Zagrebačka 2, 88390 Neum, Bosnië en Herzegovina
Prijs-kwaliteitverhouding
7,7
Gratis WiFi
8,5
Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.
Meer tonen- er opent een dialoogvensterElke beoordelingsscore ligt tussen 1 en 10. Voor de algehele score die je ziet, tellen we alle beoordelingsscores die we hebben ontvangen, bij elkaar op, waarna we dat totale cijfer delen door het aantal beoordelingsscores die we hebben ontvangen. We gebruiken een gewogen beoordelingssysteem. Dit betekent dat hoe recenter een beoordeling is, des te meer impact deze heeft op de berekening van de totale beoordelingsscore. Daarnaast kunnen gasten aparte ‘subscores’ geven op cruciale onderdelen, zoals locatie, hygiëne, personeel, comfort, faciliteiten, prijs-kwaliteitverhouding en gratis WiFi. Let op: gasten dienen hun subscores en hun totaalscores apart in, dus er is geen direct verband tussen beide.
Je kunt een Accommodatie die je via ons platform hebt geboekt, beoordelen als je er verbleven hebt of als je aangekomen bent bij de accommodatie, maar er niet verbleven hebt. Als je een ingediende beoordeling wilt bewerken, neem je contact op met onze Klantenservice.
Wij hebben mensen en geautomatiseerde systemen die gespecialiseerd zijn in het opsporen van valse beoordelingen die op ons platform worden ingediend. Als we die vinden, verwijderen we ze en ondernemen we zo nodig actie tegen de verantwoordelijke.
Wie iets verdachts opmerkt, kan dit altijd melden aan onze Klantenservice, zodat ons Fraudeteam het verder kan onderzoeken.
Idealiter zouden we elke beoordeling die we ontvangen publiceren, positief of negatief. We zullen echter geen beoordelingen weergeven die (onder andere) bevatten of verwijzen naar:
Om te zorgen dat beoordelingen relevant zijn, accepteren we mogelijk alleen beoordelingen die binnen 3 maanden na het uitchecken worden ingediend en laten we beoordelingen mogelijk niet meer zien als ze 36 maanden oud zijn, of als de Accommodatie van eigenaar is veranderd.
Een Accommodatie kan ervoor kiezen om op een beoordeling te reageren.
Wanneer je meerdere beoordelingen ziet, staat de meest recente beoordeling bovenaan, afhankelijk van een paar andere factoren (in welke taal de beoordeling is geschreven, of het alleen een score is of dat er ook opmerkingen in staan, etc.). Als je wilt, kun je ze sorteren en/of filteren (op tijd van het jaar, beoordelingsscore, etc.).
Soms tonen we externe beoordelingsscores van andere bekende reiswebsites. We maken het duidelijk wanneer dit het geval is.
Deze richtlijnen en standaarden zijn erop gericht om de content op Booking.com relevant en familievriendelijk te houden, zonder beperkingen op te leggen aan krachtige oordelen. Ze zijn altijd van toepassing, ongeacht de toon van de feedback.
Bijdragen dienen reisgerelateerd te zijn. De nuttigste bijdragen zijn gedetailleerd en helpen anderen om betere beslissingen te maken. We verzoeken je om geen persoonlijke, politieke, ethische of religieuze opmerkingen te schrijven. Promotionele content zal worden verwijderd en kwesties met betrekking tot de diensten van Booking.com zullen worden doorgestuurd naar de teams van onze Customer Service of Accommodation Service.
Bijdragen dienen geschikt te zijn voor een wereldwijd publiek. Vermijd grof taalgebruik of pogingen daartoe door middel van creatieve spelling, in welke taal dan ook. Opmerkingen en media die haatzaaiende uitlatingen, discriminerende opmerkingen, bedreigingen, seksueel expliciet taalgebruik, geweld, en de promotie van illegale activiteiten bevatten, zijn niet toegestaan.
Alle content dient echt en door de gast zelf geschreven te zijn. Beoordelingen zijn het waardevolst als ze origineel en objectief zijn. Je bijdrage dient van jezelf te zijn. Accommodatiepartners van Booking.com mogen niet namens de gast schrijven of de gast iets aanbieden in ruil voor een beoordeling. Pogingen om de score van een concurrent te verlagen door het schrijven van een negatieve beoordeling worden niet geaccepteerd.
Respecteer de privacy van anderen. Booking.com zal zijn best doen om e-mailadressen, telefoonnummers, websiteadressen, social media-accounts en soortgelijke gegevens te verbergen.
De in bijdragen geuite meningen zijn afkomstig van klanten en accommodaties van Booking.com en niet van Booking.com zelf. Booking.com aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor beoordelingen of antwoorden. Booking.com is een distributeur (zonder enige verplichting tot verificatie) en geen uitgever van deze opmerkingen en antwoorden.
Om de meest relevante beoordelingen te tonen, worden de beoordelingen standaard gesorteerd op datum en aanvullende criteria, zoals je taal, beoordelingen met tekst en niet-anonieme beoordelingen. Er kunnen nog meer sorteeropties zijn, zoals type reiziger, score, etc.
Deze service kan vertalingen van Google bevatten. Google geeft geen garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze vertalingen, inclusief garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of enige impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.
Einde tekst dialoogvenster
Resultaat 1 – 25
Beoordeeld op: 8 september 2025
Vpb
NederlandPersoneel wat nors, behalve op de receptie
Beoordeeld op: 10 augustus 2025
Anesa
NederlandHet eten is super! De kamer erg schoon!
Verbleven in augustus 2025
Beoordeeld op: 24 juli 2025
Semin
NederlandTop
Beoordeeld op: 20 september 2024
Leen
BelgiëOntbijt was beperkt en mindere kwaliteit
Zwembad
Beoordeeld op: 25 juni 2024
Thomas
NederlandPersoneel snel chagrijnig, hard bed, veel stof in de kamers (vraag me af of er goed schoongemaakt wordt?). Avondeten/buffet niet aan beginnen, dramatisch. Prijs kwaliteitverhouding is het niet waard.
Mooie locatie en faciliteiten zijn prima. Ontbijt top.
Verbleven in juni 2024
Beoordeeld op: 11 mei 2024
Christel
NederlandWij boeken all inclusive maar daar reageerde een ober boos op. Waarschijnlijk wilde hij niet teveel werken en vroeg waarom wij in vredesnaam all inclusive hadden. Eten was voortreffelijk maar de extra's (all in) was zeer slecht
Een zeer schoon hotel. Mooie ligging. Mooie ruime kamers
Verbleven in april 2024
Beoordeeld op: 9 oktober 2023
Fatma
Nederland- Badkamer (doucheput had problemen) - Strand zat altijd vol. Een plek vinden aan het einde van de ochtend was onmogelijk. Gelukkig hadden we het zwembad. - Naast ons waren luidruchtige mensen waar we ons wel eens aan ergerden.
Zwembaden Ruime slaapkamer
Beoordeeld op: 20 september 2023
Michel
NederlandBabybedje stond niet klaar, tevens de enige plek waar je voor een babybed moet betalen tijdens onze reis. Eten daarnaast erg slecht klaargemaakt.
De zwembaden en de bedden
Verbleven in september 2023
Beoordeeld op: 9 september 2023
Sejla
NederlandWeinig licht in de kamer, balkon en uitzicht niet echt mooi
Personeel, faciliteiten, eten
Beoordeeld op: 14 augustus 2023
M
NederlandOntbijt en dinner. Niet veel variatie
Lokatie prachtig uitzicht over de Bay en de bergen ook vanuit het restaurant en voornamelijk vanuit het dakterras met een groot zwembad en bubbelbad.

Beoordeeld op: 13 juli 2023
Van
BelgiëVan het ontbijt hadden we meer verwacht.
De twee zwembaden waren zalig om verkoeling te krijgen. Ook was aan het zwembad voldoende ruimte om je neer te leggen op een strandstoel. Het infinity zwembad gaf je een prachtig uitzicht. Het personeel aan de receptie stond je telkens te woord.
Verbleven in juli 2023
Beoordeeld op: 22 juni 2023
Matthias
NederlandHet diner bleek een buffet te zijn, wat er haast onmenselijk uit zag. Mensen om je heen die hun borden overvol opscheppen, voordringen, bang dat ze te weinig kunnen pakken. Dat verpest mijn eetlust.
De locatie, de zwembaden, de hotelkamer en de spa is verder uitstekend. Vriendelijk personeel, schoon en opgeruimd. Hotel wordt qua onderhoud iets minder bijgehouden (geblokkeerd beton, roestplekken en waterschade op muren)
Verbleven in juni 2023
Beoordeeld op: 13 oktober 2025
Ismael
BelgiëOntbijt zeer veel keuze
Beoordeeld op: 11 september 2025
Durmus
NederlandEr werd niet goed schoongemaakt. De dames achter de receptie zijn niet vriendelijk en kijken je nog niet eens aan. Ontbijt eentonig en smaakloos. Infinity zwembad te koud om erin te zwemmen.
Prachtige locatie.
Beoordeeld op: 9 augustus 2025
John
Nederlandhooguit de drukte op het strand in augustus
met de hotel lift rechtstreeks het strand op
Verbleven in augustus 2025
Beoordeeld op: 26 juli 2025
Koen
BelgiëHet avond eten was niet goed. Half pension geboekt en slechts 2 avonden gaan eten. Plaatselijke horeca aan de kust heeft veel beter en goedkoper restaurants. Wellness gedeelte bestond uit een kleine sauna en stoombad,… dus als je een echt wellness hotel zoekt ben je hier niet aan het juiste adres. Het zwembad op het 1ste verdiep was een openbaar toilet voor de plaatselijke vogels. Zwaluw poep valt gewoon van de ventilatie buizen in het zwembad. Grand Infinity pool was een openbaar zwembad. Niet hotelgasten konden er ook terecht. Dus veel te druk waardoor het zwembadwater niet meer van goede kwaliteit was na een paar dagen.
Uitzicht vanaf het terras. Locatie van het hotel vlakbij goede restaurants.

Beoordeeld op: 12 juli 2025
Ema
NederlandHet is alles behalve wat geadverteerd wordt. Er is totaal geen snelle wifi, we moeten nota bene bij de deur staan om enigszins bereik te hebben en dan nog gooit hij zichzelf eruit, de kamer stinkt echt verschrikkelijk, het eten is slecht en de zogenaamde bij de prijs inbegrepen extra’s zoals “dagelijkse toegang tot de spa” bestaat helemaal niet want je moet voor alles betalen om per keer toegang te krijgen. Het hotel doet er ook niks op uit, de medewerkers lachen ons letterlijk uit in ons gezicht. We zijn eerder vertrokken omdat het zo verschrikkelijk was en er werd ons niet eens gevraagd waarom we eerder uitcheckten. - We hebben de dagen dat we er waren het hotel ontvlucht door de dagen vol te plannen zodat we er alleen voor het slapen hoefden te zijn. - De geur op de kamer was niet te harden, het raam konden we er niet voor open zetten omdat de airco het dan niet deed - Het bed was kapot aan de onderkant en zo hard dat je er letterlijk iemand op dood kunt gooien - Wifiverbinding op de kamer bestaat niet want je moet in feite op de gang zitten wil je redelijk bereik hebben en dan nog gooit hij je eruit - Het eten liet zwaar te wensen over - Om over de “aanwezige en aangeboden extra’s zoals de spa” nog maar te zwijgen, deze kun je niet gebruiken behalve tegen fikse betaling - Het parkeren is een groot drama, we hebben letterlijk onze auto op een elektrisch laadpunt plek moeten zetten in opdracht van de parkeerplaatwerknemer die nota bene ook nog eens schreeuwde en respectloos was in ons gezicht.
Niks
Beoordeeld op: 27 april 2025
Nicolas
BelgiëNors personeel, parking onvoldoende (vol door feesten en congressen). Rioolgeur uit badkamer. Infinity pool gesloten. Prijs-kwaliteit ontbijt en avondeten ondermaats.
Verbleven in april 2025
Het zwembad
Verbleven in augustus 2024
Beoordeeld op: 8 juni 2024
Michael
NederlandNou, daar gaan we... - Een echte toeristenfabriek. Hier draait alles om massa = kassa. Volledig onpersoonlijk. Het lijkt hier wel een staatshotel met bijpassende service. - Parkeerplaats overvol. - Aan de receptie werd ik bij het inchecken minutenlang genegeerd. Niemand van de vier receptionisten zei iets, terwijl ik de enige gast aan de receptie was. Andere gasten die achter mij binnen kwamen lopen werden direct geholpen en ik stond daar maar met mijn paspoort klaar. Toen ik eenmaal voor mezelf opkwam, werd ik geïrriteerd behandeld, alsof het mijn schuld was dat iedereen werd voorgelaten. Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt. - Receptiepersoneel komt zeer ongeïnteresseerd over, loopt tijdens een gesprek rustig weg om met een andere gast of collega te praten. Meermaals meegemaakt. - Er vindt segregatie plaats in dit hotel: als je maar bij een Frans reisbureau hebt geboekt, krijg je hier een speciale behandeling, met een speciale Franse ruimte in de lobby en een afgebakende eetruimte met 'mooi' opgemaakte stoelen, terwijl de rest van het volk bij elkaar gepakt zit in de grote eetzaal. Alsof de Franse gast beter behandeld moet worden dan de ander. Alsof ik niet ook het volle pond heb betaald. - Complete tafels in de eetzaal met uitzicht over de baai die zijn gereserveerd voor een van de vele tourgroepen. Individuele reizigers moeten het maar uitzoeken waar ze kunnen zitten. - Waterdruk van de douche erg laag. - Watertemperatuur van de douche schommelt enorm; het ene moment ijskoud, het volgende moment verbrand je bijna. - Het eten in het buffetrestaurant wordt snel koud. Iets wat net uit de keuken komt is goed warm, maar als het er al even staat heb je koud eten. Dit zou op termijn een heel mooie Lost Place kunnen worden als het management niet heel snel iets aan het niveau van de klantvriendelijkheid gaat doen, zie ook recente reviews op o.a. Google. Mij zien ze hier zeker niet meer terug.
+ Locatie; direct aan zee, het strand is met een lift en een bunkertunnel te bereiken. + Zwembaden, zowel indoor als infinity pool op het dak zagen er netjes uit. Die op het dak was wel steenkoud. + Voor één avond was er genoeg keuze in het buffetrestaurant.
Verbleven in juni 2024

Beoordeeld op: 14 augustus 2023
Peter
NederlandHet is echt heel duur, maar je betaalt ook nog overal bij. Bedje aan het strand? Bijbetalen. Wellness? Bijbetalen. Ik zou een naastgelegen hotel kiezen en gewoon betalen voor het zwembad. Het ontbijt is echt absolute terreur. Druk, niet lekker en enorm lawaaierig
Compleet, net en verzorgd hotel. Zwembaden zijn plus ten opzichte van andere hotels.
Resultaat 1 – 25
Kandy, Sri Lanka
Valencia, Spanje
Ulaanbaatar, Mongolië
Navan, Ierland
We bieden gepersonaliseerde aanbevelingen aan op basis van je activiteit op ons platform. Je kunt je hiervoor afmelden als je dat wilt. Houd er rekening mee dat als je dit doet, dit alleen voor dit apparaat is. Je moet deze instelling daarom op elk ander apparaat aanpassen aan je voorkeur.
Booking.com is onderdeel van Booking Holdings Inc., de wereldleider in online reisdiensten.
We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, allemaal van echte, geverifieerde gasten.
Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.
Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is.
Reis voorbij? Gast aan het woord. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Dan plaatsen we hem op de website van Booking.com.
Als je via ons hebt geboekt en een beoordeling wilt geven, dan moet je eerst inloggen.
Einde tekst dialoogvenster