„Velmi milá paní domácí. V ceně zahrnuty snídaně, které byly každý den stejné s menšími obměnami, ale dostatečné. Na požádání paní domácí doplní nebo i přidá, my si řekli o míchaná vajíčka. Pokoje jsou dostatečně veliké, staršího zařízení ale vše funkční.“
„Ubytování splnilo naše očekávání, klidná lokalita v podhůří Alp. Ubytovatel byl spolehlivý, komunikativní, poskytl dobré tipy na výlety, dostali jsme poukázky k bezplatné dopravě ve veřejných prostředcích po Salzbursku, které jsme i opakovaně využily. Ubytování čisté, dostatečně vybavené, nebyl v ničem žádný problém. Děkujeme“
„Lokalita byla skvělá, blízko do námi požadovaných destinací jako například jezera, hory atd..., klidná. Ubytování čisté. Velké. Hodně místa. Paní majitelka velmi srdečná. Při příjezdu na nás čekala a předala nám klíče a vše ukázala. Parkování přímo před ubytováním zdarma. Koupelna prostorná, voda teplá. Kuchyň plně vybavená. Kávovar na překapávanou kávu. Vše v pořádku.“
„Celé ubytování přesně odpovídalo tomu, co jsme chtěli. Klidné místo na konci vesnice. Přijeli jsme na motorce a cestovali, kolem okolních jezer, takže pro nás ideální. Skvělí a vstřícní majitelé. Velmi komunikativní. Večer jsme společně seděli u večeře a povídali si. Snídani výborná. Zamilovala jsem se do datlové pomazánky paní domu. Moc děkujeme a všem doporučujeme.“
„Krásné ubytování. Péřové peřiny (tak příjemné peřiny a povlečení jsem snad nikde jinde nezažila). Jěště nás velmi mile překvapilo, že na rozkládacím gauči byla slabší matrace, aby se tam opravdu dobře spalo.
Do půl hodiny jízdy autem už spousta možností na výlety.
Jako turista, kdy platíte místní turistický poplatek máte možnost mít na celou délku pobytu dopravu místními autobusy zadarmo. Musíte vykomunikovat s majitelem, který vás zaregistruje a následně dostanete zdarma jízdenku na celý pobyt. QR kód se pípá přímo u řidiče v autobuse, ale většinou stačí jen ukázat a řidiči to stačí (s touto "turistickou" jízdenkou tam jezdí spousta lidí, hlavně do Salzburgu). Autobusy jezdí všude, i na maličkých silnicích většinou každých 30 minut.
Trošku legračně, ale prakricky vyřešená teráska, kam se chodí (spíš leze) oknem - pozor na hlavu :-).“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.