2. Rakousko hodnocení hotelů
  3. Salcbursko hodnocení hotelů
  4. Faistenau hodnocení hotelů
Rakousko Faistenau Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Pension Bayrhammer Průměrné hodnocení: 8,9

„Ubytovali jsme se na jednu noc. Pension výborně dostupný, bezproblémové přijetí, vše pro nás připraveno. Vynikající a bohatá snídaně.“

• Apartment Tanzberger Průměrné hodnocení: 9,7

„Krásné moderni ubytovani. Milá paní domaci“

• Pension Bayrhammer Průměrné hodnocení: 8,9

„Lokalita pěkná, snídaně mohla být pestřejší“

• Gasthof Steinbräu Průměrné hodnocení: 7,6

„Ubytování v klidné lokalitě. Trošku dražší, ale na Rakousko asi běžné. Starší zařízení, personál milý.“

• Unterwöhrlehen Průměrné hodnocení: 9,7

„Nádherné místo“

• Gasthof Steinbräu Průměrné hodnocení: 7,6

„Velmi milá paní domácí. V ceně zahrnuty snídaně, které byly každý den stejné s menšími obměnami, ale dostatečné. Na požádání paní domácí doplní nebo i přidá, my si řekli o míchaná vajíčka. Pokoje jsou dostatečně veliké, staršího zařízení ale vše funkční.“

• Unterwöhrlehen Průměrné hodnocení: 9,7

„Ubytování splnilo naše očekávání, klidná lokalita v podhůří Alp. Ubytovatel byl spolehlivý, komunikativní, poskytl dobré tipy na výlety, dostali jsme poukázky k bezplatné dopravě ve veřejných prostředcích po Salzbursku, které jsme i opakovaně využily. Ubytování čisté, dostatečně vybavené, nebyl v ničem žádný problém. Děkujeme“

• Ferienwohnung Wörndl Průměrné hodnocení: 9,3

„Lokalita byla skvělá, blízko do námi požadovaných destinací jako například jezera, hory atd..., klidná. Ubytování čisté. Velké. Hodně místa. Paní majitelka velmi srdečná. Při příjezdu na nás čekala a předala nám klíče a vše ukázala. Parkování přímo před ubytováním zdarma. Koupelna prostorná, voda teplá. Kuchyň plně vybavená. Kávovar na překapávanou kávu. Vše v pořádku.“