Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Austrija Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Austriji

Hoteli u Austriji koje su visoko ocijenili gosti koji govore hrvatski

  • Hotel Süd

    Graz, Austrija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Pristupacnost, čistoća, kvaliteta namještaja.

    • Negativni dio recenzije

      Sve OK

    Datum recenzije: 6. lipnja 2017. Boravak: lipanj 2017.
    Robert Španjolska
  • Alpine Club By Diamond Resorts

    Schladming, Austrija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Lokacija, soba, osoblje.

    • Negativni dio recenzije

      WiFi se placa dodatno, kao i bazen.

    Datum recenzije: 2. rujna 2016. Boravak: kolovoz 2016.
    Guest Njemačka
  • 25hours Hotel beim MuseumsQuartier

    Beč, Austrija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Prekrasno uredeno, veliki i bogati dorucak, ljubazno osoblje, savrsena lokacija, super bar na vrhu hotela

    • Negativni dio recenzije

      Parking je malo udaljen ali to je totalno nebitno kada vidite sve ostalo

    Datum recenzije: 15. listopada 2016. Boravak: listopad 2016.
    Toni Hrvatska
  • Pension Villa Blumegg

    Hermagor, Austrija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Soba je bila uredna i čista,osoblje jako uljudno i komunikativno, a doručak slasan.

    Datum recenzije: 28. prosinca 2016. Boravak: prosinac 2016.
    Birgit Hrvatska
  • Hotel-Garni Zerza

    Tröpolach, Austrija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Lokacija je odlična, 5 min od žićare, osoblje predivno,obiteljski pansion, sa obiteljskom atmosferom. Doris odlična domaćica, doručak iznad očekivanja. sobe jako ugodne

    Datum recenzije: 3. siječnja 2017. Boravak: siječanj 2017.
    Ivana Hrvatska
  • Hotel Prägant

    Bad Kleinkirchheim, Austrija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Odlične salate, džemovi, izbor čajeva. Popodnevni kolači. Wellness je jedan od razloga zbog kojih sam opet došao.

    • Negativni dio recenzije

      WiFi bi mogao biti bolji. Hrvatski tv programi nisu otključani.

    Datum recenzije: 19. veljače 2017. Boravak: veljača 2017.
    Vladimir Hrvatska
  • Pension Fürstenhof

    Villach, Austrija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Osoblje fantastično, nasmijano, vedro, toplo, smještaj čist i uredan, hrana odlična, svakako ćemo se vratiti...

    Datum recenzije: 22. veljače 2017. Boravak: veljača 2017.
    Andrija Hrvatska
  • Pension Maier

    Flattach, Austrija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Položaj blizu skijališta. Urednost. Ljubaznost.

    • Negativni dio recenzije

      Wi-fi ne radi.

    Datum recenzije: 5. travnja 2017. Boravak: travanj 2017.
    Tomislav Hrvatska
  • Cool Mama

    Salzburg, Austrija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Uređenje, oprema, čistoća, ljubaznost (pogotovo hrvatska djevojka na recepciji!), bar i restoran na zadnjem katu. Nedaleko je stanica busa br.7 koji vozi u grad. Besplatni parking i wlan.

    • Negativni dio recenzije

      Oko 25 min vožnje busom do centra

    Datum recenzije: 29. svibnja 2017. Boravak: svibanj 2017.
    Anonimno Hrvatska

Hoteli u Austriji koje su visoko ocijenili svi gosti

  • Ferienwohnungen Danja Hohengassner

    Mariapfarr, Austrija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Very,very nice! Sehr,sehr schon! Krasan, čist, topao i vrlo komforan apartman za dvoje. Apartman je jako lijepo i sa stilom namješten. Ima krasan grijani zimski vrt. Preporuka za svakoga! Vlasnici jako prijazni i diskretni.

    • Negativni dio recenzije

      Ne postoji.

    Datum recenzije: 12. prosinca 2016. Boravak: prosinac 2016.
    Danijel Hrvatska
  • Villa Burgblick

    Annenheim, Austrija

    Prosječna ocjena gostiju: 10
    • Pozitivni dio recenzije

      Odličan smještaj, sve uredno čisto i dobro opremljeno. Domačini su ljubazni i dočekali su nas sa punim frižiderom te kolačem dobrodošlice.

    Datum recenzije: 12. siječnja 2017. Boravak: siječanj 2017.
    Michele Hrvatska
  • Maxgut

    Mariapfarr, Austrija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Toplina apartmana i podno grijanje u kupaonici koje daje poseban osjećaj udobnosti, posebno kada su vani izrazito niske temperature. Odlična pozicija u odnosu na okolna skijališta.

    Datum recenzije: 20. siječnja 2017. Boravak: siječanj 2017.
    Mario Hrvatska
  • Landhaus Vierthaler

    Filzmoos, Austrija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Cistoca objekta i srdacnost vlasnika, fini dorucak

    Datum recenzije: 16. travnja 2017. Boravak: travanj 2017.
    Jasna Hrvatska
  • Gartenpension Fischl

    Mörbisch am See, Austrija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve je besprijekorno čisto i uredno. Okoliš uređen do detalja.

    Datum recenzije: 20. svibnja 2017. Boravak: svibanj 2017.
    Sinisa Hrvatska
  • Bergerhof

    Kals am Großglockner, Austrija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Ljepota prirodnog ambijenta...

    • Negativni dio recenzije

      Objekat je ok, no u selu nista ne radi, prvenstveno mislim na restorane, trgovine itd... Morao sam do trgovine u Lienz (35 minuta voznje) da bih prezivio...

    Datum recenzije: 17. lipnja 2017. Boravak: lipanj 2017.
    Slobodan Bosna i Hercegovina