proverenih recenzija stvarnih gostiju

Kako funkcioniše?

  • 1

    Sve počinje rezervacijom

    Jedini način da i vi ostavite recenziju je da rezervišete smeštaj. Tako znamo da recenzije stižu od pravih gostiju koji su boravili u objektu.

  • 2

    Zatim sledi putovanje

    Tokom posete objektu, naši gosti mogu da provere da li su sobe tihe, da li je osoblje ljubazno i još mnogo toga.

  • I na kraju, recenzija

    Posle putovanja gosti dele svoje utiske sa nama. Mi proveravamo da li recenzije sadrže bezobrazne reči i da li su autentične, a zatim ih objavljujemo.

Najpopularnije države

  • Landmark Riqqa Hotel

    - „Odlican hotel ,ljubazno osoblje,svaki dan detaljno ciste,internet u celom hotelu(dobar signal).”

  • International Beach Resort

    - „lokacija idealna pogled na more usluge super”

  • Best Western Tarobá Hotel

    - „Lokacija, smoking room, ljubaznost osoblja”

  • Sandman Suites Vancouver on Davie

    - „Lokacija je odlicna, blizina obale i zivopisan kraj. Kuhinjica je potpuno funkcioalna. Hotel je OK. Cesto odsedam ovde i ubuduce cu, verovatno.”

  • Arizo Apartments & Suites

    - „Nalazi se u samom centru grada, sve je tu na par minuta. Odlican smestaj, cist, lepo sredjen. Odusevljena sam :)”

  • Hotel La Carolina

    - „Good lokated, near the beach and center of town Pleasent atmospher and helpful staff”

  • Baie des Anges Apartment

    - „Dobra lokacija, prelep kompleks”

  • Charlotte House Hotel

    - „Kvalitet odlican a cijena nije losa. Moze lako da se poredi sa najboljim (najskupljim) hotelima. Detalji u hotelu su inzvaredni. Fantasticno! Definitivno se vracam i preporucujem za sve prilike.”

  • Ameris Studios & Apartments

    - „Fantasticni apartmani, opremljeni fenomenalno. Lokacija extra. Toplo preporucujem svima.”

  • Frangipani Bungalow

    - „Doručak na terasi, bujna vegetacija, miran kraj, čisto, lepo kupatilo”

  • Ostello per la Gioventù Genova

    - „Sve,osoblje naročito”

  • Asakusa View Hotel

    - „Hospitality, organization, cleanliness, comfort”

  • Shangri-La Hotel Kuala Lumpur

    - „Hotel je prelep, cist, dorucak super.”

  • Corendon Vitality Hotel Amsterdam

    - „Lokacija hotela van centra grada i mogucnost koriscenja bicikla po celoj metro eriji i okolini.”

  • EuroApartments

    - „na odlicnoj lokaciji, sve super...”

  • Bairro Alto Comfort Carmo

    - „U samom centru, novo, cisto, moderno, odlicna zvucna izolacija, komforno. Ima sve sto je potrebno za sjajan boravak u Lisabonu.”

  • 3 MostA

    - „lokacija, ljubaznost, cistoca”

  • The Beach Natural Resort Koh Kood

    - „We liked everything!!! Our bungalow was clean, smelling fresh, comfortable and with a nice view on the garden. Staff is more than nice, very friendly, always smiled, very servible and helpfull.”

  • Alphonse Hotel

    - „Osoblje, koje je pre svega profesionalno, ali istovremeno i prijateljski nastrojeno, udobnost hotela, čistoća, obilan i ukusan doručak. Sve pohvale za Alphonse hotel!”

  • Courtyard by Marriott New York Manhattan/Herald Square

    - „Fenomenalna lokacija, odličan klub ( Monarch ) na vrhu zgrade sa pogledom na ESB.”

Nedavne recenzije

  • JUFA Hotel Wien

    Beč, Austrija

    Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • +

      lokacija je ok. metro u3 vas do centra odveze za 15 min. doručak je malo skuplji ali je izbor hrane velik i kafa je odlična. parking je ispred hotela ali se ne naplaćuje i miran je kraj.

    29. jul 2014.
    Tanja Slovenija
  • City Central De Luxe

    Prag, Češka

    Prosečna ocena gostiju: 7,5
    • +

      Odlican hotel za boravak u Pragu, naravno ako ne planirate da sedite u sobi. 200 metara od stanice metroa I.P.Pavlova. Do centra 1 stanica metroa, pesice vam treba 10-15 minuta lagane setnje. Dorucak skroman ali na mestu, cista soba taman da se lepo naspavate posle setnje ovim fantasticnim gradom. Veoma smo zadovoljni odnosom cene i kvaliteta ovo hotela.

    • -

      Male zamerke: soba nema klima uredjaj pa zna da bude prilicno toplo u letnjim mesecima, ako idete kolima ima samo 3 parking mesta koja se placaju 12€ dan ali se ne mogu rezervisati. Mi smo uspeli da parkiramo, mada koliko smo videli u blizini ima dosta parkinga od drugih hotela.

    29. jul 2014.
    Jovana Srbija
  • Lóránt Apartman

    Pečuj, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • +

      kompletan utisak je odlican.

    • -

      Krevet na razvlacenje nije za odraslu osobu/osobe, interneta ima ali nema wifi.

    30. jul 2014.
    Anoniman/-na Srbija
  • Hotel Sant'Angelo

    Rim, Italija

    Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • +

      Osoblje koje je komunikativno, dobro poznaje engleski jezik i dobro procjenjuje potrebe gostiju.

    30. jul 2014.
    Anoniman/-na Hrvatska

Objekti ocenjeni kao popularni

  • Centralna Amerika
  • Karibi
  • Evropa
  • Bliski istok
  • Azija
  • Afrika
  • Severna Amerika
  • Južna Amerika
  • Okeanija
  • Paradisus Punta Cana Resort-All Inclusive

    Punta Kana, Dominikanska Republika

    Prosečna ocena gostiju: 8,6
    • +

      Sve je fenomenalno....raj na zemlji !

    23. septembar 2014.
    Jasminka Komljenovic Srbija
  • Hotel La Pagerie

    Les Trois-Îlets, Martinik

    Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • +

      location, rooms, garden,swiming pool, helpful staff

    4. februar 2015.
    Tatjana Crna Gora
  • Sanctuary Cap Cana by Alsol - All Inclusive **Adults Only**

    Punta Kana, Dominikanska Republika

    Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • +

      The hotel is in an excellent and quiet location close to the airport. Nature and air are phenomenal. We booked a junior suite. Upon arrival at the hotel, we Surcharge for Monarch Villa Ocean Front All Inclusive (in the hotel is cheaper to pay extra to upgrade to the villa). The villa is comfortable, with great views and privacy. Free 24 hour room service, private butler, very very friendly staff, great food, free internet available at almost all locations in the hotel. Beautiful pools, small private beach, beach towels available all day, moderate daily animation, mainly peace, quiet and relaxation. Very nice, luxurious complex, which is recommended for those who want peace and quiet without a lot of music and noise. Beautiful Juanillo beach next to the hotel. Cleanliness is a general problem in the Dominican Republic, but in this hotel is at a high level.

    • -

      After a stay in the Maldives, we expected here in Punta Cana ALSO beautiful white sand and crystal clear turquoise water. However, it is not like in the pictures. Often the wind blows, and causing waves to throw grass on the beach. The grass is also in the shallow and hangs around our legs. Waves grow dim the water, so the wather is not clear but it is very blurry. In addition to the white sand, the sea is blurry and lots of grass, so most tourists swim at the pools. We were in January and the water was quite cold, too.

    10. februar 2015.
    Kristina Srbija
  • Duo Pro Apartments

    Ćuprija, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • +

      Stilski i moderno opremljene prostorije, obezbedjeno parkiranje, jako dobra lokacija, mirno i udobno, veoma cisto

    • -

      Nemam negativnih primedbi

    19. jul 2016.
    Trajki Švajcarska
  • One Luxury Suites

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • +

      Prvi put sam odsela u ovom apartmanu. Utisci su i vise nego ocekivani. Lokacija, sobe i profesionalni personal su na najvisem nivou.

    • -

      Nemam zamerku.

    12. jul 2016.
    Milarada Srbija
  • Apartments Sky

    Kragujevac, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • +

      Lokacija blizu centra grada. Domacini ljubazni predusretljivi. Dostupan parking (garaza). Solidan WiFi. Smjestaj kao na fotografijama.

    • -

      Buka iz obliznjeg kafica (dani vikenda).

    15. jun 2016.
    Maja Crna Gora
  • Hotel Theater Belgrade

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • +

      Sve je ok

    13. jul 2016.
    Pedja Srbija
  • Žabljak City Center Apartments

    Žabljak, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • +

      sve je bilo u redu. penzioneri smo i bitna nam je udobnost lezaja a ovde je sve novo!

    • -

      -

    17. jul 2016.
    Tomislav Srbija
  • Cosmopolitan Apartments

    Skoplje, Makedonija

    Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • +

      lokacija, odlicna, 10 minuta hoda do centra, mirno I tiho.Zgrada cista,uredna apartman takodje. Nikola je decko koji obecava bio je na usluzi sve vreme.

    • -

      Parking mora da se plati 5 eura

    29. jun 2016.
    Valjevo Srbija
  • Villa Dislievski

    Ohrid, Makedonija

    Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • +

      Sve je fenomenalno,objekat odlican,hrana odlicna,lokacija odlicna.Higijena na najvecem mogucem nivo.A najaci utisak je preljubazno osoblje,tj vlasnici koji ucine sve da se osecate kao kod kuce.Ako ste u Ohridu neka ova vila bude vas izbor.Hvala vili Dislievski na odlicnom odmoru.

    24. jul 2016.
    Biljana Srbija
  • Nirvana SPA Center

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • +

      Ja ne mogu da se odlučim šta mi se više dopalo u apartmanu, gostoprimstvo, sadržaj ili čistoća. Sve je na svetskom nivou i mislim da u ovom trenutku ne postoje bolji apartmani u Srbiji!!! Toplo preporučujem svima da posete ove apartmane!!!

    15. jun 2016.
    Aleksandar Srbija
  • Vila Aleksandra

    Zlatibor, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • +

      Prijatna okolina sređeno dvorište, ljubazni domaćini, sve što je potrebno za opuštanje i odmor.

    • -

      Predlažem da isplaniraju deo u dvorištu za manji boks za prenočište kućnim ljubimcima, jer ljudi idu u planinu da se šetaju i odmore a oni koji imaju ljubimce se teško odvajaju od njih.

    16. jun 2016.
    Vladimir Srbija
  • Borka Apartman

    Mako, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • +

      Odlična lokacija apartmana,sobe lepo opremljene čiste,vlasnik prijatan I diskteran, internet odličan, parking bezbedan

    17. jul 2016.
    vladan Srbija
  • Apartment Andrić

    Višegrad, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • +

      Izuzetna lokacija,veoma ljubazno osoblje,za svaku preporuku.

    • -

      Bez primedbi

    24. jul 2016.
    Borivoj Srbija
  • Dominic Luxury Suites

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • +

      Sve top

    21. maj 2016.
    Jelena Makedonija
  • Apartment Bregovi

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • +

      Odlicna lokacijs

    27. jun 2016.
    željko Srbija
  • Main Street Apartments

    Niš, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • +

      Lokacija odlicna

    12. jul 2016.
    Jovica Bosna i Hercegovina
  • Apartments Biser

    Vrnjačka Banja, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • +

      lokacija je izvrsna, osoblje ljubayno, cistoca i komfor na vrhunskom nivou. wi-fi odličan, parking isto. prvi put sa bio u VB i lepo je znakovima obeležen put do Bisera.

    5. jun 2016.
    Milan Srbija
  • Respect Exclusive

    Niš, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • +

      Pohvale za divno osoblje. Ovdje se vodi računa o svakom detalju i topla preporuka svakome ko želi da mu sve bude OK! Ja ću sigurno doći ponovo! All RESPECT !!!

    21. jul 2016.
    Miodrag Crna Gora
  • Jevrejska Apartment

    Novi Sad, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • +

      Cool osoblje, prijatno i gostoljubivo

    17. jul 2016.
    Dedeić Island
  • Accommodation Jovan

    Ohrid, Makedonija

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • +

      Apartman se nalazi u novijoj stambenoj zgradi, u samom centru Ohrida, odmah pored ulaza u Stari grad i uz luku. Cisto je, prostrano. U apartmanu imaju sve sto je potrebno (peskiri, sudovi, fen, pegla, ...). Nasa topla preporuka :)

    • -

      Nemamo zamerke

    19. jul 2016.
    Vule45 Srbija
  • Apartments Jelena

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • +

      Sve je prelijepo i jako su ljubazni

    24. maj 2016.
    goca84 Crna Gora
  • Hotel Mint

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • +

      Osoblje je izuzetno ljubazno.

    • -

      Klima vrlo slabo radi.

    1. jul 2016.
    Milenko Sjedinjene Američke Države
  • Apartments Athos

    Podgorica, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • +

      Predivan apartman, svaki detalj sa ukusom izabran i više nego dobro opremljen. Svaka čast!

    25. jun 2016.
    Miroslav Srbija
  • Hotel Szavija

    Segedin, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • +

      SUPER ...parking , komfor ..;)

    9. jun 2016.
    Dragan Srbija
  • Hostel Kutak

    Novi Sad, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • +

      Ljubazno osoblje, blizu centra grada, čisto. Sve preporuke.

    27. jun 2016.
    david Bosna i Hercegovina
  • Premier Prezident Hotel and Spa

    Sremski Karlovci, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • +

      dorucak prosecan

    • -

      nije bilo kuvala za vodu mada je bilo u ponudi

    4. maj 2016.
    miroslav Srbija
  • Apartments Foka Spa

    Kopaonik, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • +

      Ljubayno osoblje uvek na raspolaganju. Osoblje restorana usluyno i efikasno. Novi apartmani, dobro opemljeni.Wifi odlican.

    • -

      Nedostatak zanimacije za mladju decu

    20. februar 2016.
    Darko Srbija
  • Smokvica B&B

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,3
    • +

      Prava carolija...Kao da je soba u krosnji drveta.Ujutru vas bude pticice.Imate kafemat u sobi za prvu jutarnju kafu.Hrana u restoranu "Smokvica" vrhunska.Dvoriste restorana je predivno sa izuzetnom uslugom.A sam Vracar je prica za sebe.Nepogresivo...

    4. jul 2016.
    Vladimir Crna Gora
  • Hotel M Nikić

    Podgorica, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,3
    • +

      Odlicna lokacija. Veoma ljubazno i predusretljivo osoblje. Komforne i uredne sobe.

    • -

      Dorucak je prosecan. Na sobi se ne otvara prozor.

    29. maj 2016.
    Srbija Srbija
  • Hotel Ramada Plaza

    Đevđelija, Makedonija

    Prosečna ocena gostiju: 9,2
    • +

      Sve nam se dopalo. Od super komforne sobe, prelepog bazena sa toplom vodom do fenomenalne hrane. Sigurno dolazimo opet.

    23. jul 2016.
    Sladjana Srbija
  • Prezident Hotel

    Novi Sad, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • +

      Standardno sve super.

    • -

      Godinama odlazimo vrlo cesto u Prezident i pored toga sto je dorucak prebogat i raznovrstan,ukus hrane je svaki put sve losiji pa se nadamo da ce osoblje poraditi na tome,jer smo ranije svima hvalili obilje ukus i raznovrsnost dorucka.

    21. jul 2016.
    Darja Srbija
  • Apartments Josipovic

    Zlatibor, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • +

      Apartman u kojem smo odseli ima poseban ulaz i malu terasicu što je veliki plus. Čisto, uredno, domaćini ljubazni, osećaj kao kod kuće. Lokacija objekta je odlična! Dovoljno udaljeno od centra da se izbegne gužva, u tihom i mirnom kraju. Za 10 min hoda se stiže do jezera. Na polovini puta do centra ima Maxi.

    • -

      Fali sudopera. Nezgodno je prati sudove u wc-u.

    3. jul 2016.
    Milica Srbija
  • Grand Central Hotel Shanghai

    Šangaj, Kina

    Prosečna ocena gostiju: 8,8
    • +

      Odlična lokacija. 50 m od metro stanice, glavne trgovacke ulice i raznih dešavanja. Sobe su odlične i bez obzira što je soba gledala na prometnu ulicu nije bilo buke kada se zatvori prozor.

    • -

      Osoblje mi je delovalo profesionalno ali poprilično hladno i nezainteresovano.

    25. novembar 2015.
    Ivan Srbija
  • Rambuttri Village Plaza

    Bangkok, Tajland

    Prosečna ocena gostiju: 7,3
    • +

      Dobar dorucak, bazen sa lepim pogledom, odlicna lokacija

    • -

      Podigli su cene a nisu znacajno poboljsali hotel

    16. mart 2016.
    Milan Srbija
  • Ritan International Hotel

    Peking, Kina

    Prosečna ocena gostiju: 6,8
    • +

      Lokacija,udobnost,komform,doručak izvrstan evropski

    23. april 2015.
    Jasna Srbija

Unesite svoju adresu e-pošte i ponovo ćemo vam poslati potvrdu rezervacije

Molimo unesite važeću adresu e-pošte

Ponovo smo poslali tražene potvrde rezervacija na

Molimo imajte u vidu da slanje e-poruke može trajati do 10 minuta

Žao nam je, nismo u mogućnosti da vam pošaljemo tražene potvrde

Upravljanje postojećom rezervacijom

  • Izmenite datume
  • Ažurirajte podatke o gostu
  • Kontaktirajte objekat
  • Pređite u bolju jedinicu
  • Otkažite rezervaciju
  • I još mnogo toga...