Se primært indhold
  3. Hotelanmeldelser for Italien
Garda Veneto Verificerede anmeldelser af B&Bs og kroer fra tidligere gæster

Nyeste anmeldelser

• C House Rooms Lake Point fra anmeldelser: 10

"Beliggenhed, interiør,balkon og udsigt helt fantastisk"

• Il Sole e la Luna B&B in Garda Point fra anmeldelser: 10

"Dette B&B var så rent og pænt, samt nyligt moderniseret- og en rigtig dejlig stemning Vi kunne vælge morgenmad af værtinden og det var så klart næste morgen. Her er meget fredeligt og selvom poolen er lille, er der liggestole og man kan benytte haven til at slappe af. Der er mulighed for at lave en god kop te på værelset. Vi fandt parkering på vejen. Kan kun anbefales"

• Castello Centro Storico Point fra anmeldelser: 5

"Beliggende var helt perfekt, men mange penge for så kedeligt og ucharmerende værelse - man kunne have boet på hotel for samme penge"

• La pacheca Point fra anmeldelser: 10

"Vi ankom midt om natten, i en lånebil da vores egen gik i stykker undervejs, vi kunne ikke nå at komme frem til tiden hvor vi skulle tjekke ind, men de var søde at sende billeder til os så vi kunne finde vores værelse, hvor nøglen hang, og få en god nat søvn. Hyggeligt sted, også selvom vi ikke var på motorcykel ;)"

• Locanda San Marco Point fra anmeldelser: 9

"En lille Bjerglandsby, rigtig hyggeligt og roligt samfund hvor alle kender alle."

• Locanda Dogana Point fra anmeldelser: 6

"Dejligt centralt"

• Agriturismo Maison 1933 Point fra anmeldelser: 9

"Dejligt intimt sted, hvor der er styr på detaljerne. Smukkeste udsigt fra poolområdet. Tydeligt at værten ønsker det bedste for sine gæster. Passede perfekt til vores tre overnatninger."

• Le Betulle Point fra anmeldelser: 10

"Skøn lille hotel i byen Cola. Dejlig nyt og moderne. Lille terrasse lige udenfor døren. Parkering lige ved døren. Super sød indehaver Overdådig morgenmad!"

• Camere Girasole Point fra anmeldelser: 1

"Intet forlod hotellet efter 4 timer ."

• Camere La Forgia Point fra anmeldelser: 10

"Beliggenheden - egen p-plads 100% hjælpsomhed fra personalet"

De 26 bedste B&Bs og kroer i Garda Veneto

baseret på 65.143 gæsteanmeldelser af B&Bs og kroer på Booking.com