Przejdź do głównej treści
  4. Rimini – opinie o hotelu
Włochy Rimini Sprawdzone opinie o hotelach dodane przez prawdziwych Gości

Najnowsze opinie

• Hotel Harmony Ocena: 8,2

„Najwieksze wrazenie robi basen na dachu. Dobre sniadania,spory wybor”

• Hotel Gaston Ocena: 7,8

„Czystość w pokoju, lokalizacja - bardzo blisko plaży, blisko przystanek autobusowy, niedaleko Stare Miasto Riminii, śniadania bardzo smaczne. Parking bezpłatny koło hotelu lub przy sąsiednich uliczkach.”

• Hotel La Gradisca Ocena: 8,4

„Śniadanie dobre ale monotonne po dwóch dniach ten sam zestaw. Pomidory nie dojrzałe jak na hotel 4gwiazdkowy to chyba nie wypadałoby.”

• „Byłyśmy z mamą na kilka dni we wrześniu, obiekt czyściutki, śniadania dobre aczkolwiek non stop to samo. Personel był bardzo miły i pomocny. Jedyne co mi się nie podobało to bardzo cienkie ściany, przez które słyszałam chrapanie sąsiada całą noc..”

• El Cid Campeador Ocena: 8,1

„śniadanie bardzo dobre , duży wybór , rogaliki pycha , kawa super ,obsługa bardzo miła i pomocna”

• Hotel Montmartre Ocena: 8,6

„Miła obsługa. Miło było usłyszeć na recepcji język polski. Blisko do plaży. widok z balkonu. W nocy słychać szum morza. Bogata oferta śniadaniowa.”

• Hotel Jana Ocena: 8,1

„Polecam wszystkim.Bardzo miły personel,dobre sniedanie i wszędzie czysto.Do centrum 15 min pieszo.Czysto i schludnie10+”

• „Czysty pokój, wygodne łóżko. Śniadanie smaczne,świeże owoce i warzywa. Bardzo urozmaicone , każdy znajdzie coś dla siebie.”

• Ariminum Hotel Ocena: 8,1

„Bezproblemowa i miła obsługa, dobre śniadanie, czysto i schludnie.”

• „Bardzo dobre i urozmaicone sniadania. Dobra lokalizacja w spokojnym miejscu blisko plazy.”