דלג לתוכן העיקרי
הדפסה / שמירה

הצהרת פרטיות וקבצי עוגיות

הצהרת פרטיות

5 באפריל 2022

לפני הכל, חשוב לנו לומר – הפרטיות שלכם חשובה לנו. זה מסוג הדברים שכולם תמיד אומרים, אבל אנחנו מתכוונים לזה באמת. אתם נותנים בנו אמון כשאתם משתמשים בשירותים של Booking.com, ואנחנו לא מתייחסים לאמון הזה כמובן מאליו. זה אומר שנעשה כל מה שנוכל כדי להגן ולשמור על המידע האישי שאתם נותנים לנו. אנחנו פועלים לטובת הלקוחות שלנו, ואומרים בצורה גלויה מה בדיוק אנחנו עושים עם המידע האישי הזה.

זו הסיבה שכתבנו את המסמך הזה – כדי להסביר בצורה קריאה ושקופה מה בדיוק אנחנו עושים עם המידע האישי שלכם, ואיך אנחנו מעבדים אותו. המסמך גם מפרט אילו זכויות אתם יכולים לממש ביחס למידע האישי שלכם, ואיך אפשר ליצור איתנו קשר. בנוסף, נשמח שתקראו את הצהרת קובצי העוגיות שלנו כדי להבין איך Booking.com משתמשת בקובצי עוגיות ובטכנולוגיות מעקב דומות אחרות.

אם השתמשתם בשירות שלנו בעבר, אתם בטח יודעים ש-Booking.com מציעה שירותי תיירות ונסיעות אונליין – גם דרך האתרים והאפליקציות שלנו, וגם דרך פלטפורמות אונליין אחרות (למשל האתרים של השותפים שלנו וערוצי מדיה חברתית). חשוב לנו לומר שכל המידע שתקראו כאן מתייחס, באופן כללי, לא רק לפלטפורמה אחת או שתיים – אלא לכל הפלטפורמות האלה.

הצהרת הפרטיות הזו מתייחסת בעצם לכל סוג של מידע שאנחנו אוספים על הלקוחות שלנו, דרך כל הפלטפורמות שהזכרנו למעלה או בכל אמצעי אחר שקשור לפלטפורמות האלה (למשל כשאתם יוצרים קשר עם שירות הלקוחות שלנו באימייל).

אם אתם שותפים עסקיים שלנו, אנחנו מבקשים שתקראו גם את 'הצהרת הפרטיות לשותפים עסקיים' כדי להבין איך אנחנו מעבדים את המידע האישי שלכם במסגרת השותפות העסקית בינינו.

יכול להיות שנתקן את הצהרת הפרטיות מדי פעם, אז אנחנו ממליצים לבקר בעמוד הזה לפעמים כדי לוודא שאתם מעודכנים. אם נעדכן את הצהרת הפרטיות באופן שישפיע עליכם משמעותית, אנחנו נודיע לכם על השינויים לפני שננקוט בפעולות חדשות כלשהן.

המונחים שבהם אנחנו משתמשים בהצהרת הפרטיות הזו

"נסיעה" – מגוון שירותי ומוצרי הנסיעות השונים שספקי הנסיעות מציעים, ושאתם יכולים להזמין, לרכוש, לקנות, לשלם עבורם, לשכור, לקבל, לשלב או לנצל.

"ספק נסיעות" – ספק של מקומות לינה (למשל מלון, מוטל, דירה, B&B, בעל בית), ספק אטרקציות (למשל פארקים (כולל פארק שעשועים), מוזיאונים, סיורים), ספק תחבורה (למשל השכרת רכב, קרוזים, רכבות, הסעות של שדות תעופה, נסיעות באוטובוס, העברות), מפעיל תיירות, ספק ביטוח נסיעות, או ספק של כל מוצר נסיעות או שירות נסיעות רלוונטי אחר שמוצע מפעם לפעם להזמנה בפלטפורמה שלנו.

"שירות נסיעות" – שירות רכישה, תשלום (מוסדר) או הזמנה אונליין של מוצרים ושירותים שונים, שניתן או מתאפשר על-ידי Booking.com, ומוצע מפעם לפעם בפלטפורמה על-ידי ספקי נסיעות.

"הזמנת נסיעה" – הרכישה, התשלום או ההזמנה של הנסיעה.


איזה מידע אישי Booking.com אוספת?

אנחנו לא יכולים לעזור לכם להזמין את הנסיעה המושלמת בלי המידע המתאים, אז כשאתם משתמשים בשירות שלנו, אנחנו מבקשים מכם פרטים מסוימים. אלו פרטים די רגילים – השם שלכם, פרטי הקשר המועדפים עליכם, השמות של האנשים שנוסעים איתכם ופרטי התשלום שלכם. יכול להיות שתבחרו להוסיף עוד מידע שקשור לנסיעה הקרובה (למשל את זמן ההגעה הצפוי שלכם).

בנוסף, אנחנו אוספים מידע מהמחשב, מהטלפון, מהטאבלט או מכל מכשיר אחר שבו אתם משתמשים כדי לגשת לשירותים שלנו. זה כולל את כתובת ה-IP, את הדפדפן שבו אתם משתמשים ואת הגדרות השפה שלכם. במקרים מסוימים, אנחנו גם מקבלים מידע עליכם מגורמים אחרים, או אוספים מידע אחר באופן אוטומטי.

זו הייתה סקירה כוללת של הנושא, אבל אם תרצו לדעת יותר על המידע שאנחנו אוספים, אתם יכולים להמשיך לקרוא למטה.

פרטים נוספים על המידע האישי שאנחנו אוספים

למה Booking.com אוספת מידע אישי ומשתמשת בו?

הסיבה העיקרית שבגללה אנחנו אוספים את הפרטים האישיים שלכם, היא כדי לעזור לכם להזמין שירותי נסיעה אונליין, ולוודא שתקבלו את השירות הכי טוב שאפשר.

בנוסף, אנחנו משתמשים במידע האישי שלכם כדי להודיע לכם על דילים חדשים, מבצעים מיוחדים ושירותים או מוצרים אחרים שאנחנו חושבים שיעניינו אתכם. אנחנו משתמשים במידע הזה גם בדרכים אחרות. אם אתם רוצים לדעת מה הן, אתם יכולים להמשיך לקרוא כדי לקבל הסבר מפורט יותר.

קראו עוד כדי להבין למה Booking.com אוספת את המידע שלכם

איך Booking.com משתפת את המידע שלכם עם צדדים שלישיים?

יש מגוון גורמים וצדדים שקשורים לשירותים של Booking.com, בכל מיני דרכים ומכל מיני סיבות. הסיבה העיקרית שבגללה אנחנו משתפים את המידע שלכם, היא כדי לתת לספקי הנסיעות את הפרטים הרלוונטיים שהם צריכים כדי להשלים את הזמנת הנסיעה שלכם.

אנחנו גם נעזרים בצדדים ובגורמים אחרים כדי לספק לכם את השירותים של Booking.com. למשל מוסדות פיננסיים, מפרסמים, חברות בת של קבוצת Booking.com והחברות האחרות מהקבוצה התאגידית Booking Holdings Inc.‎. במקרים מסוימים, אם אנחנו נדרשים על-ידי החוק, יכול להיות שנשתף את המידע שלכם עם הממשלה או עם רשויות אחרות.

בקישור שלמטה תוכלו לקרוא עוד כדי להבין איך אנחנו משתמשים במידע שאתם משתפים איתנו, ואיך אנחנו מעבירים אותו לצדדים ולגורמים שהזכרנו.

עוד פרטים על האופן שבו אנחנו משתפים את המידע עם צדדים שלישיים

איך משתפים את המידע האישי שלכם בין החברות בקבוצה התאגידית Booking Holdings Inc.‎?

Booking.com היא חלק מהקבוצה התאגידית Booking Holdings Inc.‎. המשיכו לקרוא כדי להבין איך המידע שלכם עשוי לעבור בין החברות בקבוצה התאגידית Booking Holdings Inc.‎.

פרטים נוספים על שיתוף המידע בין החברות בקבוצת Booking Holdings Inc.‎

איך משתפים ומעבדים את המידע האישי שלכם עבור שירותי תחבורת קרקע?

Booking.com ו-Rentalcars.com – שגם היא חלק מקבוצת Booking Holdings Inc.‎ – משתמשות יחד במידע שלכם כדי להציע לכם שירותי תחבורת קרקע דרך האתרים והאפליקציות של Booking.com (למשל בכתובת cars.booking.com או taxi.booking.com). קראו עוד כדי להבין את ההיקף והטבע המוגבל של האחריות המשותפת שלנו.

פרטים נוספים על מידע ועל שירותי תחבורת הקרקע שלנו

איך משתפים ומעבדים את המידע האישי שלכם עבור שירותי ביטוח?

אנחנו עובדים עם שותפים שונים כדי להציע שירותי ביטוח. הקישור הבא מסביר איזה שימוש נעשה במידע שלכם ואיך אנחנו משתפים אותו למטרות ביטוח, ובנוסף מפרט את תחומי האחריות של הצדדים המעורבים.

פרטים נוספים על מידע ועל שירותים ומוצרים בתחום הביטוח

איך Booking.com מעבדת את ההודעות שאתם וספקי נסיעות שולחים דרך Booking.com?

Booking.com יכולה לעזור לכם להחליף מידע או בקשות בנוגע לשירותים ולהזמנות נסיעה קיימות עם ספקי נסיעות, דרך הפלטפורמה של Booking.com. אם אתם רוצים לדעת יותר על האופן שבו Booking.com מקבלת את ההודעות האלה ומטפלת בהן, אתם מוזמנים להמשיך לקרוא.

פרטים נוספים על האופן שבו אנחנו מעבדים את ההודעות האלה

איך Booking.com משתמשת במכשירים ניידים?

אנחנו מציעים אפליקציות חינמיות, שגם דרכן אנחנו אוספים מידע אישי ומעבדים אותו. זה עובד ממש כמו באתר שלנו, אבל המכשירים הניידים מאפשרים לכם ליהנות גם משירותי המיקום שיש בהם.

פרטים נוספים על השימוש במידע שמגיע ממכשירים ניידים

איך Booking.com משתמשת במדיה חברתית?

Booking.com משלבת את המדיה החברתית בשירותים שלה במגוון דרכים. כדי לעשות את זה, אנחנו אוספים חלק מהפרטים האישיים שלכם, או שספק המדיה החברתית מקבל חלק מהמידע שלכם מאיתנו. אם אתם רוצים לדעת יותר על האופן שבו אנחנו משתמשים ומעבירים את המידע הזה, אתם מוזמנים להמשיך לקרוא.

פרטים נוספים על השימוש במידע מפלטפורמות מדיה חברתית

באילו נוהלי אבטחה ושמירה Booking.com משתמשת כדי להגן על המידע האישי שלכם?

אנחנו משתמשים במגוון נהלים כדי לוודא שאף גורם בלתי מורשה לא יוכל לגשת למידע האישי שאנחנו מעבדים, או להשתמש בו באופן בלתי מורשה.

קראו עוד על נוהלי האבטחה והשמירה שלנו

איך Booking.com מתייחסת למידע אישי ששייך לילדים?

אלא אם כן נציין אחרת, רק מבוגרים מעל גיל 16 רשאים להשתמש בשירותים של Booking.com. אנחנו מעבדים מידע בנוגע לילדים רק בהסכמה מלאה של ההורים או האפוטרופוסים החוקיים של הילדים, או אם ההורים או האפוטרופוסים החוקיים משתפים את המידע הזה איתנו בעצמם.

פרטים נוספים על המידע האישי שאנחנו אוספים על ילדים מתחת לגיל 16

איך אתם יכולים לשלוט על המידע האישי שנתתם ל-Booking.com?

יש לכם זכות לראות את המידע האישי שלכם ששמור אצלנו, מתי שתרצו. אתם יכולים לבקש גישה למידע האישי שלכם או לבקש שנמחק אותו באמצעות הטופס הזה. אם אתם רוצים לדעת יותר על הזכויות שיש לכם בנוגע לשליטה על המידע האישי שלכם, אתם מוזמנים להמשיך לקרוא.

פרטים נוספים על האופן שבו אתם יכולים לשלוט במידע האישי שלכם

מי אחראי לעבד את המידע האישי מהאתר ומהאפליקציות של Booking.com?

Booking.com B.V.‎, שנמצאת באמסטרדם שבהולנד, שולטת בעיבוד המידע האישי לצורך אספקת השירותים שלה. זה כולל את האתרים והאפליקציות שלה (חוץ מכמה מקרים חריגים שמפורטים בהצהרת הפרטיות הזו).

פרטים נוספים על האחריות של Booking.com B.V.‎ בנוגע למידע אישי

הוראות במדינות ספציפיות

יכול להיות שאנחנו נדרשים לתת לכם מידע נוסף, לפי החוקים שרלוונטיים אליכם. אם אתם רוצים לדעת עוד, כדאי להמשיך לקרוא.

פרטים נוספים על הוראות במדינות ספציפיות


איזה מידע אישי Booking.com אוספת?

אוקיי, אנחנו רואים שאתם רוצים להתעמק קצת יותר. החלק הזה של ההצהרה כולל תיאור יותר מפורט של המידע שאנחנו אוספים.

מידע אישי שאתם נותנים לנו.

ב-Booking.com, אנחנו אוספים את המידע שאתם נותנים לנו, ואז משתמשים בו. כשאתם מבצעים הזמנת נסיעה, אנחנו מבקשים מכם (לכל הפחות) למלא שם וכתובת אימייל.

בהזמנות נסיעה מסוימות, יכול להיות שנבקש גם כתובת מגורים, מספר טלפון, פרטי תשלום, תאריך לידה, מיקום נוכחי (במקרה של שירותים לפי דרישה) שמות של האנשים שנוסעים איתכם והעדפות בנוגע לנסיעה (למשל, דרישות לגבי תזונה או נגישות). במקרים מסוימים תוכלו גם לעשות צ'ק-אין אונליין אצל ספק הנסיעות, ובמקרים כאלה נבקש מכם למסור פרטי דרכון או רישיון נהיגה וחתימות.

אנחנו נאסוף מכם מידע גם כשתצטרכו ליצור קשר עם שירות הלקוחות שלנו, תדברו עם ספק הנסיעות שלכם דרך הפלטפורמה שלנו, או תפנו אלינו בכל דרך אחרת (למשל במדיה החברתית או בצ'אט-בוט). אנחנו אוספים מידע כשאתם נותנים לנו פידבק או מבקשים שנעזור לכם להשתמש בשירות שלנו.

בנוסף, יכול להיות שנזמין אתכם לכתוב חוות דעת כדי לספר לאחרים על החוויה שהייתה לכם בזמן הנסיעה. אם תכתבו חוות דעת בפלטפורמה של Booking.com, אנחנו נאסוף את כל המידע שתכללו בחוות הדעת – כולל את השם שתבחרו להציג בחוות הדעת ואת התמונה שלכם (אם תבחרו כזו).

יש עוד מקרים שבהם אתם עשויים לתת לנו מידע. למשל, אם אתם גולשים דרך המכשיר הנייד שלכם, אתם יכולים לבחור לאפשר ל-Booking.com לראות את המיקום הנוכחי שלכם, או לתת לנו גישה לחלק מפרטי יצירת הקשר. זה מאפשר לנו לשפר את החוויה והשירות שאנחנו נותנים לכם – למשל להציג לכם מדריכים על ערים מסוימות, להציע לכם מסעדות או אטרקציות באזור שבו אתם נמצאים או להמליץ לכם על דברים אחרים.

אם תיצרו חשבון משתמש, אנחנו גם נאחסן את ההגדרות האישיות שלכם, את התמונות שתעלו ואת חוות הדעת שתפרסמו על הזמנות קודמות. הנתונים שנשמור יאפשרו לנו לעזור לכם לתכנן ולנהל את הזמנות הנסיעה העתידיות שלכם, או ליהנות מדברים אחרים שאנחנו מציעים לבעלי חשבון (למשל תמריצים או הטבות אחרות).

יכול להיות שנציע לכם להשתתף בתוכניות הפניה או בהגרלות. כדי להשתתף בהן, תצטרכו לתת לנו מידע אישי רלוונטי.

מידע אישי שאתם נותנים לנו בנוגע לאנשים אחרים.

כמובן שאתם לא תמיד מזמינים נסיעה רק בשביל עצמכם. יכול להיות שאתם נוסעים עם אנשים אחרים, או מבצעים הזמנה בשביל אנשים אחרים. בשני המקרים האלה, אתם תיתנו לנו את הפרטים שלהם כחלק מהזמנת הנסיעה.

אם יש לכם חשבון Booking.com לעסקים, אתם יכולים לנהל שם פנקס כתובות כדי שיהיה לכם קל יותר לתכנן ולתאם נסיעות עסקיות לאחרים.

במקרים מסוימים, יכול להיות שתשתמשו ב-Booking.com כדי לשתף מידע עם אחרים. למשל, אם תשלחו למישהו אחר רשימת מועדפים שיצרתם, תהיו חלק מקהילת מטיילים או תשתתפו בתוכנית הפניה (כפי שמפורט בתנאי השימוש הרלוונטיים).

בשלב הזה חשוב לנו להבהיר: אתם אחראים לוודא שהאנשים שאתם משתפים עליהם מידע אישי מודעים לשיתוף המידע הזה, מבינים איך Booking.com משתמשת במידע ומסכימים לשימוש במידע (כפי שפירטנו בהצהרת הפרטיות הזו).

מידע אישי שאנחנו אוספים באופן אוטומטי.

בין שבסופו של דבר תבצעו הזמנה ובין שלא – כשאתם מבקרים באתרים או באפליקציות שלנו, אנחנו אוספים עליכם מידע מסוים באופן אוטומטי. המידע הזה כולל את כתובת ה-IP שלכם, התאריך והשעה שבהם השתמשתם בשירותים שלנו, ומידע בנוגע לתוכנה ולחומרה של המחשב שלכם (למשל מערכת ההפעלה, הדפדפן שבו השתמשתם, נתונים בנוגע לגרסה של התוכנה / האפליקציה והגדרות השפה שלכם). אנחנו גם אוספים מידע בנוגע ללחיצות ולגבי העמודים שהצגנו לכם.

אם תשתמשו במכשיר נייד, אנחנו נאסוף את פרטי הזיהוי של המכשיר, וגם מידע בנוגע להגדרות ולמאפיינים הספציפיים של המכשיר שלכם, לקריסות של האפליקציה ולכל פעילות אחרת של המערכת. כשתבצעו הזמנת נסיעה באמצעות מכשיר כזה, המערכת שלנו תזכור איך ביצעתם את ההזמנה (באיזה אתר), ו/או מאיזה אתר הגעתם אל האתר או האפליקציה של Booking.com.

מידע אישי שאנחנו מקבלים ממקורות אחרים.

אנחנו לא אוספים רק את המידע שאתם נותנים לנו – יכול להיות שנקבל מידע עליכם גם ממקורות אחרים. לדוגמה, משותפים עסקיים כמו שותפי הפצה, מחברות בת של קבוצת Booking.com, מחברות אחרות מהקבוצה התאגידית Booking Holdings Inc.‎, ומצדדים שלישיים בלתי תלויים.

אנחנו עשויים לשלב בין המידע שאנחנו מקבלים מהשותפים האלה, לבין המידע שאנחנו מקבלים מכם. למשל, אנחנו לא מציעים את שירות הזמנת הנסיעות של Booking.com רק דרך אתר Booking.com והאפליקציות של Booking.com – אלא גם דרך הפלטפורמות המקוונות של שותפי ההפצה שלנו. אם תשתמשו באחת מהפלטפורמות האלה, אתם תיתנו את פרטי ההזמנה שלכם לשותפים העסקיים שלנו, והם יעבירו את הפרטים שלכם אלינו.

אנחנו גם משתפים פעולה עם ספקי שירות חיצוניים שמסדירים את התשלום ביניכם לבין ספקי הנסיעות. ספקי השירות האלה משתפים איתנו את המידע בנוגע לתשלום, כדי שנוכל לטפל בהזמנת הנסיעה שלכם ולוודא שהכל עובד כמו שצריך.

בנוסף, אנחנו אוספים מידע במקרים פחות חיוביים. למשל, אם ספק הנסיעות יתלונן שהתנהגתם בצורה לא נאותה.

יכול להיות שנקבל מידע עליכם גם דרך שירותי התקשורת שכלולים בפלטפורמות שלנו. שירותי התקשורת האלה מאפשרים לכם לתקשר עם ספק הנסיעות שהזמנתם, כדי לדבר על השהייה שלכם. במקרים מסוימים אנחנו מקבלים נתוני מטא-דאטה בנוגע לתקשורת ביניכם (למשל מי אתם, מאיפה התקשרתם, באיזה תאריך וכמה זמן ארכה השיחה).

יכול להיות שנקבל מידע עליכם גם כדי שנוכל להציג לכם מודעות רלוונטיות יותר – למשל מנתוני קובצי העוגיות הנוספים שאנחנו מקבלים משותפי המדיה החברתית של Booking.com. למידע נוסף, אתם מוזמנים לקרוא את הסעיף 'למה Booking.com אוספת מידע אישי ומשתמשת בו?'.

אם תקשרו בין חשבון המשתמש שלכם ב-Booking.com לחשבון שלכם בפלטפורמת מדיה חברתית מסוימת, יכול להיות שתעבירו מידע בין Booking.com לבין ספק המדיה החברתית הזה. אתם תמיד יכולים לבחור שלא לשתף את המידע הזה.

יכול להיות שגם ספקי הנסיעה ישתפו עם Booking.com מידע אישי עליכם. למשל, במקרים שבהם יש לכם שאלות בנוגע להזמנת נסיעה עתידית, או אם מתגלות מחלוקות או בעיות אחרות שקשורות להזמנת הנסיעה שלכם.


למה Booking.com אוספת מידע אישי ומשתמשת בו?

אנחנו משתמשים במידע האישי שאנחנו אוספים עליכם לכל מיני מטרות. למשל למטרות הבאות:

  1. הזמנות נסיעה: בראש ובראשונה, אנחנו משתמשים במידע האישי שלכם כדי להשלים ולנהל את הזמנת הנסיעה שביצעתם באינטרנט – זה חלק משמעותי מאספקת השירות עבורכם. בין השאר, אנחנו שולחים לכם הודעות שקשורות להזמנה שלכם (למשל אישורים, שינויים ותזכורות). במקרים מסוימים זה עשוי לכלול גם עיבוד של המידע האישי שלכם כדי לאפשר צ'ק-אין אונליין אצל ספק הנסיעות, או עיבוד מידע אישי בקשר לפיקדון נזקים אפשריים.

  2. שירות לקוחות: אנחנו מספקים שירות לקוחות בינלאומי מהמשרדים המקומיים שלנו ביותר מ-20 שפות, ונותנים לכם מענה 24 שעות ביממה ו-7 ימים בשבוע. כדי שצוות שירות הלקוחות הבינלאומי שלנו יוכל לענות ולעזור מהר יותר כשאתם צריכים אותנו, אנחנו נבקש מכם לשתף פרטים רלוונטיים כמו מידע על ההזמנה או מידע על חשבון המשתמש שלכם. בין השאר, נעזור לכם ליצור קשר עם ספק הנסיעות הרלוונטי, ונענה על כל שאלה שיש לכם בנוגע להזמנת הנסיעה (או כל נושא אחר, לצורך העניין).

  3. חשבונות: המשתמשים של Booking.com יכולים ליצור חשבון באתר או באפליקציות שלנו. אנחנו נשתמש במידע שתיתנו לנו כדי לנהל את החשבון הזה, ולאפשר לכם לעשות כל מיני דברים מועילים. למשל לנהל את הזמנות הנסיעה שלכם, ליהנות מהטבות מיוחדות, לבצע הזמנות נסיעה עתידיות בקלות ולנהל את ההגדרות האישיות שלכם.

    ניהול ההגדרות האישיות מאפשר לכם לשמור ולשתף רשימות, לשתף תמונות, לראות בקלות את שירותי הנסיעה שחיפשתם ולהסתכל על המידע ששיתפתם איתנו בנוגע לנסיעות. בנוסף, תוכלו לראות את כל חוות הדעת שכתבתם.

    אם אתם רוצים, אתם יכולים ליצור פרופיל ציבורי עם השם הפרטי שלכם או כינוי שתבחרו, כדי לשתף איתנו פרטים מסוימים דרך חשבון המשתמש שלכם.

    אם יש לכם חשבון Booking.com לעסקים, אתם יכולים גם לשמור פרטי קשר בחשבון הזה, לנהל הזמנות עסקיות ולחבר בעלי חשבונות אחרים לאותו חשבון Booking.com לעסקים.

  4. קבוצות ופורומים באינטרנט: אנחנו מאפשרים לבעלי חשבון ליצור קשר עם בעלי חשבון אחרים ולדבר איתם דרך פורומים או קבוצות באינטרנט כמו 'קהילות מטיילים'.

  5. פעולות שיווק: אנחנו משתמשים במידע שלכם בשביל לבצע פעולות שיווק שונות. למשל:

    1. אנחנו משתמשים בפרטי הקשר שלכם כדי לשלוח לכם עדכונים בנוגע למוצרים ולשירותים שקשורים לנסיעות. אתם יכולים לבטל את ההרשמה לאימיילים השיווקיים במהירות, בקלות ובכל שלב. רק תצטרכו ללחוץ על קישור 'ביטול ההרשמה' בחלק התחתון של אחד מהאימיילים שקיבלתם.

    2. לפי המידע שלכם, יכול להיות שנציג לכם הצעות אישיות באתר Booking.com, באפליקציות שלנו או באפליקציות / באתרים חיצוניים (כולל אתרי מדיה חברתית). בנוסף, יכול להיות שנציג לכם תוכן מותאם אישית באתר. זה כולל בין היתר הצעות שתוכלו לממש באתר של Booking.com ישירות או באתרים עם מיתוג משותף, וגם הצעות ומוצרים של צדדים שלישיים שאנחנו חושבים שתתעניינו בהם.

    3. כשתשתתפו בפעילויות שיווקיות (למשל הגרלות, תוכניות הפניה או תחרויות), אנחנו נשתמש רק במידע רלוונטי כדי לנהל את הפעילויות האלה.

  6. התקשורת איתכם: יכולים להיות מקרים אחרים שבהם אנחנו נרצה ליצור איתכם קשר – באימייל, בדואר, בצ'אט-בוט, בטלפון או בהודעת SMS. אמצעי התקשורת שבו נשתמש תלוי בפרטי הקשר ששיתפתם איתנו בעבר.

    אנחנו נעבד את התקשורת בינינו מכמה סיבות שונות, ביניהן:

    1. כדי להשיב לבקשות שלכם או של ספק הנסיעות שהזמנתם, ולטפל בהן. Booking.com מציעה ללקוחות ולספקי הנסיעות דרכים שונות להעביר מידע, בקשות והערות בנוגע לספקי הנסיעות ולהזמנות הנסיעה הקיימות דרך הפלטפורמה של Booking.com. למידע נוסף, כדאי לקרוא את הסעיף 'איך Booking.com מעבדת את ההודעות שאתם וספקי הנסיעות שלכם שולחים דרך Booking.com?'.

    2. אם התחלתם לבצע הזמנה אונליין אבל לא סיימתם אותה, יכול להיות שניצור איתכם קשר כדי להציע לכם להמשיך את ההזמנה. אנחנו מאמינים שהשירות הנוסף הזה יעזור לכם, כי הוא יאפשר לכם להמשיך את התהליך מהמקום שבו הפסקתם, בלי לחפש עוד ספק נסיעות או למלא שוב את כל הפרטים על ההזמנה.

    3. אם תשתמשו בשירותים שלנו, יכול להיות שנשלח לכם שאלון או נזמין אתכם לתת פידבק על החוויה שהייתה לכם עם Booking.com או עם ספק הנסיעות.

    4. אנחנו גם נשלח לכם עוד מידע בנוגע להזמנות הנסיעה שלכם, למשל איך ליצור קשר עם Booking.com אם אתם צריכים עזרה בזמן הנסיעה, או כל מידע שאנחנו חושבים שיעזור לכם לתכנן את הנסיעה שלכם ולהפיק ממנה את המרב. יכול להיות שנשלח לכם גם מידע שקשור להזמנות הנסיעה הבאות שלכם, או סיכום של הזמנות הנסיעה הקודמות שביצעתם דרך Booking.com.

    5. אפילו אם אין לכם הזמנת נסיעה עתידית, עדיין יכול להיות שנצטרך לשלוח לכם הודעות אדמיניסטרטיביות אחרות, למשל הודעות בנוגע לאבטחה.

    6. במקרה של התנהגות בלתי הולמת, ייתכן שנשלח לכם הודעה ו/או אזהרה.

  7. מחקר שוק: לפעמים אנחנו מזמינים את הלקוחות שלנו להשתתף במחקרי שוק. אנחנו מצרפים להזמנות האלה מידע שיעזור לכם להבין אילו פרטים אישיים נאסוף במסגרת המחקר, ואיך נשתמש בפרטים האלה.

  8. שיפור השירותים שלנו: אנחנו משתמשים במידע אישי גם למטרות אנליטיות וכדי לשפר את המוצרים. אנחנו עושים את זה כדי שנוכל להציע לכם שירות טוב יותר, וחוויית שימוש מוצלחת יותר.

    במקרים כאלה, אנחנו משתמשים במידע כדי לעשות בדיקות ולבחון את המוצרים והשירותים, וגם כדי לאסוף נתונים בנוגע לעסק שלנו. המטרה העיקרית שלנו היא לנתח את הביצועים של השירותים שלנו, להבין איך משתמשים בהם, ובסופו של דבר לשפר ולהתאים אישית את האתר והאפליקציות שלנו, כדי שיהיה קל ומועיל יותר להשתמש בהם. אנחנו משתדלים, עד כמה שאפשר, להשתמש במידע אישי אנונימי ובלתי-מזוהה כשאנחנו מנתחים את הנתונים (אם זה אפשרי).

  9. נותנים לכם את המחיר הטוב ביותר והרלוונטי ביותר בהתאם למיקום שלכם: כשאתם מחפשים באפליקציות או באתר שלנו (למשל כדי למצוא מקום אירוח, לשכור רכב או להזמין טיסה), אנחנו מעבדים את כתובת ה-IP שלכם כדי לבדוק אם אתם נמצאים באזור הכלכלי האירופי (EEA) או במדינה אחרת. אנחנו עושים את זה כדי להציע לכם את המחיר הכי טוב באזור (EEA) או במדינה (לא EEA) שבהם אתם נמצאים.

  10. חוות דעת של לקוחות ומידע אחר בנוגע ליעד: במהלך ואחרי הנסיעה שלכם, יכול להיות שנזמין אתכם להשאיר חוות דעת. יכול להיות שגם נאפשר לאנשים שאיתם נסעתם או לאנשים שעבורם ביצעתם את ההזמנה, להשאיר את חוות הדעת במקומכם. כשנעשה את זה, נבקש מידע בנוגע לספק הנסיעות או לגבי היעד.

    אם יש לכם חשבון ב-Booking.com, אתם יכולים לבחור להציג כינוי לצד חוות הדעת שלכם במקום השם האמיתי שלכם. אם תרצו לבחור כינוי, תוכלו לעשות את זה דרך הגדרות החשבון שלכם. אפשר גם להוסיף תמונה.

    אם תשלחו את חוות הדעת, אתם בעצם תסכימו שנציג אותה (כפי שמפורט בתנאי השימוש שלנו) במגוון מקומות – למשל בעמוד המידע של ספק הנסיעות הרלוונטי באתרים שלנו, באפליקציות שלנו, בחשבונות המדיה החברתית ובאפליקציות המדיה החברתית שלנו, בפלטפורמה המקוונת של ספק הנסיעות הרלוונטי או באתרים של השותפים העסקיים שלנו. אנחנו נציג את חוות הדעת כדי לתת לנוסעים אחרים מידע בנוגע לאיכות של שירות הנסיעות שבו השתמשתם, בנוגע ליעד שבחרתם או לגבי כל חוויה אחרת שתבחרו לציין בחוות הדעת.

  11. ניטור שיחות: כשאתם מתקשרים לשירות הלקוחות שלנו, Booking.com משתמשת במערכת ניטור מספרי טלפון אוטומטית כדי להתאים בין מספר הטלפון שלכם להזמנות שביצעתם. זה חוסך זמן – גם לכם וגם לצוות שירות הלקוחות. עם זאת, צוות שירות הלקוחות עדיין יכול לבקש מכם לאמת את המידע, כדי לוודא שפרטי ההזמנה שלכם יישארו חסויים.

    במהלך השיחה שלכם עם צוות שירות הלקוחות, יכול להיות שתתבצע האזנה חיה לשיחה, או שנקליט את השיחה כדי לבדוק את איכות השירות ולהכשיר נציגים חדשים. בין השאר, יכול להיות שנשתמש בהקלטות כדי לטפל בתלונות, להתייחס לתביעות משפטיות או לזהות מקרי הונאה.

    אנחנו לא מקליטים את כל השיחות. אם שיחה מוקלטת, ההקלטה נשמרת לפרק זמן מוגבל ואז נמחקת אוטומטית, אלא אם החלטנו ששמירת ההקלטה היא הכרחית לצורך חקירת הונאה או למטרות משפטיות. תוכלו לקרוא עוד על הנושא הזה בהמשך.

  12. נותנים שירות בטוח ואמין: כדי ליצור סביבה אמינה ומהימנה לכולם – לכם, לאנשים שנוסעים איתכם, לשותפים העסקיים של Booking.com ולספקי הנסיעות שלנו – אנחנו מנתחים מידע אישי מסוים באופן שוטף ומשתמשים בו, כדי לזהות ולמנוע מקרי הונאה או פעילויות בלתי חוקיות או לא רצויות אחרות.

    בהמשך לכך, אנחנו משתמשים במידע אישי כדי לבצע הערכת סיכונים ומטעמי אבטחה, למשל כשאתם מדווחים על חשש בנושא אבטחה או כדי לאמת משתמשים והזמנות. במקרים כאלה, אנחנו עשויים לעצור או להשהות הזמנות נסיעה מסוימות עד שנסיים לבצע את ההערכה.

  13. מטרות משפטיות: לבסוף, במקרים מסוימים, יכול להיות שנצטרך להשתמש במידע שלכם כדי לטפל במחלוקות ובטענות משפטיות, לבצע חקירות רגולטוריות, לעמוד בדרישות חוקיות, לאכוף את תנאי השימוש של שירות ההזמנות אונליין של Booking.com, או לציית לבקשות של רשויות אכיפת החוק.

    אתם לא חייבים לתת את המידע האישי שלכם ל-Booking.com. אבל יש שירותים מסוימים שנוכל לספק לכם רק אם תאפשרו לנו לאסוף פרטים אישיים מסוימים. למשל, לא נוכל לעבד את הזמנת הנסיעה שלכם בלי לאסוף את השם ואת פרטי הקשר שלכם.

    אם נשתמש במערכות אוטומטיות כדי לעבד את המידע האישי שלכם, ויהיו לכך השלכות משפטיות או השפעה משמעותית דומה עליכם, אנחנו תמיד ננקוט באמצעים הדרושים כדי לשמור על הזכויות והחירויות שלכם. זה כולל את הזכות לקבל מענה אנושי.

כשאנחנו מעבדים את המידע האישי שלכם, כמו שתיארנו למעלה, אנחנו מתבססים על המוסכמות המשפטיות הבאות:

במידת הצורך, כדי לממש את סעיפים א' ו-ב', Booking.com תסתמך על הבסיס המשפטי שלפיו עיבוד המידע האישי שלכם הכרחי כדי לעמוד בחוזה, ובפרט כדי להשלים ולנהל את הזמנת הנסיעה שלכם.

אם Booking.com לא תקבל את המידע האישי הנדרש, היא לא תוכל להשלים את הזמנת הנסיעה או לספק שירות לקוחות. כדי לממש את סעיפים ג' עד י"ב, Booking.com תסתמך על האינטרס הלגיטימי שלה (או של צדדים שלישיים) לספק שירותים ולשפר אותם ולמנוע הונאה ופעולות לא חוקיות אחרות (כפי שצוין בצורה מפורטת יותר בסעיפים ג' עד י"ב).

כשהיא תשתמש במידע אישי לטובת האינטרס הלגיטימי שלה או של צד שלישי, Booking.com תמיד תאזן בין הזכויות והאינטרסים שלכם להגן על המידע האישי שלכם, ובין הזכויות והאינטרסים של Booking.com או של אותו צד שלישי. כדי לממש את סעיף י"ג, Booking.com תסתמך גם על (במידת הצורך) ציות לדרישות חוקיות (למשל בקשות של רשויות אכיפת החוק).

לבסוף, במידת הצורך ובהתאם לחוק הרלוונטי, Booking.com תבקש את ההסכמה שלכם לפני שתעבד את המידע האישי שלכם, כולל מקרים שבהם העיבוד הוא למטרת שיווק באימייל או לכל מטרה אחרת שנדרשת בחוק.

אתם רוצים להתנגד לעיבוד שמפורט בסעיפים ג' עד י"ב, ואין לכם אפשרות לבטל את ההשתתפות שלכם באופן ישיר (למשל דרך הגדרות החשבון שלכם), צרו איתנו קשר בכתובת dataprotectionoffice@booking.com.


איך Booking.com משתפת את המידע שלכם עם צדדים שלישיים?

תחת נסיבות מסוימות, אנחנו נשתף את המידע האישי שלכם עם צדדים שלישיים. בין השאר, הצדדים השלישיים האלה הם:

  1. ספק הנסיעות שהזמנתם: כדי להשלים את הזמנת הנסיעה שלכם, אנחנו מעבירים פרטי הזמנה רלוונטיים לספק הנסיעות שהזמנתם. זה אחד הדברים הכי חשובים שאנחנו עושים בשבילכם.

    הפרטים שנשתף תלויים בהזמנת הנסיעה ובספק הנסיעות הרלוונטיים, והם עשויים לכלול את השם שלכם, פרטי קשר ותשלום, שמות של אנשים שנוסעים איתכם וכל פרט או העדפה אחרים שציינתם כשביצעתם את הזמנת הנסיעה.

    במקרים מסוימים, אנחנו עשויים לתת לספק הנסיעות גם מידע היסטורי מסוים בנוגע אליכם. למשל, יכול להיות שנספר להם אם כבר הזמנתם אצלנו בעבר, כמה הזמנות ביצעתם והשלמתם ב-Booking.com, שלא קיבלנו שום דיווח על התנהגות בלתי הולמת שלכם בעבר, מה אחוז ההזמנות שביטלתם בעבר, או אם השארתם חוות דעת על הזמנות שביצעתם בעבר.

    אם תהיה לכם שאלה בנוגע לנסיעה, יכול להיות שניצור קשר עם ספק הנסיעות כדי לטפל בבקשה שלכם. אלא אם כן שילמתם במהלך ההזמנה (דרך האתר של Booking.com), אנחנו נעביר את פרטי כרטיס האשראי שלכם לספק הנסיעות שהזמנתם, כדי שימשיך לטפל בתשלום (בהנחה שנתתם לנו את הפרטים האלה).

    אם יהיו מחלוקות או טענות שקשורות להזמנת הנסיעה, יכול להיות שנמסור לספק הנסיעות את פרטי הקשר שלכם ומידע לגבי תהליך ההזמנה ככל שנדרש כדי לטפל במקרה. המידע יכול לכלול בין היתר את כתובת האימייל שלכם ועותק מאישור ההזמנה, כהוכחה לביצוע הזמנת נסיעה או כדי לאשר סיבות ביטול.

    לצורך השלמת התהליך, ספק הנסיעות ימשיך לעבד את המידע האישי שלכם מעבר לשליטתה של Booking.com. יכול להיות שספק הנסיעות יבקש מידע אישי נוסף, למשל כדי לספק שירותים נוספים או כדי לעמוד בהגבלות מקומיות. אם זה אפשרי, קראו את הצהרת הפרטיות של ספק הנסיעות כדי להבין איך הוא מעבד את המידע האישי שלכם.

  2. ספקי קישוריות: שימו לב, ייתכן שספקי נסיעות מסוימים יצטרכו שנשתף את המידע האישי שלכם עם ספק קישוריות שעובד איתם, כדי שיוכלו להשלים את ההזמנה שלכם ולנהל אותה. ספקי קישוריות פועלים בשם ספקי הנסיעות ועוזרים להם לנהל את ההזמנות.

  3. המשרד המקומי של Booking.com: כדי לעזור לכם להשתמש בשירותים של Booking.com, יכול להיות שנשתף את הפרטים שלכם עם חברות בת של הקבוצה התאגידית Booking.com (כולל שירות לקוחות). למידע נוסף על הקבוצה התאגידית Booking.com, בקרו בעמוד 'אודות Booking.com'.

  4. ספקי שירות צד שלישי: אנחנו משתמשים בספקי שירות שהם לא חלק מקבוצת Booking.com, כדי שיעזרו לנו לספק שירותים שונים. למשל:

    • שירות לקוחות

    • מחקר שוק

    • זיהוי הונאות ומניעתן (כולל סינון נגד הונאות)

    • תביעות ביטוח

    • תשלום

      אנחנו משתמשים בצדדים שלישיים כדי לעבד תשלומים, לטפל בהכחשות עסקה או לספק שירותי חיוב וגבייה. אם תוגש בקשה להכחשת עסקה שקשורה להזמנת הנסיעה שלכם (על-ידיכם או על-ידי בעל כרטיס האשראי שאיתו בוצעה ההזמנה), נצטרך לשתף עם ספק שירותי התשלום ועם המוסד הפיננסי הרלוונטי פרטים מסוימים בנוגע להזמנה, כדי שהם יוכלו לטפל בהכחשת העסקה. בין השאר, יכול להיות שנצטרך להעביר להם העתק של אישור ההזמנה, או את כתובת ה-IP שאיתה ביצעתם את ההזמנה. אם נחשוב שזה באמת הכרחי, יכול להיות שנשתף מידע עם מוסדות פיננסיים רלוונטיים כדי לזהות ולמנוע הונאות.

    • שירותי שיווק

      אנחנו משתפים מידע אישי, כולל כתובת האימייל שלכם, עם שותפי הפרסום שלנו כחלק מהשיווק של שירותי Booking.com דרך צדדים שלישיים (כדי לוודא שהפרסומות הנכונות מוצגות לקהל היעד הנכון). אנחנו משתמשים בטכניקות כמו האשינג (גיבוב) כדי להתאים בין כתובת האימייל שלכם למאגר לקוחות קיים, כך שלא תהיה אפשרות להשתמש בכתובת האימייל שלכם למטרות אחרות. למידע נוסף בנוגע לפרסומות מותאמות אישית ולבחירות שלכם, קראו את הצהרת קובצי העוגיות שלנו.

    • שותפי פרסום

      אנחנו נעזרים בשותפי פרסום, כמו למשל ספקי מטא-חיפוש, כדי לאפשר לכם להשוות את ההצעות שלנו להצעות של סוכנויות נסיעות מקוונות (OTAs) אחרות. אם תבצעו הזמנה ב-Booking.com אחרי שתשתמשו בשירותיו של שותף פרסום, אנחנו נעביר את פרטי ההזמנה שביצעתם ב-Booking.com לאותו שותף.

  5. רשויות מוסמכות: אנחנו מעבירים מידע אישי לרשויות אכיפת החוק, אם זה נדרש על-ידי החוק או נחוץ לחלוטין כדי למנוע, לזהות או לאכוף פשעים או הונאות, או אם זה נדרש מבחינה משפטית מסיבות אחרות. יכול להיות שנצטרך להעביר מידע אישי גם עם הרשויות המוסמכות כדי להגן ולשמור על הזכויות או הנכסים שלנו, או על הזכויות והנכסים של השותפים העסקיים שלנו.

  6. שותפים עסקיים: אנחנו עובדים עם הרבה שותפים עסקיים מכל רחבי העולם. השותפים העסקיים האלה מפיצים ומפרסמים את השירותים של Booking.com, כולל השירותים והמוצרים שספקי הנסיעות שלנו מציעים.

    אם תזמינו דרך אחד מהאתרים או מהאפליקציות של השותפים העסקיים שלנו, הם יעבירו אלינו מידע אישי מסוים שתיתנו להם, כמו השם שלכם, כתובת אימייל, כתובת מגורים, פרטי תשלום ומידע רלוונטי אחר, כדי שנוכל להשלים ולנהל את הזמנת הנסיעה שלכם.

    אם השותף העסקי מספק שירות לקוחות, Booking.com תשתף איתו פרטי הזמנה רלוונטיים (במידת ובעת הצורך) כדי לספק לכם תמיכה טובה ויעילה.

    כשאתם מזמינים דרך אחד מהאתרים של השותפים העסקיים שלנו, השותפים העסקיים יכולים לקבל חלקים מסוימים מהמידע האישי שלכם, שקשורים להזמנה הספציפית הזו ולאינטראקציה שלכם עם האתרים של אותם שותפים. הם ישתמשו במידע הזה למטרותיהם המסחריות.

    אם תזמינו דרך אחד מהאתרים של השותפים העסקיים שלנו, חשוב שתקראו את הצהרת הפרטיות שלהם כדי להבין איך הם מעבדים את המידע האישי שלכם.

    יכול להיות שנשתף מידע בנוגע למשתמשים שלנו עם השותפים העסקיים גם כדי לזהות ולמנוע הונאות – אבל רק אם נחשוב שזה באמת הכרחי.

    אם מוגשת תביעת ביטוח שקשורה אליכם ולספק הנסיעות, יכול להיות שנספק לחברת הביטוח את המידע הדרוש (כולל מידע אישי) לצורך עיבוד נוסף.

    • הצעה מחברה שותפה: יכול להיות שנציע לכם 'הצעה מחברה שותפה'. כשתזמינו שהייה עם הסימון 'הצעה מחברה שותפה', ההזמנה שלכם תטופל על-ידי ספק נסיעות שפועל בנפרד ממקום האירוח שהזמנתם. כחלק מתהליך ההזמנה, אנחנו נצטרך לשתף מידע אישי רלוונטי ומסוים עם השותף העסקי הזה.

      אם תבצעו הזמנה שכוללת 'הצעה מחברה שותפה', חשוב שתקראו את המידע שמצוין לאורך תהליך ההזמנה, או שתבדקו את אישור ההזמנה שלכם, כדי לקבל פרטים נוספים על ספק הנסיעות והאופן שבו הוא ימשיך לעבד את המידע האישי שלכם.

  7. הקבוצה התאגידית Booking Holdings Inc.: קראו עוד על האופן שבו אנחנו משתפים את המידע האישי שלכם בין החברות בקבוצה התאגידית Booking Holdings Inc.‎.

Booking.com היא עסק גלובלי. המידע שאנחנו אוספים מכם, כמו שמתואר בהצהרת הפרטיות הזו, יכול להיות נגיש במדינות שאין להן את אותם חוקי הגנת פרטיות כמו למדינה שבה סיפקתם לראשונה את המידע, ויכול להיות שהמידע יועבר למדינות כאלה או יאוחסן בהן. במקרים כאלה, אנחנו נגן על המידע שלכם כמתואר בהצהרת הפרטיות הזו.

זה יכול להיות רלוונטי גם אם אתם נמצאים באזור הכלכלי האירופי (EEA). יכול להיות שהמידע שלכם יועבר למדינות שאין להן חוקים שמספקים את אותה רמת הגנה על המידע האישי שלכם כמו החוקים ב-EEA. במקרה כזה נשתמש באמצעי בטיחות מתאימים, כדי לוודא שההעברות האלו עומדות בחוק הפרטיות האירופי.

בפרט, כשהמידע שלכם מועבר לספקי שירות צד שלישי אנחנו קובעים אמצעים חוזיים, ארגוניים וטכניים מתאימים עם ספקים כאלה ופועלים לפיהם. לצורך כך אנחנו משתמשים בסעיפים חוזיים סטנדרטיים שאישרה הנציבות האירופית, בודקים את המדינות שהמידע מועבר אליהן ומיישמים אמצעי בטיחות טכניים וארגוניים מסוימים.

במקרים מסוימים אנחנו מעבירים את המידע שלכם אל מחוץ ל-EEA לטובתכם או כי צריך לעשות זאת כדי להשלים או לממש את החוזה שיש בינינו לביניכם. לדוגמה, כשאתם מבצעים הזמנה ב-Booking.com או דרך שותפים עסקיים, ייתכן שנצטרך להעביר את המידע שלכם לספק נסיעות או לשותפים עסקיים שלנו, שממוקמים מחוץ ל-EEA.

כדי לבקש העתק של אמצעי הבטיחות שנמצאים בשימוש אצלנו (איפה שניתן), שלחו לנו אימייל לכתובת dataprotectionoffice@booking.com.


איך משתפים את המידע האישי שלכם בין החברות בקבוצה התאגידית Booking Holdings Inc.‎?

Booking.com היא חלק מהקבוצה התאגידית Booking Holdings Inc.‎. למידע נוסף, בקרו ב-Bookingholdings.com.

יכול להיות שנקבל מידע אישי עליכם מחברות אחרות בקבוצה התאגידית Booking Holdings Inc.‎, או שנשתף את המידע האישי שלכם עם החברות האלה, כדי:

  1. לספק שירותים (למשל לבצע ולנהל הזמנות או לטפל בתשלומים)

  2. לספק שירות לקוחות

  3. לזהות, למנוע ולחקור פעולות הונאה, פעולות בלתי חוקיות אחרות או פריצות לנתונים

  4. לבצע ניתוחים אנליטיים ולשפר את המוצרים

  5. לספק הצעות מותאמות אישית או לשלוח לכם חומרים שיווקיים (בהסכמתכם, או בהתאם לחוק הרלוונטי)

  6. לאחסן, לספק תמיכה טכנית, לבצע תחזוקה כללית או לתחזק את האבטחה של המידע שאנחנו משתפים

  7. לוודא שאנחנו עומדים בדרישות החוק הרלוונטיות

במידת הצורך, ואלא אם כן צוין אחרת, כדי לממש את סעיפים א' עד ו', Booking.com תסתמך על האינטרסים הלגיטימיים שלה לשתף ולקבל מידע אישי. כדי לממש את סעיף ז', Booking.com תסתמך (במידת הצורך) על ציות לדרישות חוקיות (למשל בקשות של רשויות אכיפת החוק).

לדוגמה, Booking.com משתפת פעולה עם Rentalcars.com כדי להציע שירותי תחבורת קרקע ללקוחות. למידע נוסף, קראו את סעיף 'איך משתפים ומעבדים את המידע האישי שלכם עבור שירותי תחבורת קרקע?'.

כל החברות בקבוצת Booking Holdings Inc.‎ עשויות להצטרך להעביר מידע אישי בנוגע ללקוחות, כדי לוודא שכל המשתמשים מוגנים מפני הונאה בפלטפורמות האונליין שלהן.


איך משתפים ומעבדים את המידע האישי שלכם עבור שירותי תחבורת קרקע?

חברת Booking.com Transport Limited, ששמה המסחרי הוא Rentalcars.com, היא חברה פרטית בעירבון מוגבל שהוקמה לפי חוקי בריטניה, ושמשרדיה נמצאים בכתובת ‎100 New Bridge Street, London, EC4V 6JA.

Booking.com ו-Rentalcars.com (שתיהן חלק מקבוצת Booking Holdings Inc.‎) משתפות פעולה אחת עם השנייה, כדי להציע לכם שירותי תחבורת קרקע דרך האתרים והאפליקציות של Booking.com, למשל בכתובת cars.booking.com או taxi.booking.com.

שירותי התחבורה הקרקעית שמוצעים באתרים ובאפליקציות של Booking.com, מופעלים על-ידי Rentalcars.com במסגרת המותג Booking.com. זה אומר שכשאתם מזמינים או מחפשים שירותי תחבורת קרקע דרך האפליקציה או האתר, Booking.com ו-Rentalcars.com אחראיות לאיסוף המידע האישי שלכם ולשימוש בו.

בנוסף למידע שאנחנו מעבדים כדי לאפשר לכם לחפש ולהזמין שירותי תחבורת קרקע, Booking.com ו-Rentalcars.com יכולות להשתמש במידע האישי שלכם בנפרד. השימוש האמור תואם למטרות שמוגדרות בהצהרת הפרטיות הזו ובהצהרת הפרטיות של Rentalcars.com.

למידע נוסף בנוגע לקשר בין Booking.com ל-Rentalcars.com, וכדי לממש את הזכויות שלכם בנוגע למידע האישי שלכם שנאסף דרך האתרים והאפליקציות של Booking.com, אתם מוזמנים ליצור קשר עם Booking.com בכל שלב. תוכלו לעשות את זה באמצעות כתובת האימייל שמופיעה בסעיף 'מי אחראי לעבד את המידע האישי מהאתר ומהאפליקציות של Booking.com, ואיך ליצור איתנו קשר?'.


איך משתפים ומעבדים את המידע האישי שלכם עבור שירותי ביטוח?

חברת Booking.com Distribution B.V.‎ היא חברה אחות של Booking.com, ומשרדיה הרשומים נמצאים בכתובת ‎597 Herengracht, 1017 CE Amsterdam, The Netherlands. החברות Booking.com ו-Booking.com Distribution B.V.‎ עובדות יחד, כדי להציע ללקוחות מוצרי ביטוח ושירותים שונים שרלוונטיים להזמנות נסיעה, לדוגמה ביטוח ביטול חדרים.

בהצעות הביטוח יכולים להיות מעורבים מספר צדדים, כמו למשל מתווכים, חתמים וסוכנים אחרים. כאשר Booking.com Distribution B.V.‎ מעורבת, היא פועלת כמתווכת וכסוכנת מורשית או כנציגה ממונה (תלוי במדינה) מטעם המבטח, ומציעה מוצרי ביטוח ושירותים ללקוחות Booking.com.

חשוב שתקראו את המידע שנמסר בתהליך ההזמנה כדי לדעת יותר על חברת Booking.com Distribution B.V.‎ ועל הצדדים שעובדים יחד עם Booking.com, במטרה להציע לכם את המוצרים והשירותים האלו. פרטי המבטח יופיעו בפוליסת הביטוח ובמסמכים הקשורים שיסופקו לכם.

כש-Booking.com ו-Booking.com Distribution B.V.‎ מציעות ביטוח, יכול להיות שהן יהיו חייבות להשתמש במידע אישי שרלוונטי למוצר הביטוח ולשתף את המידע הזה. המידע הזה מתייחס אליכם כמחזיקי ביטוח פוטנציאליים או בפועל, למוטבים במסגרת הביטוח, לבני משפחה, לתובעים או לצדדים אחרים שמעורבים בתביעה:

  • כדי לתת הצעות, לסדר כיסוי ביטוחי ולטפל בתביעות ביטוח, יכול להיות שנהיה חייבים לשתף חלק מהמידע האישי שניתן לנו בתהליך ההזמנה ('מידע כללי בנוגע להזמנה') עם Booking.com Distribution B.V.‎. יכול להיות שגם תתבקשו לספק מידע נוסף, כמו שמות של בני משפחה או שמות של מוטבים אחרים או פרטים על התביעה ('מידע ספציפי לביטוח').

  • אם תגישו תביעה במסגרת פוליסת ביטוח, יכול להיות שהמבטח יטפל בתביעה ישירות. המשמעות היא שאולי תתבקשו לספק מידע אישי, כדי להגיש את התביעה ישירות למבטח. המבטח יודיע לכם על כך בהתאם בזמן איסוף המידע שלכם. כשהמבטח הוא זה שמטפל בתביעה שלכם, יכול להיות ש-Booking.com תקבל מידע על סטטוס התביעה שלכם כדי לספק לכם שירות לקוחות.

כשחברת Booking.com Distribution B.V.‎ פועלת כמתווכת של מוצרי ושירותי ביטוח דרך Booking.com, שתי החברות אחראיות במשותף לאיסוף המידע הספציפי לביטוח ולהעברה שלו מ-Booking.com אל Booking.com Distribution B.V.‎. למרות זאת, Booking.com Distribution B.V.‎ פועלת כבעלת השליטה הבלעדית במידע בכל עיבוד שמחוץ למערכות של Booking.com. כל המידע האישי ש-Booking.com אוספת למטרות ביטוח, יעובד כמו שמפורט בהצהרת הפרטיות הזו.

לקבלת מידע נוסף בנוגע לקשר שבין Booking.com לביןBooking.com Distribution B.V.‎, וכדי לממש את הזכויות שלכם בנוגע למידע האישי שנאסף דרך האתרים והאפליקציות של Booking.com, אתם מוזמנים ליצור איתנו קשר.

איך Booking.com מעבדת את ההודעות שאתם וספק הנסיעות שהזמנתם שולחים דרך Booking.com?

Booking.com יכולה להציע לכם ולספקי הנסיעות מגוון אמצעי תקשורת שיעזרו לכם לשוחח על שירותי הנסיעה ועל הזמנת הנסיעה שביצעתם, דרך הפלטפורמה של Booking.com. בנוסף, היא מאפשרת לכם ולספק הנסיעות שלכם לשאול את Booking.com שאלות בנוגע להזמנת הנסיעה שלכם דרך האתר, האפליקציות וערוצים זמינים אחרים.

ל-Booking.com יש גישה להודעות האלה, ואנחנו עשויים להשתמש במערכות אוטומטיות כדי לבדוק, לסרוק ולנתח את ההודעות מהסיבות הבאות:

  • אבטחה

  • מניעת הונאות

  • ציות לדרישות חוקיות ורגולטוריות

  • בדיקה של חשד להתנהגות בלתי הולמת

  • פיתוח ושיפור מוצרים

  • מחקר

  • עידוד מעורבות של לקוחות (למשל כדי לשלוח לכם מידע והצעות שאנחנו חושבים שיעניינו אתכם)

  • שירות לקוחות או תמיכה טכנית

אנחנו שומרים לעצמנו את הזכות לבדוק או לחסום כל הודעה שאנחנו, בהתאם לשיקול דעתנו הבלעדי, חושבים שעלולה להכיל תוכן זדוני או ספאם, או לסכן אתכם, את ספקי הנסיעה, את Booking.com או כל גורם אחר.

Booking.com תקבל ותאחסן כל הודעה שתישלח או תתקבל דרך כלי התקשורת של Booking.com. ספקי נסיעות ושותפים עסקיים שבאמצעותם הזמנתם נסיעה, יכולים לבחור לתקשר איתכם גם באופן ישיר דרך האימייל או דרך ערוצים אחרים שלא נמצאים תחת שליטתה של Booking.com.


איך Booking.com משתמשת במכשירים ניידים?

אנחנו מציעים אפליקציות חינמיות למגוון מכשירים ניידים, וגם גרסאות של האתרים הרגילים שלנו שהותאמו לגלישה דרך מכשיר נייד או טאבלט.

האפליקציות ואתרי המובייל האלה מעבדים את המידע האישי שאתם נותנים לנו באופן דומה לאתר הרגיל. הם גם מאפשרים לכם להשתמש בשירותי מיקום כדי למצוא שירותי נסיעה שנמצאים באזור שלכם, אם אתם רוצים.

אם תסכימו, נוכל לשלוח לכם התראות דחיפה עם מידע בנוגע להזמנת הנסיעה שלכם. אתם גם יכולים לבחור לתת לנו גישה לנתוני המיקום או לפרטי הקשר שלכם, כדי שנוכל לספק לכם את השירותים שביקשתם. אם תעלו תמונות לפלטפורמה שלנו, יכול להיות שגם התמונות האלה יכללו מידע בנוגע למיקום (מטא-דאטה). אנחנו ממליצים שתקראו את ההוראות של המכשיר הנייד שלכם, כדי להבין איך לשנות את ההגדרות ולשלוט בשיתוף מידע מהסוג הזה.

אם תבחרו להשתמש ב'עוזר הקולי' שלנו כדי לחפש שירותים או לנהל את ההזמנות שלכם, ספק שירות מצד שלישי יתרגם את הקול שלכם לטקסט בצורה אנונימית. אתם תצטרכו לתת לנו גישה למיקרופון של המכשיר שלכם כדי להשתמש בכלי הזה.

כדי לשפר את השירותים ואת פעולות השיווק שלנו, ולוודא שתיהנו מחוויית משתמש עקבית, אנחנו משתמשים בטכניקה שנקראת 'מעקב חוצה-מכשירים'. המעקב הזה יכול להתבצע עם או בלי שימוש בקובצי עוגיות. למידע כללי נוסף על קובצי עוגיות וטכנולוגיות דומות אחרות, קראו את הצהרת קובצי העוגיות שלנו.

באמצעות מעקב חוצה-מכשירים, Booking.com יכולה לעקוב אחרי פעילות המשתמשים במכשירים שונים. במסגרת המעקב חוצה-המכשירים, אנחנו עשויים לשלב בין מידע שאספנו מדפדפן מסוים או ממכשיר נייד מסוים, לבין מידע ממחשב אחר או ממכשיר אחר שמשמשים את אותו לקוח.

כדי לשפר את התוכן בניוזלטר של Booking.com, אנחנו משתמשים במידע בנוגע לחיפושים ולהזמנות שבוצעו ממכשירים וממחשבים שונים. אתם יכולים לבטל את ההרשמה לניוזלטר של Booking.com מתי שתרצו.

גם מודעות מותאמות אישית שאתם רואים באפליקציות או באתרים אחרים, עשויות להתבסס על פעולות שביצעתם במחשבים ובמכשירים מקושרים. כדי לשנות הגדרות בנוגע למעקב חוצה-מכשירים למטרות פרסומיות, אתם צריכים לשנות את הגדרות קובצי העוגיות במכשיר שלכם (תוכלו למצוא מידע נוסף בהצהרת קובצי העוגיות שלנו, בסעיף 'מה האפשרויות שלכם?'). חשוב לדעת: יכול להיות שתמשיכו לראות מודעות מותאמות אישית, גם אם תתנתקו מהחשבון שלכם ב-Booking.com.


איך Booking.com משתמשת במדיה חברתית?

ב-Booking.com, אנחנו משתמשים במדיה חברתית בכל מיני דרכים. אנחנו משתמשים בה כדי לאפשר את השימוש בשירותי ההזמנות אונליין, אבל גם כדי לשווק את מוצרי ושירותי הנסיעות של ספקי הנסיעות שלנו, ולפרסם, לאפשר ולשפר את השירותים שלנו.

שימו לב שבמסגרת השימוש במדיה חברתית, יכול להיות שיעבור מידע אישי בין Booking.com לספק שירותי המדיה החברתית (נמשיך לפרט על זה למטה). אתם רשאים לבחור שלא להשתמש באפשרויות שאנחנו מציעים לכם במדיה החברתית.

  1. התחברות באמצעות חשבון המדיה החברתית שלכם. אנחנו מציעים את האפשרות להתחבר לחשבון המשתמש ב-Booking.com באמצעות אחד מחשבונות המדיה החברתית שלכם. אנחנו עושים את זה כדי שלא תצטרכו לזכור שמות משתמש וסיסמאות של כל כך הרבה שירותי אונליין.

    אחרי שתתחברו פעם אחת, תוכלו להשתמש בחשבון המדיה החברתית הזה כדי להתחבר לחשבון שלכם ב-Booking.com. תוכלו לנתק את החשבון שלכם ב-Booking.com מחשבון המדיה החברתית שבחרתם בכל שלב שתרצו.

  2. שילוב של תוספי מדיה חברתית (פלאגינים). הוספנו לאתר ולאפליקציות של Booking.com מגוון תוספי מדיה חברתית. זה אומר שאם תלחצו או תקישו על אחד מהכפתורים הרלוונטיים (למשל כפתור ה'לייק' של Facebook), מידע מסוים יעבור לספקי המדיה החברתית האלה.

    אם תהיו מחוברים לחשבון המדיה החברתית שלכם בזמן שאתם לוחצים או מקישים על אחד מהכפתורים האלו, יכול להיות שספק המדיה החברתית יקשר בין המידע הזה לחשבון המדיה החברתית שלכם. בהתאם להגדרות שלכם, יכול להיות שהפעולות האלה גם יופיעו בפרופיל המדיה החברתית שלכם, ויוצגו בפני אנשים אחרים שמשתמשים בפלטפורמה הזו.

  3. אפשרויות ושירותים אחרים שקשורים למדיה חברתית. יכול להיות שנשתמש בשירותי מדיה חברתית אחרים (למשל הודעות במדיה החברתית), כדי שתוכלו לתקשר עם Booking.com או עם לדבר עם אנשי הקשר שלכם על השירותים שלנו.

    יכול להיות שנתפעל חשבונות מדיה חברתית או נציע אפליקציות במגוון אתרי מדיה חברתית. בכל פעם שתתחברו ל-Booking.com דרך פלטפורמת מדיה חברתית, ספק המדיה החברתית עשוי לאפשר לכם לשתף איתנו מידע.

    אם תבחרו לשתף את המידע הזה, ספק המדיה החברתית שלכם דרך כלל יודיע לכם איזה מידע הוא ישתף. לדוגמה, אם תתחברו לחשבון משתמש של Booking.com באמצעות חשבון המדיה החברתית שלכם, יכול להיות שמידע מסוים מהחשבון הזה ישותף עם Booking.com. המידע כולל את כתובת האימייל שלכם, את הגיל שלכם ואת תמונות הפרופיל ששמרתם – תלוי בהרשאות שהגדרתם בחשבון המדיה החברתית שלכם.

אם תירשמו לאפליקציית מדיה חברתית של Booking.com או תתחברו לשירות הודעות של פלטפורמת מדיה חברתית בלי חשבון משתמש של Booking.com, המידע שתבחרו לשתף איתנו יכול לכלול את המידע הבסיסי שנמצא בפרופיל המדיה החברתית שלכם (כולל כתובת אימייל, עדכוני סטטוס ורשימת אנשי קשר).

אנחנו נשתמש במידע הזה כדי לספק לכם את השירות שביקשתם – למשל, להעביר הודעה שאתם רוצים לשלוח לאנשי הקשר שלכם, או ליצור חוויית משתמש מותאמת אישית באפליקציה או באתרים שלנו. זה אומר שאם תרצו, אנחנו נוכל להתאים את השירותים שלנו לצרכים שלכם, להכיר לכם ולחברים שלכם את היעדים שהכי מתאימים לכם, וגם לנתח ולשפר את שירותי הנסיעות שלנו.

ספק המדיה החברתית שלכם יוכל לתת לכם עוד מידע בנוגע לאופן שבו הוא משתמש במידע שלכם כשאתם מתחברים ל-Booking.com דרכו. בין השאר, יכול להיות שהוא משלב בין המידע האישי שהוא אוסף כשאתם משתמשים ב-Booking.com דרכו, לבין מידע שהוא אוסף כשאתם משתמשים בפלטפורמות אונליין אחרות שקישרתם לחשבון המדיה החברתית שלכם.

אם תחליטו להתחבר באמצעות החשבון שלכם ב-Google או ב-Facebook, אנחנו מבקשים שתיכנסו לקישורים הבאים כדי לקרוא עוד על האופן שבו הגורמים האלה משתמשים במידע שהם מקבלים: Facebook ו-Google.


באילו נוהלי אבטחה ושמירה Booking.com משתמשת כדי להגן על המידע האישי שלכם?

יש לנו נהלים שנועדו למנוע מגורמים בלתי מורשים לגשת למידע אישי או להשתמש בו בצורה בלתי מורשה.

אנחנו משתמשים בנהלים ובמערכות העסקיות המתאימות כדי להגן ולשמור על המידע האישי שאתם נותנים לנו. אנחנו גם משתמשים בנוהלי אבטחה ובהגבלות טכניות ופיזיות כדי לגשת למידע האישי שנמצא בשרתים שלנו ולהשתמש בו. רק לאנשי צוות מורשים מותר לקבל גישה למידע אישי במסגרת העבודה שלהם.

אנחנו נשמור את המידע האישי שלכם כל עוד זה הכרחי כדי לאפשר לכם להשתמש בשירותים שלנו או לספק לכם את השירותים שלנו (כולל תפעול כל חשבונות המשתמש שלכם ב-Booking.com, אם יש לכם כאלה), לציית לחוקים הרלוונטיים, לפתור כל מחלוקת ולעשות כל דבר אחר שיאפשר לנו לנהל את העסק שלנו (כולל זיהוי ומניעה של הונאות ו/או פעילויות בלתי חוקיות אחרות). כל המידע האישי שאנחנו שומרים עליכם כלקוחות של Booking.com, מצוין בהצהרת הפרטיות הזו.

כדי להוסיף עוד שכבת הגנה, אנחנו ממליצים שתפעילו אימות דו-שלבי בחשבון המשתמש שלכם ב-Booking.com. זה עוד צעד של אימות, שיאפשר לכם לוודא שגורמים חיצוניים שישיגו את שם המשתמש והסיסמה שלכם (למשל באמצעות פישינג או הנדסה חברתית) לא יוכלו להיכנס לחשבון שלכם. אתם יכולים להפעיל את האימות הדו-שלבי בעמוד האבטחה של הגדרות החשבון שלכם.


איך Booking.com מתייחסת למידע אישי ששייך לילדים?

השירותים שלנו לא מיועדים לילדים מתחת לגיל 16, ואנחנו אף פעם לא נאסוף מידע עליהם, אלא כן נקבל אותו (בהסכמה מלאה) מההורים או מהאפוטרופוסים שלהם. ייתכן שאנחנו נצטרך לאסוף מידע אישי של ילדות וילדים מתחת לגיל 16 במקרים מסוימים בלבד, למשל כחלק מתהליך ההזמנה, במקרה של רכישת שירותי נסיעות אחרים, או במקרים חריגים (למשל אפשרויות שמיועדות למשפחות). גם אז נאסוף את המידע הזה ונשתמש בו רק אם קיבלנו אותו (בהסכמה מלאה) מההורים או מהאפוטרופוסים שלהם.

אם נגלה שעיבדנו מידע של ילד מתחת לגיל 16 בלי לקבל הסכמה מלאה ותקפה מהורה או מאפוטרופוס, נמחק את המידע הזה.


איך אתם יכולים לשלוט על המידע האישי שנתתם ל-Booking.com?

אנחנו רוצים שתהיה לכם שליטה מלאה על האופן שבו אנחנו משתמשים במידע האישי שלכם. זה בא לידי ביטוי בדרכים הבאות:

  1. אנחנו רוצים שתהיה לכם שליטה מלאה על האופן שבו אנחנו משתמשים במידע האישי שלכם. זה בא לידי ביטוי בדרכים הבאות:

  2. אתם יכולים לבקש מאיתנו העתק של כל המידע האישי ששמרנו עליכם.

  3. אתם יכולים להודיע לנו על כל שינוי במידע האישי שלכם, או לבקש מאיתנו לתקן כל פרט מידע ששמרנו עליכם. כמו שנסביר למטה, אתם יכולים לעשות את כל השינויים האלה בעצמכם אונליין, דרך חשבון המשתמש שלכם.

  4. במקרים מסוימים, אתם יכולים לבקש מאיתנו למחוק, לחסום או להגביל את העיבוד של המידע האישי ששמרנו עליכם, ואתם יכולים גם להתנגד לדרך כזו או אחרת שבה אנחנו משתמשים במידע האישי שלכם.

  5. במקרים מסוימים, אתם יכולים גם לבקש מאיתנו לשלוח לצד שלישי את המידע האישי שנתתם לנו.

  6. במקרים שבהם אנחנו משתמשים במידע האישי שלכם על בסיס ההסכמה שלכם, אתם רשאים לבטל את ההסכמה הזו בכל שלב, בהתאם לחוק הרלוונטי.

  7. במקרים שבהם אנחנו מעבדים את המידע האישי שלכם על בסיס אינטרס לגיטימי או אינטרס ציבורי, יש לכם את הזכות להתנגד לשימוש במידע האישי שלכם בכל שלב, בהתאם לחוק הרלוונטי.

אנחנו סומכים עליכם שתוודאו שסיפקתם את כל המידע האישי שלכם, ושהוא מדויק ומעודכן. נשמח שתעדכנו אותנו בהקדם האפשרי אם המידע הזה משתנה, או אם הוא לא מדויק.

אם יש לכם חשבון משתמש ב-Booking.com, אתם יכולים לגשת לחלק גדול מהמידע האישי שלכם דרך האתר או האפליקציות שלנו. בדרך כלל תהיה לכם אפשרות להוסיף, לעדכן או להסיר מידע שיש לנו עליכם דרך הגדרות החשבון.

אם אתם לא יכולים לגשת לפרט מידע אישי מסוים שיש לנו עליכם דרך האתר או האפליקציות שלנו, תוכלו לשלוח לנו בקשת גישה.

אם אתם רוצים לממש את הזכות שלכם לגשת למידע או למחוק אותו, אתם רק צריכים למלא ולשלוח את הטופס הזה: 'בקשת גישה לנתונים של נשוא מידע עבור לקוחות Booking.com'. אם יש לכם בקשות לגבי הצהרת הפרטיות הזו, אם אתם רוצים לממש כל אחת מהזכויות האחרות שלכם, או אם יש לכם תלונה, צרו קשר עם נציג ההגנה על המידע שלנו (Data Protection Officer) בכתובת dataprotectionoffice@booking.com. אתם גם יכולים ליצור קשר עם רשות הגנת המידע המקומית שלכם.

אם אתם רוצים להתנגד לעיבוד של המידע האישי שלכם על בסיס אינטרס לגיטימי, ואין שום דרך שבה אתם יכולים לבטל את העיבוד בעצמכם, צרו איתנו קשר בכתובת dataprotectionoffice@booking.com.

אם תרצו ליצור איתנו קשר בדואר, תצטרכו להפנות את המכתב לנציג ההגנה על המידע (Data Protection Officer) ולשלוח אותו לכתובת הבאה: Herengracht 597, 1017 CE, Amsterdam, the Netherlands.‎


מי אחראי לעבד את המידע האישי מהאתר ומהאפליקציות של Booking.com, ואיך ליצור איתנו קשר?

Booking.com B.V. שולטת בעיבוד המידע האישי, כפי שפירטנו בהצהרת הפרטיות הזו, אלא אם כן צוין אחרת. Booking.com B.V. היא חברה פרטית בעירבון מוגבל, שהוקמה לפי חוקי הולנד, ומשרדיה הרשומים נמצאים בכתובת Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, the Netherlands.

אם יש לכם שאלות בנוגע להצהרת הפרטיות הזו, או בנוגע לאופן שבו אנחנו מעבדים את המידע האישי שלכם, צרו קשר עם נציג ההגנה על המידע שלנו (Data Protection Officer) בכתובת dataprotectionoffice@booking.com, ואנחנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי.

לשאלות בנוגע להזמנה, פנו לשירות הלקוחות שלנו דרך עמוד יצירת הקשר עם שירות הלקוחות.

גורמים מרשויות אכיפת החוק צריכים להגיש בקשות לפי התהליך הרלוונטי לרשויות אכיפת החוק.

הוראות במדינות ספציפיות

יכול להיות שהחוק הרלוונטי במדינה שלכם דורש מאיתנו לתת לכם מידע נוסף. קראו את הרשימה שבהמשך כדי למצוא עוד פרטים שרלוונטיים למיקום שלכם.

ברזיל

אם אתם לקוחות שנמצאים בברזיל, יש לכם זכויות מסוימות במסגרת ‎Lei Geral de Proteção de Dados Pessoais ‏(LGPD). הזכויות האלו כוללות את:

  • הזכות לאשר את קיום העיבוד;

  • הזכות לגשת למידע שלכם;

  • הזכות לתיקון מידע חלקי, לא מדויק או לא עדכני;

  • הזכות לחסימה או למחיקה של מידע אישי לא נחוץ;

  • הזכות לקבל עותק של המידע האישי;

  • הזכות למחיקת מידע שמעובד בהסכמה;

  • הזכות לקבלת פרטים על ישויות ציבוריות או פרטיות שאיתן Booking.com משתפת את המידע שלכם;

  • והזכות לקבלת מידע על האפשרות שלא לתת הסכמה ועל ההשלכות של אי ההסכמה, והזכות לבטל הסכמה שניתנה.

כדי לממש את הזכויות האמורות, אתם מוזמנים להשתמש בטופס המקוון ו/או בפרטי יצירת הקשר שמופיעים תחת הסעיף ‘איך אתם יכולים לשלוט על המידע האישי שנתתם ל-Booking.com?‘.

Booking.com B.V.‎ נמצאת באזור הכלכלי האירופי (EEA). כחברה גלובלית, בזמן השימוש בשירותים שלנו המידע האישי שלכם יכול לעבור למיקומים שמחוץ ל-EEA. בזמן העברת המידע האישי שלכם אל מחוץ ל-EEA, אנחנו ניישם אמצעי בטיחות מתאימים כדי להגן על המידע האישי שלכם בהתאם לדרישות ה-LGPD.

אנחנו ממליצים שתקראו את הסעיף 'איך Booking.com מתייחסת למידע אישי ששייך לילדים?', כדי ללמוד איך Booking.com מעבדת מידע אישי של ילדים. בהתאם לדרישות ה-LGPD,‏ Booking.com תמיד תתחשב בטובת הילדים כשהיא מעבדת במודע את המידע האישי של כל מי שמתחת לגיל 18.

לתושבי קליפורניה – החוק בקליפורניה

הסעיף הזה משלים את הצהרת הפרטיות שלנו, וחל רק אם אתם מתגוררים במדינת קליפורניה. במקרים הרלוונטיים, הוא מתאר איך אנחנו מעבדים ומשתמשים במידע האישי שלכם (המונח הרלוונטי בהתאם לחוק) ומפרט את הזכויות הספציפיות שלכם לפי החוק בקליפורניה.

בסעיפים הבאים מתוארות קטגוריות המידע האישי שאנחנו אוספים עליכם:

  1. מידע מזהה (למשל שם, מספר חשבון, כתובת אימייל, כתובת IP)

  2. מידע פיננסי, מידע רפואי או מידע בנוגע לביטוח בריאות (למשל מספר חשבון בנק, מספר הכרטיס ששילמתם איתו או מידע רפואי – אם אתם סיפקתם את המידע או שסיפקו אותו בשמכם)

  3. מאפייני סיווג שמוגנים על-ידי החוק בקליפורניה או החוק הפדרלי (למשל מגדר, דת או נטייה מינית)

  4. מידע מסחרי (למשל פרטי רכישה)

  5. מידע בנוגע לפעילות באינטרנט או ברשתות אלקטרוניות אחרות (למשל מידע בנוגע לשימוש שלכם באתר או באפליקציה)

  6. מידע בנוגע למיקום (למשל מיקום פיזי)

  7. מידע ויזואלי (למשל תמונות שהעליתם לחשבון שלכם)

  8. מסקנות (למשל ניתוחי נתונים והעדפות)

  9. מידע מקצועי או מידע שקשור להעסקה (למשל פרטים בנוגע לנסיעות עסקים או למעסיק)

כדי לדעת עוד על הקטגוריות השונות של המקורות שמהם אנחנו מקבלים את המידע האישי, על הסוגים המסוימים של המידע האישי שאנחנו אוספים, או על המטרות שבשבילן אנחנו אוספים אותו, קראו את הסעיף 'איזה מידע אישי Booking.com אוספת?' ואת הסעיף 'למה Booking.com אוספת מידע אישי ומשתמשת בו? בהצהרת הפרטיות.

כדי לדעת עוד על קבלת מידע אישי משותפים עסקיים ושיתוף מידע אישי עם שותפים עסקיים, קראו את הסעיף 'איזה מידע אישי Booking.com אוספת? ואת הסעיף 'איך Booking.com משתפת את המידע שלכם עם צדדים שלישיים?'.

יכול להיות שנשתף חלק מסוים מהמידע האישי שלכם עם צדדים שלישיים – פעולה שעשויה להיחשב כ"מכירת" מידע לפי החוק בקליפורניה. בין השאר, זה יכול לכלול פרטים מהקטגוריות שתוארו למעלה: מידע מזהה, מידע מסחרי, מידע בנוגע למיקום גאוגרפי, פעילות באינטרנט ומסקנות. יכול להיות שנשתף את המידע האישי שלכם, שתואר בסעיפים א' עד ט', גם עבור 'מטרות עסקיות', למשל עם ספקי שירות שעוזרים לנו לאבטח את השירותים שלנו, לצורך ביצוע תשלום, במסגרת שירות לקוחות, לצורך דיוור של הודעות שיווקיות או לצורך פרסום. לפרטים נוספים (כולל פרטים על הגורמים שמקבלים את המידע האישי שלכם), קראו את הסעיף 'איזה מידע אישי Booking.com אוספת? ואת הסעיף 'איך Booking.com משתפת את המידע שלכם עם צדדים שלישיים? בהצהרת הפרטיות שלנו.

החוק בקליפורניה מעניק לכם זכויות מסוימות, לרבות הזכות לגשת לחלקים ספציפיים של המידע האישי, להבין איך אנחנו מעבדים מידע אישי (כולל מכירה או מסירה של מידע אישי), לבקש מאיתנו למחוק מידע אישי, לבטל את ההשתתפות ב"מכירות", ואת הזכות שלא למנוע מכם קבלת שירותים או מוצרים בשל מימוש הזכויות האלה.

כדי לממש את הזכות שלכם לבטל את ההשתתפות ב"מכירות", אתם יכולים ללחוץ על הקישור הזה ולפעול לפי ההוראות: https://www.booking.com/content/ccpa.html

כדי לממש את הזכות שלכם לקבל גישה למידע האישי או לבקש למחוק אותו, לפי החוק בקליפורניה, מלאו את טופס 'בקשת גישה לנתונים של נשוא מידע עבור לקוחות Booking.com'. כדי לממש את אחת מהזכויות האחרות שלכם, לפי החוק בקליפורניה, או כדי לשלוח לנו שאלות או בקשות בנוגע להצהרת הפרטיות הזו ולנהלים שלנו, אתם יכולים גם לשלוח לנו אימייל לכתובת dataprotectionoffice@booking.com, עם שורת הנושא: 'California Resident Privacy Rights - Request'.

אם אתם סוכנים מורשים שרוצים לממש זכויות בשם צרכנים תושבי קליפורניה, צרו איתנו קשר בכתובת האימייל שמופיעה למעלה, וצרפו העתק של ייפוי כוח חתום על-ידי הצרכן. יכול להיות שנצטרך לאמת את הזהות שלכם לפני שנמלא את בקשתכם למימוש זכויות, ובמקרים כאלה נבקש מכם למשל לתת לנו מידע בנוגע לאחת מהזמנות הנסיעה הקודמות שביצעתם אצלנו.

השירותים של Booking.com לא מיועדים לילדים מתחת לגיל 16. לכן, Booking.com לא מוכרת ביודעין את המידע האישי של קטינים מתחת לגיל 16 בלי הסכמה מתאימה, כפי שנדרש על-ידי חוק הגנת פרטיות הצרכן של מדינת קליפורניה (CCPA).

Booking.com אספה את הנתונים הבאים בנוגע לקבלה ולטיפול בבקשות שהוגשו במסגרת חוק הגנת פרטיות הצרכן של מדינת קליפורניה, על-ידי צרכנים מקליפורניה, בין 1 בינואר 2020 ל-31 בדצמבר 2020:

  • מספר ה'בקשות לדעת' ש-Booking.com קיבלה, מילאה (באופן מלא או חלקי) או סירבה להן: 27

  • מספר ה'בקשות למחוק' ש-Booking.com קיבלה, מילאה (באופן מלא או חלקי) או סירבה להן: 136

  • מספר ה'בקשות לביטול השתתפות במכירות' ש-Booking.com קיבלה, מלאה (באופן מלא או חלקי) או סירבה להן: 13,866

  • מספר הימים (בממוצע) שעברו עד ש-Booking.com השיבה באופן מספק לבקשות לדעת, למחוק או לבטל השתתפות במכירות: 8.514

סין

מידע אישי נדרש

כדי שתוכלו להשתמש ב-Booking.com (באמצעות האתר או האפליקציה שלנו) אנחנו צריכים לאסוף סוגים מסוימים של מידע אישי שקשור אליכם, לכמה מטרות מוגדרות. חלק מהמידע האישי הזה נאסף כשאתם מבצעים הזמנת נסיעה וחלק ממנו נאסף באופן אוטומטי כשאתם מבקרים באתר Booking.com או משתמשים באפליקציה.

כשאתם מבצעים הזמנת נסיעה, אנחנו מבקשים מכם (לכל הפחות) למלא שם וכתובת אימייל. בהזמנות נסיעה מסוימות, יכול להיות שנבקש גם כתובת מגורים, מספר טלפון, פרטי תשלום, תאריך לידה ואת השמות של האנשים שנוסעים איתכם.

אנחנו משתמשים גם בקובצי עוגיות פונקציונליים שאוספים מידע אישי באופן אוטומטי. קובצי העוגיות האלו נדרשים כדי לאפשר לאתרים ולאפליקציות שלנו לעבוד, ואתם חייבים לאפשר את ההפעלה שלהם, כדי להשתמש בשירותים שלנו. תוכלו למצוא מידע נוסף על קובצי העוגיות הפונקציונליים האלו בעמוד ניהול ההסכמות.

כל המידע שמתואר למעלה, כולל המידע שנאסף דרך קובצי העוגיות הפונקציונליים, הוא מידע אישי שדרוש לנו כדי לספק לכם את השירותים שלנו, למטרות שמתוארות בסעיף שנקרא ‘למה Booking.com אוספת מידע אישי ומשתמשת בו?‘, ובפרט בפסקאות הבאות:

א. הזמנות נסיעה; ב. שירות לקוחות; ג. חשבונות; ו. התקשורת איתכם; ח. שיפור השירותים שלנו; ט. הצעת המחירים הטובים ביותר עבורכם; יא. ניטור שיחות; יב. נותנים שירות בטוח ואמין; יג. מטרות משפטיות;

אנחנו נבקש את ההסכמה שלכם לפני שנאסוף מכם את המידע האישי הנדרש. אם לא תסכימו לפעולות עיבוד המידע ההכרחיות האלו, לא תוכלו לקבל גישה לשירותים שלנו ולהשתמש בהם.

מידע אישי אופציונלי

במקרים אחרים אנחנו אוספים מידע אישי אופציונלי שלא דרוש לנו כדי לספק לכם את השירותים. הוא כולל מידע שאנחנו אוספים באמצעות קובצי עוגיות שיווקיים ואנליטיים.

אנחנו משתמשים במידע אישי אופציונלי כדי לספק לכם את השירותים שמתוארים במסגרת הסעיף ‘למה Booking.com אוספת מידע אישי ומשתמשת בו?‘, ובפרט בפסקאות הבאות:

  • ד. קבוצות ופורומים באינטרנט;

  • ה. פעולות שיווק;

  • ז. מחקר שוק;

  • י. חוות דעת של לקוחות

אנחנו נבקש את ההסכמה שלכם לפני שנאסוף מידע אישי אופציונלי כלשהו. גם אם לא תסכימו לאיסוף מידע מהסוג האמור, עדיין תוכלו לקבל גישה לשירותים שלנו ולהשתמש בהם.

פרטים נוספים על המידע האישי שאנחנו אוספים.

רשימת ערכות פיתוח תוכנה (SDKs)

בכך שאתם משתמשים בשירותי Booking.com, אתם מסכימים שהספקים הבאים מצד שלישי יאספו ו/או יעבדו מידע למטרות הבאות:

ספק מטרת השימוש והמידע שנאסף
Appsflyer

מטרת השימוש: פרסום

המידע שנאסף: מידע על המכשיר (כולל למשל דגם המכשיר, פרטי חיישן), מידע על מיקום

Huawei

מטרת השימוש: התראות

המידע שנאסף: BSSID‏, IMEI, רשימת רשתות אלחוטיות, סוג רשת, מצב רשת, דגם מכשיר, SSID‏, AAID, מזהה טלפון נייד, מזהה אפליקציה, שם חבילת אפליקציה, כתובת IP של הרשת הציבורית של השרת

הרשאות Android: READ_PHONE_STATE, WRITE_EXTERNAL_STORAGE, ACCESS_NETWORK_STATE, ACCESS_WIFI_STATE

Alipay

מטרת השימוש: תשלומי צד שלישי

המידע שנאסף: דגם המכשיר, מותג, יצרן, כתובת MAC של המכשיר, IMSI‏, BSSID, רשת אלחוטית, מידע על חיישן, IMEI, מזהה Android, מספר סידורי של החומרה, מספר סידורי של כרטיס SIM

הרשאות Android: ACCESS_NETWORK_STATE, ACCESS_WIFI_STATE, READ_PHONE_STATE, READ_EXTERNAL_STORAGE, READ_PHONE_STATE

Google

מטרת השימוש: מעקב אנונימי אחרי המכשיר

המידע שנאסף: מזהה פרסום (מזהה ייחודי שניתן לאיפוס על-ידי המשתמשים עבור פרסום – שמסופק משירותי Google Play)

הרשאות Android: AD_ID

 

מידע אישי רגיש

מידע אישי רגיש' הוא כל מידע שאם ידלוף או שייעשה בו שימוש לא חוקי, עלול להוביל בקלות לפגיעה בכבוד האדם או לגרום לנזק לאדם או לרכוש שלו. בזמן השימוש בשירותי Booking.com, יכול להיות ש-Booking.com או ספק צד שלישי יאספו את המידע האישי הרגיש הבא:

  • מידע שדרוש לצורך עיבוד התשלום שלכם (כמו למשל חשבון הבנק שלכם ומספר כרטיס התשלום שלכם, שניתן על-ידיכם או בשמכם);

  • מידע על קטינים שניתן באישור ההורה או האפוטרופוס (ראו פרטים נוספים בהמשך);

  • מידע על מיקום, כדי להציג לכם מדריכי ערים, להמליץ על מקומות אירוח ואטרקציות שקרובים למיקום הנוכחי שלכם, או כדי לתת המלצות אחרות;

שימו לב שכאשר אתם משתמשים בשירותים שלנו, סוג מקום האירוח שאתם מחפשים יכול לחשוף מידע רגיש על הנטייה המינית שלכם. גם העדפות המזון שתציינו בעת הזמנת טיסה יכולות לחשוף מידע רגיש על הדת או על הבריאות שלכם.

אנחנו נבקש את ההסכמה שלכם לפני שנאסוף מידע אישי רגיש. למרות האמור, אם תספקו מיוזמתכם מידע אישי רגיש, אנחנו נניח שקיבלנו את ההסכמה שלכם לעבד את המידע הזה בהקשר שבו המידע סופק.

למידע נוסף, אתם מוזמנים לקרוא את הסעיף בהצהרת הפרטיות שנקרא 'למה Booking.com אוספת מידע אישי ומשתמשת בו?'.

מידע אישי של ילדים

בסין, השימוש ב-Booking.com אסור למי שמתחת לגיל 16 שנים. אנחנו מעבדים מידע אישי בנוגע לילדים רק בהסכמה מלאה של ההורים או האפוטרופוסים החוקיים של הילדים, או אם ההורים או האפוטרופוסים החוקיים משתפים את המידע הזה איתנו בעצמם.

אם נגלה שעיבדנו מידע של ילד מתחת לגיל 16 בלי לקבל הסכמה מלאה ותקפה מהורה או מאפוטרופוס, נמחק את המידע הזה.

העברה בינלאומית של מידע אישי והגורמים המקבלים את המידע

כדי שנוכל לספק את השירותים שלנו, אנחנו נשתף את המידע האישי שלכם עם צדדים שלישיים. במקרים רבים, המידע האישי שלכם יכול להיות מועבר אל מחוץ לסין ולהיות מאוחסן מחוץ לסין, כדי לשלוח את המידע לצדדים השלישיים האלו. אנחנו נבקש את ההסכמה שלכם לפני ביצוע העברה כזו. בהמשך מפורטות הסיבות להעברה וקטגוריות הגורמים המקבלים את המידע האישי הזה.

כדי להשלים את הזמנת הנסיעה שלכם, אנחנו מעבירים פרטי הזמנה רלוונטיים אל ספק הנסיעות שהזמנתם. זה אחד הדברים הכי חיוניים שאנחנו עושים בשבילכם. המידע האישי שנעביר עשוי לכלול את השם שלכם, פרטי קשר ותשלום, שמות של אנשים שנוסעים איתכם וכל פרט או העדפה אחרים שציינתם כשביצעתם את הזמנת הנסיעה, תלוי בהזמנת הנסיעה ובספק הנסיעות. הגורמים המקבלים האחרים כוללים את חברת Booking.com B.V.‎, הקבוצה התאגידית Booking Holdings Inc.‎ וספקי השירותים שלנו.

נוסף על כך, יכול להיות שנעביר את המידע שלכם לצדדים שלישיים למטרות שלא דרושות כדי לספק את השירותים שלנו. במקרה כזה תוכלו לציין אם אתם מסכימים או לא מסכימים לשימושים כאלו, באמצעות ניהול ההסכמות שלכם.

קראו עוד על האופן שבו אנחנו משתפים את המידע עם צדדים שלישיים ועל האופן שבו אנחנו משתפים את המידע האישי שלכם בין החברות בקבוצה התאגידית Booking Holdings Inc.‎‎.

קבלת החלטות אוטומטית

קבלת החלטות אוטומטית מתייחסת לשימוש בתוכנות מחשב כדי לנתח, להעריך ולקבל החלטות באופן אוטומטי בנושאים הבאים: התנהגות אישית, הרגלים, תחומי עניין, תחביבים, מצב כספי או בריאותי, דירוג האשראי ומצבים אחרים.

אנחנו מסתמכים על מידע אישי לצורך קבלת החלטות אוטומטית, כמו למשל הצעת המחיר הטוב ביותר עבורכם, לפי המקום שבו אתם נמצאים. כשאתם מחפשים באפליקציות או באתר שלנו (למשל כדי למצוא מקום אירוח, לשכור רכב או להזמין טיסה), אנחנו מעבדים את כתובת ה-IP שלכם כדי לבדוק אם אתם נמצאים באזור הכלכלי האירופי (EEA) או במדינה אחרת. העיבוד נעשה כדי שנוכל להציע לכם את המחיר הטוב ביותר באזור (EEA) או במדינה (לא ב-EEA). העיבוד האמור לא גורם ליחס שונה לאנשים פרטיים בסין.

Personalised recommendations

כדי לשפר את החוויה שלכם ב-Booking.com, אנחנו מספקים שירות של המלצות מותאמות אישית, שהופכות את תוצאות החיפוש שלכם לרלוונטיות יותר עבורכם. התוצאות מדורגות, כברירת מחדל, בהתאם למה שלדעתנו יהיה הרלוונטי ביותר עבורכם. אנחנו עושים זאת בהתבסס על הזמנות שביצעתם בעבר, משך השהיות שלכם והתאריכים שלהן, הרכב הקבוצה שאיתה נסעתם, מהיכן אתם והפעולות שביצעתם במהלך החיפוש.

You can turn off personalised recommendations at any time. This can be done in the following places:

  • אם אתם משתמשים באפליקציה, עברו אל 'פרופיל' ולאחר מכן אל 'הגדרות' ואז אל 'התאמה אישית'.

  • אם אתם משתמשים בדפדפן, עברו אל 'ניהול חשבון' ואז אל 'העדפות'.

  • אם אתם לא מחוברים לחשבון שלכם, עברו אל 'עריכת הגדרות פרטיות' בעמוד הראשי

איך לממש את הזכויות שלכם

אם יש לכם חשבון ב-Booking.com, תוכלו למצוא בהגדרות החשבון את המידע האישי שלכם שנשמר אצלנו. המידע הזה כולל את השם, כתובת האימייל, מספר הטלפון, הכתובת ופרטי התשלום שלכם. אתם יכולים לממש את זכויות הגישה, התיקון והמחיקה שלכם על ידי הצגת המידע הזה, שינוי או מחיקה שלו בכל עת.

אם אתם מעוניינים למחוק את החשבון שלכם, תוכלו לעשות זאת על ידי כניסה להגדרות החשבון שבאתר Booking.com, לחיצה על 'אבטחה' ובחירה באפשרות 'מחיקת חשבון'.

בנוסף לאמור לעיל, אם תרצו לממש את הזכויות שלכם לגישה למידע שלכם או למחיקתו, לבטל את הרישום לקבלת אימיילים שיווקיים או לבטל את ההסכמה שנתתם לנו לעיבוד המידע האישי שלכם, מלאו את הטופס שלנו: בקשת גישה לנתונים של נשוא מידע עבור לקוחות Booking.com.

כדי להגן על המידע האישי שלכם, נצטרך לאמת את הזהות שלכם לפני שנוכל למלא את הבקשה. אנחנו נבצע את האימות הזה באמצעות שאלות על הזמנות קודמות שביצעתם אצלנו. אנחנו נשיב לבקשה שלכם תוך 15 ימי עבודה, אלא אם נדרשת מסגרת זמן שונה לחוקים הרלוונטיים שחלים עליה.

כדי לממש בדרך אחרת את הזכויות האלה או זכויות אחרות במסגרת החוק להגנה על מידע אישי (PIPL), או כדי לפנות אלינו בנוגע להצהרת הפרטיות הזו ולנהלים שלנו, תוכלו לשלוח לנו אימייל לכתובת privacyrequests@booking.com. בשורת הנושא יש לכתוב: ‘China PIPL Privacy Rights - Request’.

רוסיה

הסעיף הזה משלים את הצהרת הפרטיות שלנו, וחל רק על לקוחות מרוסיה.

הסעיף הזה מתאר איך אנחנו משתמשים במידע האישי שלכם ומעבדים אותו, ומסביר מה הזכויות המסוימות שלכם במסגרת החוק הרוסי. במקרה של סתירה בין ההוראות בסעיף הזה לבין הוראות אחרות בהצהרת הפרטיות, יחולו ההוראות שבסעיף הזה בנוגע לעיבוד המידע האישי של אזרחי רוסיה.

יכול להיות שנשתמש במידע שלכם לצורך ביצוע פעולות של שיווק ישיר, אם נתתם לנו את הסכמתכם לכך מראש ככל שזה נדרש לפי החוק החל.

העברת המידע האישי, כמתואר בהצהרת הפרטיות הזו, יכולה לכלול העברות מידע אישי לחו"ל. העברות של מידע אישי לחו"ל מרוסיה לתחומי שיפוט שלא מספקים הגנה הולמת על זכויות מידע אישי של נשוא מידע, יכולות להתבצע רק במקרים שמוגדרים בחוק הרוסי, ובפרט:

  1. אם התקבלה הסכמתכם המתאימה מראש, או

  2. לצורך ביצוע הסכם איתכם או כדי לספק לכם שירותים.

Booking.com מסתמכת על מוסכמות משפטיות שונות כדי לעבד (ולהעביר) את המידע האישי שלכם, כולל:

  1. ההסכמה שלכם (כולל למטרות שיווק ישיר ולהפצת המידע האישי שאתם מעלים לפלטפורמות המקוונות שלנו);

  2. ביצוע הסכם איתכם או כדי לספק לכם שירותים.

    אם המידע האישי שנדרש לא מסופק, Booking.com לא יכולה לספק לכם את השירות המבוקש, כולל השלמת הזמנת הנסיעה או מתן שירות לקוחות.

  3. הזכויות והאינטרסים הלגיטימיים של Booking.com ושל צדדים שלישיים (למשל לאתר ולמנוע הונאה).

    כשהיא תשתמש במידע אישי לטובת האינטרס הלגיטימי שלה או של צד שלישי, Booking.com תמיד תאזן בין הזכויות והאינטרסים שלכם להגן על המידע האישי שלכם, ובין הזכויות והאינטרסים של Booking.com או של אותו צד שלישי.

  4. ההתחייבויות המשפטיות של Booking.com (למשל להשיב לבקשות חוקיות של רשויות מדינה).

אם תרצו להתנגד לעיבוד כלשהו של המידע האישי שלכם, תוכלו להשתמש בפונקציות היציאה הזמינות (לדוגמה בהגדרות החשבון שלכם) או ליצור איתנו קשר כמו שמפורט בסעיף 'איך אתם יכולים לשלוט על המידע האישי שנתתם ל-Booking.com?'. שימו לב שגם אם תבטלו את ההסכמה שלכם, יכול להיות ש-Booking.com עדיין תהיה זכאית להמשיך ולעבד את המידע האישי שלכם אם יש לה בסיס משפטי אחר לכך.

אנחנו נפסיק לעבד את המידע האישי שלכם ונמחק אותו כאשר:

  1. השגנו את המטרות של עיבוד המידע, כולל מקרים שבהם הסתיימה תקופת אחסון המידע האישי;

  2. ביטלתם את ההסכמה שלכם לעיבוד מידע אישי, אלא אם יש לנו בסיס משפטי אחר לעבד את המידע האישי שלכם;

אם יש לכם תלונה על האופן שבו אנחנו מעבדים את המידע האישי שלכם, אתם מוזמנים לפנות אלינו בדרך שמפורטת בסעיף 'איך אתם יכולים לשלוט על המידע האישי שנתתם ל-Booking.com?'. אתם גם יכולים לפנות לסוכנות המקומית להגנה על המידע באזור שלכם (Roskomnadzor). ‏

דרום קוריאה

הסעיף הזה משלים את הצהרת הפרטיות שלנו, וחל רק אם אתם מתגוררים בדרום קוריאה.

  1. פריטי מידע אישי שנאספו

    כדי לדעת אילו פריטי מידע אישי אנחנו אוספים, קראו את הסעיף הבא בהצהרת הפרטיות שלנו: 'איזה מידע אישי Booking.com אוספת?.

  2. המטרות שלשמן נאסף מידע אישי ונעשה בו שימוש

    כדי לדעת לאיזו מטרה אנחנו אוספים מידע אישי ואיך אנחנו עושים בו שימוש, קראו את הסעיף הבא בהצהרת הפרטיות שלנו: 'למה Booking.com אוספת את המידע האישי שלכם ומשתמשת בו?'.

  3. צדדים שלישיים שמקבלים מידע אישי ונאמני מידע אישי

    נאמנים: מטרה / תחומי אחריות שעליהם הם אמונים

    ספק הנסיעות משתמש במידע אישי כדי לארגן את מקום האירוח שהזמנתם. המידע נשמר ונמחק כמפורט בהצהרת הפרטיות הזו.

    נאמנים מתחום עיבוד התשלומים

    מידע אישי משותף עם ספקי צד שלישי שמעבדים תשלומים, מטפלים בהכחשות עסקה או מספקים שירותי גביית תשלומים מטעמנו. המידע נשמר כמפורט בהצהרת הפרטיות הזו.

    נאמנים מתחום שירות הלקוחות

    מידע אישי מועבר לנאמנים האלה כדי שנוכל לספק לכם שירות לקוחות מתי שתזדקקו לשירות הזה.

    נאמנים מתחום מחקר השוק

    מידע אישי משותף עם הנאמנים האלו כדי לעזור לנו לבצע מחקר שוק.

    נאמנים מתחום האבטחה

    מידע אישי מועבר לנאמנים האלו כדי לספק שירותים לזיהוי הונאות ולמניעתן (כולל סינון נגד הונאות).

    נאמנים מתחום הפרסום

    אם תבצעו הזמנה ב-Booking.com אחרי שתשתמשו בשירותיו של שותף פרסום, אנחנו נעביר את פרטי ההזמנה לשותף הפרסום.

    Booking Holdings Inc.‎

    מידע אישי משותף עם חברות בקבוצה התאגידית Booking Holdings Inc.‎ למטרות הבאות:

    • לספק שירותים (כולל ביצוע וניהול הזמנות או טיפול בתשלומים);

    • לספק שירות לקוחות;

    • לזהות, למנוע ולחקור פריצות למידע, הונאה ופעולות לא חוקיות אחרות;

    • לבצע ניתוחים אנליטיים ולשפר את המוצרים;

    • לספק הצעות מותאמות אישית או לשלוח לכם חומרים שיווקיים (בהסכמתכם, או לחלופין בהתאם לחוק הרלוונטי);

    • לאחסן, לספק תמיכה טכנית, לבצע תחזוקה כללית או לתחזק את האבטחה של המידע האישי שאנחנו משתפים;

    • לוודא שאנחנו עומדים בדרישות החוק הרלוונטיות.

    ספקי קישוריות

    אנחנו מספקים את פרטי ההזמנה שלכם לספקי קישוריות בשמם של ספקי נסיעות.

  4. השמדת מידע אישי

    כש-Booking.com משמידה מידע אישי, היא נוקטת באמצעים סבירים מבחינה מסחרית ובאמצעים שניתנים ליישום מבחינה טכנית, כדי שאי אפשר יהיה לשחזר את המידע או ליצור אותו מחדש.

    מסמכים או קבצים אלקטרוניים שמכילים מידע אישי, נמחקים לתמיד באמצעות שיטה טכנית שלא מאפשרת שחזור או אחזור של המידע. מסמכים וקבצים לא אלקטרוניים שמכילים מידע אישי נגרסים או נשרפים.

    לפעמים צריך לשמור מידע אישי מעבר לתקופת ההחזקה בו ולהשתמש בו כמו שקובע החוק החל. במקרים כאלה, המידע יאוחסן או יישמר בנפרד מפריטי מידע אישי אחרים ככל שאפשר מבחינה טכנית.

  5. המחלקה להגנה על מידע אישי

    אם יש לכם בקשה שקשורה להצהרת הפרטיות הזו או לזכויות שלכם כנשוא המידע, אתם מוזמנים ליצור קשר עם המשרד להגנת המידע שלנו. זאת המחלקה שאחראית על הגנת המידע האישי ועל טיפול בתלונות בנושא:

    Data Protection Office

    ‎+82 2 6323 8008

    dataprotectionoffice@booking.com

    אתם גם יכולים להשתמש בכל אחת מהכתובות שלמטה, כדי ליצור קשר או להתייעץ עם הרשויות המקומיות שלכם בנושאים שקשורים למידע אישי:

    • Privacy Infringement Report Center privacy.kisa.or.kr / 118

    • Cyber ​​Investigation Division, Supreme Prosecutors' Office www.spo.go.kr / 1301

    • National Police Agency Cyber ​​Security Bureau ecrm.police.go.kr

  6. נציגות בקוריאה

    כנדרש בחוק הנוגע לקידום השימוש ברשתות ובאבטחת מידע, אלה הפרטים בנוגע לנציגות המקומית:

    • שם ונציג: Booking.com Korea Limited (נציג/ה: Sunyoung Cho‎)

    • כתובת, מספר טלפון וכתובת אימייל: 7F Gran Seoul, 33 Jongro, Jongro-Gu, Seoul, South Korea, +82 2 3483 3276, privacy.kr@booking.com.

טורקיה

לקוחות מטורקיה יכולים להשתמש בפרטי הקשר שמצוינים למטה כדי לשלוח בקשות שקשורות להצהרת הפרטיות הזו:

הנציגה המקומית של Booking.com B.V. בטורקיה היא Ozdagistanli Ekici Avukatlık Ortaklığı, שנמצאת בכתובת ‎Al Zambak Sok No: ‎2 Varyap Meridian Grand Tower A Blok K: 32 D: ‎270 Ataşehir-İstanbul.

 

 

בכל פעם שאתם משתמשים בשירותי האונליין או באפליקציות שלנו, אנחנו נעזרים בקובצי עוגיות ובטכנולוגיות מעקב מקוונות אחרות (לצורך הצהרת קובצי העוגיות הזו, אנחנו נתייחס גם אליהן כ'קובצי עוגיות').

אנחנו יכולים להשתמש בקובצי עוגיות מכל מיני סיבות – למשל כדי לאפשר לאתר של Booking.com לפעול, כדי לנתח את התעבורה באתר או למטרות פרסומיות.

כדאי להמשיך לקרוא כדי להבין מהם קובצי עוגיות, איך אנחנו משתמשים בהם ומה האפשרויות שלכם בנוגע אליהם.

מהם קובצי עוגיות וטכנולוגיות מעקב מקוונות אחרות?

איך אנחנו משתמשים בקובצי עוגיות?

מה האפשרויות שלכם?


מהם קובצי עוגיות וטכנולוגיות מעקב מקוונות אחרות?

קובץ עוגיות של דפדפן אינטרנט הוא קובץ טקסט קטן שאתרים שומרים על המחשב שלכם, או בדפדפן האינטרנט של המכשיר הנייד שלכם.

קובצי העוגיות האלה מאחסנים מידע בנוגע לתוכן שבו אתם צופים ומשתמשים, כדי לזכור את ההעדפות וההגדרות שלכם או לנתח את דפוסי השימוש שלכם בשירותי האונליין.

קובצי העוגיות מתחלקים לשניים: קבצים של 'צד ראשון' וקבצים של 'צד שלישי'.

  • קבצים של צד ראשון הם קובצי עוגיות שנוצרים על ידי בעלי הדומיין – במקרה הזה, מדובר ב-Booking.com. כל קובץ עוגיות שאנחנו יוצרים בעצמנו הוא קובץ עוגיות של צד ראשון.

  • קבצים של צד שלישי הם קובצי עוגיות שנוצרים בדומיין שלנו על ידי שותפים מהימנים שקיבלו מאיתנו אישור מתאים. אלו יכולים להיות שותפי מדיה חברתית, שותפי פרסום, ספקי אבטחה וכו'.

הקבצים האלה יכולים להיות קובצי עוגיות זמניים או קובצי עוגיות קבועים.

  • קובצי עוגיות זמניים קיימים רק עד שאתם סוגרים את הדפדפן שלכם ומסיימים את השימוש בקבצים. לאחר מכן הם נמחקים.

  • קובצי עוגיות קבועים נשמרים למשך יותר זמן (תאריכי התפוגה משתנים), ונשארים במכשיר שלכם גם אחרי שאתם סוגרים את הדפדפן. בפלטפורמה של Booking.com, אנחנו משתדלים ליצור רק קובצי עוגיות קבועים (או לאפשר לצדדים שלישיים ליצור רק קובצי עוגיות קבועים) שנשמרים למשך פרק זמן מוגבל. עם זאת, מטעמי אבטחה או במקרים חריגים אחרים, לפעמים נצטרך לשמור קובצי עוגיות מסוימים למשך פרק זמן ארוך יותר.

קובצי עוגיות של דפדפני אינטרנט עשויים לאחסן מידע לגביכם כמו כתובת IP או פרטים מזהים אחרים, סוג הדפדפן ומידע בנוגע לתוכן שבו אתם צופים ומשתמשים במסגרת השירות הדיגיטלי. קובצי העוגיות האלה מאחסנים את המידע הזה כדי לזכור את ההעדפות וההגדרות שלכם בנוגע לשירותי האונליין האלה, ולנתח את האופן שבו אתם משתמשים בהם.

במקביל לקובצי העוגיות, אנחנו משתמשים גם בטכנולוגיות מעקב דומות אחרות. לפעמים האתר, האימיילים והאפליקציות שלנו כוללים קובצי תמונה שקופים קטנים, או שורות קוד, שמתעדים את הפעולות שאתם עושים. קוראים להם 'משואות רשת (web beacons)', 'סקריפטים', 'כתובות URL למעקב' או 'ערכות פיתוח תוכנה' (SDKs):

  • למשואות רשת יש כל מיני שמות שונים. יכול להיות שאתם מכירים אותן בתור‎web bugs, tracking bugs, tags, web tags, page tags, tracking pixels, pixel tags, 1x1 GIFs או clear GIFs.

    בקצרה, המשואות האלה הן תמונות גרפיות קטנטנות של פיקסל אחד, שיכולות להישלח אל המכשיר שלכם כחלק מבקשה של עמוד אינטרנט, באפליקציה, בפרסומת או בהודעת אימייל שכתובה ב-HTML.

    אפשר להשתמש בהן כדי לקבל מידע מהמכשיר שלכם – למשל סוג המכשיר או מערכת ההפעלה, כתובת ה-IP וזמן הביקור. בנוסף, אפשר להשתמש בהן כדי ליצור ולקרוא קובצי עוגיות בדפדפן שלכם, או להפעיל את תהליך ההעברה של קובץ עוגיות למכשיר שלכם.

  • סקריפטים הם תוכנות מחשב קטנות שמוטמעות בעמודי האינטרנט שלנו, כדי לאפשר לעמודים האלה לפעול בעוד מגוון רחב של דרכים. הסקריפטים בעצם מאפשרים לאתר לעבוד כמו שצריך. לדוגמה, אנחנו משתמשים בסקריפטים כדי להפעיל אפשרויות אבטחה מסוימות, ולהוסיף פיצ'רים אינטראקטיביים בסיסיים לאתר שלנו.

    בנוסף, אנחנו יכולים להשתמש בסקריפטים למטרות אנליטיות או פרסומיות. לדוגמה, אנחנו יכולים להשתמש בסקריפטים כדי לאסוף מידע בנוגע לאופן שבו אתם משתמשים באתר שלנו, למשל העמודים שאתם מבקרים בהם או מה שאתם מחפשים.

  • כתובות URL למעקב הן קישורים שכוללים פרטי זיהוי ייחודיים. אנחנו משתמשים בהן כדי לבדוק מאיזה אתר הגעתם לאתר או לאפליקציה של Booking.com. לדוגמה, אם אתם מגיעים לאתר או לאפליקציה שלנו מעמוד מדיה חברתית, ממנוע חיפוש או מהאתר של אחד משותפי ההפצה שלנו.

  • ערכות פיתוח תוכנה הן חלק מקוד המקור של האפליקציות. בשונה מקובצי עוגיות, המידע של ערכות פיתוח התוכנה מאוחסן בזיכרון של האפליקציה.

    אנחנו משתמשים בהן כדי לנתח את האופן שבו אתם משתמשים באפליקציות, או לשלוח לכם התראות מותאמות אישית. כדי שנוכל לעשות את זה, ערכות פיתוח התוכנה רושמות פרטי זיהוי מסוימים שקשורים למכשיר שלכם, כמו למשל את מספר הזיהוי של המכשיר וכתובת ה-IP, וגם מתעדות את הפעילות שלכם באפליקציה עצמה ואת המיקום של הרשת שלכם.

כשאנחנו מזכירים את המונח 'קובצי עוגיות' בהצהרת קובצי העוגיות הזו, אנחנו מתייחסים גם לכל טכנולוגיות המעקב האלה.


איך אנחנו משתמשים בקובצי עוגיות?

אנחנו משתמשים בקובצי עוגיות כדי לאסוף מידע, כולל:

  • כתובות IP

  • מספרי זיהוי של מכשירים

  • עמודים שצפיתם בהם

  • סוגי דפדפנים

  • נתוני גלישה

  • מערכות הפעלה

  • ספקי אינטרנט

  • חותמות זמן

  • האופן שבו הגבתם לפרסומות

  • כתובות URL להפניה

  • פיצ'רים שהשתמשתם בהם או פעולות שביצעתם באתר / באפליקציה

הם מאפשרים לנו לזהות את המשתמש הספציפי שלכם בכל עמוד באתר, בכל מכשיר ובכל אתר, או כשאתם משתמשים באפליקציות שלנו. למה אנחנו משתמשים בהם? זה תלוי בסוג הקובץ – יש לנו קובצי עוגיות פונקציונליים, קובצי עוגיות אנליטיים וקובצי עוגיות שיווקיים.

קובצי עוגיות פונקציונליים

אלו קובצי העוגיות שמאפשרים לאתרים ולאפליקציות שלנו לעבוד, ואתם חייבים לאפשר להם לפעול כדי להשתמש בשירותים שלנו.

אנחנו משתמשים בקובצי העוגיות הפונקציונליים במטרה ליצור אפליקציות ואתרים מתקדמים וידידותיים, שמתאימים את עצמם אוטומטית לצרכים ולהעדפות שלכם כדי שתוכלו לחפש ולהזמין בקלות ובמהירות. בין השאר, הם מאפשרים לנו להוסיף אפשרויות אבטחה נחוצות ולשפר את הנגישות.

ליתר דיוק, אנחנו משתמשים בקובצי העוגיות האלה כדי:

  • לאפשר לאתר ולאפליקציות שלנו לעבוד כמו שצריך, כדי שתוכלו ליצור חשבון, להתחבר ולנהל את ההזמנות שלכם.

  • לזכור את הגדרות השפה וסוג המטבע שבחרתם, את החיפושים הקודמים שלכם, ועוד העדפות שיעזרו לכם להשתמש באתר ובאפליקציות שלנו בצורה יעילה ונוחה.

  • לזכור את פרטי ההרשמה שלכם, כדי שלא תצטרכו להקליד את פרטי ההתחברות בכל פעם שאתם מבקרים באתר או באפליקציה שלנו. (אל תדאגו, כל הסיסמאות תמיד מוצפנות).

קובצי עוגיות אנליטיים

קובצי העוגיות האלה מודדים ומתעדים את האופן שבו משתמשים באפליקציה ובאתרים שלנו. אנחנו משתמשים במידע הזה כדי לשפר את האתר, האפליקציות והשירותים שלנו.

ליתר דיוק, אנחנו משתמשים בקובצי העוגיות האלה כדי:

  • להבין איך מבקרים ולקוחות כמוכם משתמשים ב-Booking.com ובאפליקציות שלנו.

  • לשפר את האתר והאפליקציות שלנו ואת התקשורת איתכם, כדי לוודא שאנחנו נשארים מעניינים ורלוונטיים.

  • לגלות מה עובד ומה לא עובד באתר ובאפליקציות שלנו.

  • להבין כמה יעילות הפרסומות שלנו, ואם התקשורת איתנו עוזרת לכם.

  • ללמוד איך אנשים משתמשים באתר ובאפליקציות שלנו אחרי שהם ראו פרסומת אונליין, כולל פרסומות באתרי צד שלישי.

  • לאפשר לשותפים העסקיים שלנו להבין אם הלקוחות שלהם משתמשים בהטבות למקומות אירוח שהם משלבים באתרים שלהם.

בין השאר, יכול להיות שנאסוף דרך קובצי העוגיות האלה מידע על עמודי האינטרנט שבהם ביקרתם, על עמודי ההפניה / היציאה שמהם נכנסתם ויצאתם, על סוג הפלטפורמה שבו השתמשתם, על האימיילים שפתחתם והשתמשתם בהם, ועל התאריך והשעה שבהם ביצעתם פעולות. בנוסף, יכול להיות שנאסוף פרטים בנוגע לאופן שבו השתמשתם באתר או באפליקציה, כמו מספר הפעמים שלחצתם בכל מסך, תנועות העכבר שלכם והאופן שבו גללתם בעמוד, מילות החיפוש שבהן השתמשתם והטקסט שהקלדתם בשדות שונים.

קובצי עוגיות שיווקיים

Booking.com והשותפים המהימנים שלה משתמשים בקובצי העוגיות האלה כדי לאסוף מידע עליכם לאורך זמן, דרך מגוון מכשירים, אפליקציות או פלטפורמות.

קובצי העוגיות השיווקיים עוזרים לנו להחליט אילו מוצרים, שירותים ופרסומות מבוססות תחומי עניין להראות לכם, גם באתרים ובאפליקציות שלנו וגם במקומות אחרים.

ליתר דיוק, אנחנו משתמשים בקובצי העוגיות האלה כדי:

  • ליצור פרופיל בנוגע לדברים שבהם אתם מתעניינים, למשל לפי האתרים שבהם אתם מבקרים או הדברים שאתם לוחצים עליהם. אנחנו נשתמש בפרופיל הזה כדי להציג לכם תוכן מותאם אישית (למשל רעיונות לטיולים או מקומות אירוח ספציפיים) ב-Booking.com ובאתרים אחרים.

  • להציג פרסומות מותאמות אישית ומבוססות תחומי עניין באתר של Booking.com, באפליקציות שלנו ובאתרים אחרים. השיטה הזו, שנקראת "שיווק מחדש" (retargeting), מבוססת על נתוני הגלישה שלכם, כולל היעדים שחיפשתם, מקומות האירוח שהסתכלתם עליהם או המחירים שראיתם. לפעמים היא מבוססת גם על הרגלי הרכישה שלכם או פעולות אחרות שעשיתם אונליין.

    יכול להיות שנציג לכם מודעות שיווק מחדש לפני או אחרי שתצאו מ-Booking.com, כי המטרה שלהן היא לעודד אתכם להשתמש באתר שלנו או לחזור אליו. יכול להיות שתראו את המודעות האלה באתרים, באפליקציות או באימיילים.

  • לשלב מדיה חברתית באתר ובאפליקציות שלנו. אנחנו עושים את זה כדי שתוכלו לשתף תוכן או מוצרים בפלטפורמות מדיה חברתית כמו Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Pinterest, Snapchat ו-LinkedIn.

    כפתורי ה'לייק' וה'שיתוף' האלה משתמשים בשורות קוד של ספקי המדיה החברתית הרלוונטיים, מה שמאפשר להשאיר קובצי עוגיות של צד שלישי במכשיר שלכם.

    קובצי העוגיות האלה יכולים להיות פונקציונליים לחלוטין, אבל אפשר להשתמש בהם גם כדי לדעת לאילו אתרים אחרים שקשורים אליהם אתם נכנסים, כדי לבנות פרופיל של דפוסי הגלישה שלכם באינטרנט ולהציג לכם מודעות מותאמות אישית. בין השאר, הספקים האלה יבנו את הפרופיל הזה באמצעות מידע שהם מקבלים מביקורים שלכם באתרים אחרים שקשורים אליהם.

    כדי להבין עוד על האופן שבו ספקי מדיה חברתית משתמשים במידע האישי שלכם, כדאי לקרוא את הצהרות קובצי העוגיות ו/או הפרטיות שלהם:Facebook (כולל Instagram, Messenger ו-Audiene Network), Snapchat, Pinterest ו-Twitter. שימו לב שהם עשויים לעדכן את ההצהרות האלה מפעם לפעם.

אנחנו משתפים פעולה עם צדדים שלישיים מהימנים כדי לאסוף מידע. יכול להיות שלפעמים נשתף מידע מסוים, כמו כתובת האימייל או מספר הטלפון שלכם, עם הצדדים השלישיים האלה. הצדדים השלישיים האלה עשויים לקשר בין המידע שלכם לפרטים אחרים שהם אוספים, כדי ליצור רשימה של קהלי יעד מסוימים או להראות לכם מודעות ממוקדות. למידע בנוגע לאופן שבו הצדדים השלישיים האלה מעבדים את המידע שלכם, בקרו בקישורים הבאים: איך Google משתמשת במידע, מדיניות המידע של Facebook

יכול להיות שנשתמש בטכניקות, כמו למשל פיקסלים, שאנחנו לא מחשיבים כקובצי עוגיות כי הן לא כוללות שמירה של מידע על המכשיר שלכם.

לפעמים אנחנו מכניסים פיקסלים לאימיילים שאנחנו שולחים, למשל לניוזלטרים שלנו. 'פיקסל' הוא קובץ אלקטרוני בגודל של פיקסל יחיד, שנמצא בתוך האימייל ונטען כשאתם פותחים את האימייל. אנחנו משתמשים בפיקסלים באימייל כדי לראות אם ההודעה הגיעה אליכם, אם ומתי קראתם אותה, ועל מה לחצתם בהודעה.

אנחנו אוספים מידע דומה גם על ההתראות שאנחנו שולחים למכשיר שלכם. הנתונים האלה מאפשרים לנו להבין את דפוסי הקריאה שלכם, ובעזרתם אנחנו בודקים איך לשפר את ההודעות ולהפוך את התקשורת איתכם לרלוונטית יותר.


מה האפשרויות שלכם?

כדי לקרוא עוד על קובצי עוגיות ולהבין איך אתם יכולים לנהל או למחוק אותם, בקרו בכתובת allaboutcookies.org או בעמוד העזרה של הדפדפן שלכם.

בהגדרות של דפדפנים כמו Internet Explorer, Safari, Firefox ו-Chrome, אפשר לבחור אילו קובצי עוגיות אתם רוצים לקבל או לדחות. ההגדרות האלה נמצאות במקום שונה בכל דפדפן:

אם תבחרו לחסום קובצי עוגיות פונקציונליים מסוימים, יכול להיות שלא תוכלו להשתמש בחלק מהשירותים שאנחנו מציעים.

בנוסף להגדרות הספציפיות שמתייחסות ל-Booking.com ולאפליקציות שלנו, אתם יכולים גם לבטל את ההסכמה שלכם לקובצי עוגיות מסוימים:

  • ניתוח נתונים

    כדי למנוע מ-Google Analytics לאסוף מידע אנליטי מסוגי דפדפנים מסוימים, בקרו כאן: תוסף ביטול ההסכמה לדפדפן של Google Analytics (עובד רק במחשבים).

  • פרסום

    אנחנו משתדלים לעבוד רק עם חברות שיווק ופרסום שחברות ב-Network Advertising Initiative (NAI) ו/או ב-Interactive Advertising Bureau (IAB).

    הארגונים האלה דורשים מהחברות בהם לעמוד בסטנדרטים ובכללי ההתנהגות של התעשייה, ולאפשר לכם לבטל את ההשתתפות בפרסום התנהגותי.

    בקרו בכתובת www.networkadvertising.org כדי לראות את שמות החברות ב-NAI שאולי שמרו קובצי עוגיות פרסומיים במחשב שלכם. כדי לבטל את ההשתתפות בתוכנית הפרסום ההתנהגותי של אחת מהחברות ב-NAI, סמנו את החברה הזו במקום שמיועד לכך.

    אתם יכולים לבקר גם בכתובת www.youronlinechoices.com או www.youradchoices.com, כדי להבין איך אפשר לבטל את ההסכמה למודעות מותאמות אישית.

    יכול להיות שהמכשיר הנייד שלכם מאפשר לכם להגביל את שיתוף המידע למטרת שיווק מחדש, דרך מסך ההגדרות. אם תבחרו לעשות את זה, כדאי לדעת – גם אם תבטלו את ההשתתפות בפעילות של רשתות פרסום אונליין, עדיין יכול להיות שתראו פרסומות באינטרנט או תשתתפו בניתוח נתונים שיווקי. זה פשוט אומר שהרשת שאותה ביטלתם תפסיק להציג לכם מודעות שמותאמות אישית להעדפות ולדפוסי הגלישה שלכם.

חלק מהאתרים מציעים אפשרות של 'ביטול מעקב', שמאפשרת לכם לומר לאתר לא לעקוב אחרי הפעילות שלכם. בשלב זה, אנחנו לא יכולים לתמוך באפשרות של 'ביטול מעקב' בהגדרות דפדפן.

איך ליצור איתנו קשר

אם יש לכם שאלות בנוגע להצהרת קובצי העוגיות הזו, שלחו לנו אימייל לכתובת dataprotectionoffice@booking.com.

יכול להיות שנעדכן את הצהרת הפרטיות שלנו מפעם לפעם. אם נעדכן אותה בצורה משמעותית, שרלוונטית אליכם במיוחד או משפיעה על זכויות הגנת המידע שלכם, אנחנו ניצור איתכם קשר. עם זאת, אנחנו ממליצים שתבקרו בעמוד הזה באופן קבוע, כדי לא לפספס עדכונים אחרים (פחות משמעותיים או רלוונטיים).