„Měly jsme rezervované obě chaty, moc pěkné, plně vybavené i kuchyň. Velmi pohodlné postele, dostatek prostoru, pěkné posezení venku i s grilem a saunou. Byli jsme s partou přátel velmi spokojení :) Nedaleko ubytování je obchod, na dochod je jezero, můžu jen doporučit!“
„Nádherné okolí, jezero, vycházky, příroda top.
Hotel styl Rakousko, čistý, některé věci po rekonstrukci, mega koupelna, snídaně výborné, na večeři mega porce.“
„Perfektně vybavený apartmán, nebude Vám nic chybět. Tak dobře vybavený a pěkné promyšlený apartmán jen tak nenajdete, skvělý poměr kvalita/cena. Umístění ideální, čisté, na všem se dá domluvit. Vše je kousek, pokud chcete prozkoumat místní lokalitu, nebudete litovat.“
„Snídaně byla výtečná a bylo jí opravdu dostatek, s možností výběru . Velmi milá paní majitelka, která má ráda svoji práci a snaží se vyjít každému vstříc. Krásné klidné místo, vzdalené jen kousek od městečka. Ráda se opět vrátím.“
„Přírodní koupaliště cca 15 m od ubytování.
Dobrý výchozí bod pro túry po okolí.
Klidná lokalita, minimální provoz.
Chlupatá kočka s obří hlavou v sousedství.
Divocí kamzíci v okolních kopcích.“
„Pokoj byl čistý, v krásné lokalitě. Snídaně byla skvělá, takový švédský stůl jen na našem stole. Bulky, šunka, salám, sýr, máslo, marmelády, ovoce, zelenina. Dostali jsme také míchaná vajíčka, kafe a džus. Na pokoji byl klid. K dispozici byly dva ručníky a hygienické potřeby. Personál byl neskutečně milý a jedna paní byl češka, takže v případě, že by někdo neovládal němčinu nebo angličtinu, nebude mít problém se domluvit. Na ubytování můžete s pejskem! My toho nevyužili, ale bylo to milé zjištění.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.