„Snídaně byly skvělé, slané, sladké, domácí šťávy, marmelády, ovoce, zelenina....všeho dostatek , vše čerstvé....vynikající káva a sypané čaje. Milá obsluha.
Na pokoji lednička, veliká koupelna, balkon, každý den uklizeno. Skvělé wellness k dispozici každý den od 16:00-22:00h.
Krásné vybavení a zařízení celého penzionu.“
„Ubytování a vybavení odpovídalo fotografiím. Klidná lokalita. Skvělá dostupnost do centra Salzburgu i rychlé spojení s blízkou dálnicí. Hluk z dálnice a blízkého letiště byl prakticky zanedbatelný/téměř neslyšitelný.“
„Hotel nás překvapil svou kombinací moderního a stylového vybavení. Měli jsme příjemný, hezky zařízený 3lůžkový pokoj s terasou. Využili jsme i místní bazén, který byl ve vedru příjemným osvěžením. Hotel se nachází v blízkosti Salzburského letiště (cca 5-10 min. autem) a pro nás byl ideální mezizastávkou na cestě do Itálie. Okolí je klidné, tiché. Ačkoli hotel nemá vlastní restauraci, v dochozí vzdálenosti je několik restaurací, kde si můžete dát chutnou večeři. Snídaně byla naprosto perfektní! Před hotelem je parkoviště pro hotelové hosty.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.