Teruskan ke kandungan utama

Cari hotel di Pantai Cenang

Masukkan tarikh anda untuk lihat harga dan tawaran yang terkini untuk hotel-hotel di Pantai Cenang

Tapis mengikut:


Taraf Bintang

Skor reviu

Pantai Cenang – 221 hotel dan tempat untuk menginap

Lihat harga dan tawaran terkini dengan memilih tarikh anda.
Adya Hotel Chenang, hotel di Pantai Cenang

Adya Hotel Chenang terletak di Pantai Cenang, dalam jarak 500 meter dari Underwater World Langkawi. Ia menawarkan bilik-bilik yang berhawa dingin dengan WiFi percuma.

Lokasi menarik
7.1
Skor 7.1
Baik
Dinilai baik
720 reviu
Harga dariMYR 213.44setiap malam
Cenang Plaza Beach Hotel, hotel di Pantai Cenang

Cenang Plaza Beach Hotel menawarkan tempat penginapan di Pantai Cenang, Langkawi. WiFi percuma disediakan di seluruh hotel. Ia berjarak 160 meter ke Pantai Cenang, dan Cenang Mall berjarak 260 meter.

Lokasi dan view..mudah kemudahan dan makanan
8.1
Skor 8.1
Sangat baik
Dinilai sangat baik
894 reviu
Harga dariMYR 234setiap malam
Telaga Terrace Boutique Resort, hotel di Pantai Cenang

Telaga Terrace Boutique Resort menawarkan penginapan di bahagian yang tenang di Pantai Cenang. WiFi disediakan secara percuma di seluruh kawasan penginapan.

Sarapan yang disediakan sangatlah lebih daripada apa yang saya jangkakan. Mereka menyediakan pelbagai jenis makanan yang sedap. Menu makanan melayu dan barat juga disediakan. Lokasi yang tenang dan senyap, sangat berdekatan dengan pantai cenang.
8.5
Skor 8.5
Sangat baik
Dinilai sangat baik
906 reviu
Harga dariMYR 339.50setiap malam
Aloft Langkawi Pantai Tengah, hotel di Pantai Cenang

Aloft Langkawi Pantai Tengah mempunyai kolam renang luaran, pusat kecergasan, restoran dan bar di Pantai Cenang. Hotel 4-bintang ini menawarkan kelab kanak-kanak, khidmat bilik dan WiFi percuma.

Staff yg peramah & mesra, bilik yg luas serta sarapan yg banyak pilihan
8.9
Skor 8.9
Mengagumkan
Dinilai hebat
2,524 reviu
Harga dariMYR 550setiap malam
Paretto Seaview Hotel, hotel di Pantai Cenang

Terletak dalam jarak 2 minit berjalan kaki Cenang Mall dan Pantai Cenang, Paretto Seaview Hotel menyediakan penginapan asas di Pantai Cenang.

Saya bookingkan untuk anak. Bila ditanya anak dan menantu beritahu memang selesa hotel Paretto dan sangat strategik likasinya.
7.9
Skor 7.9
Baik
Dinilai baik
599 reviu
Harga dariMYR 157.13setiap malam
The Villa Langkawi, hotel di Pantai Cenang

Terletak di lokasi yang baik, hanya 10 minit memandu dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi, 2 minit pemanduan dari perairan biru jernih di Pantai Cenang dan bersebelahan dengan masjid, The Villa...

Lokasi penginapan adalah strategik..senang dicari
7.5
Skor 7.5
Baik
Dinilai baik
902 reviu
Harga dariMYR 154.37setiap malam
Myvilla Langkawi Hotel, hotel di Pantai Cenang

Myvilla Langkawi Hotel terletak di Langkawi, dalam jarak 2.3 km dari Pantai Cenang dan 2.1 km dari Underwater World Langkawi.

REKOMEN..MENARIK..TERBAIK..kali ke 4 saya pergi bercuti ke LGK, kali ni saya memilih disini..tempahan 3 bilik untuk 7 dewasa & 1 Budak, berbaloi2.. kedai makan, kedai dobi, kedai runcit betul2 depan hotel.. request utk bilik berdepan kolam mandi.. alhamdulillah memang rezeki kami, bilik air besar, ruang bilik luas..puas hati sangat2, staff pun baik2 cuma tak ada almari utk letak baju.. ada tmpt sangkut2 baju n tuala saja..ada peti sejuk,tp tak ada masalah bagi kami hihihi, saya sangat2 rekomen.. kami bagi 10⭐ dan ❤ untuk staff yg baik2..ada rezeki..confirm saya akan cari tmpt ni lagi👍👍👍
8.2
Skor 8.2
Sangat baik
Dinilai sangat baik
614 reviu
Harga dariMYR 128.48setiap malam
Shell Out Cenang Beach Resort, hotel di Pantai Cenang

Adina Drive-in Motel menyediakan penginapan dengan TV dalam jarak 6 minit berjalan kaki dari Underwater World Langkawi di Pantai Cenang.

receptionist sangat mesra dan baik. selalu senyum. lokasi yang sangat strategik di area cenang, dengan kemudahan yang pelbagai di sekitar resort.
7.7
Skor 7.7
Baik
Dinilai baik
666 reviu
Harga dariMYR 157.95setiap malam
Villa Abadi Resort, hotel di Pantai Cenang

Terletak di Pantai Cenang, 7-minit berjalan kaki dari Pantai Kuala Teriang, Villa Abadi Resort menawarkan penginapan dengan kolam renang luaran, tempat parking peribadi percuma dan taman.

KEMAS DAN SELESA..DISEDIAKAN PELBAGAI KEMUDAHAN..BERDEKATAN AIRPORT MUDAH NAK KEMANA2
8.3
Skor 8.3
Sangat baik
Dinilai sangat baik
183 reviu
Harga dariMYR 90setiap malam
Landcons Hotel & Resort, hotel di Pantai Cenang

Terletak dalam jarak 5 minit berjalan kaki dari Pantai Cenang dan hanya 150 meter dari Underwater World Langkawi, hotel ini berada di dalam rumah agam yang berwarna putih.

1. Keselesaan ruang bilik. 2. Keramahan kakitangan hotel. 3. Lokasi yg amat strategik & segala kemudahan berdekatan hotel.
6.1
Skor 6.1
Sederhana
Dinilai selesa
417 reviu
Harga dariMYR 153.90setiap malam
Lihat semua 151 hotel di Pantai Cenang

Hotel yang paling banyak ditempah di Pantai Cenang pada bulan lalu

Hotel terbaik dengan sarapan di Pantai Cenang

  • Royal Agate Beach Resort
    7.6
    Skor 7.6
    Baik
    Dinilai baik
     · 1,557 reviu

    Royal Agate Beach Resort menawarkan tempat penginapan moden di Pantai Cenang di negeri Kedah. Ia menawarkan lounge di atas bumbung dan kolam renang luaran.

    overall room was great. liked the view its near the beach

  • Adya Hotel Chenang
    7.1
    Skor 7.1
    Baik
    Dinilai baik
     · 720 reviu

    Adya Hotel Chenang terletak di Pantai Cenang, dalam jarak 500 meter dari Underwater World Langkawi. Ia menawarkan bilik-bilik yang berhawa dingin dengan WiFi percuma.

    location as it near to the beach and places to grab and go

  • The Villa Langkawi
    7.5
    Skor 7.5
    Baik
    Dinilai baik
     · 902 reviu

    Terletak di lokasi yang baik, hanya 10 minit memandu dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi, 2 minit pemanduan dari perairan biru jernih di Pantai Cenang dan bersebelahan dengan masjid, The Villa...

    clean and good utilities. friendly and polite staff.

  • Lagoon Residence @ Langkawi
    5.3
    Skor 5.3
    Sederhana
    Dinilai sederhana
     · 10 reviu

    Terletak di Pantai Cenang, 1-minit berjalan kaki dari Pantai Kuala Muda, Lagoon Residence @ Langkawi menawarkan penginapan dengan kolam renang luaran, tempat parking peribadi percuma dan taman.

  • Century Langkasuka Resort Langkawi
    7.1
    Skor 7.1
    Baik
    Dinilai baik
     · 76 reviu

    Century Langkasuka Resort Langkawi mempunyai pusat kecergasan, taman dan teres matahari dengan kolam renang dan sarapan à la carte di Pantai Cenang.

    Spacious room with very comfortable bed. Great food

  • Nadias Hotel Cenang Langkawi
    7.8
    Skor 7.8
    Baik
    Dinilai baik
     · 36 reviu

    Nadias Hotel Cenang menghadap pantai yang tenang di Pantai Cenang, Langkawi. Ia menawarkan penginapan berhawa dingin yang selesa dengan WiFi percuma.

    I've been to this hotel multiple times, and I like how close it is to the beach

  • Mercure Langkawi Pantai Cenang
    8.4
    Skor 8.4
    Sangat baik
    Dinilai sangat baik
     · 1,337 reviu

    Mercure Langkawi Pantai Cenang mempunyai kolam renang luaran, pusat kecergasan, taman dan ruang tamu berkongsi di Pantai Cenang. Hotel 4-bintang ini menawarkan kelab kanak-kanak dan khidmat bilik.

    Central location, great pool facility, great for families.

  • Aloft Langkawi Pantai Tengah
    8.9
    Skor 8.9
    Mengagumkan
    Dinilai hebat
     · 2,524 reviu

    Aloft Langkawi Pantai Tengah mempunyai kolam renang luaran, pusat kecergasan, restoran dan bar di Pantai Cenang. Hotel 4-bintang ini menawarkan kelab kanak-kanak, khidmat bilik dan WiFi percuma.

    Location / view / clean / friendly staff

Hotel bajet di Pantai Cenang

  • Villa Abadi Resort
    8.3
    Skor 8.3
    Sangat baik
    Dinilai sangat baik
     · 183 reviu

    Terletak di Pantai Cenang, 7-minit berjalan kaki dari Pantai Kuala Teriang, Villa Abadi Resort menawarkan penginapan dengan kolam renang luaran, tempat parking peribadi percuma dan taman.

    Friendly stuff, clean room and delicious breakfast

  • Lot 33 Boutique Hotel
    8.4
    Skor 8.4
    Sangat baik
    Dinilai sangat baik
     · 297 reviu

    Located in Pantai Cenang, Lot 33 Boutique Hotel offers accommodations in Langkawi. It features an outdoor swimming pool and guests can enjoy meals at the in-house restaurant.

    Everything is good, staff is friendly & keep smile.

  • Myvilla Langkawi Hotel
    8.2
    Skor 8.2
    Sangat baik
    Dinilai sangat baik
     · 614 reviu

    Myvilla Langkawi Hotel terletak di Langkawi, dalam jarak 2.3 km dari Pantai Cenang dan 2.1 km dari Underwater World Langkawi.

    I like the relaxing infront of my room it was calm

  • Telaga Terrace Boutique Resort
    8.5
    Skor 8.5
    Sangat baik
    Dinilai sangat baik
     · 906 reviu

    Telaga Terrace Boutique Resort menawarkan penginapan di bahagian yang tenang di Pantai Cenang. WiFi disediakan secara percuma di seluruh kawasan penginapan.

    Great pool, great breakfast, super comfortable room

  • Cenang Plaza Beach Hotel
    8.1
    Skor 8.1
    Sangat baik
    Dinilai sangat baik
     · 894 reviu

    Cenang Plaza Beach Hotel menawarkan tempat penginapan di Pantai Cenang, Langkawi. WiFi percuma disediakan di seluruh hotel. Ia berjarak 160 meter ke Pantai Cenang, dan Cenang Mall berjarak 260 meter.

    Close to beach. We can see the beach frm our room.

  • Anjung Villa
    8.4
    Skor 8.4
    Sangat baik
    Dinilai sangat baik
     · 45 reviu

    Anjung VIilla terletak 3.7 km dari Muzium Padi di Pantai Cenang. Ia menawarkan WiFi percuma dan parking peribadi secara percuma.

    The staff are friendly, helpful, and always smiling.

  • Langkapuri Resort Langkawi
    6.9
    Skor 6.9
    Sederhana
    Dinilai selesa
     · 1,180 reviu

    Terletak di Pantai Cenang, 6-minit berjalan kaki dari Pantai Cenang, Langkapuri Resort Langkawi menawarkan penginapan dengan taman, tempat parking peribadi percuma, lounge berkongsi dan teres.

    location just beside beach and can see sea from window

  • SANDY GARDEN RESORT LANGKAWI
    7.3
    Skor 7.3
    Baik
    Dinilai baik
     · 253 reviu

    Terletak di Pantai Cenang, 1-minit berjalan kaki dari Pantai Cenang, SANDY GARDEN RESORT LANGKAWI menyediakan penginapan dengan taman, tempat parking peribadi percuma, teres dan restoran.

    Suite 1.. wow exceeded my expectations. Very big, clean n comfy.

Hotel terletak di pusat Pantai Cenang

  • The Atlantic Langkawi
    10.0
    Skor 10.0
    Luar biasa
    Dinilai luar biasa
     · 3 reviu

    Terletak di Pantai Cenang, 7-minit berjalan kaki dari Pantai Cenang, The Atlantic Langkawi menyediakan penginapan dengan taman, tempat parking peribadi percuma, lounge berkongsi dan teres.

  • Nahdhoh Langkawi Resort
    8.5
    Skor 8.5
    Sangat baik
    Dinilai sangat baik
     · 198 reviu

    Nahdhoh Langkawi Resort terletak di Pantai Cenang, 2.7km dari Pantai Cenang dan 2.4km dari Underwater World Langkawi.

    Good Location, Quite Place & Comfortable Bed/Shower

  • Wang Valley Resort
    8.4
    Skor 8.4
    Sangat baik
    Dinilai sangat baik
     · 289 reviu

    Terletak jauh dari hiruk-pikuk kota, Wang Valley Resort menawarkan penginapan di Langkawi. WiFi percuma disediakan di seluruh tempat penginapan ini.

    Room is big & comfortable for the price offered.

  • Kenangan Inn
    Lokasi di tengah bandar
    8.3
    Skor 8.3
    Sangat baik
    Dinilai sangat baik
     · 69 reviu

    Located on the hillside, Kenangan Inn offers accommodation just a 9-minute drive from Pantai Cenang. Free parking is available and free WiFi access is provided in the rooms.

    The parking is near and room is clean. Good value for money

  • Casa Fina Fine Homes
    8.0
    Skor 8.0
    Sangat baik
    Dinilai sangat baik
     · 9 reviu

    Casa Fina Fine Homes mempunyai bilik-bilik yang luas dengan Wifi percuma dan  beranda kayu yang menawarkan pemandangan taman. Ia terletak di Pantai Chenang, sebuah kawasan pantai yang popular.

    Great location for the main street. Quirky. Clean and good shower

  • Paretto Seaview Hotel
    7.9
    Skor 7.9
    Baik
    Dinilai baik
     · 599 reviu

    Terletak dalam jarak 2 minit berjalan kaki Cenang Mall dan Pantai Cenang, Paretto Seaview Hotel menyediakan penginapan asas di Pantai Cenang.

    Friendly staff specially the girl who checked in us

  • Langkawi Tok Jah Guest House Pantai Cenang
    7.9
    Skor 7.9
    Baik
    Dinilai baik
     · 98 reviu

    Terletak di Pantai Cenang, Langkawi Tok Jah Guest House Pantai Cenang mempunyai penginapan 2-bintang dengan balkoni peribadi.

    - sehr nah am Night Market - großes Zimmer - sauber

  • Alpha Motel
    Lokasi di tengah bandar
    7.9
    Skor 7.9
    Baik
    Dinilai baik
     · 130 reviu

    Terletak di Pantai Cenang, kurang dari 1 km dari Pantai Cenang, Alpha Motel menyediakan penginapan dengan WiFi percuma dan tempat parking peribadi percuma.

    clean . good hospitality , the staff very helpful .

FAQ tentang hotel di Pantai Cenang







A Tropical Paradise

Pantai Cenang is a stunning white sand beach in Malaysia, featuring blue crystal clear waters, lush vegetation and coconut trees. Situated in Langkawi, this tropical paradise extents for 2 km and is home to stylish restaurants, luxurious hotels and vibrant nightlife.  

Colourful fishes, playful penguins, sharks and an underwater tunnel are the main characteristics of Langkawi Underwater World, the island’s largest aquarium. If you are interested in the history of rice cultivation then you should not miss the Rice Garden, an open-air museum focusing on Malaysia’s main product.

Travellers will find a variety of local shops and relaxing spa facilities along the beach road. They can also visit the neighbouring islands of Pulau Rebak Kecil and Pulau Rebak Besar or just choose from a variety of water sports like windsurfing and jet skiing.

Located about 4 km from Pantai Cenang and a 25-minute drive from Kuah, Langkawi International Airport has flights to destinations like Singapore and Kuala Lumpur. Check the Booking.com deals and find the right hotel, resort or motel in Pantai Cenang and the nearby cities of Ko Lipe, Pantai Kok and Kampung Padang Masirat.

Ketahui lebih lanjut tentang Pantai Cenang
  • 103 tarikan
  • 4 tempat tarikan

Apa tetamu katakan tentang Pantai Cenang:

  • 10
    Skor 10

    Sangat cantek, semua kemudahan ada. Kedai makan sedap.

    Sangat cantek, semua kemudahan ada. Kedai makan sedap. Cuma kali, tiba, laut bergelora. so tak dapat mandi manda. Elok nya, check dulu keadaan laut kalau berminat nak mandi2 pantai ni
    Mazura
    Malaysia
  • 10
    Skor 10

    1st time datang untuk honeymoon, stay Pelangi Resort terus...

    1st time datang untuk honeymoon, stay Pelangi Resort terus access ke Pantai Cenang, love sangat!!! Macam2 ada, boleh lepak2 kat pantai tengok orang api, makan2..eh best gila lah. Bawak family pon ok. Kalau ramai anak kecik better stay hotel area cenang.
    Siti nurul syazwani
    Malaysia
  • 10
    Skor 10

    pantai yang indah, pasir yang halus, air nya cetek dan...

    pantai yang indah, pasir yang halus, air nya cetek dan landai sesuai untuk mandi manda sekeluarga. banyak aktiviti sukan air seperti menaiki jet ski, banana boat, paragliding dll
    WAN MOHD HAMIDI
    Malaysia
  • 10
    Skor 10

    Suka berjalan jalan tepi pantai waktu malam dan berjalan...

    Suka berjalan jalan tepi pantai waktu malam dan berjalan membeli belah night market sekitar pantai cenang
    TEH
    Malaysia
  • 8.0
    Skor 8.0

    Harga barang2 jualan seperti kain baju dan juga barang2...

    Harga barang2 jualan seperti kain baju dan juga barang2 makanan agak mahal jika dibandingkan dgn kawasan lain di langkawi. Jalan raya untuk melalui kawasan pantai cenang sesak teruk...banyak buang masa atas jalan raya dan nak parking kereta pun susah
    Sazali
    Malaysia
  • 10
    Skor 10

    Pemandangan yang tersangat indah diwaktu pagi & petang.

    Pemandangan yang tersangat indah diwaktu pagi & petang. Sangat menenangkan fikiran dan memberikan aura yang tersangat best.! Pantai Cenang is sooo AWESOME.!
    Townvillage
    Malaysia

Tinjau reviu tetamu untuk hotel di Pantai Cenang

  • Dari MYR 80 setiap malam
    8.1
    Skor 8.1
    Sangat baik
    Dinilai sangat baik
     · 429 reviu
    sesuai lah dgn harga. kalau dah book bilik yang murah tak payah lah expect lebih2..bagi yang nak bajet2 boleh stay sini tapi datang awal sikit, kalau ada rosak apa2 dlm bilik boleh mintak tolong counter..mungkin mereka boleh membantu..saya check in dah lewat jadi counter dah tutup terpaksa telan jelah hehe..tapi location memang nice… dekat dengan pantai cenang..pastu ada air coway kat depan counter..terbaikk, tq tokmat inn..
    Shida
    Malaysia
  • Dari MYR 116 setiap malam
    8.8
    Skor 8.8
    Mengagumkan
    Dinilai hebat
     · 365 reviu
    Bilik bersih sangat! Kebersihan luar bilik terjaga.. swimming pool pun cantik.. mmg terbaik untuk percutian keluarga! Siap ada pantry (sinki,coway,mesin basuh,iron) Dalam bilik ada kettle.. Staff baik sangat.. even tukang sapu pun ramah.. Depan chalet ada kedai runcit, nak beli apa semua ada..lapar2 keluar ja pi beli🤣 Definitely stay here on my next time insyaAllah.. tq u sebab serve the best untuk guest!
    Huda
    Malaysia
  • Dari MYR 155.52 setiap malam
    8.8
    Skor 8.8
    Mengagumkan
    Dinilai hebat
     · 259 reviu
    location mudah dicari.. permandangan cantik.. parking luas.. bilik bersih luas.. sangat selesa.. host sgt peramah.. toilet luas dan bersih.. harga sangat berpatutan.. sangat berpuas hati.. dekat dengan airport.. kalau dtg langkawi lagi boleh dtg sini lagi..
    AZIAH LATIF
    Malaysia
  • Dari MYR 200 setiap malam
    8.2
    Skor 8.2
    Sangat baik
    Dinilai sangat baik
     · 614 reviu
    Semua yg ada Sya suka ❤️ Sngat2 selesa 💓 Sangat2 berbaloi ❤️ In Sha ALLAH,kalau dtg Langkawi lagi pasti akan ke Myvilla🥰 Awak2 yg nk ke Langkawi,Sya syorkan sewa Myvilla ni.sngat2 puas hati.bilik pun sngat2 selesa Staf semua peramah 🥰
    shahira
    Malaysia
  • 8.9
    Skor 8.9
    Mengagumkan
    Dinilai hebat
     · 109 reviu
    Kalau boleh saya nak bagi 10 bintang untuk homestay ni. Servis sangat tiptop. Keluarga saya sangat selesa, dahlah pertama kali datang Langkawi. Bersyukur sangat jumpa homestay ni, berbaloi sangat.
    Meryl
    Malaysia
  • Dari MYR 236.50 setiap malam
    7.3
    Skor 7.3
    Baik
    Dinilai baik
     · 1,991 reviu
    last minit tukar hotel. so far best star memang the best la.. dapat free upgrade chalet room kat rooftop..staff friendly, siap call tanya nak room service ke tak since phone tak ada dalam bilik.
    maslina
    Malaysia
  • Dari MYR 447.75 setiap malam
    7.6
    Skor 7.6
    Baik
    Dinilai baik
     · 468 reviu
    Best sangat tempat ni. Swimming pool dekat dgn bilik dan seperti dalam gambar. Ada game room. Anak2 suka sangat. Servis pun terbaik! Staff sgt friendly. Dapat upgrade bilik percuma.
    Nor Sa'datul Aqma
    Malaysia
  • Dari MYR 113.65 setiap malam
    8.1
    Skor 8.1
    Sangat baik
    Dinilai sangat baik
     · 336 reviu
    Hotel yang selesa murah dan staf yang peramah Berdekatan dengan pantai cenang(10minit drive santai), kedai makan , dobi Depan hotel kawasan kampung Belakang hotel ada sawah padi
    hazreina
    Malaysia
  • Dari MYR 160 setiap malam
    6.9
    Skor 6.9
    Sederhana
    Dinilai selesa
     · 161 reviu
    Hotel tidak menyediakan sarapan tetapi lokasi sangat baik di tempat tumpuan pelancong di pantai chenang Langkawi.
    MOHD IZMAN
    Malaysia
  • Dari MYR 191.52 setiap malam
    7.5
    Skor 7.5
    Baik
    Dinilai baik
     · 2,141 reviu
    Tempat makan yang berdekatan, nak pergi laut just jalan kaki saja, semua best la, hotel pun cantik bersih🥰
    NURHASMIRA
    Malaysia

Selidik, perhaluskan carian dan rancang seluruh lawatan anda