2. Albánie hodnocení hotelů
  3. Shkoder County hodnocení hotelů
  4. Gjelaj hodnocení hotelů
Albánie Gjelaj Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Vellezrit Shkambi Průměrné hodnocení: 8,9

„Tento hotel stojí na kopci, ale ne na jen tak ledajakém! Vyškrábat se sem nám dalo opravdu zabrat. Výhled byl ovšem okouzlující. Personál je velmi milý, bohužel vůbec nemluví anglicky - paní musela vždy volat dceři, s kterou jsme po telefonu komunikovali. Ta nám napříště zajistila zdarma odvoz nahoru do hotelu. Večer nám paní připravila lehkou večeři a ráno klasickou albánskou snídani. Hotel se nachází v koizelném prostředí maličké horské vesnice, pobyt zde jsme si opravdu užili.“

• Vellezrit Shkambi Průměrné hodnocení: 8,9

„Dokonalá komunikace s personálem. Báječná, domácí, místní snídaně. Skvělá, klidná lokalita v horách (příjezdová cesta jenom pro offroad, personál zajistil vyzvednutí). Autenticita.“

• Vellezrit Shkambi Průměrné hodnocení: 8,9

„Ubytování je v horách nad vesnicí. Je tam klid a příjemná rodinná atmosféra a nádherný výhled. Vynikající byla snídaně (takové domácí vdolky s medem a marmeládou)! Na místo lze přijet jedině drsným terénním autem. To jsme neměl, ale paní z hotelu méně zařídila dopravu, což mně velmi pomohlo. POZOR - mají velmi roztomilého pejska!!!“

3 nejlepších hotelů v destinaci Gjelaj

podle 145 recenzí na Booking.com

Zobrazit všechny možnosti ubytování v destinaci Gjelaj