2. Švýcarsko hodnocení hotelů
  3. Kanton Wallis hodnocení hotelů
  4. Saas-Grund hodnocení hotelů
Švýcarsko Saas-Grund Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Haus Weideli, Dammstrasse 7 Průměrné hodnocení: 9,5

„Nádherný výhled. Vše jak bylo uvedeno v popisu. Karta k ubytování na místní dopravu. Parkovani hned u domu. Velmi milý a vždy ochotný majitel. Děkujeme moc. Vrátila bych se tam hned 😍“

• Apartments Arcadia Průměrné hodnocení: 9,6

„Výborná lokalita jako výchozí bod pro turistiku. Čistý a příjemný apartmán, parkování u domu. Sympatická paní domácí. Výborná dostupnost po okolí autobusovými spoji. Rozhodně toto ubytování doporučuji.“

• „Apartmán“

• Apartments Carmena Průměrné hodnocení: 9,3

„Krásný a prostorný apartman, výborně zařízená kuchyň a postele byly velmi pohodlné. Ocenili jsme i venkovní posezení s výhledem do zeleně a udoli. Super byla i karta Saas, s kterou jsme mohli využít autobus a lanovky. Byla to super dovolená a děkujeme moc i hostitelum. Nemáme co vytknout.“

• Apartments Arcadia Průměrné hodnocení: 9,6

„Nám nechybělo vůbec nic. Vše bylo v naprostém pořádku. Zastávka autobusu pár sekund chůze. Ráno možnost domácích vajíček. Všem mohu jenom doporučit. Paní nás dokonce ubytovala o dvě hodiny dříve, než bylo možné, a za to jsme po dlouhé cestě byli opravdu vděční. Kartu hosta obdržíte elektronický již před příjezdem. Moc děkujeme.“

• Nevita Průměrné hodnocení: 8,9

„Velký a prostorný apartmán, skvělá komunikace s pronajímatelem.“

• Rosenheim Průměrné hodnocení: 9,6

„Byli jsme zde v létě. Lanovka naproti objektu, stanice autobusu před domem. Ubytování skvělé, velmi moderní, čisté, prostorné a pohodlné. Kuchyňský kout plně vybaven spotřebiči i nádobím, velmi hezká koupelna. Restaurace i obchod jsou nedaleko, parkování přímo u objektu. Paní majitelka velmi příjemná.“

• Pension Heino Průměrné hodnocení: 8,9

„Snídaně slabá stránka.Opakujici se jednoduchý výběr.“

• „Na stolku byla sklenice s čerstvými lučními květy. Nádherné výlety do hor v okolí. Dům stojí hned vedle autobusové zastávky. Majitel nám na požádání zajistil Saas-Tal kartu.“