Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen China
  3. Beoordelingen vakantiewoningen: Zhejiang
  4. Beoordelingen vakantiewoningen Hangzhou
  5. Beoordelingen van Westlake Service Apartment

Beoordelingen over Westlake Service Apartment

room a-711, Easten Jinzuo Building, No.1 Yuewang Road, Shangcheng, 310006 Hangzhou, China

#9 van de 11 vakantiewoningen in Hangzhou

7,9

• Gratis WiFi

7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

Resultaat 1 – 4

• Beoordeeld op: 16 augustus 2024

1,0
    West lake apartment voor niemand is smerig
    • Gezin met jonge kinderen
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Niemand die je helpt, bij aankomst. Vies en smerig badkamer, slaapkamer, bedden, muren, badkamer, schimmels toilet, ramen, Veel te smerig bha. Wij hebben 3 kamers gewisseld in 2 dagen, daarna zijn wij weg gegaan naar een andere hotel. Overgelopen toilet, vieze bad doeken. Troep van een jaar onder de bed, bank en tafel . Bedden zo hard als beton misschien nog harder Ik heb boeking. Com aantal keren bericht naar tot op heden geen reactie.. Dit is geen genuis hotel boeking. Com echt niet die is schandalig en uitbuiting van klanten met neppe foto's. Foto's op jullie site kloppen niet wat je daar aan treft. Als jullie eerlijk zijn, laten jullie mijn foto's staan. Ik heb jullie bericht voor hulp, maar geen reactie. Wij willen onze geld terug, anders aangekomen in Nederland doen wij zo en zo aangiften. Mensen belazeren met neppe foto's dit mag nóóit meer gebeuren

Niks

• Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Het personeel was naar onze mening niet heel erg vriendelijk. We waren met z'n drieën en we kregen 1 toegangskaartje naar onze kamer, toen we voor de handigheid vroegen of we er eentje extra mochten, zei één van de receptionistes tegen de ander "laat ze 100 yuan extra betalen". Hiernaast was de kamer bij binnenkomst vies! Door de kamer heen lag overal haar, kruimels, een rode vlek op onze kussen, stof door de hele kast en zat er SCHIMMEL aan het plafond bij de airco! Toen we dit hadden aangegeven werd het haar en de kruimels wel schoongemaakt, maar doordat er schimmel bij de airco was, zijn we allemaal ziek geworden tijdens vakantie en nu nog steeds na de vakantie. Het was een goedkopere hotel, maar het was het totaal niet waard! We hebben geen foto's van de schimmel en stof in de kast gemaakt, want we willen hier het liefst geen herinneringen aan.

De locatie was heel goed. Het ligt heel erg centraal en je kan naar veel plekken lopen zoals malls, restaurants etc. Westlake was ook dichtbij.

Verbleven in augustus 2024

• Beoordeeld op: 6 augustus 2024

6,0
    Fijn
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling

Verbleven in juli 2024

Resultaat 1 – 4

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!