Ubytování v destinaci Verbier:
Hotely
„Vše bylo naprosto perfektní. Uklizeno každý den, vše čisté a doplněno. Jeden večer byla živá hudba, nikoho nerušila. Snídaně na terase s výhledem na hory byli romantické. Personál vstřícný a milý. Určitě se vrátíme.“
„Vzhled a lokalita perfektní.“
„Vše proběhlo zcela bez problémů. Klíče jsme si vyzvedli v trezoru a vrátili je do schránky, v apartmánu jsme uklidili a vše připravili dle pokynů. I s parkováním jsme si poradili. V lokalitě probíhaly závody SPARTAN RACE a část komunikací proto byla uzavřená. Apartmán je prostorný, ložnice jsou oddělené schodištěm, takže jsem se navzájem s dcerami vůbec nerušili. Vše co jsem potřebovali jsem v apartmánu našli. Pokud do lokality zavítáme znovu o ubytování máme rozhodnuto, rádi si apartmán zase propůjčíme. Opravdu hodně luxusní ubytování.“
„Snídaně bez chyby. Lokalita skvělá.“
Centre Etoile 130
91. z 147 hotelů v destinaci Verbier
Poslední hodnocení bylo přidáno před 150 dny
Centre Etoile 130 má 5 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Français .
Apartment Romaine 115/3
92. z 147 hotelů v destinaci Verbier
Poslední hodnocení bylo přidáno před 122 dny
Apartment Romaine 115/3 má 1 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Eesti nebo Eesti .
Skieurs 120
94. z 147 hotelů v destinaci Verbier
Poslední hodnocení bylo přidáno před 18 dny
„“
Skieurs 120 má 5 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Français .
Levrauts 321
98. z 147 hotelů v destinaci Verbier
Volga 342
99. z 147 hotelů v destinaci Verbier
Poslední hodnocení bylo přidáno před 21 dny
Volga 342 má 4 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Français .
Apartment Galaxie 218 by Interhome
100. z 147 hotelů v destinaci Verbier
Poslední hodnocení bylo přidáno před 4 dnem
„“
Apartment Galaxie 218 by Interhome má 12 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Français .
Apartment Atlantic 112 by Interhome
102. z 147 hotelů v destinaci Verbier
Poslední hodnocení bylo přidáno před 150 dny
Apartment Atlantic 112 by Interhome má 6 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Français .
Andréa 052
103. z 147 hotelů v destinaci Verbier
Poslední hodnocení bylo přidáno před 157 dny
Andréa 052 má 6 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Français .
Juliette
104. z 147 hotelů v destinaci Verbier
Sovereu 124
105. z 147 hotelů v destinaci Verbier
Poslední hodnocení bylo přidáno před 184 dny
Sovereu 124 má 3 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (US) nebo Nederlands .
Penthouse Apartment Guimauve 312
106. z 147 hotelů v destinaci Verbier
Ambassador 207
107. z 147 hotelů v destinaci Verbier
Poslední hodnocení bylo přidáno před 173 dny
Ambassador 207 má 4 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Deutsch .
Galaxie 111
108. z 147 hotelů v destinaci Verbier
Poslední hodnocení bylo přidáno před 161 dny
Galaxie 111 má 5 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Suomi .
Apartment Galaxie 110 by Interhome
109. z 147 hotelů v destinaci Verbier
Poslední hodnocení bylo přidáno před 106 dny
Apartment Galaxie 110 by Interhome má 3 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Eesti .
Val Dieu
110. z 147 hotelů v destinaci Verbier
Poslední hodnocení bylo přidáno před 143 dny
Val Dieu má 5 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Deutsch .
Crépuscule 5
111. z 147 hotelů v destinaci Verbier
Apartment Sernisa Rez by Interhome
112. z 147 hotelů v destinaci Verbier
Poslední hodnocení bylo přidáno před 156 dny
Apartment Sernisa Rez by Interhome má 6 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Español nebo English (UK) .
Bruyères A13
113. z 147 hotelů v destinaci Verbier
Poslední hodnocení bylo přidáno před 135 dny
Bruyères A13 má 5 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Deutsch .
Belette 4
114. z 147 hotelů v destinaci Verbier
Poslední hodnocení bylo přidáno před 486 dny
Belette 4 má 6 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Deutsch .
Apartment Licorne 13 by Interhome
115. z 147 hotelů v destinaci Verbier
Poslední hodnocení bylo přidáno před 7 dny
Apartment Licorne 13 by Interhome má 7 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Español nebo English (UK) .
Apartment Cimerose 2
116. z 147 hotelů v destinaci Verbier
Apartment Lichen 4 by Interhome
117. z 147 hotelů v destinaci Verbier
Poslední hodnocení bylo přidáno před 184 dny
Apartment Lichen 4 by Interhome má 3 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Dansk .
Apartment Pigne 1 by Interhome
118. z 147 hotelů v destinaci Verbier
Apartment Porthos 37 by Interhome
119. z 147 hotelů v destinaci Verbier
Poslední hodnocení bylo přidáno před 104 dny
Apartment Porthos 37 by Interhome má 11 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Français .
Constellation 012
120. z 147 hotelů v destinaci Verbier
Začátek dialogového okna
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.
Konec dialogového okna
2311730,2333560|1