Ana içeriğe atla

Şimdilik Türkiye'de bulunan müşterilerimiz bizimle maalesef sadece yurt dışı tesisler için rezervasyon yapabiliyor. Size hizmetlerimizi tamamıyla sunmamıza engel olan sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yaşadığınız sıkıntıdan dolayı özür diler ve Booking.com'la ilişkinizin devamını dileriz.

1. Otel değerlendirmeleri anasayfası

8,6

• Ücretsiz WiFi

9,2

%100 doğrulanmış yorumlar

Gerçek konuklar. Gerçek ziyaretler. Gerçek görüşler.

Daha fazla bilgi- bir iletişim penceresi açar
Değerlendirme yaz

ilgi

Konaklama tarihi: Haziran 2026

• Değerlendirme tarihi: 27 Nisan 2026

8,0
    Konaklamak için makul bir otel.
    • Küçük çocuklu aile

Olanakları çok sınırlı.

Konumu çok merkeziydi. Güleryüzlü ve yardımsever çalışanları bulunmaktaydı. Çok temizdi.

Konaklama tarihi: Nisan 2026

• Değerlendirme tarihi: 13 Nisan 2026

7,0
    Konum çok iyi, otel sessiz, personel ilgili güler yüzlü fiyat yüksek
    • Mobil cihazdan gönderildi

Kahvaltı almadım, konum çok iyi, heryere yürüyerek gidiliyor.

Konaklama tarihi: Nisan 2026

• Değerlendirme tarihi: 13 Ocak 2026

• Mobil cihazdan gönderildi

Konumu merkeze çok yakındı. Çalışanlar güleryüzlü ve yardımseverdiler. Otelin temizliğini de beğendim.

• Değerlendirme tarihi: 22 Ekim 2025

• 1 gece konaklandı

Resepsiyonda müşteriyle yapılan konuşmalar zemin kattaki odaya net bir şekilde odaya gelebiliyordu. Yatak çarşafı yatağa ufak gelmişti. Yorganın boyu uzun biri için kısaydı. Duşakabinin kapısı yarım olduğundan duş alınca banyo zeminine çok fazla su gidiyordu. Büyük problemler değil ama bunlar halledilirse daha konforlu bir konaklama olur.

Konum harikaydı. Çalışanlar iyi ve yardımseverdi. Kahvaltısı çok zengin olmasa da idare ederdi.

Konaklama tarihi: Ekim 2025

• Değerlendirme tarihi: 30 Mart 2025

9,0
    Güvenli ve rahat bir tatil
    • 5 gece konaklandı
    • Mobil cihazdan gönderildi

Tesisin konumu mükemmel. Başçarşı’da yer alıyor. İstediğiniz gibi başçarşıyı altüst edebilirsiniz. Tramvay ve otobüs durakları hemen otelin karşısında. Nereye gitmek isterseniz ulaşım çok kolay. Havalimanına güden otobüs olan 200E durağına da 5 dakika mesafede. Butik bir otel. Eski yapı. Ses geçirme problemi var. Dışardan ve otel içinde olan yüksek sesli her konuşmadan haberiniz oluyor. Odam temiz ve düzenliydi. Tavan pencereleri vardı. Aşırı yağmurlu bir döneme denk geldiğimde çok açık bırakamadım. Tek başıma konakladım güvenliydi. Herhangi bir sorun yaşamadım. Çalışanlar çok güleryüzlü ve yardımseverlerdi. Havalimanına gidiş için bana onlar yardımcı oldular. Bosna’ya tekrar gelecek olursam yine burada konaklarım.

• Değerlendirme tarihi: 24 Mart 2025

Fevkalade
    • Mobil cihazdan gönderildi

Konumu MUHTEŞEM. Her yere yürüme mesafesinde. Resepsiyondaki çalışanlar çok ilgiliydi. Odalar da temizdi. Tam bir f/p oteli.

• Değerlendirme tarihi: 22 Mart 2025

• Küçük çocuklu aile
    • Mobil cihazdan gönderildi

Konumu mükemmel il dışına çıkamayacaksınız araç kiralamaya gerek yok hotel şirin butik ramazan dolasıyla kahvaltı vb bakamadım tadı vb ...odalarda kettle yoktu çay vb... sorun oldu benim için ama sonuçta gezmeye gelen için hotelde yemesende....olur başçarşı meydana 25 metre oto parkı var 3 araçlık gerçi oda sayısı 4 veya 5:)) günlük 10 euro hotel park parası aldı çok normal araçla biz çok girdik çıktık başka otoparka bıraksam çok kat öderdim sıcak su ısıtma ve klima var ve odalar temizdi merkezde olması için bile kalınır sonuçta bütik ...

• Değerlendirme tarihi: 13 Mart 2025

• Mobil cihazdan gönderildi

Güleryüzlü çalışanlar, iyi hizmet.

• Değerlendirme tarihi: 5 Mart 2025

• Mobil cihazdan gönderildi

Başçarsıya ve ulaşım ağına çok yakın bir yerde çalışanlar güler yüzlü odalar gayet temizdi

• Değerlendirme tarihi: 15 Ocak 2025

• Mobil cihazdan gönderildi

Merkezin tam ortasinda, tum carsipazarin merkez noktasinda, konum olarak cok iyi bir noktada, calisanlar yardimsever ve kibar.

Konaklama tarihi: Ocak 2025

• Değerlendirme tarihi: 22 Aralık 2024

Fevkalade
    • Mobil cihazdan gönderildi

The hotel has hot water at night, a nice breakfast in the morning, and delicious Bosnian pie. The staff are friendly and cheerful. Otelde gece sıcak su var ve güzel sabah kahvaltısı ve Boşnak böreği çok iyi çalışanlar güler yüzlü.

Konaklama tarihi: Aralık 2024

• Değerlendirme tarihi: 12 Ekim 2024

Güzel
    • 7 gece konaklandı
    • Mobil cihazdan gönderildi

Balkonu yok, odaların pencereleri küçük.

Konumu güzel, fiyatı uygun ve benim beklentilerimi karşıladı. Tekrar gelmek istiyorum

Konaklama tarihi: Ekim 2024

• Değerlendirme tarihi: 1 Ekim 2024

• Üç Kişilik Comfort Oda
    • 2 gece konaklandı

Klozetin Avrupa usulunde olması.

Personel güler yüzlü ve ilgiliydi.

Konaklama tarihi: Eylül 2024

• Değerlendirme tarihi: 14 Nisan 2024

• Mobil cihazdan gönderildi

Tuvalet banyo daha geniş olabilirdi Bir de tavandan düşen toz parçaları vardı yatak kirleniyordu

Konumu çok iyi

Konaklama tarihi: Nisan 2024

• Değerlendirme tarihi: 13 Şubat 2024

9,0
    Tesisi sadece uyumak için kullanacak gezginler için çok iyi.
    • 4 gece konaklandı
    • Mobil cihazdan gönderildi

Tesiste vakit geçirmek, odada vakit geçirmek istiyorsanız yapabileceğiniz çok fazla bir şey yok. Odalar beklediğinizden daha küçük ve oda içi olanakları kısıtlı. Fakat tesisi sadece uyumak için kullanacaksan kesinlikle tavsiyeye ederim.

Tesisi genel olarak sadece yatmak için kullandım fakat tesis konumu gerçekten çok iyi bir yerde. İstediğiniz zaman dışarda herhangi bir konuma yürüyerek ulaşabilirsiniz. Tramvay ve diğer otobüs ulaşımlarına da oldukça yakın mesafede. Şehri gezerken size çok yardımcı olacak bir tesis. Fiyat da diğer tesislere kıyasla daha iyi.

Konaklama tarihi: Şubat 2024

• Değerlendirme tarihi: 15 Ocak 2024

8,0
    Çalışanlarına samimiyetleri ve her konuda yardımları için teşekkür ederim
    • Mobil cihazdan gönderildi

Olumsuz bir yönü benim için olmadı sadece kaldığım odanın küçük çatı penceresi olduğu için gökyüzüne bakıyordu oda biraz karanlık gibiydi

Konumu çok merkezi bi yerdeydi çalışanları çok sevimli yardım sever olmaları bence otel için büyük avantaj,kahvaltıları standart ama doyurucuydu

Konaklama tarihi: Ocak 2024

• Değerlendirme tarihi: 20 Temmuz 2023

9,0
    Fiyat performans olarak bence çok çok iyi bir yer.
    • Arkadaş grubu

Odalar biraz havasız.

Konumu harikaydı.

Konaklama tarihi: Haziran 2023

• Değerlendirme tarihi: 25 Nisan 2026

Defalarca konakladık. Hepsinde de memnun kaldık

Merkezi konumda

Konaklama tarihi: Mart 2026

• Değerlendirme tarihi: 25 Ocak 2026

Olağanüstü

Yatak konforu yetersiz.

Konum efsane, başçarçıda bulunan sebil 50 adım bile değil.

• Değerlendirme tarihi: 11 Ocak 2026

Muazzam

Kahvaltı

Bu otel benim şansımdır gerçekten, o kadar memnun kaldım ki anlatamam. Fotoğraflardan ötürü çok kaygılı gitmiştim. Ama içeri girdiğim an anladım çok huzurlu olacağını. Lila hanımefendi çok tatlı ve ilgili biriydi. Soğuk ocak ayında her yer yarım metre karken bile hamam gibi sıcaktı otel. Üşümek en büyük korkularımdan biriydi. Minicik butik tatlı bir konaklama sağladı. Özellikle benim gibi tek gelen seyahat eden kişiler hiç tereddüt etmeden kalabilir ortalama bir ücrette. Sadece tek sorun kahvaltılarıydı, keşke almasaydım dedim zaten kahvaltı yapan bir insan değilim de ama ekmek zeytin reçel gibi çeşitsiz doyurucu olmayan tek düzeydi. Ama kahvaltı dahil yapmadan kesinlikle konaklama yapabilirsiniz iç rahatlığıyla

• Değerlendirme tarihi: 6 Ocak 2026

Birgun gelir oteli ne guzel resepsiyonist ne konumu kurtarir,ÇAĞA UYGUN DEGİSİM DONUSUM GEREKLİDİR..
    • Çift
    • Comfort Çift Kişilik Oda
    • 5 gece konaklandı
    • Mobil cihazdan gönderildi

Her isletmede karsilasabilecek ozellikle otelcilik ekonomiye dayali degisim donusumun en hossedilir oldugu sektordur.Calisanin ozverisine becerisine baglidir.Temizlik,hijyen,isitma,tekstil malzemelerinin kullanima bagli yipranma suresi,degisme gereksinimi gerektirir..Degismesi caga uygun hale gelmesi gereken seyler var!patronlar para haecamayi sevmiyor fakat cagin disinda kalindiginda baska yerler tercih sebebi olur,konum cokta onemli olmaz...PATRON ARTİK PARA HARCAMA ZAMANİ,WC İCİN BİDE TAKİLMASİ,SİCAK SU İCİN GENEL KULLANİMA GECİLMESİ,DUSLARİN LAVABO CESMELERİNE SİCAK SU VERİLMESİ GİBİ ONEMLİ EKSİKLEEİN GİDERİLMESİ,ODA DETAYLARİNİN ELDEN GECMESİ GEREKİYOR...YOKSA BU OTELİ NE GUZEL CALİSANİ NE KONUMU KİRTARİR ACİL CAGA İNSANA VE VERİLEN PARANİN KARSİLİGİNİ ALACAK SURUMA GETİRİLMEAİ ONERİLİR...SAYGİLAR...

Konum olarak tam carsi icinde olmasi,kolay ulasilir,kucuk sicak odalar samimi hissettiriyor,merdivenler yorucu degil,yasi ilerleyen bireyler icin uygun ozellikle resepsiyon calisani Selma hanim guler yuzlu yardimci otel hakimiyeti,musteri iletisimi cok iyi,hem oklu hem oteli idare ederek hayata tutunmasi onur verici,Allah hayat mucadelesinde genclere yardim etsin..Selma hanimin guler guzel hatirnaz yuzu sohbeti iyi insanlarin halen var oldugunu bilmek rahatlatiyor insani..Onemli olan bir hizmetin parayla karsiligini n eksik ya da tam olmasi degildir,iyi yurekli insanlarin oldugunu gormek hizmetten cok daha degerlidir...Sarajevo guzel insanlar sicak sabirli sakin yardimsever ve eglenceli,porsiyonlar buyuk paranizin her turlu karsiligini aldiginiz ulke olmasi yeterli..Saglik nese ile kalin..Tesekkir ederiz tekrar saglikla gorusmek uzere🐞🌟🍀💐

Gösterilen: 1 – 25

Fiyat Eşitlemesi Yapıyoruz
Fiyat Eşitlemesi Yapıyoruz
Düşük fiyatlar • Rezervasyon ücreti yok • Daha ucuzunu mu buldunuz? Farkı biz ödeyeceğiz!

Konuklar bu otelleri de değerlendirdi: