Ubytování Lety Pronájem aut Letištní taxi

Srí Lanka Recenze hotelů od skutečných hostů

Nové recenze ubytování na Srí Lance

Dobře hodnocené hotely na Srí Lance s recenzemi v češtině

  • Embiente Guest House

    Negombo, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Venkovní bazén, dobrá poloha blízko moře, velmi ochotný personál

    Hodnocení napsáno: 18. ledna 2017 Termínem pobytu byl prosinec 2016
    Petr Česká republika
  • Ananthaya Beach

    Tangalle, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Velice klidný a čistý resort situovaný cca 10 km od Tangalle. Perfektně vybavený pokoj s výhledem na oceán. Milý a vstřícný personál. Stravování je možné během celého dne v místní restauraci, široký výběr jídel včetně čerstvých ryb a mořských plodů.

    Hodnocení napsáno: 25. října 2016 Termínem pobytu byl říjen 2016
    Jiří Česká republika
  • Blooming Rose Ella

    Ella, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Super jídlo, krásné pokoje, skvělí domácí! Doporučujeme!! Večeře - curry - byla nejlepší z celé Srí Lanky!!! Snídaně byly úplně bezkonkurenční!!!

    • Negativní část hodnocení

      Vše bylo super!

    Hodnocení napsáno: 26. listopadu 2016 Termínem pobytu byl listopad 2016
    Beribella Česká republika
  • Guillet Beach Home

    Matara, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Naprosto vynikající poměr ceny a kvality. Rodina se velmi stará, paní domácí fantasticky vaří a připadali jsme si u nich opravdu jako doma. Nealko nápoje v lednici k dispozici, ledničku lze využívat i pro jiné věci. Čisto, vzdálenost od pláže pár minut. Opravdu doporučuji. Pláž je krásná a jsou tu hlavně surfaři, takže pohoda.

    • Negativní část hodnocení

      Snad jen maličko víc úložných prostor.

    Hodnocení napsáno: 13. ledna 2017 Termínem pobytu byl leden 2017
    Jana Česká republika
  • Naval Beach Villa & Rooms

    Batticaloa, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Sympatická,hezká paní majitelka nám ve všem vyšla vstříc. Cítili jsme se jako na návštěvě u přátel a proto jsme si pobyt ze dvou plánovaných nocí prodloužili na 5 dní a kdybychom nechtěli procestovat celý ostrov,zůstali bychom ještě dýl. Liduprázdná, krásná pláž spolu s lagunou na rybaření si nás zcela získala.

    • Negativní část hodnocení

      Vše je nutné ( jídlo,pití) nakoupit ve městě,ale jelikož máte k dispozici kuchyn se vším vybavením, není to velký problém.

    Hodnocení napsáno: 29. ledna 2017 Termínem pobytu byl leden 2017
    BERUSKA Česká republika
  • Golden Surfer Beach Hotel

    Tangalle, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 8
    • Pozitivní část hodnocení

      Český personál i většina ubytovaných. Místo hned u super pláže. Restaurace u hotelu se studeným pivem :-). Výhled na oceán. U dražších pokojů pěkná terasa.

    • Negativní část hodnocení

      Měli jsem levný pokoj s výhledem do zahrady. Koupelna bez umyvadla, menší postel a prostor (nebylo kde usušit věci), ale dá se. Doporučujeme na více dnů zvolit dražší :-)

    Hodnocení napsáno: 10. února 2017 Termínem pobytu byl leden 2017
    Jan Česká republika

Dobře hodnocené hotely na Srí Lance

  • Sigiriya Village Home Stay

    Sigiriya, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9,6
    • Pozitivní část hodnocení

      Strávili jsme zde dvě noci a byli jsme maximálně spokojeni. Oba majitele jsou fakt milí (i když na první pohled vypadají drsně) a raději předají informace, co vám později pomůžou. Večer je možnost vyzkoušet tradiční metodu vaření curry, které je pak s dalšími podáváno jako večeře. Pokoj čistý, evropské zásuvky, teplá voda. Super

    • Negativní část hodnocení

      V listopadu zde bylo velké množství much a komárů, ale postele mají moskytieru, takže v pohodě.

    Hodnocení napsáno: 29. listopadu 2016 Termínem pobytu byl listopad 2016
    MichalEngl Česká republika
  • Marvellous Inn

    Ella, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9,6
    • Pozitivní část hodnocení

      Pan domaci se o nas velice dobre staral,odvezl nas take tuktukem zdarma kam jsme potrebovali a pockal s nami na autobus,aby videl,ze jsme v poradku odjeli.

    Hodnocení napsáno: 13. března 2017 Termínem pobytu byl březen 2017
    Katerina Česká republika
  • Happy Man Guest House

    Induruwa, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9,7
    • Pozitivní část hodnocení

      Ubytování si zaslouží plný počet bodů. Nachází se na nádherném místě uprostřed přírody. Má krásné okolí, žádné stavby, silnice nebo odpadky. Jen krásná zahrada a řeka. Dům je zrekonstruovaný ve venkovském stylu. Je zde bazén a kuchyně volně k dispozici s plně vybavenou lednicí, kávovarem, pračkou apod. Celkově je ubytování poskytováno ve dvou domech. My jsme byli v domě s bazénem. Náš pokoj byl malý, ale zato s velkou postelí. Neměl okno, jen malý otvor u střechy. U pokoje je velká terasa. Součástí pokoje není koupelna, do té se jde přes společenskou místnost. Pokoj i koupelna jsou krásně zařízené a čisté. Koupelna je jakoby z části zahrádka, kde rostou orchideje a je zčásti pod širým nebem, naprosto kouzelná. Kdo má rád přírodu, květiny, gekony, ten si přijde na své. Teče teplá voda. Wifi funguje. Snídaně výborné a velké. Večeře velké s mnoha pokrmy formou švédského stolu a trochu dražší 1200 rupií na osobu. Majitel je moc milý pán včetně ostatních zaměstnanců, kteří se stále ptají, zda něco nepotřebujete a starají se o zahradu. Majitel je schopen udělat program na celý den, má bohatou nabídku různých akcí, zařídí opravdu cokoliv. Tuk tukem vozí své hosty zdarma, třeba na pláž či na vlak apod. Byli jsme s ním na noční výpravě na pláži za želvami, které kladly vejce a poté jsme vypouštěli želvičky do moře.

    • Negativní část hodnocení

      Pokoj neměl okno, což je trochu zvláštní pocit, ale pokud sem jedete jen přespat a přes den máte jiný program než být v pokoji, tak to tolik nevadí. Koupelna nebyla součástí pokoje, což je blbé, když chcete přeběhnout jen v prádle třeba na wc, protože jdete přes společenskou místnost. Zato je ale krásná, takže těžko ubírat na bodech.

    Hodnocení napsáno: 28. ledna 2017 Termínem pobytu byl leden 2017
    Zuzínek Česká republika
  • The Peppermint

    Kandy, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9,7
    • Pozitivní část hodnocení

      Velmi milí majitelé s osobním a přátelským přístupem. Byli jsme ubytováni jen jednu noc, ale majitel nás bez váhání provedl vším co se za pár deštivých hodin v Kandy dalo stihnout:-) Skvělá srílanská snídaně. Určitě by stálo zato pobýt déle, pán je výborným průvodcem nejen po Kandy.

    Hodnocení napsáno: 29. ledna 2017 Termínem pobytu byl leden 2017
    Tomas Česká republika
  • Manthally Cabanas

    Hikkaduwa, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9,7
    • Pozitivní část hodnocení

      Snidane vynikajici, objednane jidlo v restauraci take, krasne misto v zeleni, chatky nadherny a bazen ke schlazeni, takze od deti klid:-), sem tam se objevili opice na stromech.Do mesta tuktukem, nadherne plaze plne ryb a dve obrovske zelvy.Moc se nam tu libilo, pokud se zde objevime znovu, toto misto je nase volba, za tech 17 dni co jsme tady jedno z nejhezcich mist.Majitelka je uzasna, ochotna, poradi a vyjde ve vsem vstric.

    Hodnocení napsáno: 5. března 2017 Termínem pobytu byl březen 2017
    liskulka76 Česká republika
  • Tropical Villas

    Negombo, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9,6
    • Pozitivní část hodnocení

      Naprostá čistota, vše pohodlné a funkční. Velmi vstřícní majitelé, každé přání bylo předem splněno..., Po měsíčním pobytu na Srí Lance jednoznačně nejlepší ubytování podobného typu. Od oceánu pobřežní silnice vzdáleno cca 2 km, není problém doprava tuk-tuk, nebo zapůjčením jízdních kol. Doprava na letiště 30 minut autem, které zajistil majitel. Vše bez problémů a komplikací. Krásný závěr dovolené. Děkujeme.

    Hodnocení napsáno: 22. dubna 2017 Termínem pobytu byl březen 2017
    Tomáš Česká republika
  • Sun & Tree Guesthouse

    Mirissa (jih), Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9,7
    • Pozitivní část hodnocení

      Skvělé snídaně, velmi přátelský a ochotný přístup. Poměr cena-kvalita.

    Hodnocení napsáno: 16. května 2017 Termínem pobytu byl květen 2017
    Ondřej Česká republika