Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Monaco Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Monaco

  • Le Méridien Beach Plaza

    Monte Carlo, Monaco

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevligt bemötande, fint poolområde och strand. Relativt centralt läge med vacker utsikt. Rymliga rum och bad. Lyxiga badrumsprodukter.

    • Den negativa delen av recensionen

      Tyvärr ingen duschkabin/vanligt badkar i vårt rum. Endast ett sittbadkar som inte var speciellt bekvämt att duscha i.

    Recenserades: 19 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Kristina Sverige
  • Fairmont Monte Carlo

    Monte Carlo, Monaco

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket trevligt och fräscht! Rymliga rum och trevlig balkong. Med hotellets perfekta läge har du nära till allt. Rekommenderar verkligen ett besök på Nikki Beach på våning 7, rooftop. Avkopplande miljö med partyfeeling, dock något dyrt i baren. Gym och spa med det mesta som önskas. Bra restaurang on the rooftop.

    Recenserades: 2 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Stina Sverige
  • Le Méridien Beach Plaza

    Monte Carlo, Monaco

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Frukosten. Läget

    • Den negativa delen av recensionen

      Dyr restaurang

    Recenserades: 24 september 2018 Bodde här September 2018
    arqueab Sverige
  • Le Méridien Beach Plaza

    Monte Carlo, Monaco

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Riktigt bra hotell med grymma faciliteter. Egen beach samt bra urval med pooler. Finns även ett bra gym och inomhuspool. Rekommenderas starkt.

    Recenserades: 17 juli 2018 Bodde här Juli 2018
    Stjepan Sverige
  • Novotel Monte-Carlo

    Monte Carlo, Monaco

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Fräsch och lugn pool, roomservicen var bra och ett fint gym

    • Den negativa delen av recensionen

      Frukosten var tråkig

    Recenserades: 10 september 2018 Bodde här September 2018
    Linn Sverige
  • Port Palace

    Monte Carlo, Monaco

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Ingenting egentligen, man förväntar sig mer av det finaste och dyraste rummet hotellet har att erbjuda.

    • Den negativa delen av recensionen

      Trist inredning, stort och kalt, utsikt för hamnen skriver de i marknadsföring, framför vårt rum var det enda vi såg ett stort träd.

    Recenserades: 29 maj 2018 Bodde här Maj 2018
    Thomas Sverige
  • Monte-Carlo Bay Hotel & Resort

    Monte Carlo, Monaco

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Elegant och fint hotell med många faciliteter. Fin havsutsikt och lugnt läge.

    • Den negativa delen av recensionen

      En 50 cl öl vid polen kostar 15 Euro.

    Recenserades: 8 juni 2018 Bodde här Maj 2018
    Patrik Sverige
  • Novotel Monte-Carlo

    Monte Carlo, Monaco

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket trevlig och serviceminded personal, speciellt killen i receptionen som hjälpte oss att hitta bra genvägar ner till city. Riktigt sköna och bekväma sängar, vilket annars är ovanligt i medelhavsländerna.

    • Den negativa delen av recensionen

      Toaletten och badrummet var separerade från varandra och låg i princip i var sin ände av hotellrummet - vad är vitsen med det? Dyrt i förhållande till standard, men det får man räkna med i Monaco.

    Recenserades: 23 juli 2018 Bodde här Juli 2018
    Anders Sverige
  • Apartments Monaco

    Monte Carlo, Monaco

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 6,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Jättefin lägenhet med fin utsikt! Lätt att få nycklar och allt man behövde fanns.

    • Den negativa delen av recensionen

      Sängen gnisslade väldigt mycket. Svårt att sova pga det.

    Recenserades: 4 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Titti Sverige