Przejdź do głównej treści
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Austria – opinie o hotelach
  3. Salzburg – opinie o obiektach B&B i zajazdach
  4. Neukirchen am Großvenediger – opinie o obiektach B&B i zajazdach
Austria Neukirchen am Großvenediger Sprawdzone opinie o obiektach B&B dodane przez prawdziwych Gości

Najnowsze opinie

• Ludwighaus Ocena: 6,9

„Bardzo miła właścicielka. Pomimo bariery językowej wszystko na spokojnie wytłumaczyła. Zobaczyła, że przyjechaliśmy przemoknięci i zziębnięci po paru godzinach jazdy w deszczu na motocyklach i poczęstowała nas butelką śliwowicy na rozgrzewkę ;)”

• „Bardzo dobry standard. Wszystko jest pod ręką.”

• „Bardzo mili i bez problemowi gospodarze, wygodne łóżko, sypialnia z niesamowitym widokiem na góry wygodne miejsca na balkonie by się nimi cieszyć. Codziennie pokoje posprzątane i pachnące pościele świeżością. Pyszne i wystarczające śniadania, każde zachcianki są spełnione. Okolica spokojna można spać przy otwartych drzwiach balkonowych.”

• Gästehaus Stotter Ocena: 9,7

„Bardzo dobra lokalizacja do zwiedzania okolicy i wodospadów. Mieszkanie bardzo ciche, dorze wyposażone, wszystko zgodne z opisem i zdjęciami. Bardzo komunikatywny, przyjazny i pomocny gospodarz, szczegółowo odpowiadający na pytania. Parking przy domu, bezpłatny. Szybki internet. Zdecydowanie polecam.”

10 najlepszych obiektów B&B i zajazdów w mieście Neukirchen am Großvenediger

na podstawie 2 763 opinii o obiektach B&B i zajazdach dodanych przez użytkowników Booking.com

Wybór Gości