2. Rakousko hodnocení hotelů
  3. Korutany hodnocení hotelů
  4. Keutschach am See hodnocení hotelů
Rakousko Keutschach am See Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Pyramidenkogel Lodge Průměrné hodnocení: 9,5

„Ubytování snadno dostupné, hezké vybavení bytu, čisté,super terasa , doporučuji 👌“

• Appartements Kubisko Průměrné hodnocení: 9,1

„Moc pěkný apartmánový dům s opravdu velkou a vybavenou zahradou, na které najdete vše možné pro zpříjemnění vaší dovolené. Majitelé Yvonne a Rainer jsou naprosto úžasní, komunikace s nimi je na jedničku a jsou velmi otevření. Dům je v klidné lokalitě vesničky Keutschach, odkud se do 15 minut no kole (které si můžete od majitelů půjčit) dostanete na koupací pláže celkem 4 jezer, takže je i ve strategické pozici pro plánování výletů. Naši dovolenou v Korutanech v tomto apratmánu jsme si opravdu užili.“

• Keutschacherhof Průměrné hodnocení: 8,7

„Velikost pokoje, vybavení kuchyňky, klimatizace, bazén, perfektní a vstřícná paní majitelka, možnost parkování. Dětem se tu taky líbilo (2 a 4 roky). Děkujeme!“

• Hotel Gabriel Průměrné hodnocení: 8,5

„Klidné odpočinkove místo s hotelovou pláží, milý a vstřícný personál. Čistota, pohodlné postele.“

• Apartment SeeYou Průměrné hodnocení: 9,4

„Skvělá lokalita, krásné tiché místo. Velice milá majitelka, vůbec nic nám nechybělo. Skvěle zařízený apartmán s krásným venkovním sezením. Vřele doporučuji.“

• Keutschacherhof Průměrné hodnocení: 8,7

„Krásné ubytování na ideálním místě jakožto výchozí bod. Moc příjemní majitelé, supr snídaně, bazén a možnost parkování. Rádi se opět ubytujeme právě zde. 😊“

• Pyramidenkogel Lodge Průměrné hodnocení: 9,5

„Okolí“

• Wellness Apartment Keutschach Lakes Valley Průměrné hodnocení: 10

„Rychlá komunikace od majitele, doporučení kam na výlety, možnost ubytováni s domácím mazlíčkem. Klidné a tiché prostředí.“

„Poloha, výhledy, bazén.“

• Lake View Apartments Průměrné hodnocení: 8,1

„lokalita celkem dobrá, výhled z terasy super, nedaleko cyklistické stezky a jezero“

10 nejlepších hotelů v destinaci Keutschach am See

podle 1 910 recenzí na Booking.com