«Fui Sempre muito bem atendido por todos do inicio ao fim, lugar perto da cidade, muito lindo, completo para relaxar e te»
Recanto da Natureza har fått 28 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på English (US) eller Deutsch.
«Foi excelente! Aproveitamos muito bem o final de semana com as opções de lazer e conforto do hotel.»
«Muito bom, com espaço para melhorar»
«Excelente opção para um final de semana agradável em boa companhia. Vale a pena a hospedagem!»
Hotel Boutique Frangipani har fått 29 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på Español eller English (UK).
Pousada Chácara Kioski har fått 17 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på Português (BR) eller Português (PT).
«Perfectly clean rooms, location is very close to the city...»
«Ambiente»
«Pousada Excelente!»
Quinta dos Campos har fått 15 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på English (UK) eller Português (BR).
Hotel Fazenda Areia que Canta har fått 16 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på Español eller English (UK).
Cassorova Resort e Ecoturismo har fått 13 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på English (UK) eller English (US).
«Do café da manhã, das redes pelo quintal e do quarto e dos...»
«Tudo perfeito»
Hospedaria do Feno har fått 23 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på English (UK) eller English (US).
Pousada Campeira har fått 18 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på Español eller English (UK).
Hospedagem Fazenda Nova América har fått 12 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på English (UK) eller English (US).
«Estadia foi perfeita, local agradável, os funcionários sempre gentis e preocupados com seu bem esta.»
«Espaço incrível.»
«O quarto super confortável e novinho»
Recanto Alvorada Eco Resort har fått 9 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på English (US) eller Português (BR).
Vi har mer enn 70 millioner omtaler, og alle er fra ekte, verifiserte gjester.
Slik fungerer det
Det begynner med en booking
Det begynner med en booking
Før man kan skrive en gjesteomtale, må man først ha booket et opphold hos oss. Slik kan vi forsikre oss om at omtalene våre kommer fra gjester som faktisk har bodd på overnattingsstedet.
Etterfulgt av et opphold
Etterfulgt av et opphold
Vel fremme opplever gjestene om det er stille og fredelig på rommet, om de ansatte er hjelpsomme, om frokosten er god, osv.
Og til slutt, en omtale
Og til slutt, en omtale
Etter reisen forteller gjestene oss om oppholdet. Vi sjekker at ingen av omtalene inneholder støtende språk og ser til at de er skrevet av gjester som faktisk har bodd på stedet, før vi legger dem ut på nettsidene våre.
Hvis du har booket gjennom oss og vil skrive en omtale, må du logge inn først.