2. Albánie hodnocení hotelů
  3. Shkoder County hodnocení penzionů a B&B
  4. Shirokë hodnocení penzionů a B&B
Albánie Shirokë Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• four generation hotel Průměrné hodnocení: 9,4

„Strašně milá paní domácí, dobrá lokalita. Kousek půjčovna raftů a do 10km přírodní termály. Domácí skvělá snídaně.“

• Iart Residence Průměrné hodnocení: 9,3

„Rodinný podnik se skvělým bazénem a výhledem na jezero Skadar. Bezpečné parkování pro moto i auto za bránou. Možnost základní snídaně. Také je možné si koupit nápoje. Obsluha příjemná. K restauracím a jezeru asi 10 pěšky. Celkově jsme byli spokojeni a rádi se vrátíme.“

• four generation hotel Průměrné hodnocení: 9,4

„Vše bylo naprosto dokonalé, paní nás bez problémů ubytovala a pak jsme si u ní mohli koupit domácí med. Velkou výhodou bylo i to, že tam měla v lednici studené pití, takže jsme nemusili dolů do obchodu si něco kupovat. Výhled byl prostě úžasný a dokonce jsme dostali povolení si dát shishu u posezení. Všichni byli na nás moc milí, i když viděli, že jsme přijeli felícií z roku 1995. Za to jsme byli moc rádi :)“

• R&R GESTHOUSE Průměrné hodnocení: 9,7

„Krasne, predevsim vyhled do krajiny a na zapad slunce byl uzasny. Skvela snidane.“

• four generation hotel Průměrné hodnocení: 9,4

„Opulentni snidane, vyhled na Skadarske jezero, k zakoupeni studene napoje a zobani k vinu k dipozici nepretrzite samoobsluzne . Uzasna terasa, klimatizace. Blizko k kezeru, hezke koupani.“

5 nejlepších B&B a penzionů

podle 2 136 hodnocení na Booking.com napsaných pro B&B a penziony