Przejdź do głównej treści
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Szwajcaria – opinie o hotelach
  3. Tessyn – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Bellinzona – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
Szwajcaria Bellinzona Sprawdzone opinie o obiektach na wynajem wakacyjny dodane przez prawdziwych Gości

Najnowsze opinie

• Francesca Ocena: 8,3

„Fajne miejsce, bliziutko do zamków, na dole knajpki, takie centrum miasteczka. Urokliwe miejsce. Obiekt czysty, wszystko co trzeba na miejscu. Gospodarz czekał na nas na zewnątrz, typowy Włoch 😜 kochający Polskę i naszego papieża. Pogadał, pokazał co trzeba, uśmiechnięty i zadowolony.”

• „Wygoda, czystość, udogodnienia. Bardzo dobre miejsce aby się zatrzymać”

• „Wygodne łóżko. Estetyczna łazienka. Wyposażona kuchnia.”

• „Bardzo fajne miejsce na nocleg. Mała zabytkowa starówka w wersji mini. Pod apartament faktycznie nie da się dojechać samochodem, ale dostałam bardzo dokładne instrukcje od gospodyni, gdzie mogę zaparkować i miejsce to okazało się bardo blisko domu. Domek jest trzykondygnacyjny. Na pierwszym poziomie jest kuchnia, na drugim salon i balkon z krzesłami i stolikiem, a na trzecim sypialnia z łazienką. Przed domkiem jest mini patio. Świetnie działa wi-fi, a łózko jest bardzo wygodne. Dziękujemy za pobyt.”

• Ca'Gialla Ocena: 9,2

„Piękny widok na dolinę”

14 najlepszych obiektów na wynajem wakacyjny w mieście Bellinzona

na podstawie 1 625 opinii o obiektach na wynajem wakacyjny dodanych przez użytkowników Booking.com

Wybór Gości