prosečna ocena gostiju: 6,7
    • +

      Sobe i spa centar usluga vrh..

    18. februar 2017.
    Elvir Srbija
  • Jázmin Apartman

    Segedin, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • +

      Sve je bilo odlično, svaka čast na gostoprimstvu

    18. februar 2017.
    Marina Srbija
  • Jázmin Vendégházak és Apartmanok

    Morahalom, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 7,5
    • +

      Lokacija je dobra.

    • -

      Internet je los.Higijena apartmana nije zadovoljavajuca. Bracni krevet mali i neudoban .

    18. februar 2017.
    Milena Srbija
  • Maria-Antoaneta Residence

    Bansko, Bugarska

    Prosečna ocena gostiju: 7,5
    • +

      Odlična lokacija, na samo 5 min hoda od gondole. Tople sobe odnosno apartman u kom smo mi bili.

    • -

      Odmah po dolasku smo se razočarali koliko je ceo hotel prljav, počev od ulaza do hodnika i samog apartmana. Stakla kao da su oprana prošle godine. Prljava terasa prepuna opušaka. Posle dva dana smo morali da intervenišemo na recepciji budući da čistačice nisu ni jednom očistili apartman. Doručak i večera jesu bez ograničenja ,ali identični svih 5 dana našeg boravka ,što znači jednolično i sa svega par jela i 2-3 vrste salate. Da ne spominjem da su često servirana hladna jela. Od pića ,tačno samo pivo i vino i dva soka iz aparata. Takvo stanje hotela može da se rangira sa max 2 zvezdice jer mu ne pomaže ni spa centar koji je ili prazan ili ne podnošljiva gužva pogotovo dece . Još jedno razočarenje kad smo stigli je kad su nam rekli da je doručak od 8 h. Pokušajte da tad doručkujte i odete onda na gondolu, ne gine čekanje od sat vremena. Srećom oni mučenici iz restorana su servirali doručak u 7.30 pa smo morali da žurimo da bi kako tako pre najveće gužve bili na gondoli. Koji to normalan hotel u sred sezone servira doručak od 8 h do 10 a ne od 7 h. I na kraju parking imaju za 15 ako automobila, pa sad mislite ko i kad će imati sreće da nađe parking. I još samo da dodam kad smo ušli u apartman ,to nije ono sa slike. Kad sam pitao na recepciji u čemu je stvar ? Dobio sam odgovor , pa to je samo jedan koji je bio postavljen za slikanje , ovo je Vas apartman. Razmislite dobro.

    18. februar 2017.
    Drazen Srbija
  • Europahaus Wien

    Beč, Austrija

    Prosečna ocena gostiju: 8,1
    • +

      Doručak je svež, vrlo pristojan,raznovrstan. Kreveti udobni,jastuci loši.Osoblje za svaku pohvalu.

    18. februar 2017.
    pavle Srbija
  • Terme Olimia - Hotel Sotelia

    Podčetrtek, Slovenija

    Prosečna ocena gostiju: 8,7
    • +

      Jastuci prirodniji!

    • -

      Objašnjenja i uputi

    18. februar 2017.
    Vladan Srbija
  • Holdfény Apartman

    Mako, Mađarska

    Još uvek nema recenzija
    • +

      Dopalo nam se sve sto smo rezervisali-to smo i dobili,bas kako je i pisalo na booking.com.Uzivali smo maksimalno po vrlo povoljnoj ceni.posebno nam se dopalo sto smo imali obezbedjene ulaznice za spa centar Hagymatikum po nizim cenama nego sto su u centru.Zaista sve preporuke za apartman,osoblje i naravno booking.com!!!!Tanja & Sasa,Krusevac.

    • -

      Pa...ako nesto mora da se zameri...to je onda jezik....domacini nisu znali engleski jezik mada su obezbedili devojku koja govori engleski,te smo se tako sporazumeli.Generalno Madjari pricaju samo svojim maternjim jezikom!!!!

    18. februar 2017.
    Sasa Srbija
  • Hotel Histrion

    Portorož, Slovenija

    Prosečna ocena gostiju: 8
    • +

      Hotel je na odlicnoj lokaciji. Hrana je dobra a osoblje vrlo ljubazno.

    • -

      Spa centar, bade mantili i peskiri na bazenu se dodatno naplacuju.

    18. februar 2017.
    Snezana Srbija
  • Wing Club Apartments

    Jagodina, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • +

      Lokacija,ljubazno osoblje,cistoca,parking.

    • -

      Ocajan krevet,nedostatak sredstava za higijenu ( sapun,kupka ...) ,posle 3 nocenja nisu promenjeni peskiri

    18. februar 2017.
    Anoniman/-na Srbija

Objekti ocenjeni kao popularni

  • Severna Amerika
  • Centralna Amerika
  • Okeanija
  • Karibi
  • Evropa
  • Južna Amerika
  • Afrika
  • Azija
  • Bliski istok
  • Vili Apartment

    Novi Sad, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • +

      Sve pohvale i za smestaj i za gazdaricu,videcemo se pononovo sigurno.

    17. januar 2017.
    Milos Srbija
  • Taša Apartments

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • +

      Ljubaznost i predusretljivost domaćina.

    6. februar 2017.
    MARIJA ŠOŠKIĆ Crna Gora
  • Apartments Sky

    Kragujevac, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • +

      Lokacija, ogroman stan za veoma pristupačnu cenu, ljubazno osoblje, čistoća stana, pogled na grad

    16. novembar 2016.
    Branislav Srbija
  • Žabljak City Center Apartments

    Žabljak, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • +

      I više od očekivanog. Ljubaznost i gostoprimstvo ,ljudska reč i dobre gazde

    • -

      Sve je bilo ok

    20. januar 2017.
    Tatjana Srbija
  • Apartment Dunja

    Novi Sad, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • +

      Lepo i moderno opremljen apartman, prostran. Prijatan ambijent. Vodilo se računa o svakom detalju. Kompletno opremljena kuhinja. Novi peškiri. Već sam boravila u ovom apartmani i usluga je i dalje na visokom nivou.

    • -

      Nemam primedbe, već samo pozitivne utiske.

    23. januar 2017.
    Tamara Srbija
  • One Luxury Suites

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • +

      sve je savršeno! preporučujemo svima!

    29. decembar 2016.
    Jelena Austrija
  • Authentic Belgrade Centre Hostel

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • +

      Toplo i slatko mesto. Neocekivano ususkano, iako je u centru grada vrlo tiho i mirno. Sobe udobne i intimne, kreveti cisti, peskiri i posteljina snezno beli. Kupatilo divno, snabdeveno osnovnim sredstvima, tople vode na pretek. Osoblje ljubazno i predusretljivo da ispune sve zahteve. Cene dorucka i napitaka vrlo pristupacne. Mi cemo se vratiti tamo ponovo. Nas je bilo tri, i sve tri dajemo preporuke za Authentic Belgrade Centre Hostel :D

    7. februar 2017.
    Jelena Srbija
  • Apartment Andrić

    Višegrad, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • +

      Odličan smeštaj u samom centru grada.Udoban,čist i uredan apartman.Domaćini jako ljubazni i gostoprimljivi.Sve pohvale,mesto na koje želite da se vratite.

    18. februar 2017.
    Milica Srbija
  • Duo Pro Apartments

    Ćuprija, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • +

      Ljubaznos,cistoca i udoban ambijent,povolje cene.

    • -

      Nemamo primedbu ninasta.

    17. februar 2017.
    Violeta Srbija
  • Vila Aleksandra

    Zlatibor, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • +

      Dopala nam se cistoca, udobnost i komfor našeg apartmana..... posteljina koja mirisi, posudje koje škripi od čistoće, toalet besprekoran! Ljubaznost i gostoprimstvo domaćina je za svaku pohvalu! Bilo nam je diiivno!

    • -

      Sve mi se dopalo☺️

    16. februar 2017.
    Maja Srbija
  • Aqualiget-Apartmanház

    Segedin, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • +

      kreveti su bili udobni a grejanje apartmana odlično

    • -

      ništa, sve je bilo super

    10. februar 2017.
    Marija Srbija
  • Borka Apartman

    Mako, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • +

      Odličan apartman veoma čisto, toplo, udobni kreveti, brz internet.

    31. januar 2017.
    draganmarkovic Srbija
  • Hotel Szavija

    Segedin, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • +

      Mir,tišina,čisto,ljubazno osoblje,za svaku preporuku.

    10. februar 2017.
    Goran Srbija
  • Apartments Leo

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • +

      Ja takav smeštaj nemam kod kuće. Udobnije mi je bilo nego u sopstvenom domu.

    8. januar 2017.
    Miroljub Srbija
  • Dominic Smart & Luxury Suites - Terazije

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • +

      Mir, tišina, u samom centru grada... Preljubazni domaćini...

    • -

      -

    7. januar 2017.
    Dusan Srbija
  • Jevrejska Apartment

    Novi Sad, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • +

      Dopalo nam se što je smeštaj odgovarao fotograijama na sajtu i što je vlasnik veoma susretljiv i ljubazan. Smeštaj je udoban i komotan sa dovoljno prostora. Prostor je bio odlično zagrejan pre našeg dolaska. Posebno nam je odgovaralo što je prostor za sedenje (i pušenje) odvojen od spavaćih soba. U blizini su restorani, prodavnice, pijaca... i centar grada... Nismo isparkirale auto u toku boravka...

    • -

      Nismo stigle da nađemo zamerku...

    5. februar 2017.
    Spomenka Srbija
  • Nirvana SPA Center

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • +

      Sve pohvale za vlasnika i ovaj smjestaj. Komunikacija odlicna jer sam detalje sa vlasnikom dogovarao u toku puta. Apartman cist, uredan, topao.Naravno djakuzi i sauna u apartmanu cine boravak jos ljepsim. Parking u ulici ispred kuce. Apsolutno sve pohvale za ovaj smjestaj.

    • -

      Bez zamjerki.

    7. februar 2017.
    Porodica B. Crna Gora
  • Apartment Panorama Plus

    Novi Sad, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • +

      Krevet je bio udoban i cist. Sve je bilo u najboljem redu.

    15. februar 2017.
    Popov Srbija
  • Wing Club Apartments

    Jagodina, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • +

      Lokacija,ljubazno osoblje,cistoca,parking.

    • -

      Ocajan krevet,nedostatak sredstava za higijenu ( sapun,kupka ...) ,posle 3 nocenja nisu promenjeni peskiri

    18. februar 2017.
    Anoniman/-na Srbija
  • Apartments Biser

    Vrnjačka Banja, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • +

      Predivan smeštaj, predivno osoblje! Kvalitet daleko iznad svih očekivanja

    • -

      savršeno

    30. januar 2017.
    Slobodan Srbija
  • Apartment Sky

    Novi Sad, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • +

      Udobnost apartmana,cistoca perfektna ,ljubaznost domacina i na kraju sto je za svaku pohvalu cijena apartmana.

    28. januar 2017.
    goran Bosna i Hercegovina
  • Main Street Apartments

    Niš, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • +

      Dorucak smo mi organizovali, a krevet je bio udoban.

    • -

      Stanje enterijera nije novo, kao na fotografijama.

    6. decembar 2016.
    Maja Srbija
  • Respect Exclusive

    Niš, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • +

      Topla preporuka po svim pitanjima

    5. februar 2017.
    stevan Srbija
  • Apartment Orange Relax

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • +

      Sve pohvale, posebno za gospodju sto nas doceka. Cak nam je i parking platila:) sve cisto na mestu, samo tako nastavite.

    13. februar 2017.
    Bozo Bosna i Hercegovina
  • Apartments Athos

    Podgorica, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • +

      Sve nam se dopalo,i svima koji odluce posjetiti Podgoricu bi preporucili da odsjednu u Atos apartmanima.

    5. januar 2017.
    Esmin Bosna i Hercegovina
  • Omiljeni Apartments

    Zlatibor, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • +

      Ljubazni domacini, cistoca za 10-ku, sve pohvale!

    30. januar 2017.
    Ivana Srbija
  • City Apartment

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • +

      Ljubaznost i cistoca kao i blizina centru grada nam se veoma dopala...

    7. februar 2017.
    Darko Bosna i Hercegovina
  • Hotel M Nikić

    Podgorica, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,3
    • +

      Veoma ljubazno osobje .cist hotel i veoma ljubazan Menadzment hotela

    12. januar 2017.
    Andrej Hrvatska
  • Vila Trag

    Kopaonik, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • +

      Ljubazno osoblje, komforan apartman, odlicno grejanje, ukusna hrana.

    • -

      Morali smo da platimo u kesu, jer ne primaju kartice.

    1. februar 2017.
    Jovan Srbija
  • Apartments Jeca

    Zlatibor, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • +

      Gostoljubivost domacina itopla domaća atmosfera. Osećaj kao da ste kod kuće.

    25. januar 2017.
    Milos Srbija