„Krásný apartmán v klidné oblasti městečka Fuschl am See. v dosahu krásná příroda a příležitosti k procházkám, a také soukromá pláž u překrásného jezera Fuschlsee. Apartmán byl opravdu krásný, nový, skvěle vybavený a s nádherným výhledem na krásné hory. V dojezdu do Salzburku, Bad Ischlu a také v dosahu řady zajímavých míst.“
„Vstřícná, milá, ochotná paní recepční, krásné místo, výborná služba dovážky čerstvého pečiva, úklid uprostřed týdne, velice prostorný apartmán plně vybavený pro 4 osoby, 2 koupelny = luxus, balkón s výhledem na hory a jezero, skvělá poloha přímo u jezera s vlastní pláží a doplňkovými službami (lehátka, slunečník, paddle board) v ceně pobytu, naprosto průzračná a nádherně tyrkysová voda v jezeře, snadná doprava po okolí busem ke všem důležitým turistickým atrakcím - jízdenka na bus již v ceně pobytu“
„Paní majitelka velmi ochotná ráda poradila s výlety a parkováním. Snídaně výborné vždy se ptala jestli nám nic nechybí. Parkování přímo u penzionu. Hezké klidné místo se spoustou místa na sezení venku pod markýzy. Lehátka, dětské hřiště. Úžasná příroda klídek a pohoda 👍pouze 4km od jezera Fuschl see .“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.