Al Marsa Street, Dubai Marina, Dubai, Emiratele Arabe Unite
Raport calitate/preţ
8,5
WiFi gratuit
8,9
Clienți reali. Sejururi reale. Opinii reale.
Citiți mai multe- deschide o căsuță de dialogFiecare scor din evaluări este în intervalul 1-10. Pentru a obține scorul global pe care-l vedeți, pur și simplu adunăm toate scorurile din evaluări pe care le-am primit și împărțim totalul la numărul de scoruri din evaluări pe care le-am primit. În prezent, testăm un sistem de evaluare ponderată în Malta, Islanda, Australia, Grecia, Brazilia și Carolina de Nord. Pentru proprietățile din aceste regiuni, cu cât o evaluare este mai recentă, cu atât are un impact mai mare asupra calculului scorului din evaluări. În plus, oaspeții pot acorda și „scoruri secundare” separate cu privire la aspecte esențiale, cum ar fi locația, curățenia, personalul, confortul, facilitățile, raportul calitate-preț și WiFi-ul gratuit. Rețineți că oaspeții transmit separat scorurile secundare și scorurile globale, deci nu există o legătură directă între acestea.
Puteți evalua o Cazare pe care ați rezervat-o prin Platforma noastră dacă ați petrecut sejurul acolo sau dacă ați sosit la proprietate, dar nu ați petrecut sejurul acolo. Pentru a edita o evaluare pe care ați trimis-o deja, vă rugăm să contactați echipa noastră de la Serviciul Clienți.
Avem personal și sisteme automatizate care se specializează în detectarea evaluărilor false trimise pe Platforma noastră. Dacă găsim astfel de evaluări, le ștergem și, dacă este necesar, luăm măsuri împotriva celor responsabili.
Oricine identifică o activitate suspicioasă o poate raporta întotdeauna echipei noastre de la Serviciul Clienți, pentru ca echipa care se ocupă de Fraude să poată investiga.
În mod ideal, am publica fiecare evaluare pe care o primim, indiferent dacă este pozitivă sau negativă. Totuși, nu vom afișa nicio evaluare care include sau se referă la (printre altele):
Pentru a ne asigura că evaluările sunt relevante, este posibil să acceptăm numai evaluări care sunt depuse în termen de 3 luni de la check-out. De asemenea, este posibil să nu mai afișăm evaluări odată ce acestea devin vechi de 36 de luni sau dacă apare o schimbare de proprietar al Cazării.
Cazarea poate alege să răspundă la o evaluare.
Când vedeți mai multe evaluări, cele mai recente vor fi în partea de sus, sub rezerva câtorva altor factori (limba în care este scrisă evaluarea, dacă evaluarea este doar un scor sau conține și comentarii etc.) Dacă doriți, le puteți sorta și/sau filtra (după perioada din an, scorul din evaluări etc.).
Afișăm uneori și scoruri din evaluări externe, de pe alte website-uri de turism cunoscute. Vă atragem atenția atunci când facem acest lucru.
Aceste reguli și standarde au drept scop menținerea conținutului Booking.com relevant și potrivit chiar și minorilor, fără a limita exprimarea opiniilor personale. De asemenea, se aplică indiferent de sentimentul exprimat în comentariu.
Contribuțiile trebuie să se refere la călătorii. Cele mai utile contribuții sunt acelea foarte detaliate, care ajută alți călători să ia decizii mai bune. Vă rugăm să nu includeți comentarii la adresa unor persoane, și nici de natură politică, etică sau religioasă. Conținutul promoțional va fi eliminat, iar situațiile referitoare la serviciile Booking.com trebuie să fie adresate echipelor noastre din Serviciul Clienți sau Unități de Cazare.
Contribuțiile trebuie să fie potrivite pentru o audiență globală. Vă rugăm să nu folosiți invective sau injurii create prin tastare incorectă, indiferent de limbă. Comentariile și conținutul media care folosește limbaj care instigă la ură, remarci discriminatorii, amenințări, remarci explicite sexual, violență și promovarea activităților ilegale nu sunt permise.
Tot conținutul trebuie să fie onest și unic pentru fiecare client. Comentariile sunt foarte utile atunci când sunt originale și imparțiale. Contribuția dumneavoastră trebuie să vă aparțină. Proprietățile partenere Booking.com nu trebuie să posteze în numele clienților sau să ofere recompense în schimbul comentariilor. Încercările de a reduce scorul concurenților prin scrierea de comentarii negative despre aceștia nu vor fi tolerate.
Respectați intimitatea celorlalți. Booking.com va depune eforturi pentru a ascunde adresele de e-mail, numerele de telefon, website-uri, conturi de rețele sociale și alte detalii similare.
Opiniile exprimate în aceste contribuții aparțin clienților și proprietăților partenere Booking.com, și nu companiei Booking.com. Booking.com nu acceptă responsabilitatea sau răspunderea pentru niciun comentariu sau replică. Booking.com este un distribuitor (fără nicio obligație de verificare), și nu o editură care publică aceste comentarii și replici.
În mod automat, comentariile sunt sortate pe baza datei în care au fost create și pe baza unor criterii suplimentare, astfel încât să afișăm cele mai relevante comentarii, inclusiv dar nelimitat la: limba dumneavoastră, comentarii cu text și comentarii nominale. Pot fi disponibile și alte opțiuni de sortare (în funcție de tipul de călător, de scor etc.).
Acest serviciu poate conține traduceri oferite de Google. Google refuză orice garanție referitoare la traduceri, expresă sau implicită, inclusiv garanția acurateții, certitudinii și orice garanție implicită referitoare la calitatea comercială, adecvarea pentru un anumit scop și contrafacere.
Sfârșitul conținutuluiComentariu trimis pe 29 octombrie 2024
Monica
RomâniaLa micul dejun nu existau cesti mici pentru cafea, doar cani mari ca si cele de lapte sau ceai.
Hotel foarte bine pozitionat, camere curate, personal foarte amabil si dragut.
Comentariu trimis pe 28 octombrie 2024
Alexandra
Românianu am luat cu mic dejun
Comentariu trimis pe 13 octombrie 2024
Lupu
RomâniaNu ne-a plăcut în legătură cu proprietatea faptul ca după 6 nopți de stat , mi am sărbătorit acolo ziua de naștere și am dorit o vacanță de neuitat în Dubai , în ultima seară înaintea prelungirii am întrebat la recepție dacă camera mai este disponibilă încă o seară și a a răspuns pozitiv , dimineață aveam program de vizitat orașul și muzeul viitorului și am reușit să ne întoarcem seara pe la 20:00 după o zi lungă de vizită recepționerul s a comportat urat cu noi și nu ne a lăsat să mergem în cameră până nu am plătit încă o seară și în momentul în care i-am spus ca avem banii în camera vine cu noi să îi ia . Nu se face așa ceva cu cineva care are bagaje și pașapoarte în camera ! Am călătorit în toată lumea și nu am mai auzit așa ceva ! Nu suntem hoți și nu obligi pe cineva să plătească după o zi lungă din care ne doream doar să facem un duș ( să ne cupleze cartela să putem urca ) după duș am fi coborât să plătim oricum pentru ca ieșeam pentru cină . Ne a obligat să plătim cu cardul și după ce i am arătat confirmarea rezervării și a plăti de pe telefonul personal tot nu ne dădea cartela decât când a intrat și pe calculator rezervarea ( adică încă 10 minute în plus pentru ca era proasta conexiunea ) .
Am fost întâmpinată cu baloane și petale de trandafiri 🌹 Am prelungit sejurul după 6 nopți cu încă o seară
Comentariu trimis pe 2 octombrie 2024
Andreea
RomâniaTotul a fost minunat! Cu siguranță revenim cu drag!
Comentariu trimis pe 21 septembrie 2024
Ancuta
RomâniaUmiditatea de afara de pe timpul nopții în perioada aleasa de noi.
Locația hotelului excelenta! Aproape de toate obiectivele turistice. Personalul foarte amabil, curățenie zilnica în camera. Mic dejun bogat și variat. Având în vedere ca a fost ziua de naștere a mea și a baiatului meu am avut parte de o surpriza atat la micul dejun cât si în camera. A fost o vacanta excelenta!
Comentariu trimis pe 19 septembrie 2024
Maria
RomâniaAm avut camera cu vedere la autostrada și a fost destul de gălăgios. Plus lipsa balconului, pentru ca am cerut o camera de nefumători.
Personalul foarte amabil și dornic sa ajute. Nota 10+. Curățenia impecabilă. Micul dejun variat și disponibil până la 10am, ceea ce este un avantaj daca vrei să dormi mai mult. O varietate de facilități, cum ar fi prosop de plajă, reduceri la spa'ul din hotel sau bilete avantajoase la Saluna beach club. Patul foarte comfortabil. Foarte aproape de metrou. Camera a fost aranjată minunat, cu baloane, pentru ca se apropia ziua mea de naștere.
Comentariu trimis pe 14 septembrie 2024
Filip
RomâniaTotul a fost ok
Comentariu trimis pe 14 septembrie 2024
Filip
RomâniaLocație foarte bună Ne-am simțit foarte bine
Comentariu trimis pe 12 septembrie 2024
Tina
RomâniaCazare excelenta, aproape de stația de Metro Dubai Marina, mâncarea variată și proaspăta, curățenie zilnic in camera
Comentariu trimis pe 19 august 2024
Razvan
RomâniaTotul
Comentariu trimis pe 17 august 2024
Dan
RomâniaTotul a fost impecabil. Piscina puțin prea mica dar e foarte frumoasa oricum
Atmosfera de hotel de 5 stele,personal foarte amabil care respecta tradițiile locului,orice cerere s-a rezolvat prompt și gratuit. Un hotel minunat.Curatenia și confortul la superlativ
Comentariu trimis pe 2 august 2024
Alexandru
RomâniaNimic
Totul . A fost perfect. De la curatenie pana la personalul perfect.
Comentariu trimis pe 30 iulie 2024
Cristian
despre hotel nota 10
Totul despre hotel
Comentariu trimis pe 18 iulie 2024
Daniela
MoldovaHotelul foarte frumos, deservirea la cel mai înalt nivel! Priveliștea uimitoarea! Abia aștept să revin în următoarele vacanțe acolo !
Comentariu trimis pe 14 iulie 2024
Roxana
RomâniaCamere foarte mari, amplasat perfect, personal foarte amabil, mic dejun variat în fiecare dimineață. Neașteptat de plăcut impresionată.
Comentariu trimis pe 3 iulie 2024
Cristian
RomâniaNu am avut papuci în nicio cameră (am inchiriat 2 camere) dar, ne-au fost aduși rapid, dupa ce am sunat la recepție. La piscină ar fi trebuit o plasă de protecție astfel încât să împiedice căderea obiectelor de la etajele superioare și lovirea persoanelor. Cafetiera din zona recepției eu am nimerit-o mereu goală. Nu funcționau toate cartelele, dar am semnalizat acest lucru și au fost configurate. Cu toate că am solicitat cu o luna inainte camere pe același etaj și cu vedere la Marina Bay, din păcate nu au ținut cont de cerința noastră (nu au avut disponibile și ne-au oferit alte camere). În zona recepției aerul este foarte rece. Lifturile merg greoi.
Este foarte aproape de metrou și de un supermarket deschis non-stop, camera era curată, personalul de la recepție este amabil.
Comentariu trimis pe 30 iunie 2024
Alexandru
RomâniaStaff-ul a fost extrem de prietenos. Camera a fost incapatoare si cu o priveliste frumoasa. Micul dejun era divers , partea de fructe si desert era foarte bogata. De asemenea si atmosfera din local era placuta. Am fost foarte multumit de locatia hotelului. Foarte aproape de statia de tramvai si metrou si la cateva minute de plaje. A fost foarte usor sa ne deplasam in acesata excursie. Locatia dispune si de cateva restaurante si o cofetarie.
Comentariu trimis pe 28 iunie 2024
Cristina
RomâniaNe-a plăcut mult hotelul; personalul, curatenia din camere si mancarea de asemenea.
Comentariu trimis pe 26 iunie 2024
RomâniaTotul a fost ok
Curățenia și personalul
Comentariu trimis pe 1 iunie 2024
Laura
RomâniaMicul dejun cam același zilnic , ar putea fi mai Diversificat
Comentariu trimis pe 1 iunie 2024
Anca
RomâniaPiscina mica cu putine paturi, mic dejun nu foarte variat
Curatenia, dimensiunea camerei, baie spatioasa
Comentariu trimis pe 26 mai 2024
Ioana
RomâniaTotul a fost conform așteptărilor.
Camera foarte spațioasă,baia cu cada și dus,o vedere superba spre Dubai Marina,s-a făcut curățenie în fiecare zi,aproape de stația de metrou si de Dubai Marina,la 800-900 metri de plaja. Totul a fost la superlativ,personalul foarte amabil și primitor. Micul dejun deși era variat a fost cam același în fiecare zi cu mici schimbări.
Comentariu trimis pe 25 mai 2024
Laura
RomâniaAbsolut tot
Sejur în mai 2024
Oferim recomandări personalizate pe baza activității dvs. pe platforma noastră. Dacă doriți, puteți renunța la această opțiune. Rețineți însă că renunțarea se aplică numai pe dispozitivul folosit în momentul de față. Prin urmare, va trebui să ajustați această setare pe fiecare dispozitiv după cum este necesar pentru a vă reflecta preferința.
Booking.com face parte din Booking Holdings Inc., liderul mondial în călătorii online şi servicii asociate.
Avem peste 70 de milioane de evaluări ale proprietăților, toate de la oaspeți reali și verificați.
Singura modalitate de a transmite un comentariu este ca mai întâi să faceți o rezervare. Astfel știm că aceste comentarii vin de la clienți reali care și-au petrecut sejurul la o unitate de cazare.
Când clienții noștri vizitează unitatea de cazare, evaluează insonorizarea camerei, amabilitatea personalului și multe altele.
După călătorie, clienții ne povestesc despre sejurul lor. Verificăm dacă limbajul nu este obscen, după care verificăm autenticitatea evaluărilor înainte de a le posta pe website-ul nostru.
Dacă ați rezervat prin noi și doriți să scrieți un comentariu, vă rugăm autentificați-vă mai întâi.
Sfârșitul conținutului