Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Njemačka Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Njemačkoj

  • Super 8 Munich City West

    München, Njemačka

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • Pozitivni dio recenzije

      OK

    Datum recenzije: 18. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Vojislav Hrvatska
  • Centro Hotel Stern

    Ulm, Njemačka

    Prosječna ocjena gostiju: 8
    • Pozitivni dio recenzije

      Super doručak. Čisto je i lijepo. Super je lokacija. Sve nam je bilo u krugu 10min pješke

    Datum recenzije: 18. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Bruno Hrvatska
  • Leonardo Hotel Muenchen City West

    München, Njemačka

    Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Kvadratura je ok.

    • Negativni dio recenzije

      Nema Klima uređaja Prebučno sa ulice

    Datum recenzije: 20. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Ištvan Hrvatska
  • Best Western Atrium Hotel

    München, Njemačka

    Prosječna ocjena gostiju: 7,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Lokacija je odlićna!Doručak i krevet super! Osoblje ljubazno !

    • Negativni dio recenzije

      Sve je bilo uredu

    Datum recenzije: 20. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Lamija Bosna i Hercegovina
  • Hotel Lippischer Hof

    Detmold, Njemačka

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve je Super. Rado bih ga preporucio svim putnicima, koji prolaze da obavezno svrate u ovaj hotel. Fenomenalan udoban krevet koji se rijetko srece u hotelima, pozitivna energija koja se nalazi u tom hotelu i dorucak koji me je odusevi raznovrsnoscu i ljubaznim osobljem. Nadamasio je sva moja ocekivanja i vrijednosti novca, da se mogi hoteli sa vise zvijezdica mogu ugledati na njega i poraditi na svemu navedenom.

    Datum recenzije: 17. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Mile Hrvatska
  • Mercure München Ost-Messe

    München, Njemačka

    Prosječna ocjena gostiju: 7,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Osoblje je ljubazno.

    • Negativni dio recenzije

      Soba je malo zaudarala, kao da je bila za pušače, iako je bila deklarisana kao nepušačka. Ventilacija/Klima u sobi se nije mogla iskljuciti, bila je isuviše glasna, zbog cega nisam mogla spavati.

    Datum recenzije: 20. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Lejla Austrija
  • Hotel Waldfriede

    Darmstadt, Njemačka

    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Doručak je bio ukusan, hotel je blizu tramvajske stanice pa je sve dostupno. Osoblje je za svaku pohvalu

    • Negativni dio recenzije

      U hotelu nema wi-fi ali je vlasnik obećao da će uvesti (tehnički problem su debeli stari zidovi)

    Datum recenzije: 20. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Bozo Hrvatska
  • Sixties Apartments

    Berlin, Njemačka

    Prosječna ocjena gostiju: 6,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Odlična pozicija za razgledi Berlina.

    • Negativni dio recenzije

      Što nije radio lift.

    Datum recenzije: 19. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Anonimno Hrvatska
  • Apartments zum Bayrisch Pub

    Weißenhorn, Njemačka

    Prosječna ocjena gostiju: 8,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Apartman je veoma lijepo uređen, lako za pronalazak, parkirno mjesto, domaćica vrlo uljudna.

    Datum recenzije: 17. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Anonimno Hrvatska
  • AMC Apartments Ku'damm

    Berlin, Njemačka

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Studio apartman dovoljno prostran za 4 osobe, lokacija odlična, blizu U ban postaje i trgovine. Vrlo uredno i čisto!

    Datum recenzije: 19. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Anonimno Hrvatska

Hoteli u Njemačkoj koje su visoko ocijenili gosti koji govore hrvatski

  • Steigenberger Drei Mohren

    Augsburg, Njemačka

    Prosječna ocjena gostiju: 9,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Krevet je jako udoban,wc lijep i prostran,prozori odlično štite od buke sa ulice. Odabir glazbe u baru i restoranu je izvrstan.

    • Negativni dio recenzije

      Doručak je vrlo dobar,ali ostala hrana nije u skladu sa kvalitetom hotela.

    Datum recenzije: 15. listopada 2016. Boravak: listopad 2016.
    Petra Hrvatska
  • Hotel Primavera Parco

    Fürth, Njemačka

    Prosječna ocjena gostiju: 8,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Jako ljubazno i uslužno osoblje ,spremno komunicirati na materinjem jeziku gosta.

    • Negativni dio recenzije

      Teškoća orijentacije odlaska iz hotela bez GPS-a

    Datum recenzije: 30. studenog 2016. Boravak: studeni 2016.
    Miroslav Hrvatska
  • Grand Hotel Palladium

    München, Njemačka

    Prosječna ocjena gostiju: 8,4
    • Pozitivni dio recenzije

      ODLIČAN doručak, veoma ljubazno osoblje, ugodan restoran i dobra hrana, čisto, udobno i ugodno. Puno zelenila unutar hotela.

    • Negativni dio recenzije

      Nemam primjedbi na Hotel, osim što je okolica Hotela trenutno veliko gradilište

    Datum recenzije: 9. travnja 2017. Boravak: travanj 2017.
    goran Hrvatska
  • Lobinger Hotel Weisses Ross

    Langenau, Njemačka

    Prosječna ocjena gostiju: 9,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve je bilo odlicno! Osoblje divno dorucak raznovrstan za 10! Preporucila bih svima.

    • Negativni dio recenzije

      Nema nista sto mi se nije svidjelo. Sve je bilo divno!

    Datum recenzije: 10. travnja 2017. Boravak: travanj 2017.
    Erduana Njemačka