„Fajne miejsce, bliziutko do zamków, na dole knajpki, takie centrum miasteczka. Urokliwe miejsce. Obiekt czysty, wszystko co trzeba na miejscu.
Gospodarz czekał na nas na zewnątrz, typowy Włoch 😜 kochający Polskę i naszego papieża.
Pogadał, pokazał co trzeba, uśmiechnięty i zadowolony.”
„Bardzo fajne miejsce na nocleg. Mała zabytkowa starówka w wersji mini. Pod apartament faktycznie nie da się dojechać samochodem, ale dostałam bardzo dokładne instrukcje od gospodyni, gdzie mogę zaparkować i miejsce to okazało się bardo blisko domu. Domek jest trzykondygnacyjny. Na pierwszym poziomie jest kuchnia, na drugim salon i balkon z krzesłami i stolikiem, a na trzecim sypialnia z łazienką. Przed domkiem jest mini patio. Świetnie działa wi-fi, a łózko jest bardzo wygodne.
Dziękujemy za pobyt.”
Obiekt Casa Nataliya, via tampori 8 6503 Bellinzona został oceniony 40 razy. Niektórzy oceniający nie zamieścili komentarza, a część opinii dodano w języku Русскийm lub Españolm.
Obiekt Rustico Spontoi został oceniony 23 razy. Niektórzy oceniający nie zamieścili komentarza, a część opinii dodano w języku Русскийm lub English (UK)m.
Obiekt Rame Loft per 4 Persone a Bellinzona -By EasyLife Swiss został oceniony 25 razy. Niektórzy oceniający nie zamieścili komentarza, a część opinii dodano w języku Русскийm lub Españolm.
Obiekt Violet-Sky Bellinzona został oceniony 13 razy. Niektórzy oceniający nie zamieścili komentarza, a część opinii dodano w języku English (UK)m lub Françaism.
Obiekt Avorio Wonderful and Modern Loft in Bellinzona -By EasyLife Swiss został oceniony 21 razy. Niektórzy oceniający nie zamieścili komentarza, a część opinii dodano w języku English (UK)m lub Françaism.
Obiekt Oro - Modern for 4 guests został oceniony 21 razy. Niektórzy oceniający nie zamieścili komentarza, a część opinii dodano w języku Españolm lub English (UK)m.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Jak to działa?
Najpierw rezerwacja
Najpierw rezerwacja
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Potem podróż
Potem podróż
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Na końcu opinia
Na końcu opinia
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.