Ubytování Lety Pronájem aut Letištní taxi

Srí Lanka Recenze hotelů od skutečných hostů

Nové recenze ubytování na Srí Lance

  • Hotel Thai Lanka

    Hikkaduwa, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 7,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Fotky na bookingu, ktere neodpovidaly realite

    • Negativní část hodnocení

      Misto vypadalo ciste, ale nebylo. Objednali jsme si jidlo v restauraci a cekali na nej dve hodiny a k tomu jsme museli zaplatit jeste 10% servisu, jidlo velice podprumerne. Vsude hladove kocky, ktere cekaji na to, co jim hodite

    Hodnocení napsáno: 11. října 2018 Termínem pobytu byl říjen 2018
    Petr Česká republika
  • Senkin

    Ella, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 7,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Ubytovani neni primo na hlavni ceste, ale kousicek dal, pohodlne se do nej dostanete. Celkove pekne prostredi, velmi mily personal. Domaci je ochotny se vsim pomoci, i kdyz uz v jeho ubytovani nemel na dalsi noc misto, zaridil nam pekne ubytovani hned pres cestu. Velmi dobra kuchyne, moznost asijske snidane.

    Hodnocení napsáno: 11. října 2018 Termínem pobytu byl říjen 2018
    Nela Srí Lanka
  • Senith Guest House Mirissa

    Mirissa (jih), Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9
    • Pozitivní část hodnocení

      Velmi mila pani domaci, moc hezky se o nas starala. Zaridila vylet na velryby, daly jsme si u ni i vybornou veceri. Ubytovani ciste a pohodlne.

    • Negativní část hodnocení

      Ubytovani je trosku skryte v bocni ulicce.

    Hodnocení napsáno: 11. října 2018 Termínem pobytu byl říjen 2018
    Nela Srí Lanka
  • BLUE MOON - Kandy Cheap Guest House

    Kandy, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 7,7
    • Pozitivní část hodnocení

      Velmi vstřícný a přátelský personál. Klidná lokalita. Vhodná lokalita pro výlet do Royal Garden Botanical Gardens, čehož jsme využili. Teplá voda v koupelně.

    • Negativní část hodnocení

      Zamykání pokoje by potřebovalo nějak doladit. Společná kuchyňka pro ubytované je dosti špinavá včetně nádobí nebo lednice. Fotografie koupelny nejsou v žádném případě takové, jaká je koupelna ve skutečnosti. Čekejte ji mnohem skromnější a pidi. Na fotografiích je zřejmě koupelna domácích, kteří bydlí v dolním patře. Moskytiéra nebyla, takže pár štípanců jsem si odvezla.

    Hodnocení napsáno: 9. října 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Mia Česká republika
  • Green Grass Homestay

    Sigiriya, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 8,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Skvělá lokalita, městečko moc krásné, skvělý výběr z restaurací. Vše čisté, moskytiéra na místě, pokoj i koupelna naprosto dotačující. Ve sprše byl i závěs:) Hned u ubytování malý obchod domácích. Zajišťují i půjčování kol, čehož jme využili na výlet ke skalním monolitům. Nabídka taxi ze strany domácích, nabídka také večeře. Paní domácí a její syn moc milé osoby, kteří ve všem pomohli a poradili.

    • Negativní část hodnocení

      Nejvíce nás zarazilo okno v koupelně nebo spíš takový otvor, který se prostě nedá zavřít. To stejné nad vchodovými dveřmi do pokoje. Snadno sem tedy létá dost hmyzu. Nebýt moskytiéry, tak tam asi dobrovolně nespím.

    Hodnocení napsáno: 9. října 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Mia Česká republika
  • Otha Shy Airport Hotel

    Katunayaka, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 7,8
    • Pozitivní část hodnocení

      V ubytovani jsme prespavali jednu noc kvuli brzkemu odletu, obsluha prijemna, zajisten letistni transfer za minimalni cenu, na prespani dostacujici

    Hodnocení napsáno: 12. října 2018 Termínem pobytu byl říjen 2018
    Michaela Česká republika
  • Heritage Lake View

    Anuradhapura, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9,3
    • Pozitivní část hodnocení

      High recomended! Nice place, very clean room,delicious breakfast and dinner, very nice owener. Všem doporučuji! Výborná snídaně i večeře (na dva lidi až moc jídla:)) Pokoj byl čistý a s výhledem na jezero. Majitel se o nás cely pobyt báječně staral.Dokonce nás za poplatek vzal svým tuk tuk i na vylet do Amarapury, kde s námi strávil cele dopoledne. Pak nás odvezl zpět pro věci a na nádraží. Poměr cena a kvalita nase nejlepší ubytování na Srí Lance.

    Hodnocení napsáno: 12. října 2018 Termínem pobytu byl říjen 2018
    Jitka Česká republika
  • yapahuwa relex stay

    Kurunegala, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 8,5
    • Pozitivní část hodnocení

      Výborná snídaně s ovocem a cejlonským čajem.

    Hodnocení napsáno: 15. října 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Michal Česká republika
  • The Beach Boutique

    Uswetakeiyawa, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 8
    • Pozitivní část hodnocení

      Pozorný a ochotný personál, bazén

    • Negativní část hodnocení

      Nemožnost koupání a plesniva koupelna

    Hodnocení napsáno: 15. října 2018 Termínem pobytu byl říjen 2018
    Anonym Česká republika

Dobře hodnocené hotely na Srí Lance s recenzemi v češtině

  • Camellia Dwelling

    Hikkaduwa, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9,5
    • Pozitivní část hodnocení

      Z rusne ulice vstoupite rovnou do jineho sveta, kde vas okouzli nadherna zahrada, velmi prijemny a ochotny personal. Poradi vam se vsim co budete potrebovat. Misto na vas pusobi naprosto uklidnujicim zpusobem! V celem dome je naprosto cisto, vse funguje jak ma! Nikdo neodjizdi zklaman!

    Hodnocení napsáno: 30. prosince 2016 Termínem pobytu byl prosinec 2016
    Tomas, Česká republika
  • Kottawatta Village

    Udawalawe, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 8,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Krasna vilka u bazenu,moc prijemny pobyt. V hotelu zajistili take safari. Zastavka autobusu hned u brany hotelu.

    • Negativní část hodnocení

      Nefunkcni wifi ani ve spolecnych prostorach. Vyssi cena.

    Hodnocení napsáno: 13. března 2017 Termínem pobytu byl březen 2017
    Katerina Česká republika
  • SA Village

    Dambulla, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Pani hostitelka je nejlepší kuchařka na Šrí Lance a ubytování v naprosto dokonale čistotě která se opravdu jen tak na celém ostrově nevidí. Opravdu vřele doporučuji.

    Hodnocení napsáno: 4. ledna 2017 Termínem pobytu byl leden 2017
    Karel Srí Lanka
  • Guillet Beach Home

    Matara, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Naprosto vynikající poměr ceny a kvality. Rodina se velmi stará, paní domácí fantasticky vaří a připadali jsme si u nich opravdu jako doma. Nealko nápoje v lednici k dispozici, ledničku lze využívat i pro jiné věci. Čisto, vzdálenost od pláže pár minut. Opravdu doporučuji. Pláž je krásná a jsou tu hlavně surfaři, takže pohoda.

    • Negativní část hodnocení

      Snad jen maličko víc úložných prostor.

    Hodnocení napsáno: 13. ledna 2017 Termínem pobytu byl leden 2017
    Jana Česká republika
  • Naval Beach Villa & Rooms

    Batticaloa, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Sympatická,hezká paní majitelka nám ve všem vyšla vstříc. Cítili jsme se jako na návštěvě u přátel a proto jsme si pobyt ze dvou plánovaných nocí prodloužili na 5 dní a kdybychom nechtěli procestovat celý ostrov,zůstali bychom ještě dýl. Liduprázdná, krásná pláž spolu s lagunou na rybaření si nás zcela získala.

    • Negativní část hodnocení

      Vše je nutné ( jídlo,pití) nakoupit ve městě,ale jelikož máte k dispozici kuchyn se vším vybavením, není to velký problém.

    Hodnocení napsáno: 29. ledna 2017 Termínem pobytu byl leden 2017
    BERUSKA Česká republika
  • Sigiri Heritage Villa

    Sigiriya, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Super snídaně i večeře. Úžasné místo uprostřed džungle. Skvělé :-)

    • Negativní část hodnocení

      nic

    Hodnocení napsáno: 6. února 2017 Termínem pobytu byl leden 2017
    Martin Česká republika
  • Golden Surfer Beach Hotel

    Tangalle, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 8
    • Pozitivní část hodnocení

      Český personál i většina ubytovaných. Místo hned u super pláže. Restaurace u hotelu se studeným pivem :-). Výhled na oceán. U dražších pokojů pěkná terasa.

    • Negativní část hodnocení

      Měli jsem levný pokoj s výhledem do zahrady. Koupelna bez umyvadla, menší postel a prostor (nebylo kde usušit věci), ale dá se. Doporučujeme na více dnů zvolit dražší :-)

    Hodnocení napsáno: 10. února 2017 Termínem pobytu byl leden 2017
    Jan Česká republika
  • Star Anise Boutique Capsules

    Colombo, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9
    • Pozitivní část hodnocení

      Skvělé ubytování na jednu dvě noci v centru. Sice sdílené pokoje, ale i tak dostatek soukromí v kapslích, kde je i zásuvka i na USB. Vše super čisté a velmi pohodlné postele. Dobrá snídaně. Blízko nádraží i pobřeží.

    • Negativní část hodnocení

      V pokoji celkem chladno kvůli klimatizaci.

    Hodnocení napsáno: 10. února 2017 Termínem pobytu byl leden 2017
    Jan Česká republika
  • Cafe Pinnalanda

    Pinnawala, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9,1
    • Pozitivní část hodnocení

      Právě dostavěný, malé dodělávky probíhaly vně hotelu. Vše nádherné a blízko sirotčince

    • Negativní část hodnocení

      vše ok

    Hodnocení napsáno: 27. února 2017 Termínem pobytu byl únor 2017
    Olivie13 Česká republika
  • Sunshine Tourist Rest

    Anuradhapura, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Velice dobré a čisté ubytování se skvělým poměrem cena/kvalita. Po příjezdu jsme dostali welcome drink - ovocný fresh a na pokoji připravené lahve s vodou. Také doporučuji dát si zde večeři - domácí rice and curry bylo skvělé a na požádání i not spicy :-) (tedy na místní poměry - pro čechy nezvyklé kořeněným jídlům to bylo mírně pálivé, ale skvělé). A ještě - kamarádka má celiakii a tak nám na požádání udělali k snídani fantastickou gluten free mléčnou rýži s tuňákem. Místní řidiči tuk-tuků hotel bez problémů najdou a pokud neví, poradí si navzájem. Stačí jim říct název a adresu (reálná cena dopravy jsou dvě stovky, ale zkouší to napálit, nedejte se :-) ). Majitel umí dohodit šikovného řidiče tuktuku, který vás může vozit celý den po místních památkách za rozumnou cenu. Umí udělat jak okruh po místech s placeným vstupem, tak i okruh po místech bez vstupného. Ten je velice vhodný, pokud Vás nebaví davy turistů.

    Hodnocení napsáno: 1. března 2017 Termínem pobytu byl únor 2017
    Michaela Česká republika
  • Azalea Hostel

    Kandy, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9
    • Pozitivní část hodnocení

      Vše nové a čisté. Příjemné a útulné zázemí. Terasa. Snídaně v ceně.

    • Negativní část hodnocení

      Jednu noc ruch ze společné koupelny.

    Hodnocení napsáno: 5. března 2017 Termínem pobytu byl březen 2017
    Lucie Česká republika
  • Glamour Mirissa

    Mirissa (jih), Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9,1
    • Pozitivní část hodnocení

      Skvělý personál, rodinná atmosféra, jídlo na přání, čistota

    Hodnocení napsáno: 12. března 2017 Termínem pobytu byl březen 2017
    Karin Česká republika
  • Deniyaya Guest House

    Deniyaya, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Moc milí hostitelé, útulný pokojíček, skvělé jídlo. Když jsme tu byli ubytovaní, tak byl akorát výpadek proudu, ale elektřina nám ten jeden den nijak nescházela a navíc jsme si mohli užít romantickou atmosféru s večeří při svíčkách. Hostitelé nám domluvili dobrého průvodce deštným pralesem.

    Hodnocení napsáno: 12. dubna 2017 Termínem pobytu byl duben 2017
    Vaclav Česká republika

Dobře hodnocené hotely na Srí Lance

  • Villa Dominikku

    Negombo, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9,7
    • Pozitivní část hodnocení

      Velmi příjemná rodina, která se opravdu stará o pohodlí. Naprosto čisté, luxusní místo, kde se dá skvěle odpočinout po dlouhém letu. Poměr cena/kvalita vynikající. Wi-Fi připojení samozřejmostí.

    Hodnocení napsáno: 15. února 2017 Termínem pobytu byl leden 2017
    Jaroslav Česká republika
  • The Peppermint

    Kandy, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9,7
    • Pozitivní část hodnocení

      Velmi milí majitelé s osobním a přátelským přístupem. Byli jsme ubytováni jen jednu noc, ale majitel nás bez váhání provedl vším co se za pár deštivých hodin v Kandy dalo stihnout:-) Skvělá srílanská snídaně. Určitě by stálo zato pobýt déle, pán je výborným průvodcem nejen po Kandy.

    Hodnocení napsáno: 29. ledna 2017 Termínem pobytu byl leden 2017
    Tomas Česká republika
  • Manthally Cabanas

    Hikkaduwa, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9,7
    • Pozitivní část hodnocení

      Snidane vynikajici, objednane jidlo v restauraci take, krasne misto v zeleni, chatky nadherny a bazen ke schlazeni, takze od deti klid:-), sem tam se objevili opice na stromech.Do mesta tuktukem, nadherne plaze plne ryb a dve obrovske zelvy.Moc se nam tu libilo, pokud se zde objevime znovu, toto misto je nase volba, za tech 17 dni co jsme tady jedno z nejhezcich mist.Majitelka je uzasna, ochotna, poradi a vyjde ve vsem vstric.

    Hodnocení napsáno: 5. března 2017 Termínem pobytu byl březen 2017
    liskulka76 Česká republika
  • Rock Mountain

    Unawatuna, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 10
    • Pozitivní část hodnocení

      CZ/EN Ubytování jako ze snu!!! Majitelka domu zařídila osobního řidiče, který Nás vyzvedl přímo na letišti a dovezl Nás až do domu. Přivítání bylo úžasné. Majitelka domu celý pobyt byla usměvavá a hodně nám pomáhala. Jelikož jsme neměli příliš dobré počasí snažila se vymyslet náhradní plány a doporučila nám spoustu zajímavých míst a činností, které se na Srí Lance dají dělat. Několikrát nás sama zavezla do města a pod. Každý den uklizeno v domě. Každý den čerstvé ovoce a spousta jídla. Neuvěřitelná zahrada, na kterou je výhled z terasy. Ubytování prostě nemělo chybu 10 z 10! A paní majitelka za péči, kterou nám věnovala 10 z 10. Ještě jednou velmi děkujeme Heather za dovolenou snů ////////////////////////////////////////////////// Accommodation as a dream !!! The house owner arranged for a personal driver who picked us up at the airport and brought us to the house. The welcome was amazing. The owner of the house had been smiling for a long time and helped us a lot. Since we did not have a good weather, we were trying to figure out replacement plans and recommended a lot of interesting places and activities that can be done in Sri Lanka. She has taken us to the city several times and more. Every day tidy in the house. Every day fresh fruits and lots of food. An incredible garden with views of the terrace. Accommodation just did not get a mistake 10 out of 10! And the caregiver she gave us 10 out of 10. Once again, thank you very much Heather for your dream vacation

    Hodnocení napsáno: 1. června 2017 Termínem pobytu byl květen 2017
    Oto Česká republika