Tecom, Hessa Street, Al Barsha South, Al Barsha, Dubaj, Spojené arabské emiráty
Poměr ceny a kvality
8,6
WiFi zdarma
7,8
Skuteční hosté. Skutečné pobyty. Skutečné názory.
Zjistit více– otevře dialogové oknoKaždé průměrné hodnocení se pohybuje v rozmezí 1–10. Průměrné hodnocení, které vidíte, vypočítáme součtem všech získaných hodnocení, který vydělíme celkovým počtem získaných hodnocení. Používáme systém vážených hodnocení, což znamená, že čím novější je hodnocení, tím větší dopad má na výpočet jejich průměrného hodnocení. Hosté mohou navíc udělit i samostatná dílčí hodnocení hlavních aspektů, jako jsou lokalita, čistota, personál, pohodlí, zařízení, poměr kvality a ceny a bezplatné Wi-Fi připojení. Upozorňujeme, že hosté dílčí a celková hodnocení odesílají nezávisle, takže mezi nimi není žádná přímá souvislost.
Hodnotit můžete ubytování, které jste si zarezervovali přes naši platformu a ve kterém jste svůj pobyt uskutečnili, ale i pokud jste do ubytování dorazili a rozhodli se pobyt neuskutečnit. Chcete-li upravit hodnocení, které jste již odeslali, kontaktujte prosím náš zákaznický servis.
Máme specialisty i automatizované systémy zaměřené na odhalování falešných hodnocení, které jsou nahrávány na naši platformu. Taková hodnocení mažeme a v případě potřeby proti odpovědným osobám podnikneme patřičné kroky.
Pokud si kdokoli jiný všimne něčeho podezřelého, může vždy kontaktovat náš zákaznický servis a náš tým pro odhalování podvodů následně může podezření vyšetřit.
V ideálním případě bychom zveřejnili každé hodnocení, které obdržíme, ať už je pozitivní nebo negativní. Nezobrazíme ale žádné hodnocení, které obsahuje nebo odkazuje na (mimo jiné):
Abychom zajistili, že hodnocení jsou relevantní, akceptujeme jen hodnocení odeslaná do 3 měsíců od odjezdu z ubytování. Také můžeme přestat zobrazovat hodnocení starší 36 měsíců nebo hodnocení ubytování, kde proběhla změna vlastnictví.
Ubytování se může rozhodnout, že na hodnocení zareaguje.
Když se zobrazí více hodnocení, úplně nahoře budou uvedena ta nejnovější, u kterých je uplatněno i několik dalších faktorů (jazyk, ve kterém je hodnocení napsané, jestli se jedná jen o skóre nebo jestli obsahuje i nějaké slovní vyjádření atd.). Pokud budete chtít, můžete je řadit nebo filtrovat (podle období, průměrného hodnocení atd.).
Někdy zobrazujeme také externí průměrná hodnocení z jiných známých cestovatelských webových stránek. V takovém případě tato hodnocení jasně označujeme.
Tyto zásady a kritéria mají zajistit relevantnost obsahu na Booking.com a jeho vhodnost pro uživatele všech věkových kategorií, bez omezení možnosti vyjádření velmi vyhraněných názorů. Tyto zásady a kritéria také platí bez ohledu na to, zda je obsah negativní či pozitivní.
Příspěvky by měly souviset s pobytem. Nejužitečnější příspěvky jsou takové, co poskytují podrobné informace a pomáhají ostatním v jejich rozhodování při výběru ubytování. Do svých příspěvků prosím nezahrnujte osobní, politické nebo etické komentáře, nebo poznámky týkající se náboženství. Příspěvky s propagačním obsahem budou odstraněny a poznámky týkající se služeb společnosti Booking.com budou směřovány našemu zákaznickému servisu nebo asistenčnímu týmu pro ubytovací zařízení.
Příspěvky by měly koncipovány tak, aby z nich měli prospěch uživatelé na celém světě. Nepoužívejte prosím vulgarismy ať už přímé nebo naznačené, a to v žádném jazyce. Komentáře a názory obsahující projevy nenávisti, diskriminace, vyhrožování či sexuální narážky, verbální projevy násilí nebo propagaci nezákonné činnosti, nejsou povoleny.
Veškerý obsah by měl být autentický a užitečný pro příští hosty. Hodnocení jsou nejužitečnější tehdy, pokud jsou autentická a nezaujatá. Váš příspěvek by měl odrážet Vaši zkušenost. Ubytovací zařízení spolupracující s Booking.com nesmí zveřejňovat hodnocení jménem hostů, ani nabízet hostům výhody výměnou za dobré hodnocení. Pokusy o snížení průměrné známky hodnocení konkurenčního ubytování zveřejněním negativního hodnocení nebudou tolerovány.
Respektujte soukromí ostatních. Společnost Booking.com se bude snažit o to, aby emailové adresy, telefonní čísla, adresy webových stránek, profily ze sociálních médií, atd., nebyly zobrazovány.
Názory vyjádřené v příspěvcích pocházejí od zákazníků Booking.com a spolupracujících ubytovacích zařízení, ne ze strany Booking.com. Booking.com nenese zodpovědnost ani neručí za poskytnutá hodnocení nebo odpovědi na ně. Booking.com je distributorem (bez povinnosti ověřování) a ne vydavatelem těchto hodnocení a odpovědí na ně.
Standardně jsou hodnocení řazena na základě data jejich napsání a dalších kritérií tak, aby byly co nejrelevantnější. V úvahu se mimo jiné bere jazyk, to, zda-li hodnocení obsahuje komentář a zda bylo naspáno osobou, která uvedla svou identitu. K dispozici jsou i další možnosti řazení (např. podle známky a kategorie hosta).
Tato služba může zahrnovat překlady, které poskytuje Google. Společnost Google se zříká všech výslovných nebo předpokládaných záruk týkajících se překladů, včetně záruky jejich správnosti, spolehlivosti a záruk týkajících se možné atraktivnosti a komerčnosti textu, vhodnosti pro určitý účel a neporušení stanovených norem a zákonů.
Konec dialogového oknaHodnocení napsáno: 29. ledna 2026
Kamila
Česká republikaSnídaně byla každý den téměř úplně stejná. K večeři bylo každý den taky to stejné, jen třeba jinak ochucené. Na bazén svítilo sluníčko jen hodinu dopoledne, bazén byl studený a na terase velmi foukalo.
Hotel se nachází pár minut od metra. Každý den jsme měli hezky uklizeno, doplněny hygienické pomůcky a balené vody. Personál milý a šikovný zejména Bikash z pokojové služby!
Termínem pobytu byl leden 2026
Hodnocení napsáno: 28. ledna 2026
Lenka
Česká republikaPolopenze jednoduchá ale odpovídá ceně
Pokoje bazén okolí
Hodnocení napsáno: 15. ledna 2026
Blanka
Česká republikaMěli jsme rezervované 2 pokoje, i přes žádost na recepci jsme je nedostali ani na společném patře. Někdy jsme dlouho čekali na výtah.
Dobrá lokalita, v blízkosti metro, bistra, obchod s alkoholem, nákupní možnosti. V hotelu bylo čisto, jídlo chutné a všeho dostatek. U večeře byly nápoje. Každý den úklid pokoje a výměna ručníků (ani je nemusíte dávat na zem).
Hodnocení napsáno: 6. ledna 2026
Tomas
Česká republikaMalo
Ok
Termínem pobytu byl leden 2026
Hodnocení napsáno: 31. prosince 2025
Lucie
Česká republikaJe slyset vsechno, rany od dveri, opakujici se jidlo
Dobra dostupnost na metro, prostorny pokoj, cistota, pekny vyhled

Hodnocení napsáno: 27. prosince 2025
Nikola
Česká republikaPřed hotelem probíhá stavba, za to ale hotel nemůže. Balkon šel špatně otevřít.
Hotel předčil naše očekávání. Před příjezdem jsme se báli, protože jsme četli řadu negativních recenzí.. pokoje jsou pěkné, postel pohodlná, vybavení v pořádku, jediné co mi na pokoji chybělo, byla žehlička a balkon sen velmi špatné otevřít (opravdu otevřela jen mužská ruka). Úklid pokoje byl také v pořádku , dokonce musím říct, že pokojský na patře 17 byl velmi milý a pokorný. Jídlo bylo také v pořádku (plná penze)… Za mě tedy lepší průměr , ale přítel byl nad míru spokojený a děti také. Jak se říká , sto lidí sto chutí. Poloha hotelu..Nooo projezdili jsme spoustu peněz , ale využívali jsme jen taxi. Zastávka metra je kousek od hotelu. A na spoustu míst jezdí hotelový shuttle bus, což je také super. Personál opravdu milý, příjemný, zdvořilý … Musím zmínit Hany, protože jsme mu to slíbila 😁
Hodnocení napsáno: 13. prosince 2025
Miroslav
Česká republikaS moderním a jinak luxusně působícím vybavením hotelu kontrastovaly dvě věci - jednak vana se zástěnou alá sprchový kout - působil, že už je tam opravdu hodně dlouho a je de facto nevyčistitelný. A pak na stěnách v pokojích bylo vidět, že se je někdo snažil přemalovat nebo vyčistit fleky na tapetách, jen tím čištěním tam zůstaly vydřené fleky.... V porovnáním se zbytkem to byly drobnosti, ale právě v tom kontrastu překvapily.
Líbilo se mi vybavení hotelu a pokojů - možnost i na pokoji si uvařit čaj, rozpustnou kávu, každý den doplňovali balenou vodu, bohatý výběr z jídla jak na snídaně, tak večeře. Velmi milý a ochotný personál. Ocenili jsme, že jsme si mohli poslední den po vystěhování nechat zavazadla uschované v hotelu, až později odpoledne jsme se pro ně vrátili a cestovali dál. Speciální poděkování posíláme Rabinovi z 19. patra a díky taky pro Hany a Ansari ve vstupní hale.
Hodnocení napsáno: 22. listopadu 2025
Pavla
Česká republikaPersonal nestihal pri snidani doplnovat nadobi a uklizet stoly.
Pokoj byl velky. Koupelna s vanou a toaletou. Snidane byla dobra.
Hodnocení napsáno: 19. listopadu 2025
Pavel
Česká republikaHotel vybornej ale jidlo neni dobry. Doporucuji pouze ubytovat se
Hodnocení napsáno: 17. listopadu 2025
Nv2218
Česká republikahluk přes okna, ale s tím jsme počítali dle recenzí
loklita, blízko metra. Služby hotelu na vysoké úrovni. Vše co jsme potřebovali bylo vyřešeno.
Hodnocení napsáno: 11. listopadu 2025
Jindra
Česká republikaFood
Hodnocení napsáno: 10. listopadu 2025
Veronika
Česká republikaPomalejší úklid stolů u jídla a chybějící příbory
Milý personál, výborné jídlo, spousta lehátek u bazénu, kousek na stanici metra, příjemné prostředí, transfer na pláž a k mall of emirates
Hodnocení napsáno: 3. listopadu 2025
Marta
Česká republikaPersonal byl vzdy prijemny a napomocny. Velice jsme ocenili nabidku transferu na plaz, do nakupnich center a outletu a dale zapujceni rucniku jak k bazenu tak na plaz. Dale bylo prijemne dostat na kazdy den nekolik 500ml lahvi s vodou. Hotel ochotne splnil nase prani ohledne zabaleni snidani kvuli nasemu brzkemu odjezdu z hotelu. Snidane se vydava v dobe 6-11h, coz je velmi prakticke a vyhovuje jakemukoli programu. Pokoj byl cisty a klimatizace fungovala skvele, stejne tak tekla tepla voda, na coz si hodne lidi v recenzich stezovalo. Tento hotel ma skvely pomer cena/vykon.
Hodnocení napsáno: 2. listopadu 2025
Simona
Česká republikaVše bylo v pořádku. Chtěla bych pochválit úklid pokoje od Suraje.
Hodnocení napsáno: 29. října 2025
Jana
Česká republikaDostačující.
Hodnocení napsáno: 28. října 2025
Jirkadrozd
Česká republikaHotel je nedaleko zastávky metra Internet City Dubaj, což je pro pohyb po Dubaji důležité. Personál vstřícný, pokoj dobře vybaven, vybavení je starší ale funkční. Denně uklizeno, vyměněny ručníky. Snídaně formou bufetu, doplňováno průběžně, doporučujeme jít na snídani před 9 hodinou, později je hodně lidí. Večeře formou bufetu, se také doplňováno i po 22 hodině. Bazén na terase otevřen a hodně využíván. Hotel doporučuji.
Hodnocení napsáno: 28. října 2025
Miroslav
Česká republikaZlepšit čistotu
Poloha, snídaně, klid

Hodnocení napsáno: 23. října 2025
Petr
Česká republikaHany nám pomohl se zavazadly.
Hodnocení napsáno: 14. října 2025
Mikuláš
Česká republikaStále dokola stejné jídlo
Hodnocení napsáno: 12. října 2025
Peterkova
Česká republikajídlo se dost opakovalo
ubytování bylo blízko metra
Hodnocení napsáno: 11. října 2025
Xable
Česká republikaSlabý úklid, wc protékalo, malý výběr jídla a jídlo se neustále opakovalo stejné, jídlo vždy rychle došlo a dlouho trvalo doplnění. Na tak velké množství lidí to je problém. Při úklidu nám vždy chyběl nějaký ručník nebo nám byl odnesen župan a už nebyl vrácen..
Postele byly pohodlné a jídlo chutné.
Hodnocení napsáno: 10. října 2025
Michal
Česká republikaPo příjezdu nefungoval WC, ale bylo ihned opraveno. Dveře na balkón šli hodně těžko otevřít, ale jinak vše naprosto skvělé.
čistota a ochota personálu
Hodnocení napsáno: 30. září 2025
Baštýř
Česká republikaŠpatný začátek, dostali jsme pokoj po kuřákovi ačkoliv se na hotelu kouřit nesmí. Smrděl neskutečně, náš checkin proběhl ještě předchozí den bez nás kvůli nočními příletu. Přijeli jsme rozbitý a tak nám nezbývalo než vzít náhradní pokoj s oddělenými postelemi, to nám dovolenou trošku zkazilo. Pokoj navíc nebyl bez chyb, a mírně tam smrděla klimatizace a nesla otevřít okna aby se vyvetrala vlhkost.
Personál byl velmi milý a vstřícný, jídlo dobré jen bych radši více místních pokrmů. Bazén čistý, vše v pořádku. Jen hotel je již starší.
Termínem pobytu byl září 2025
Hodnocení napsáno: 29. září 2025
Kokofiolino
Česká republikaPrakticky není si na co stěžovat.
Poměr kvality a ceny velmi dobrý, vstřícný personál. Poloha dobrá, pár minut od stanice metra. Doporučuji.
Termínem pobytu byl září 2025
Nidzica, Polsko
Bergamo, Itálie
Nová Lesná, Slovensko
Cavalaire-sur-Mer, Francie
Na základě vaší aktivity na naší platformě vám poskytujeme personalizovaná doporučení. Pokud o tuto funkci nemáte zájem, můžete ji vypnout. Upozorňujeme, že její vypnutí se vztahuje pouze na zařízení, které právě používáte. Pokud chcete, aby se vaše preference týkající se této funkce projevily na všech vašich zařízeních, budete muset upravit nastavení na každém z nich zvlášť.
Booking.com je součástí skupiny Booking Holdings Inc., světové jedničky v poskytování on-line služeb zaměřených na cestovní ruch a s ním souvisejících služeb.
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.
Konec dialogového okna